keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Me&I kevät/kesä 2014

 
Me&I on julkaissut tänään kevät/kesä mallistonsa. Itse odottelin näitä taas innolla, kuten joka ikinen kausi. Nämä vaan jaksaa aina ilahduttaa värikkydellään ja lapsekkuudellaan, just sellasia vaatteita joita itse kaipaan lapsille enemmänkin. Onneksi itsellä on heti huomenna kutsut, joten pääse mallistoa katselemaan ihan kunnolla. :)
 
 
 
Oma ehdoton lemppari pojille oli mallistossa beacebuses-paita, keltainen väri kun on lempparini edelleen. ;) Menee siis pakko ostaa-listalle. Samoin pipo samassa kuosissa on saatava ja pöllö-paita. Ruskeita uudenmallisia yogapantseja täytyy katsoa tarkemmin livenä, kuten myös bussipaitaa yhdellä kuvalla.
 

 
Innostuin ensin älyttömästi keltaisesta collegetakista, mutta innostus laantui kun luin että hihojen vauhtiraidat onkin tummansiniset.. Tummansinen kun on inhokkivärini ja ylipäätään eihän se sovi ruskean kanssa ollenkaan. Harmillista. No mutta täytyy vielä katsoa livenä sekin ennen kun tyrmään täysin. ;)
Muutkin yllä olevasta kollaasista on katselmuslistalla, koskaan ei tiedä miten livenä ajatukset muuttuu.
 

 
Niin, pakkohan se on haaveilla. ;) Vähän kyllä kirpaisi kun tyttöjen pöllöt on keltaisella pohjalla, mutta toisaalta onhan pojille bussi-paita. Nämä oli minusta tyttöjen mallien ihanimmat vaatteet.
 

 
Ihania myöskin nämä tyttöjen jutut.
 

 
Vauvojen mallistosta eniten sykähdytti arvatenkin keltainen lammas-body ja -housut. Uskaltaisikohan hankkia ne jo jemmaan.. ;) Myös pöllöt ja kruunut ihastuttaa pienille.
 

 
Itselle en varmaan uskalla kovin montaa vaatetta hankkia tässä tilanteessa, vaikka toisaalta moni Meandin vaatteista meneekin varmasti myös raskaana oleville hyvin.
Musta poncho tunika voisi olla kuitenkin sellainen, joka menisi ison masun kanssa niin juhlissa kuin arjessa.
 

 
Naisille oli kyllä useampi kiva vaatekappale, kun mallistoa alkoi tarkemmin katselemaan. Näistäkin tykkäsin ja pitää katsoa kutsuilla menisikö mahdollisesti joku kivasti raskausmasun kanssa.
 
Kaikkiaan mielestäni kiva mallisto.
Itse en tykännyt tummansinisistä ja ruohonvihreistä vaatteista värinsä takia, mutta kaikki muut uppos kyllä.
 Mutta mitä te tykkäsitte mallistosta?
 
 

28 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa mullekin kelpaava mallisto, muutama viimeinen on olleet aika plääh :/ meille on viimein sitä tummansinistä kotiutunut sekä esikoisen (poika) sekä taaperon (tyttö) vaatekaappiin, ja se on tietyissä vaatteissa ihan kiva väri ;) mulla on jo vähän aikaa ollut retrokuosi-ähky, joten tässä mallistossa eniten ilahdutti ruskeapohjainen klainari-paita ja punainen merirosvo-paita. Pikkutytölle tuolla oli vaikka mitä :) itelle en meinaa millään raskia ostaa mitään, enkä varmaan taas ostakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkäsin viime kevään mallistosta enemmän, mutta tästäkin löytyy kivoja ja onhan se kiva että mallisto on moneen makuun nyt. :)

      Poista
  2. Täällä toinen "miikkarihörhö" heti aamusta kyttäsi uutta mallistoa ja pettyi, kun se ei ollutkaan websivuilla heti kasilta! ;)

    Vähön ristiriitaisesti suhtaudun tähän odotettuun mallistoon: onhan siellä kivojakin, mutta aika paljon tummansinistä ja toisaalta yksi suuri pettymyskin:minä niin arvasin tuon, että keltainen pöllökuosi on ommeltu vain tunikaksi. Iso pettymys :( Mutta tuo keltainen bussipaita näyttää kyllä hyvältä minunkin silmiini.

    Mitä?! Tummansiniset raidat keltaisessa hupparissa? Eikä! Ehdin jo pari tuntia iloita, että siinä on kevään huppari: keltaista ja ruskeaa. No, ehkä se tosiaan osoittautuu kivaksi sitten kutsuilla...toivotaan.

