keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Sovituksessa Mini Rodini

 
Mini Rodini julkaisi tänään drop kolmosen, joko kurkkasitte uutuudet?
Itse tuossa taannoin mietin taas noita Rodinin koko asioita ja sitä että mikä koko nyt olisi järkevin n.128cm Emilille. Jossain on ollut mainintaa että Mini Rodinit olisi reilua kokoa, joku toinen taas sanoi ettei paidoissa ole kovin pitkä helman mitta ja joistan ainakin kannattaa ottaa se isompi koko. No me päätettiin taas Jeriikan kanssa yhteistyössä tehdä vähän juttua näistä tämän kevään Mini Rodineista, lapsen päällä kuitenkin aina näkee paremmin, mitä mitoitus on. Jeriikasta tuli siis meille sovituspaketti kuvauksia varten ja palautin vaatteet takaisin kauppaan kuvattuani ne. Pakko myöntää että yhteen paitaan sorruin, sitä kun olin katsellut jo drop 2 asti. ;)
 
 
 
Nimittäin Lizzard-paita oli niin kauniin värinen, että se oli se pakko hankinta. Äidin makuun siis iski väri ja arvatenkin Emilin makuun nuo liskot. Kokona paidassa on 128/134cm ja kuten näkyy tuo on juuri sopiva koko Emilille Mini Rodinilta. Kasvunvaraa ei juurikaan ole, joten en nyt väittäisi ainakaan reiluksi mitoitukseltaan..

 
Toinen Emilin lemppari kuosi oli tämä keltainen Zoologist, joka päällä on tietenkin kiikaroitava. ;) Paidassa on kyllä tosi kaunis keltaisen sävy, jota en nyt saanut ihan oikein vangittua kuvaan (alemmassa kuvassa housujen kanssa sävy näkyy paremmin). Paita on kyllä ihanan pehmoinen ja hiukan joustavaa kangasta, pysyy siis varmasti kuosissaan hyvin. Kokona 128/134cm.

 
Giraffe-collegehousut ovat myös kokoa 128/134cm. Näissä on vähän vielä reiluutta, mutta toisaalta ei mielestäni ollenkaan liikaa. Housut istuu kivasti hoikkiksellekin, vaikka vyötäröltä pitää kyllä narulla kiristää hieman. Nuo kirahvit on kivat lahkeissa, sopii hyvin tuon Zoologist-paidan kaveriksi. Näissä on myös joustoa, materiaali on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania.

 
 
Minun toinen lemppari on tämä Tucan-kuosi, joka taas Emilistä ei ollut niin kiva, mutta kyllä se ois ihan kiva t-paitana kuulemma. Ehkä siis kesäksi pitää vielä sellainen hankkia.. Värimaailmahan tässä on ihan nappi.
Tässäkin kokona se 128/134cm eli kyllä se vaan on se oikea koko n.128cm pitkälle.
Liskopaita ja tämä tukaanipaita ovat 100% luomupuuvillaa.
 
 
 
Sovituksessa kävi myös kevään takit. Meillä ei olekaan ollut vielä yhtään Mini Rodinin takkia, enkä ollut missään vielä livenä niihin törmännyt. Ihan kiva päästä viimein kokeilemaan. Pinta noissa Pico takeissa on vähän vahamainen, ei kuitenkaan liian. Vedenpitävyys ja hengittävyys on 3000mm, mutta käsittääkseni saumoja ei ole teipattu? Kertokaas testanneet, että miten pitää sateessa vettä?
En kyllä ihmettele yhtään näiden takkien suosiota, ovat malliltaaan tosi kivat, istuu nätisti päälle ja ovat trendikkään näköisiä. Keltainen on tosi raikas noilla raidoilla!
Kokona takissa 128/134cm.

 
 
Oma lempparini takeista on tämä vaaleansininen Pico. Todella kaunis tuo sävy, joka ei näihinkään kuviin ihan todellisena välity. Tässä näkyy hyvin että takki on juuri sopiva Emilille koossa 128/134cm.
 
 
 
Takeista Emilin lemppari oli taas tämä beige Zoologist.
"Tää on niin hieno! Joo tämän haluan! Metsästäjän takki ihan selvästi" ;D
Takissa taitaa vetää nuo pienet kivat yksityiskohdat, kuvat on pienen suuren pojan mieleen kovasti. Takki on canvastakki tyyppinen, siinä ei ole vuorta, joten menisi varmasti kesätakkina hyvin. Tässä on materiaalina 65% kierrätetty polyesteri ja 35% puuvilla.
Kokona 140/146cm, joka on minusta Emilille liian reilu vielä pituudesta. Hihat olisi kyllä ihan ok, koska materiaali on taipuisaa. Silti tästä itse valitsisin kokoa pienemmän.

