torstai 19. helmikuuta 2015

Sovituksessa Villervallan välikausivaatteet

 
 
Tässä lupaamani kakkososa Villervallan sovitus juttuun eli ulkovaatteet välikauteen (sisävaate postauksen löydät täältä).
(vaatteet siis tuli Skidistä kuvauksia varten ja palautin ne takaisin. Osan sain pitää.)
Villervallan ulkovaatevalikoimaan kuuluu tänä(kin) keväänä ihanat tähtitakit, yksiväriset housut ja pehmoiset softshell takit. Mallisto on jälleen kerran hurjan onnistunut ja värikylläinen. Näissä ei taatusti näytä harmaakaan sää synkältä. :)
 
Sovittelija eli Emil on edelleen n.133,5cm pitkä ja malliltaan hoikka (hihii!).
Sovitettavat vaatteet on kahdessa eri koossa 134cm ja 140cm, jotta näette vähän tuota kokojen eroa ja istuvuutta.

 
Yllä Emilillä liila (blackberry) mixed star takki koossa 134cm ja mustat housut 134cm.
Takki on sävyltään syvä liila, jopa hiukan siniseen vivahtava. Sävy on hankala saada täysin oikein kuvaan, vetää helposti tuonne siniseen tuo sävy. Kuitenkin sellainen väri, joka sopii hyvin minusta niin pojalle kuin tytölle.
Kokona 134cm takki on nyt juuri sopiva Emilille, mutta kasvunvaraa ei paljoa enää ole. Menisi kevään kuitenkin vielä tuo koko ja ehkä syksynkin vielä. Housuissa 134cm on hyvä ja kasvuvaraakin vielä löytyy. Sanoisin siis että nämä tähtitakit ja etenkin housut on on reilua mitoitusta.


 
Vihreä (avocado) tähtitakki ja turkoosit housut koossa 140cm.
Takissa on hyvät säätö mahdollisuudet; helmassa kiristyskuminauha ja hihansuissa tarrasäätö sekä resorit suoran hihansuun alla. Näitä hiukan kiristelemällä mielestäni tuo 140cm takista on mielestäni sopivan reilu koko ja itse päätyisin mielummin jo tähän kokoon Emilille. Tähtitakeissa on kiva takaa pidempi ja pyöristetty malli. Housuissa tuo 140cm on aivan liian reilu vielä, ruttua jää reippaasti lahkeisiin.
 
 
 
Materiaaliltaan tähtitakit on mukavan taipuisat, mutta kuitenkin hiukan mattakarheat. Kangas on vedenpitävä (Vesipilariarvo 8000mm. Hengittävyys 5000g/m2/24h). Takeissa on verkkovuori. Vihreän ja liilan lisäksi Skidistä löytyy myös pinkki ja turkoosi tähtitakki. Koot 80-140cm.
 
 
Tässä näkyy tuo koko 140cm housuista Emilillä. Todella reilut vielä. Housut pysyy kyllä hyvin jalassa, koska vyötäröllä on kuminauha-klipsi kiristys. Eli vaikka housuissa onkin hiukan väljähkö malli, niin säädöillä saa hoikallekin ihan hyvin istuvaksi. Tuo turkoosi väri on tosi nätti ja keväisen raikas.
Housut on vedenpitävät (arvot samat kuin takissa) ja housuissa on teipatut saumat. Polvet ja peppu vahvistettua kangasta. Housuista löytyy muuten mitat Skidin sivulta, joten sieltä on helppo tarkastaa tuo oikea koko. Väreinä housuissa löytyy turkoosi, musta ja punainen.

 
Softshell takit on todella pehmoisia ja lämpöisen oloisia. Vuori pehmoista fleeceä. Vesipilari on 3000mm.
Turkoosissa (sky) vuori on limenvihreä. Mitoitukseltaan nämä ovat hiukan kapeampia ja pienempiä kuin tähtitakit. Ei minusta reiluja. Koko 140cm on juuri sopiva Emilille (turkoosi on kuvissa 140cm), 134cm taas on minusta jo hiukan pieni.

 
Emil tykästyi tähän takkiin ja halusi sen itselleen. Samoin turkoosi tähtipipo oli hänen suosikkinsa, tuo onkin kiva kun sopii monen värisien takkien kanssa pidettäväksi. Pipossa kokona 52/54 ja se on sopiva Emilin n.52-53cm päähän.

 
Liila (blackberry) softshell koossa 134cm. Hihat on minusta jo turhankin sopivan mittaiset. Hihansuissa on tarrat, joten vaikka ostaa hiukan reilumman koon niin niillä saa kiristettyä hihan mitan sopivaksi. Liilassa on myös limenvihreä vuori.


 
Musta (night) on aina tyylikäs. Mustassa on keltainen vuori. Kivasti saa pirteyttä värikkäillä housuilla. Pihaleikkeihin vedenpitävät housut kaveriksi ja siistimpään menoon canvakset. ;)

 
Tässä näkyy vähän tuota 134cm ja 140cm välisten kokojen eroa päällä. Ei näytä suurelta erolta, mutta lapsen liikkuessa isompi oli selvästi paremman näköinen ja kokoinen päällä. Näillekin löytyy mitat Skidin sivuilta.

 
Turkoosi pipo käy muuten kaikkiin näihin kolmeen softshell väriin, jotka meillä kävi kuvattavana. Skidistä löytyy vielä softshell uutuuksista näiden värien lisäksi pinkki ja vihreä. Kokoja näissäkin 80-140cm.

