sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sovitellaan Molo Kidsin kevättä

 
 
Päätimme taas jälleen kerran tehdä yhteistyössä Jeriikan kanssa teille sovituspostauksen, nämä kun tuntuu aina olevan tosi suosittuja ja paljon luettuja juttuja blogissani. Enkä ihmettele yhtään, koot sekä mitoitus mietityttää itseänikin aina uusien mallistojen ilmestyttyä. Koskaan ei voi tietää onko joku merkki mennyt ja vaihtanut mitoitustaan ja millaisia materiaalit ylipäätään tänä vuonna on. Kuvista lapsen päällä näkyy aina paljon paremmin miten vaate istuu ja mikä koko saattaisi todennäköisesti olla juuri se oikea.
 
Tässä siis tulee teille hiukan Molo Kidsin kevättä.
(vaatteet kävi kuvattavana ja lähti takaisin Jeriikaan, ostin vain Olivialle kukkahaalarin.)

 
Cloudy Black Yard softshell takissa on kiva vähän denimin näköinen kuosi ja vuoripuoli harmaa. Kuosissa taitaa olla pelikenttiä ja ihmisiä ylhäältä kuvattuna, aika hauska! Takki on kyllä mukavan pehmoinen ja taipuisa, itse tykkään hurjasti. Meillä oli viime vuonna mustana ja oli yksi Emilin lempparitakki. Ei säikähdä edes pientä sateen tihutusta, pitää siis hyvin kosteuttakin.
Mustat vedenpitävät Haven-housut on parhaan malliset ulkohousut mihin oon ikinä törmännyt, ainakin hoikalle lapselle. Ne pysyy jalassa, on kivaa materiaalia ja kivan näköiset. Materiaali on mielestäni sama kuin viime vuonna, sellainen sopivan paksu ja hiukan mattakarhea.
 
Nämä molemmat on kuvissa kokoa 140cm ja Emil on nyt 133,5cm pitkä (just tänään mitattu tarkka mitta). Mielestäni juuri oikea koko molemmissa. Sopiva reiluus, niin että menisi todennäköisesti syksylläkin tämä koko.

 
Hopla Fox takissa on valokuvamainen kettukuosi. Takki on edelleen mukavan napakkaa materiaalia ja vuori verkkokangasta. Tässäkin minusta hyvä ja kivan näköinen malli. Kokona myös se 140cm ja tämä olisi juuri oikea Emilille keväästä syksyyn.
 
 
Tässä näkee tuota hihojen pituutta ja mallia. Tosi hyvin minusta istuu hoikalle lapselle. Tähtiheijastimet on aina vaan hienot.

 
Molo Kidsin Waiton-takki ja Waits-housut saa nyt tosi tyylikkäässä meleeratun harmaan sävyssä. Mielestäni tosi kiva tuo väri, tumma mutta ei kuitenkaan liian. Materiaaliltaan nämä on Hopla ja Haven mallin ulkovaatteita ohuempaa hiukan tuulipukumaista kangasta. Jeriikasta kuitenkin infottiin, että kangas on viime vuoden malliin verrattuna hiukan tukevampaa. Vuorina takissa verkkovuori ja housuissa liukas vuorikangas.
 
 
Kokoina näissä on kaksoskoot ja Emilillä on kuvissa koko 134/140cm. Tämän koon näistä hänelle ostaisin.
Koska kangas on notkeaa ja taipuisaa, niin pieni reiluuskaan ei tässä mallissa haittaa.
Nämä olisi juuri hyvä valinta lämpimälle kevät säälle tai kesän viileisiin päiviin.

 
Vertailin vielä takkeja ja housuja vähän keskenään. Tässä ylimmässä kuvassa alla Hopla-takki ja päällä Cloudy sofshell, molemmat 140cm. Softshell on hiukan pienempää mitoitusta ja hihoista kapeampi.
Alareunan kuvassa alla Hopla 140cm ja päällä Waiton-takki 134/140cm. Aikalailla ovat samaa mitoitusta, ehkä 0,5cm Waitonissa pidemmät hihat.

 
Vasemmalla alla Waits-housut 134/140cm ja päällä Haven-housut 140cm. Waitsit on vähän pidemmät (n.3-4cm) ja ehkä hiukan myös leveämmät. Waits mallissa jalkalenksut on reikäkuminauhaa, kun taas Haveneissa kumia. Vyötäröllä on sama kiristyskuminauha+klipsi molemmissa. Haven mallissa on kaksi tähteä takana lahkeissa ja Waits mallissa vaan yksi.
 
