maanantai 9. maaliskuuta 2015

D-xel & Kids Up - nuorten vaatteita

 
 
Aina sama "ongelma" etenkin isojen poikien kanssa; mistä löytää kivoja ja samalla laadukkaita vaatteita, jotka läpäisee niin lapsen kuin äidinkin vaatimukset. Meillä ollaan jo siinä pisteessä, että minun on turha ostaa mitään kysymättä. Emil myös ilmoittaa selvästi mitä vaatetta ei halua enää pitää ja mikä taas on kiva. Onneksi sentään poika tykkää väreistä ja joistain kuvioistakin, joten ihan tylsäksi kaapin ei kuitenkaan tarvitse käydä. ;)
 
Nyt kun vaatteet saa olla jo kokoa 140cm, niin valikoima on tietysti taas asetta suppeampi. Tein tuossa taannoin vaatekasojen siivousta ja tarvetta yhdelle jos toiselle jutulle taas on. Sopivasti tähän saumaan saimme Jeriikasta testiin tanskalaisen D-xel merkin hupparin ja t-paidan. Ihan uusi merkki minulle, joten mukavaa päästä testailemaan.

 
Oranssin punainen huppari sai pojalta heti hyväksynnän. Lemppariväri ja niin pehmoinen, oli ensi kommentit. Tokaisi jopa että tosi tyylikäs! :D
 
Huppari on kokoa 10 eli vastaa 140cm (Jeriikassa nämä vaatteet on merkattu cm kokoina). Siinä on juuri sopivasti reiluutta tuolle hoikalle 133,5cm pojalle. Minusta senttikokona vastaa hyvin kokoaan.

 
Musta t-paita on myös hieno. Kokona sama 140cm.
Tässä t-paidassa on mielestäni hyvä kapea malli, joten se istuu tosi nätisti päälle. Emil on nyt muutamaan otteeseen ehtinyt pitää molempia vaatteita ja vaikuttaa laadukkailta. Vielä ei parissa pesussa ole ainakaan nukkaa noussut, vaan ovat ihan uudenveroisia edelleen.
 
(Emilillä on hiusten kasvatus menossa, pitäisi kuulemma saada ananas! :D)

 
D-xel:llä on tosi kivoja vaatteita nuorille, uskon että nämä on monen makuun. Nuo poikien oranssit collegehousut on hienot, näyttäisi olevan mukavan slimmi malli (Jeriikasta löytyy mustana).

 
Tytöillekin on paljon kivoja juttuja, kukkakuosia ja leggingsejä. Tuota pallokuviollista mekkoa on tulossa Jeriikaan myyntiin maaliskuun aikana. D-xeliä löytyy Jeriikasta myynnistä kokoina 128-160cm.

 
Toinen kiva samantyylinen merkki vähän isommille on Kids Up. Siitä löytyy kokoina 92/98-140cm. Eli ei ihan niin suureen kokoon kuin D-xeliä, mutta vielä kuitenkin ainakin tälläisille pitkille ekaluokkalaisille ja vähän pienemmille koululaisille.
 
 
Printtien lisäksi mallistossa on kivoja simppeliä suloisuuksia tytöille.
 
 
Tykkäättekö näistä merkeistä isommilla lapsilla?
 
Jeriika tarjoaa lukijoilleni -15% alennuksen D-xel ja Kids Up merkeistä 9.-15.3.2015.
Alennuksen saat koodilla; kidsup1
Käykääs kurkkimassa koko valikoima Jeriikasta. :)
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Kieltämättä alkaa tuntua, että vaatekaappi kaipaisi jo pikkuhiljaa uusia tuulia. Moni entinen suosikkimerkki loppuu kokoihin 122/128 ja tytön kanssa eletään juuri siirtymävaihetta isojen puolelle. Toisaalta kaipaisin vielä pikkukoululaiselle ihan oikeita lastenvaatteita. Ei kaiken tarvitsisi vielä olla kovin teinimäistä, vaikka toki neiti tuntee itsensä isoksi, kun saa pukeutua vähän piukkoihin farkkuleggareihin ja hienoihin printtiyläosiin. Kaiken kaikkiaan ihan mahtavaa, että Jeriikalla on valikoimissaan vaatteita myös isommille lapsille :)

  VastaaPoista
 2. Nyt täytyy sanoa, että nämä vaatteet eivät ole mielestäni ollenkaan kivoja... Mun mielestä näissä on liikaa printtiä ja se tekee näistä levottoman näköisiä.
  Omia suosikkejani ovat 10-vuotiaalle 140/146 cm kokoisia vaatteita pitävälle tytölle: mm. Zara, Name It, Hilfiger, Next. Näissä mielestäni toteutuvat laatu, kauneus ja "lapsellisuus".
  Sitten taas 12-vuotias poika, joka käyttää kokoa 164 cm / S ovat myös Zara, Hilfiger, Next. Lisäksi hänellä paljon Volcomia, DC:tä ym. skeittimerkkejä.

  Rose

  VastaaPoista
 3. Meidän Emil (7½v) käyttää vielä 122cm:n vaatteita :) Vielä ovat reiluhkoja, mutta pystyy hyvin pitämään. Joissain menee 116 ja jopa 110cm. Sikäli hyvä juttu koska tykkään käyttää Emilillä "lapsekkaita" vaatteita. Me&I sopii hyvin koko 122/128. Niitä löytyykin monen monta vaatekaapista. Amalialla (9v4kk) tykkään pitää myös värikkäitä ja lapsekkaita vaatteita. Nuo esittelemäsi vaatteet ovat ehkä liian "mietoja" väreiltään minun makuuni enkä niin printeistä välitä... Eilen oli lääkärissä tyttö mitattu ja tasan 136cm pitkä hän oli :) Onneksi vielä löytyy noissa kokoluokissa kivoja vaatteita.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)