torstai 26. helmikuuta 2015

Elodie Details ihanuuksia!

 
 
Elodie Details merkkinä on taas sellainen uusi ihastukseni, joka syttyi vauvan syntymän myötä. Ihanaa muuten kun näitä "uusia" ihania merkkejä löytyy vauvatarvikemaailmasta, ei ennen ollut mitään näin kivaa! ;) Toki monia juttuja tuli huokailtua jo ennen vauvaa, mutta nyt kun niitä pääsee hankkimaan ihan tarpeeseen, niin mikään ei ole ihanampaa kun ostaa vauvatarvikkeitakin kauniina! (Eikä siis vain ja ainoastaan niitä ihan perus tavallisia markettijuttuja.)

 
Skidin paketissa tässä taannoin tuli myös katseltavaksi näitä Elodie Detailsin uutuuksia (Villervallan sovitusvaatteiden kera) ja olen ihan myyty. Tuotteet vaikuttaa varsin laadukkailta ja kuosit on kauniita. Uusi kevään mallisto on minusta upea, erityisesti vaaleanpunaiset tyttöjen jutut on niin söpöjä, mutta kyllä nuo pienten poikienkin jutut sulattaa sydämeni. Sitä paitsi tuo harmaa pupunkorva huppupyyhe on ihana kummalle tahansa!
Kuumailmapalloja pojille ja höyheniä tytöille mm. tuteissa ja tuttinauhoissa. Oioi!

 
Pehmoinen harmaa pupu huppupyyhe on tosi kaunis ja huppu on mukavan kokoinen, eikä valu silmille.

 
Kuolalapuille meillä on ollut tarvetta koko ajan, kun tuo neiti kuolasi etenkin ensimmäisiä hampaita tehdessään ihan mahdottomasti. Nyt on hiukan helpottanut, mutta kohta se varmaan alkaa taas. Kaipailin jo silloin kosteutta pitävää, mutta trikoista kuolalappua, kaikki kun tuntui olevan pelkkää trikoota ja niistä meni monesti se kosteus läpi. Näissä Elodie Detailsin kolmiomallisissa kuolaliinoissa on kosteuden pitävä vuori ja ne on kuitenkin pehmoisia jatkuvaan käyttöön. Näyttää myös kaikkea muuta kun perinteiseltä kuolalapulta, menee ihan huivista. Tai miks ei alkuun soseita aloitellessa ruokalappunakin. Mutta merkiltä löytyy kyllä supersöpöjä ihan oikeita ruokalappujakin. ;)

 
Saimme pitää kuvauslahjana pari tuotetta ja nämä vaaleanpunaiset tutit ja tuttinauha oli lempparit. Olivia nimittäin nykyisin imee tuttia silloin kun hermostuu, ainakin hetken. Vähän helpottaa menossa, kun aina ei heti palvelu pelaa. ;)

 
Skidissä on näitä Elodie Detailsin uutuuksia myynnissä, käykääs kurkkimassa!
Omalla lempparilistalla on monta juttua, jotka haluaisin hankkia.
Mitkä on teidän suosikkeja?
 
Muistakaahan muuten hyödyntää Skidin lukijatarjous, joka on voimassa enää lauantaihin saakka!
Koodilla; ihana saat 10% alennusta koko valikoimasta tämän kuun ajan (28.2.2015 asti).
 
(postaus sisältää mainoslinkkejä, ne on merkattu punaisella)
 
 
 

6 kommenttia:

  1. Elodie Details tuttinauhat, kuolalaput ja ruokalaput on ihan parhaita. Lisäksi tykkään tosi paljon niiden sadesuojasta, koska siinä on se ns. myrskyluukku. Meillä Mini kitisee heti jos tulee räntää/vettä edes tihkuna kasvolle, joten tuo sadesuoja on tosi usein myrskyluukun kanssa käytössä. Mahtuu hyvin myös Emmaljungan Edgeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niissä sadesuojissa on sellainen? Kiva kuulla. Olen meille miettinyt sellaista myös ja kuullostaa kyllä hyvältä. :)

      Poista
  2. Mua oikein hävettää, kun ei ole tullut kommentoitua pitkään aikaan, vaikka täällä kurkinkin säännöllisesti :)
    Oikein ihania kaikkia vaatteita ja juttuja ja maailman suloisin pikkuneiti <3
    Mukavaa viikonloppua!! :) <3

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Jamina! ♥ Kiva kuulla, että käyt kurkkimassa säännöllisesti! :)
      Laita teidän kuulumisia kun ehdit, olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu!

      Poista
  3. Voi teidän neiti on yksi suloisuus, ihania kuvia! Mekin tykätään Elodiesta. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)