 
Olivialle ostin Jeriikasta tämän ihanan ja suosituksi muodostuneen Molo Kids Hill Floral softshell haalarin.
Koko tässä aiheutti kamalaa pohdintaa ja jankkasin 80cm ja 86cm välillä alkuun monta päivää. Olin lukenut että mitoitus on pientä, mutta silti halusin että haalari on pidettävä jo keväällä ja menisi toivon mukaan vielä myös syksyllä. Tietysti pienen vauvan kohdalla tuo kevään ja syksyn saman ulkovaatteen mahtuminen on hankalampi juttu, kun se kasvu on niin nopeaa vielä, mutta kuitenkin aina voi toivoa. ;) Päädyin lopulta 86cm ja oikea valinta oli. Nyt neidillä on pituutta varmaan n.71cm ja tässä on kivasti kasvuvaraa kevättä ajatellen.


 
 Meillä neiti on aika pitkäjalkainen sekä kätinen ja tässä haalarissa on hihoissa hyvin pituutta. Se on hyvä, koska monesti hihat on aika lyhyet monella merkillä. Haalari on mukavan pehmoista softshelliä ja tuo kauluskaan ei nouse liian korkealle pienen naaman eteen.
 
 
Tykkään tosi paljon!
 

 
 
 
Kannattaa kurkkia koko Molo Kids valikoima Jeriikasta, kokoja on vielä hyvin jäljellä. Jos joku miettii esim. Polly-haalarin kokoa, niin Jeriikasta kerrottiin että ovat hiukan niukkaa mitoitusta ja kannattaa valita se isompi koko. Polly-haalareissa on verkkovuori. Värinä se Onyx Black ei ole aivan musta, kuulemma oikein kiva sävy sekin.
 
Jeriikassa on myös alet vielä hetken menossa ja nyt viimeisiin alepäiviin (9.2.15 saakka) Jeriika tarjoaa teille kaikki aletuotteet 10% lisäalella!
Kannattaa kurkata ale, mm. Mini Rodinia ja Molo kidsiä on jopa -50%.
Alennuksen saat koodilla; lisäale10
Lisäksi yli 100e tilauksiin (normaalihintaiset tuotteet huomioidaan) kanta-asiakkaille 15e lahjakortti.
 
 
 

20 kommenttia:

  1. Hyvännäköisiä vaatteita ja tuo pikkuneidin haalari.. Olen yrittänyt tässä kovasti "taistella" että ei me tuota tarvita vaikka onkin tosi ihana ja mitä enempi sovituskuvia näkee niin sen kauniimmalta se näyttää :P Meidän 1v neiti on 78cm pitkä niin riittäisiköhän meillekin tuo 86cm jos siis sorrun haalarin ostamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorru vaan, ihana se on! ;D Ehkä sinuna jo kallistuisin kokoon 92cm, menisi varmemmin. Saattaisi tuo 86cm mennä myös, mutta en usko että kevättä pidempää.

      Poista
  2. Nää on kivoja ja voi miten söpö haalari pikkuisella. :)

    Sinä kun olet tuollainen lastenvaateguru niin kerroppa mulle kestääkö 7v ja 9v pojilla jonkun merkin talvihousuissa polvet? Meillä on nyt ollut Lassieta ja KappAhlia, mutta molemmilla vaikka ollut monetkin housut käytössä niin ne saa puhki ne hetkessä. :P Laskevat polvillaan jäisissä mäissä jne. Jospa ensi talveksi ostais jotain kalliimpaa jos ne oikeesti kestää!!!!!?? Vai onko se vaan niin ettei tän ikäsillä kestä mikää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, lastenvaateguru. ;D Just tuossa edellisessä postauksessani kyselin samaa, että mitkä toppahousut kestäisi ehjänä. Meilläkin 10v on saanut jo puhki ekat toppahousut, 7v:llä tuntuu onneksi pysyvän ehjänä. Siellä taidettiin suositella Travallen Remuja ja joku ainakin Everestejä. Jos nyt oikein muistan.. Käy kurkkii kommentit. :)
      Itse luulen että sekin on mahdollista ettei kestä mitkään, ei ole välttämättä merkistä kiinni ja hinnasta. Onko sitten edullisempaa ostaa parit halvat ja vaihtaa kun menee puhki vai yhdet kalliit. Hmm..

      Poista
    2. No juu, ei ne varmaan kestä tosiaan. Nämä kelitkin kun on mitä on..hiekkaisia jäisiä pihoja eikä mitään pelkkää ihanaa pumpulilunta missä telmiä. :)

      Poista
    3. Mä oon ostellut jonathania ja everestiä, sittenkun ne maksaa alessa 20e niin ostan useammat . Loppuu harmitus :D kappaletta ei kestä isommilla, jo koossa 122cm alkoi hajoilla ja saumateipit rikkoi lahkeet..

      Poista
  3. Ihanaa, että teit taas tämmösen!!

    Upeiltahan noi näyttää. Yllättynyt olen tuon ilvestakin hyvännäköisyydestä. Yleensä oon tykännyt, että noi Hoplat on vähän muodottoman oloisia, mutta näissä kuvissa näyttää oikein kivalta.

    Waitonin meleerattu harmaa on myös magee!