    Tytöille ja vauvoille on kyllä taas kaikkea ihanaa. Täytyy muuten tarkistaa, onko pöllöpöksyä 104 cm saakka, niin riittäis tälle mun "vauvallekin" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se tummansinisillä raidoilla tuo collegetakki, en tajua ollenkaan miksi.. Ei tosiaan sopinut ollenkaan takkiin. :/ Minusta kun tummansininen ja ruskea ei sovi ollenkaan yhteen, mutta mielipidekysymys tämäkin. ;)
      Pöllöpöksyissä tais olla isoin se 98/104cm jos oikein muistan?
      Bussipaita oli huippu livenäkin, vei sitä pöllöpaita harmitusta pois. ;)

      Poista
  3. No tuo poikien parhaat paidat oli hyvin samat kuin kuvassa :) ruskea bussi-paita ja pipo menee ostan-listalle. Naisten vaatteet on pakko nähdä ensin livenä. Itse emännöin vasta 11pvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteet oli ihanampia livenä, joten kiva että pääset ne näkemään. :)

      Poista
  4. Heh, mä tykkään nimenomaan tummansinisestä ja vihreästä värinä! :D Hyvä että jokaselle jotakin! Ruskea alkaa meillä jo tylsistyttää.
    Mallistosta meille tulee ostettua todennäköisesti vihreä avaruuspaita sekä turkoosit yogat. Muitakin kivoja oli, mutta ei meidän tyylisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta se onkin hyvä, että kaikille on jotain! :)

      Poista
  5. Vähän jäin kaipailemaan jotain kivaa poikavauvoille. Lammasbody on kyllä kiva, mutta tytöille on kuitenkin aika herkut nuo kruunubody ja kissahousut :) Meilläkin siis vaan poikia ja 4-vee esikko jo valkkas mieleisensä tuolta; harry in space paita(joka on minustakin tosi kiva) ja pipo sekä t-rex paita. Naistenmallistosta ihastuin tosi paljon Waves long dressiin sekä paisley lacing tunikaan, saa nähdä mitä itselle raaskii kotiuttaa kun uudet joogapöksyt on ostoslistalla ihan ehdottomasti, enkä nyt ihan hurjia summia ole valmis näihin kuitenkaan upottamaan. Mutta kaikenkaikkiaan kiva mallisto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pöllöbody ja v.sin. pöksyt oli todella kauniit livenä! Jos tietäisin varmasti että meille tulee poika, niin ne ehdottomasti ostaisin. ;)

      Poista
  6. Itselleni mallisto oli pettymys, liikaa ruskeaa, keltaista ja tytöille iänikuista pinkkiä. Jotain oikeasti uutta olisin nyt kaivannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta olisi kiva jos Meandille tulisi mallistoon lapsille harmaata ja mustaa ruskean sijasta, se olisi uutta. Mutta tykkään myös ruskeasta, tummansininen on taas niin nähty kaikissa poikien vaatteissa tuolla kaupoilla, että sitä en toivo. ;)

      Poista
  7. Kivalta näyttää mallisto :) itselle haaveilen jo ties monettako vuotta, joogahousuja... Huoh.. Jos vihdoin raaskis :)
    Mulla on sellain aavistus josko sittenkin teille tyttö tulossa ;)
    T.Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pistäis pahakseni. ;)
      Yogahousuja suosittelen, ne on niin ihanat!

      Poista
  8. Mä tykkään tietysti ruskeasta ;) En tosin tunnustaudu miikkarifaniksi, mutta joku paita on aina kiva. Eikö mistään ollut nyt kokoa 158/164? Mun mielestä tuo yksittäinen klainaripaita olis sopinut hyvin isommillekin ja myös iskälle! Olisin siis ottanut ne isoille pojille ja pienille sit keltapohjaiset. Oon myös pöllöfani, mutta turkoosista en tykkää, joten pöllöt taitaa jäädä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä osassa kokoa 158/164cm. Ainakin collegetakeissa ja keltaisessa merirosvopaidassa, muista en muista. Meillä ei kelvannut 9v:lle enää mikään, eikä isommille. :/ Ai sinulla on turkoosi mustalla listalla? ;)

      Poista
  9. Kävin jo tänään katsomassa näitä, mutta aivan liikaa ruskeaa!!! Mä tykkään tuosta me&i:n tummansinisestä kovasti. Naisten mallistossa oli kivoja juttuja, mutta pojille ei mitään, mitä oisin normihinnalla ostanut. Alesta ehdin vielä pojille ostaa noita t-paitoja käyttövaatteiksi kesäksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, minusta sitä tummansinistä oli liikaa! :D Oisin halunnut slimmit collegepökät Emilille, mutta ne oli tietty tummansiniset. Samoin kävi parin muunkin vaatteen kanssa. Totta kyllä että alestakin ehtii jotain ainakin saada.

      Poista
  10. Minä taasen kaipaan vaihtelua ja retroilu kyllästyttää jo. Vaikka kuosit sinänsä on kivoja, niin kyllästyn niiden katseluun tosi nopeasti. Kaapissa on pöllöpaitaa ja autopaitaa, mutta tosi vähän tullut käytettyä.
    Naisille muutamat jutut näyttää kivoilta, mutta..mutta, niissäkin varmaan se sama trikoomateriaali hiukka kyllästyttää ja ne jää koti/yöasuiksi mulla niin helposti. Toki kotihousut on olleet tosi hyvät, mutta minua ei huvita samaa mallia ostaa toisia. Jälleen kaipaan vaihtelua ja sitä pelkistettyä tyyliä nyt meille kaikille.

