tiistai 10. helmikuuta 2015

Suloiset Silverjunglet

 
 
Yksi ehdoton lempparimerkkini lastenvaatteissa on jo pitkään ollut Silverjungle. Emilille meillä on merkiltä ollut jo vaikka kuinka monta vaatetta, ne sopii malliltaan hoikalle pojalle erinomaisesti ja kuosit kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kivat pojille. Mutta entäs sitten tytöille, oi oi!
Tässä pari viikkoa sitten tilasin Olivialle muutaman ihanuuden, kun oli hyvät alet menossa.
(ja näyttää olevan edelleen, joten kannattaa kurkata!)


 
Harmaa sydänbody on kokoa 74/80cm ja juuri sopiva (Olivia on varmaan/ehkä n.71cm pitkä, huomenna on 6kk neuvola), sanoisin siis että body on pientä mitoitusta vastaten enemmän 74cm. Vaaleanpunainen velourhame on jo kokoa 86/92cm, mutta ihan pidettävä sekin. Vyötäröllä on säädettävä nappi-reikäkuminauha säätö, joten hame menee käytössä varmasti pitkään. Piposta jäi nappaamatta kuva neidin päässä, mutta se on vielä iso. Menee varmaan syksyllä.

 
Pinkki pallohame myös on kokoa 86/92cm, mutta se on pientä mitoitusta ja on sopiva juuri nyt.
Tässä hameessa on kuminauha ja nauhat vyötäröllä.


 
Velourinen vaaleanpunainen sydänmekko oli rakkautta ensi silmäyksellä, sen tilasin 86/92cm ensi syksyä ajatellen ja onkin suht reilu kooltaan.

 
Huomenna Silverjungle julkaisee uuden kevätmallistonsa, tässä vähän kurkistusta uutuuksiin.
Ihanuuksia vai mitä sanotte?
Tuo tyttöjen tähtibody ja pinkit pöksyt on ehdottomasti hankintalistalla ja Emilille toivottavasti löytyy vielä ainakin housuissa kokoja.
 
Mitä te olette tykänneet Silverjungleista käytössä?
 
 
 

5 kommenttia:

  1. Voi että, kuinka ihana neitonen kauniissa vaatteissa! <3

    VastaaPoista
  2. Omistaappa pieni tyttö, oma täyttää jo 6v ja en osaa hälle enää tota haaleanvaalean punaista ajatella...pinkki menis vielä... :) minulla(tai siis lapsillani) on kokemusta Silverjunglen pipoista ja housuista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen jotenkin ajatellut, että ehkä ne reippaammat värit tulee sitten kun neiti kasvaa. Vaaleanpunainen on ihana pienillä. :)

      Poista
  3. Valitettavasti silver jungle ei ole meidän käytössä kestänyt. T-paidoista saumat kiertää ekan pesun jälkeen. College housuista haarasauma täynnä pieniä reikiä muutaman pesun jälkeen.

    Ja kyllä pesen ihan ohjeen mukaisessa lämmössä nurinpäin käännettynä.

    Ihania ovat mutta eivät hyviä jokapäiväiseen käyttöön. Valitettavasti.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)