tiistai 29. huhtikuuta 2014

Villervallan välikausivaatteet (sis. lukijatarjouksen Skidiin!)

 
 
Kevät on jo menossa kovaa vauhtia, mutta vielä kuitenkin välikauttakin tarvitaan vai mitä?
(ja on se syksykin sieltä joskus vielä tulossa ja silloinhan ei enää mitään välikausivaatteita kaupoilta juurikaan löydä)
Yhden välikausitakin hankinta oli jo selvä heti kun sen mallistokuvissa tammikuussa näin, nimittäin Villervallan tähtitakin. Tuo on niin ihana ja meidän Emilin näköinen kuosi, että ei ollut tarvinnut miettiä edes onko sille tarvetta (siirtykööt joku toinen takki kaapista pois). ;) Pitkään ja hartaasti takkeja odottelin, kuten varmasti moni muukin, mutta nyt on viimein odottajat palkittu. Ihanat tähtikuosiset takit on nyt myynnissä Skidin nettikaupassa!
 
Skidin kanssa yhteistyössä pääsin (tai Emil pääsi) taas sovittelemaan myös paketillisen Villervallan välikausivaatteita ja tekemään niistä teille juttua (meille ostin siis näistä yhden takin, pipon ja tennarit, loput ulkovaatteet kävivät meillä vain kuvauksissa). Lisäksi sain teille lukijoilleni ihan huipun lukijatarjouksen Skidiin, kannattaa siis kurkkia jutun loppuun! :)
 
 
Beige ja ruskea on ihan uudet sävyt Villervallan keväässä. Itse tykästyin noihin "uusiin" sävyihin ihan hurjasti, ne istuu kivasti muuten niin värikkään malliston seuraan. Vaikka rakastan värejä lastenvaatteissa, niin jotenkin tuo beige tähtitakki istuu minusta etenkin isommalle lapselle tyyliltään paremmin kun värikkäät. Tosin Emil tykkäsi silti vähän enemmän turkoosista, joten tässä nyt edelleen pähkäilen jääkö meille turkoosi vai beige? ;)
 
Emil on nyt n.129cm pitkä ja malliltaan edelleen hoikka.
Beige tähtitakki ja ruskeat housut ovat kuvissa kokoa 134cm. Näiden sovitusten perusteella täytyy sanoa, että nämä Villervallan välikausivaatteet on reiluja mitoitukseltaan. Takista tuo 134cm on Emilille melko reilu, mutta hyvien kiristysmahdollisuuksien takia ihan pidettävä silti. Emilillä on suht pitkät kädet, joten hihan mitta ei ole ollenkaan liian pitkä, kun hihansuun tarroja vähän kiristää. Housuista taas tuo 134cm on minusta liian reilu koko, ruttua jää melko paljon lahkeisiin kuten näkyy.

 
Myös ihanat tähtitennarit oli ihan ykköshankinta! Meillä tennareita vaihdellaan tiuhaan, vähän vaatteiden sävyjen mukaan, joten niitä on joka kevät-syksy useampi pari. Villervallan tähtitennareita löytyy tähtitakkien kanssa kaikissa samoissa väreissä Skidistä; beiget, turkoosit, vihreät, punaiset ja pinkit.
Tennarit on reilua kokoa, meillä Emil käyttää nyt kenkäkokoa 33 ja näistä Villervallan tennareista piti ottaa koko 32. Näihin jää nyt Emilille 1,5cm tyhjää kärkeen. Skidin sivuilla on muuten tennareista sisäpohjan mittataulukko, joten sieltä on hyvä tarkastaa tuo koko. Kokoja saa 35 saakka!
Nuo nauhat on kuminauhaa eli joustaa, ei tarvitse kiireessä sitoa ja tarralla saa vielä vähän säädettyä tarpeen mukaan nilkan kohdalta.