    Uskon että mallisto miellyttää monia iloisilla väreillä, mutta nykyään itse olen löytänyt todella kivoja vaatteita ihan livekaupoilla pyörien.

    Tsemppiä raskauteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Minulla on taas käynyt toisinpäin ja livekaupoilta en tahdo löytää mitään, kun on minun makuun liian simppeleitä ja värittömiä. Mutta hyvä että makuja on moneen lähtöön ja eri merkeiltä löytyy eri makuun juttuja. Toisaalta siksi tykkäänkin Meandista, kun niillä pysyy tämä värikäs ja lapsekas linja. ;)

      Poista
  11. Lapsille tilasin useamman vaatteen, mutta naistenmallisto taitaa olla ensimmäinen moneen vuoteen, josta en halua ainuttakaan vaatetta. Ovatkohan lisäksi nostaneet naistenvaatteiden hintoja? En ole varma, musta vaan tuntuu siltä kuin olisivat kalliimpia kuin aiemmin :D

    Mä en käsitä, kenen päällä tuo pinkki perhospaita istuu. Mallinkin rinnat näyttävät isoilta ja roikkuvilta ja jos on vähääkään normaalipainoinen, tuo lisää 15 kiloa painoa ja paksuntaa mahaa. :P Harmi, koska väri ja paita muuten olisi ollut kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtään en itsekään muista onkin hinnat naistenvaatteissa nousseet, ei ainakaan kaikissa tuotteissa, mutta osa oli aika hinnakkaita tosiaan. Itse himoitsin tuota harmaata neuletakkia itselle, mutta 75e tuntui aika hurjalta hinnalta..

      Poista
  12. Mukavalta näyttää, ja muutamia kivoja juttuja varmaan täytyy taas laittaa tilauslistalle.. :)
    Mutta yks juttu mistä mä en tykkää näissä kuoseissa on se, että osa kuvioista on "nurinpäin" eli nytkin seeproja ja pöllöjä pää alaspäin.. Tai sit on ollu autoja renkaat ylöspäin, kaivinkoneita väärinpäin.. Mä jätän kaikki tuollaiset heti huomioimatta kun mun mielestä ne näyttää niin "omituisilta".. ei nappaa yhtään..
    Mutta kaiken ei tietenkään tarvitse aina kaikkia miellyttää ja onneksi on niitä vaihtoehtoja ! :)

    -päivikki- (2 pojan äiti)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista väärinpäin olevista kuoseista on meillä aina myyjä kutsuilla kertonut, että ne on niin siksi, että lapsi itsekin voi kuvia katsella kun vaate on päällä. ;) Eli se kai niissä on idea, mutta varmasti monen silmään näyttää hassulta.

      Poista
  13. Klainerikuosi on pop, tuo keltapohjainen on pakko saada pojille. Samoin keltainen collegetakki on kiva. Minulla vähän tuo ruskea väri tökkii, olin innoissani siihen aika monta vuotta ja ruskea kiintiö alkaa olla täynnä. Tummansininen sen sijaan tuntuu kivalle ja ihan uudelle ja tuoreelle värille. Tummansininen on uusi ruskea :)

    T. Kolmen pojan äippä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, minulle taas tummansininen on niin tavanomainen ja vanha väri. Johtuen siitä että sitä oli todella paljon kun esikoinen ja kakkonen olivat pieniä. ;)

      Poista
  14. Ruskea klainaripaita on supersöpö. Aivan pakko saada pojille. Menetin sydämeni keltaiselle lammasbodylle ja ruskeille pöksyille.
    Tottakai ostat ne vauvelille jemmaan. Käy sekä tytöille ja pojille :)
    Minä vasta haaveilen tuosta samasta setistä. Meillä vaan se isäntä ei ole viidennen hankkimisesta edelleenkään innostunut. Aika näyttää.Kiitos ihanasta vastauksesta siihen viidennen lapsen haaveiluun. Nyt kuitenkin työt alkaa ja aika näyttää :)
    Toivottavasti sulla jo vähän alkuraskauden väsymys on helpottunut ? Aivan innolla odotan postauksiasi vauvojen vaatteista ja tietenkin poikiesi vaatteista myös :)

    Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lammasvaatteet oli niin ihania livenäkin! Pakko oli jo body tilata, housut yritän jättää alemyyntitilaukseen vasta. ;)
      Kiitokset kysymästä, hiukan on nyt väsymys helpottanut ja pahoinvointikin aavistuksen verran. Pian varmaan alkaa jaksaa taas enemmän postailla ja muutenkin liikkua tuolla ulkona. ;)
      Kiva että sanat lämmitti aiemmassa postauksessa, toivottavasti teillekin se oikea aika ihmeelle koittaa. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)