 
Keltainen tuulitakki on tosi kivan mallinen. Tämä olisi ihan huippu lämpimille kevät säille ja kesään, kun paksumpi välikausitakki on liikaa. Takin pinta on hiukan kiiltävä, siinä on verkkovuori ja vedenpitävyys on 3000mm. Materiaaliltaan tämäkin 65% kierrätettyä polyesteria ja 35% puuvillaa.
Kokona tässäkin 128/134cm.

 
 Loppuun vielä tuosta drop 3 pieni kollaasi. Nämä kaikki on tulossa Jeriikaan myyntiin.
Pandapipot on muuten käännettäviä, keltaisessa kääntöpuoli on beige ja pinkissä taas sellainen persikkainen vaaleanpunainen. Kaikki vaatteet ovat (uikkaria lukuunottamatta) 95% luomupuuvillaa 5% elastaania.
 
Mitäs tykkäät Mini Rodineista tälle keväälle? Mikä on lempparisi?
 
Jeriika tarjoaa nyt kaikki tilaukset, joissa on mukana normaalihintainen tuote, toimituskuluitta koodilla; posti
Lisäksi kaikkiin yli 100e tilauksiin tulee 10e lahjakortti (lahjakortin koodin saa delivered-viestissä).
Tarjous on voimassa 2.-10.4.2014.
 
P.s. Jeriikan facebookissa on menossa Molo Kids softshell takki arvonta, klik! ;)
 
 

16 kommenttia:

  1. Kiitos vaivannäöstä kuvatessani nämäkin! Ihanan yhteistyökykyinen malli sulla siellä.

    Eka MR, jonka kelpuuttaisin meille,on kirahvihousut. Muuten ei kuosit sytytä.

    Tarmotar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarmotar! :)
      Näissä monet jakaa minullakin mielipiteet, toisia inhoan ja toisista tykkään. ;)

      Poista
  2. Hyvin Emil jaksaa sovitella :) Mini Rodini on vaan niin hirveä merkki. En tosiaan ymmärrä sen suosiota :D Vaaleansininen takki on ihan ok. Siitä ei nuo kauheat printit näy. Makuasia. Ei meidän juttu :)

    Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mutta niin se tosiaan on, että toiset ei voi sietää näitä. ;) Meilläkin on ollut aika vähän juuri siitä syystä että suurinosa ei sytytä, pari kuosia per mallisto on ihan kivoja. Tässä uudessa oli yllättävän monta mihin ihastuin.

      Poista
  3. Ihan huikean hienoa taas Mia ja Emil! Tuhannet kiitokset jälleen Teille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Kiva kun saadaan aina kuvailla. :)

      Poista
  4. Meille näistä löytyi monta suosikkia pojalle. Lisko toppi beessinä ja käärme t-paita vihreillä käärmeillä oli "pakkosaada" kesään. En muista oliko se näistä uusista, mutta se vaaleanruskea pitkähihainen rodinin karhun päällä piti myös pojalle hankkia. Ihan suosikkeja. Tyttö olisi halunnut karhun pinkin/persikan värisenä, mutta en kuitenkaan sortunut, vaikka samistelu sisarusten kesken onkin kivaa. Tytöllä vaan tahtoo vaatekaappi muutenkin pursuilla :P Tuo tukaani harmaalla pohjalla on myös kiva, mutten osaisi pojalla käyttää ja tytölle en viitse em. syystä hankkia :) Meille siis löytyi tästä monta suosikkia :)


    AnuH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä tämän vuoden dropeissa oli yllättävän monta kivaa kuosia. :) Ne käärmeet on vähän jääneet kaihertamaan minuakin, t-paitaa ajattelin kesään Emilille, mutta saa nähdä nyt jos jokin hyvä ale tulisi vaikka vastaan..

      Poista
  5. Keltaraitainen takki on ihana! Ainoa, josta tykkäsin - jostain kumman syystä :)
    t. marimekkofani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin tosi ihastuttava ja raikas raitoineen! :)

      Poista
  6. Zoologist takki näyttää tosi kivalta. "metsästäjän takki" vetoaa meihinkin :D Täytyy tarkistaa mihin asti kokoja olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emil suorastaan rakastui tuohon Zoologist takkiin, onhan se aika hieno. ;)

      Poista
  7. Minä taas tykkäsin melkein kaikista :). Moni Rodinia on kokeiltu tähän asti vain tytöllä, mutta olen ollut laatuun niin tyytyväinen, että taidan ostaa pojillekin. Värit ovat säilyneet harvinaisen hyvin, ja paidat pysyneet mallissaan. Tämä on eka rodinin mallisto, josta todella pidin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tässä oli eniten kivoja verrattuna aiempiin mallistoihin. :)

      Poista
  8. Totta ny teilläki on näitä oltava ku muillaki. lol.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Juuri siksi meille on ostettava, kun kerta toisillakin on! LOL. :D

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)