 
Tähtiä takissa, tähtiä pipossa. ;) Emil tykkää tähdistä edelleen, toivottavasti tykkää vielä ensi syksynä ekaluokkalaisena.
Sinisävyinen Dotstar-takki on todella kaunis myös, sävyltään kaunis turkoosi minusta. Kaikissa tähtitakeissa on kuvioissa nuo tummat tähdet tummanruskeita, melkein näyttää minusta mustalta, joten istuu varmasti mustien housujenkin kanssa oikein hyvin.
 
 
Turkoosi dotstar-takki on kokoa 134cm ja tässä punaisten 128cm välikausihousujen kanssa. Ihanat yhdessä tuo turkoosi ja punainen! Ja kuten huomaatte, tuo 128cm housuissa on sekin reilu Emilille, mutta sopivasti.
Raitapipo antaa raikkautta kokonaisuuteen lisää.
Takkien takahelma on hiukan pidempi, kuin etuhelma ja pyöristetty. Helmassa on säädettävä kuminauha. Takin hihansuissa on suoran hihansuun alla liukaspintaiset resorit peukkureiillä, lisäksi hihansuuta voi säätää tarralla. Hupun reunassakin sivuilla on muuten tarrat, joilla voi säätää hupun kokoa.
 
Takit on materiaaliltaan mukavan notkeaa, mutta silti aavistuksen mattamaisen karheaa pinnaltaan. Vuori on verkkovuori, eli ei mikään hurjan paksu takki. Menee minusta hyvin viileinä kesäpäivinäkin, koska ei ole liian paksu. Vesipilariarvo on 8000mm ja hengittävyys 5000g/m2/24h.

 
Tähtitakkien lisäksi mallistosta löytyy raikas kevätraita takki. Tässä kokona kuvissa 128cm ja se on juuri sopiva Emilille. Raitatakit on samaa matskua, kun tähtitakit (ominaisuudet myös). Huomatkaa kuitenkin, että raitatakit on Skidissä alessa jo valmiiksi. Niissä on kuulemma pieniä "kauneusvirheitä", enimmäkseen ommelten viimeistelyissä. Itse en tuossa meillä sovituksessa olleessa takissa huomannut oikein mitään silmiinpistävää, vasta jälkikäteen muistin, että jotain kai piti olla. ;D
 
Turkoosit välikausihousut on kokoa 134cm ja tässä hyvin huomaa tuon reiluuden. Skidin sivulla on housujen tuotetiedoissa mitat, joten jos koko mietityttää, niin kannattaa kurkkia sieltä.

 
Turkoosi trikoopipo on kokoa 52/54. Se on melko napakka Emilille, vaikka hänen päänympärys onkin n.52,5cm. Osa näistä sovituskuvien pipoista on kokoa 54/56 ja se on mielestäni parempi koko Emilille.

 
Tässä vielä raitatakki 128cm ja tähtitakki 134cm vertailukuvissa. Minusta molemmat pidettäviä kokoja, mutta juuri nyt parempi on Emilille 128cm. Syksyllä tosin ehkä jo täytyisi olla 134cm, joten se koko meille jää.

 
Mallistosta löytyy myös viidessä upeassa värissä Softshell-takit.
Takit on ihanan pehmoisia, vuori on fleecemäinen.
(Vesipilariarvo 3000mm ja hengittävyys 3000g/m2/24h)
 
 
Softshell:n malli on hiukan slimmimpi kuin välikausitakeissa ja lisäksi mitoitus siitä syystä hiukan pienempi, ei siis niin reilu (mitat löytyy tästäkin Skidin sivulta tuotetiedoissa). Tässä kokona 134cm ja se on juuri hyvä Emilille.
Tämä jäi todella vielä mietintälistalle, tykästyin kovasti ja on toimivan oloinen. Menisi syksyllä varmasti pitkään, kun on lämpöisen tuntuinen.
(housut samat kuin yllä 128cm)
 
 
Välikausihousuista vielä tarkemmin. Nämä on myös mukavan ohuet, mutta polvien ja pepun kohdalla on vahvistettu kangas. Materiaali on veden- ja tuulenpitävä, likaa hylkivä ja hengittävä(5000G/m2/24H) polyesterikangas. Vesipilariarvo: 8000mm. Vedenpitäviksi teipatut saumat.
 
