keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Newbien koti ja muuta mutinaa

 
 

 

Kuvat KappAhl
 
Minulla oli tälle aamulle kello herättämässä, että olisin heti aamutuimaan kärppänä Stockmannin hulluilla päivillä tilaamassa meille Stokken Tripp trapp tuolia, joka oli hulluttelujen kunniaksi muutaman kympin halvempi kun normaalisti. Hyvästä yrityksestä huolimatta olin kai liian myöhään ostoksilla, kun tuolit oli jo kello 8.00 loppuunmyyty nettikaupasta. Ai että otti päähän..
Olin jotain muutakin pientä suunnitellut tilaavani, mutta harmitti tuo tuoli niin paljon, että totesin koko kaupalle että pie tunkkis! ;)
 
Olenko ainut jota ottaa päähän nämä nettikauppojen "pienet" erät, jotka loppuu vaikka kuinka yrittäisit olla nopea? Minusta mikään ei ole ärsyttävämpää, kun kytätä heti sillä kellon lyömällä, kun joku tarjous tai mallisto ilmestyy ja silti saat jännätä saatko toivomasi vai et. Aika monesti sitä on vaan jäänyt nuolemaan näppejään ja odottelemaan niitä mahdollisia lisäyksiä, joita usein ei sitten kuitenkaan tule. Minulle helposti tulee sitten sellainen olo, että olkoot koko kauppa ja pistän rahani muualle.. Sanokaa nyt etten oo ainoa jota ärsyttää? ;)
 
Eilen kyttäsin Kappahlin nettikauppaa. Olin jo pitkään odotellut myyntiin tuota ihanaa Newbie-malliston Home sarjaa ja kalenteriin oli merkitty päivä jo ajat sitten. Sain kun sainkin meille muutaman ihanuuden tilattua, mutta näistäkin oli jo aamupäivästä osa tuotteista loppu. Minusta nämä on aivan ihania ja todella hienoa, että Kappahl on tajunnut laajentaa Newbie-sarjaa sisustuspuolelle. Newbie-vaatteet on jo ihan lemppareitani ja kiva päästä myös sisustamaan neidin omaa nurkkausta näillä hempeillä kuoseilla. Newbiet ovat 100% ekologista puuvillaa.
Syksyllä on muuten tulossa syysmallisto, toivottavasti sekin on yhtä ihastuttava.
Newbie-mallisto on myynnissä nettikaupassa ja joissakin liikkeissä, kurkkaa lisää tietoa täältä.
 
Hurahtiko kukaan muu näihin? :)
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Mulla on samoja kokemuksia hullareilta ja viimeksi meni hermot, kun suurin osa klikkaamistani tuotteista oli loppuunmyyty jo heti seiskan jälkeen!!! Siis niillä ei välttämättä ollut kun pari kappaletta kyseisiä tuotteita nettikaupassa, jos sitäkään. Samaa Tripp trappia ajattelin meillekin tilata, mutta turha kait mennä enää klikkailemaan, kun en aamulla muistanut... Täytyy kytätä muista stockan aleja, silloin tällöin niillä on niitä kamppiksia kanta-asiakkaille, että -20 % koko kodin valikoimasta. Mei ei kyllä tarvita ko. tuolia ennenkuin loppusyksystä vasta, mutta oisin jemmaan ostanu ;)

  VastaaPoista
 2. Mie oon monesti todennu hullareiden aikaan et piä tunkkis! En viimeks saanu jotai mitä halusin nii nyt en oo mitää viel edes yrittänt😁

  VastaaPoista
 3. Sama homma täällä! Olin katsellut kymmenkunta juttua valmiiksi ja aikomuksissa ne tilata, kauppaan kun on meiltä sen verran matkaa etten sinne vauvan kanssa jaksanut lähteä. Arvasin bonganneeni juurikin ne muidenkin haluamat tuotteet ja siksi heti kun verkkokauppa aukesi, olin linjoilla. Järjestäen oli kaikki loppu kun yritin, neljännen tuotteen kohdalla luovutin ja totesin, että en edes jaksa enää yrittää loppuja, antaa olla. Jäi loppufiilikseksi totaalinen ärtymys koko Stockmannia kohtaan. Piti tänään lähteä Turkuun tuolla käymään, mutta meni maku koko touhusta ja jäätiin kotiin. Haen ne muutkin hulluilta päiviltä kaavailemani ostokset myös sitten jostain muualta.

  VastaaPoista
 4. Hullut Päivät alkaa nykyään jo kello 7:00, joten taisit olla tunnin verran myöhässä.

  VastaaPoista
 5. Hei..äsken kävin kattoo tuetteita niin näyttäs että niitä triptrappeja ois vielä saatavalla kaikissa väreissä.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)