maanantai 16. helmikuuta 2015

Sydämellinen Racoon

 
 
Sydämellisen viikonlopun jälkeen sovituskuvia Racoonin ihanista sydämistä. :)
(Nämäkin kävi meillä Jeriikasta sovituskuvausta varten.)
 
Racoonin kevätmallisto on jälleen kerran niin suloinen! Ihanat pallot ja sydämet ovat ovat vieneet nämä omaan makuuni ihan ykkös ulkovaatemerkiksi.

 
Sovitettavat vaatteet ovat kaikki kuvissa 80cm, Olivia (6kk) on 71cm pitkä.
Kokona nämä on nyt aika reiluja, mutta varmasti parin kuukauden päästä keväällä 80cm olisi ihan sopiva koko Olivialle tai ainakin sopivan reilu ja menisi vielä syksylläkin.
 
Yllä Amale Dot Baby takki on kauniin mintunvihreä valkoisin pilkuin, resorit ovat koralliin vivahtavan pinkit ja vuori sekä vetoketjut hennon vaaleanpunaiset. Todella kauniit karkkisävyt siis.
Racoonin mallistossa on tänä vuonna käytetty vuorina fleeceä ja näissä takeissa keskiosa on fleeceä, hihat ei.

 
 
 Sama kuosi Amber dot-haalarina. Haalarissa ei ole resoreita hihansuissa ja huppu on pyöreä.
Haalarissa on keskiosa fleece vuorattu.
Tästäkin tuo 80cm olisi nappikoko Olivialle kevääseen.

 
Bergliot Flower-takki on kauniin kukkakuvioitu kauttaaltaan ja kuosissa visertelee siellä tällä myös lintuja. Resorien sävy on ehkä viininpunainen. Tässä takkimallissa on pyöreä huppu.
Housut on Racoonin Charleyt. Sopii kivasti tähän kukkatakkiin. Housuissa on kokonaan fleecevuori ja säädettävät henkselit. Koko 80cm on mielestäni juuri sopivan reilu, henkseleillä saa hyvin säädettyä istuvaksi.

 
Materiaalihan näissä on aivan ihana, etenkin pienille ajatellen. Sellainen tuulipukukangas tyyppinen, ohut ja taipuisa. Vesipilariarvo on 3000mm (vain housuissa teipatut saumat).

 
Feodora softshell haalarissa on myös kaunis kukkakuosi. Vuoripuoli on pehmoista fleeceä. Tämä tuntuu minusta reilummalta kun tuo minttu haalari. Toki materiaalikin on napakampaa ja paksumpaa, joten sekin vaikuttaa kokoon. Toisaalta hihat ja lahkeet on pituudeltaan varsin sopivat, joten ehkä tästäkin varmin valinta oli tuo 80cm keväälle Olivian mittaiselle lapselle.

 
Kova hittituote tuntuu mallistossa olleen tämä musta-valko raidallinen Gefion kurahaalari. Varmasti onkin tosi kätevä kevään kurakelin vaate, kun nuo lumet alkaa viimein massalla sulamaan. ;) Haalarissa ei ole vuorta, mutta on napakan ja samalla taipuisan oloista kuravaatekangasta. Hihansuissa on nopeasti kuivuvat ja napakat resorit, joka pitää hihat hyvin paikoillaan. Edessä on heijastava sydän. Samaa raitakuosia löytyy myös fleecevuorelliset kurarukkaset.
 
Olivialle tämä 80cm on mielestäni liian suuri, eli on kooltaan suht reilu. Ihan vauvalle myös tuo kaulus nousee liian ylös, joten sen itse jättäisin vähän auki. Isommilla lapsilla varmasti istuu ihan erilailla, kun kaulaa on vähän enempi. ;) Niin ja tietysti liian iso kokokin vaikuttaa Olivialla istuvuuteen.
Kurahaalarissa on hitsatut saumat.
 
Tykkäsittekö te tämän kevään Racooneista?
Onko joku jo ostanut kevääksi näitä?
 
Nyt muuten kannattaa käydä ostoksilla Jeriikassa. Näitä Racoonin ulkovaatteita on tullut jo lisää kauppaan ja kokoja löytyy hyvin. Koodilla ystävä saat Jeriikasta 14% alennuksen yli 100e tilauksesta!
Tarjous koskee myös aletuotteita, joten nyt lähtee hyvällä alella ihanuuksia. (tarjous ei koske Mini Rodinin SS15 mallistoa).
Tarjous on voimassa vain tänään 16.2.2015, joten hopi hopi. :)
 
 

8 kommenttia:

  1. Musta olis niin huippu, jos tuossa haalarissa olis vuori! Niitä kun löytyy tosi vähän ja perus sadevaatteita on kuitenkin pilvin pimein. Ne muutamat vuorilliset mitä on löytynyt, ovat tosi rumia niin racoon sais kyllä niistäkin varmasti kauniita. Mua alkoi nyt houkutella tuo minttu takki kun näin sen teidän typyn päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuori olisi kyllä kiva lisä tuohon, ei tartteis erikseen pukea välikerrastoja alle. :)
      Tuo minttu takki on ihana! Suosittelen. ;)

      Poista
  2. Hei loistopostaus! Just meinaan meidän 8 kk tytsylle miettinyt tuota softshellhaalaria ja sen koko arveluttanut :) on niin ihana toi kukkakuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että sattui sitten postaus hyvään saumaan. :) Tuo kukkakuosi on todella kaunis!

      Poista
  3. Ihania kuvia, vaatteet on aina niin erinäköisiä päällä! Tuo minttu haalari on aivan ihana!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, itsekin tykkään katsella muiden blogeissa sovituskuvia. :)

      Poista
  4. Nämäkin niin suloisia. Olisipa näitä ollut ihan pienissä koissa saatavina. Kivoja sovituskuvia.

    AnuH

    VastaaPoista
  5. Nämä sovituskuvasysteemit on hyvä idea! Näkee hyvin, että miten eri kuosit sopivat keskenään yhteen jne. Täältä mä käyn aina katsomassa valmiit asukokonaisuudet meille ja sitten vaan Skidistä tilaamaan. Eipähän tartte ite arpoa, kun joku on tehnyt miettimisen ja yhdistelyn jo valmiiksi, niin että kiitos vain! :D
    Ja voi suloisuuden runsaus tuota teidän uusinta perheen jäsentä! Eikä toki poika-mallissakaan mitään valittamista ole! Ilokseen näitä kuvia katselee.
    Terkuin Minna Helsingistä

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)