Malliltaan housut istuu kivasti hoikallekin lapselle, vaikka eivät ole mitkään kovin kapeat. Vyötäröllä on kiristyskuminauha klipsillä, jolla saa kyllä hyvin kiristettyä. Uskoisin että tässä on hyvä malli niin hoikalle, kun hiukan pyöreämmällekin lapselle. Lahkeesuissa on reikäkuminauhaa olevat lenksut. Pituudeltaan tosiaan reilua mitoitusta.

 
Tässä vielä lähikuvaa noista takkien ominaisuuksista.

 
Ja näitähän voi sitten mixailla ihan miten päin haluaa, sävyt sopii yhteen monella eri yhdistelmällä.
Voiko herkumpaa välikausimallistoa olla? :)
 
Sitten siihen lupaamaani lukijatarjoukseen!
Uskon että monia jäi harmittamaan hyvät Skidin lapsimessutarjoukset, joita ei päässyt paikanpäälle hyödyntämään.. Skidi tarjoaakin lukijoilleni -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!
Alennuksen saat koodilla; LAPSIMESSUT ja se on voimassa toukokuun loppuun saakka (31.5.2014).
 
Nyt siis kipinkapin shoppaamaan värikkäitä ihanuksia Skidiin, klikkaa kauppaan vaikka tästä. :)
 


28 kommenttia:

  1. Mä oonkin odotellut jonkinlaista alekoodia, kiva että voimassa noin pitkään niin ehdin tilata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin hyvä alekoodi, kannattaa hyödyntää ja tosiaan mukavan pitkään voimassa! :)

      Poista
  2. Kiitos taas aivan huipusta postauksesta! Kiitos, kun jaksat paneutua näihin ihan koko sydämelläsi. Liian monessa blogissa postaukset on aivan tyhjänpäiväsiä pintaraapaisuja! Kaikkea hyvää koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Viiden äiti! :) Ihanaa kuulla että näitä "juttujani" arvostetaan, näissä kuluu kyllä aina useampi tunti kuitenkin tehdessä (kuvat, niiden käsittely, jutun kirjoitus yms.). Ihan ei tunnissa siis ainakaan minulta onnistu. ;)
      Kaikkea hyvää myös sinun koko perheellesi!

      Poista
  3. Onpa kaunis tuo beigetakki. Mielessä on koko ajan ollut, että keskimmäinen tarvitsee uuden takin, mutta en ole bongannut mitään kivaa. Nyt löytyi omaan makuun sopiva, toivottavasti kelpaisi myös pojallekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosiaan kaunis tuo beige. Samalla sopivan hillitty, vaikka onkin värikäs. :) Toivottavasti teillä poika hyväksyi takin!

      Poista
  4. Oi, miten ihania! Kiitos havainnollisesti postauksesta ja kokoanalyysistä.

    Arvasin, että nuo tähtitakit osuvat ja uppoavat meikäläiselle. Pikkuveikalta puuttuukin pihatakki koossa 104, joten seuraavia kotihoidontukia odotellen ;)

    Ja kuten messuilla jo todettiin, tennarit on varmaan saatava. Isoveikalta puuttuu vielä kauden kaupunkikengät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen: tennareita ja takkia. ;) Ihania ovat livenäkin!

      Poista
  5. Juuri pari päivää sitten mietin, että pitäisi tilata niitä canvashousuja ulkoiluhousuiksi lämpimille päiville, tuli siis hyvään saumaan tämä alekoodi! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canvakset on ihan huiput, meilläkin on niitä kaapissa muutamat. ;)

      Poista
  6. Kivoja juttuja. Itsekin olen odotellut alekoodia ja viime viikolla jo sorruin ostamaan täyteen hintaan. :) Nyt täytyy ostella vielä jotain lisää. Tiedätkö saako tuon alen myös livenä (Espoon) liikkeestä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kysyn Skidistä, hetki pieni.. ;)
      Villervallan mallisto on nyt jotenkin niin ihana, että sieltä löytyy vaikka mitä kivaa tilattavaa!