    Ja tytsyjen softshell -haalari, niin söpö. ♥ Jospa vaan olisi täälläkin tyttö. :)

    ****

    Täällä on viime keväältä/syksyltä Molon oranssi softshell, joka palvelee todennäköisesti vielä nyt keväällä. Sen seuraksi kuitenkin tarvitaan tummempi takki, jota uskaltaa käyttää huoletta säässä kuin säässä. :))) Ilvestakki hiljalleen alkaa houkuttaa, vaikken alussa sille lämmennyt ollenkaan. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo ilves kettutakki ainakin menisi huoletta joka säässä. :) Siitä kiva kun ei näy heti lika, mutta on kuitenkin raikas väriltään.
      Minusta nuo Hopla takit asettuu päällä tosi kivasti ja helmassahan on kiristysmahdollisuus. Emil tykkäsi kovasti denim Hoplasta, joka meillä oli viime keväänä ja se kesti tosi hyvin käytössä. Uskallan siis suositella.

      Kiva että tykkäsit! :)

      Poista
  4. Millä koodilla tuon lisäalen saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups! Lisäalekoodi oli päässyt unohtumaan! Lisäsin sen nyt tuonne tekstiin, eli; lisäale10

      Poista
  5. Ihan mielettömän upeita kuvia! Tämä Teidän tyttö, miten suloinen hän on. Oli tosi hyvä, että otit koon 86 cm.

    Tuo kettu pääsee niin loistavasti oikeuksiinsa näissä kuvissa ja tämä tyylikäs harmaa välikausiasu. Olen myyty ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kiva että tykkäsit! :) Tosiaan 86cm on just se oikea koko kukkahaalarista, nyt vaan kevättä odottamaan.
      Kiva kun valoa on nyt vähän enemmän sisälläkin, niin kuvat onnistuu paremmin. ;)

      Poista
  6. Tuo pallokenttä kuosinen softshell on kyllä tosi kiva. Ajattelin ostaa sen ekaluokkalaiselle. :)

    Vauvan haalari on aivan ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emil tykkäsi siitä myös, juurikin varmasti monen koululaisen mieleen. :)
      Vauvojen kukkahaalari on mieletön!

      Poista
  7. Minäkin otan ilolla vastaan nämä sovituspostaukset: tosi hyviä ja hyödyllisiä!

    Mun tekisi kovasti mieli tuota kettutakkia meidän isoveikalle ja tämä postaus ei ainakaan laimentanut sitä ajatusta ;) Myös Haven housuja olisi kiva kokeilla. Mutta katsotaan, mitä tässä raaskii kevääksi hankkia, kun periaatteessa kaapeista löytyy jo tarpeeksi välikausivarusteita. Ehkä.

    Voi mikä söpöys tuo Olivian kukkahaalari! En yhtään ihmettele, että lankesit :)

    VastaaPoista
  8. Tuo kukkahaalari on niin herkku, Meillä valitettavasti oli jo hankittu Mini A Turea, joten ei raskinut vauvalle tuota ostaa. (Piti sitten saada bodya ja toiseta molon kukkakuosia mekkona paikkaamaan harmitusta ;D )

    terv. AnuH

    VastaaPoista
  9. Voi apua tuo kukkahaalari on ihana! Meille tuli kettutakki, se on kyllä supersöpö, blogista löytyy sovituskuvia :)

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo kukkahaalari! Tykkään myöskin noista Haven -housuista :) Meidän Emilillä vaan taitaa olla varattuna koko 122 kevääksi jemmaan : poika oli ihan juuri 119cm pitkä. Aikalailla muutenkin ollaan siirtymässä kaikissa vaatteissa tuohon 122 kokoon. Tosin ihana, että Lindexin 122 menee vielä Emilille. Kaiken lisäksi poika on hoikka, joten leveyteenkään ei mene ylimääräistä.... Ja ne meidän ihanat lapsenlapset : täyttivät juuri 5kk ja toinen on nyt reilu 8kg ja toinen hipoo 10kg ;D Pituutta alkaa olla isommalla jo tuo 70cm. Äkkiä nuo kasvavat.

    VastaaPoista
  11. Hei, Kivoja sovituskuvia ja tuo tytön haalari on suloinen ja ei minun mielestä kovin isolta näytä vaikka 86 cm. Pojalleni olen hankkimassa reimaa kevääksi ja hassulta tuntuu nää erivalmistajien kokoerot, kun meijän pojalle 1,1 vuotias ja 78 cm pitkälle olen 86 cm haalarit hankkimassa, ja meillä nyt talvihaalari 80 cm. Teetkö muuten nyt keväällä Reimankin sovituksia, kun en muista onko sulla reimaa ollut sovituksessa. Ja hyvää kevänodotusta teille. :)
    Terveisin: -TaNja-

    VastaaPoista
  12. Voisitko postata minkälainen jääkäri kävisi olivian ikäiselle pojalle

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)