 
Väriä riittää! :) Kurkatkaa myös värikäs raitatakki (löytyy myös haalarina!) ja upea denim takki.
 
Miltäs näyttää Villervallan välikausimallisto?
 
Muistakaahan hyödyntää lukijatarjous Skidiin.
Koodilla; ihana saat 10% alennusta koko valikoimasta tämän kuun ajan (28.2.2015 asti).
 
(Teksti sisältää mainoslinkkejä, ne on merkattu punaisella.)



16 kommenttia:

  1. On ne hienoja!! Varsinkin tuo musta softshell koukuttaa. Mietin vain tuota kokoa että mahtaako 140 mennä enää syksyllä nyt 134,6cm ekaluokkalaiselle. Ei viitsisi vain kevääksi takkia ostaa kun tuo musta olisi upea myös syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se saattaisi mennä syksynkin, itse ainakin luulen että Emilille menee (tai toivon). ;) Kyllä uskaltaisin sinuna se hankkia.

      Poista
  2. Kiitos tästä! Itselläni ainakin koko asiat selkenivät :) Olisin nähnyt mielelläni sen denim -takinkin sovituskuvissa kyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! :) Denim takkia ei tainnut vielä Skidissä olla, kun nämä sain sovitukseen. Se on kyllä hieno! :)

      Poista
  3. Tätä olenkin odotellut, mutta voi harmi kun ei ollut sovituksessa sitä denim-takkia. Sitä olen pohtinut, olisiko meidän isommalle (n. 110cm) 116 vai 122 sopiva. Hihan mitta vaikuttaa niin lyhyelle näissä ja tuntuu, että ipana on viimein kasvattanut käsiä :D Po.pilla meillä on kuoritakissa jo 122, mutta siinä on säädettävät hihat. Denimissä kun ei säätöjä ole, niin pitäisi osata valita se oikea koko.

    Tosi kiva tuo lila tähtitakki, poika tykkäsi siitä tuotekuvissa ja mietin, onkohan millainen livenä. Minille tykästyin siihen turkoosin tähtitakkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teille tulikin jo se ihana denim-takki. ;) Kävin ihastelemassa blogissasi. Meillekin sitä mietin, mutta saa nyt nähdä..
      Tuo lila tähtitakki sopii upeasti pojalle!

      Poista
  4. Mukavalta näyttää. Ainoa miinus kaikissa takeissa, kuten viime vuonnakin on paljas valkoinen vetoketju. Hiekassa, nurmikolla, kurassa, missä tahansa menee hetkessä kamalan näköiseksi eikä puhtaaksi meinaa saada millään. Kokemusta viime vuoden tähtitakista sen verran, että toista en tuolla mallilla hommaisi. Tuulilista vetoketjun päällä tekisi takeista muutenkin hieman, hmm.. sanoisinko vähemmän halvalla työllä tehdyn näköisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuulilista oi tosiaan kiva lisä! :) Meillä ei ole nuo valkoiset vetoketjut juurikaan likaantuneet tai sitten en ole huomannut vaan. :D

      Poista
  5. Mä tilasin meidän 1,5-vuotiaalle ton vihreän tähtitakin. En vaan mitenkään voinut vastustaa :D Ihanaa, kun lastenvaatteissa on värejä (ja tähtiä)! Pahoin pelkään, että tulen sortumaan näihin jatkossakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit on ihania ja piristyttää arkea! Tylsyyksiin ehtii pukeutua sitten isona. ;)

      Poista
  6. Heips! Nyt täytyy kysäistä ihan asian vierestä, mutta kun teillä on tuota kokemusta myös topparukkasista, ja meillä ilmeni nyt akuutti tarve uusille vedenpitäville topparukkasille.. Mitä suosittelet, kestääkö mikään muu merkki yhtä hyvin vettä kuin Reimatec? Tähän aikaan vuodesta hieman haastavaa löytää talvirukkasia, mutta kaikkien entisten lahottua niin että päästävät veden läpi, olis nopsaan löydettävä vielä uudet. Vähän helpottaisi etsintää jos olisi muitakin vaihtoehtoja kuin yksi merkki.. En tiedä löytyykö Reimateciä enää mistään koossa 4-6v. Aapuuwa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oon vähän myöhässä vastaukseni kanssa, mutta kuitenkin. ;) Minusta Reimatecit on parhaat, meillä ei ole parempia ollut ja nyt ollaan melkein niitä yksitään pidetty viimeiset pari vuotta. Joten en uskalla sanoa olisiko muita vastaavia, kerro ihmeessä jos löysit hyvät! :)

      Poista
  7. Voi tuo liila on upea!!
    Mutta ootko kurkannut uutta Lassieta? Mä olin ihan myyty kun näin eilen Prismassa pari vauvahaalaria kevääseen, siis wau. Yks pieni mutta vain, kun ei ole sitä vauvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Lassiet oli hienot! Itsekin Prismassa niitä katselin. Meillä on vaan jo niin monta vaatetta kevääseen/syksyyn Olivialle ettei enää oo järkee ostaa. ;D

      Poista
  8. Eikös teillä ollut käytössä nuo Villervallan tennarit? Mietin niitä pojalle mutta kuinkahan niissä on tuo pohja, jäykkä vai helposti taivutettava? Kiva jos ehdit vastata! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, kun oon vastaamassa vasta nyt! Meillä oli joo nuo tennarit, mutta ne jäi aika vähälle käytölle. Kyllä niisä taipuu tuo pohja minusta hyvin. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)