      Poista
    2. Hei taas emmi! Skidistä vastattiin, että alen saa myös Skidin liikkeistä! :)

      Poista
    3. Kiva juttu, kiitos kun selvitit. :)

      Poista
  7. Ihanan raikkaita!

    Kiitos alekoodista:
    http://sopivasekoituskaikkea.blogspot.fi/2014/04/villervalla-ostoksia-ja-tarjousvinkkeja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että löysit ihanuuksia! Kävin kurkkaamassa blogistasi mitä tilasit. ;)
      Tuon keltaisen t-paidan olen minäkin ajatellut monesti tilaavani, mutta kun kaapissa on jo vissiin neljä tai viisi Villervallan t-paitaa. Toisaalta, eipä tartte muualta etsiä kivoja teeppareita 134cm käyttävälle. ;)

      Poista
  8. Ihania! ♥ Etenkin tuo beige tähtitakki. Sopisi niin hyvin tulevalle eskarilaiselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille jäi juurikin tuo beige ihanuus eskarilaiselle. :) Uskoisin että on sen verran hillitty sävy, että kelpaa vielä koulussakin syksyllä.

      Poista
  9. Todella ihania varsinkin nuo tähtitakit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, todella kiva että Villervalla otti ne "uustuotantoon". :)

      Poista
  10. Meillä ei ole vielä edes välikausi alkanut! Asutaan täällä toisessa päässä Suomea :) Juuri tässä takkia metsästän koossa 80. Kiitos koodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin ajattelin, että monilla pohjoisemmassa ei ole edes vielä välikausi käynnissä. Mutta eiköhän se pian sinnekin ehdi. :)
      Mekään ei asuta etelä-suomessa, mutta kyllä täällä itäisessä suomessa nyt alkaa jo lämmintä olla. ;)

      Poista
  11. Ihana tuo beigen värinen takki... Varmaan pakko sortua... vaikkei tarvittaisi! Tykkään kovasti tuosta "raita"-takistakin, hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei aina tarvii tarvita. ;D Toisaalta kiva se vaan on kun on vaihtelunvaraa!

      Poista
  12. Kiitos kattavasta vaatekuvauksesta! Olen yksi niistä, joita jäi harmittamaan, etten päässyt hyödyntämään messutarjouksia. Nyt kyllä innostuin! Ruskean ystävänä olen niin innoissani, kun jossakin mallistossa on ruskeaa tarjolla :) Nyt pitäisi sitten mielessään vähän tehdä karsintaa. Haluaisin pikkupojille softshelltakit, canvashousut ja -shortsit, hatut, pipot, huivit... Osaatko sanoa niistä nepparillisista t-paidoista (jossa renkaita), että onko se vaaleansiniseksi nettisivuilla sanottu väriä oikeasti vaaleansininen vai sittenkin turkoosi? Itse en nimittäin pidä turkoosista, mutta vaaleansinisestä kylläkin. Tuo beigepohjainen kuosi on kyllä myös mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! :) Tämä on niin hyvä tarjous, että ehdottomasti kannattaakin innostua. ;)
      Minustakin on mukavaa että ruskeaa saa edes jostain, kun tuntuu että nykyisin sen "tilalla" on joka paikassa tummansininen, jota itse en voi sietää. ;)

      Tarkoitatko niitä Grandad-rinkulakuosisia t-paitoja? En osaa sen vaaleansinisen sävystä sanoa mitään, en ole edes livenä sitä nähnyt. Kantit taitaa ainakin olla turkoosit?.. Meillä on Emilillä se beige, se on ainakin tosi nätti!

      Poista
  13. Hei! Kiitoksia ihanasta postauksesta. Ulkovaatteita löytyy mutta sisävaatteita, t-paitoja ja shortseja varmasti hyödynnän tällä alella. Niin mun suosikki merkki tuo Villervalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan Helmi! Ihania sisävaatteita onkin Villervallalla nyt vaikka kuinka, meidänkin pääosa Emilin vaatekaapin sisällöstä on Skidistä. ;)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)