keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Karkkikenkiä Lindexiltä

 
 
 Lindexin nettikauppaan on tullut Kavatin nahkaisia kevätkenkiä jo myyntiin ja ah missä herkkuväreissä taas!
Kokoja löytyy alkaen 24 aina kokoon 35 saakka. Oisko pakko sortua, kun ne siistimmät kengät tarvitaan kevääksi kuitenkin.. Itse valitsisin keltaiset herkut, mutta luulen että Emil valitsee turkoosit ja ehkä ne olisi järkevämpi valinta kuitenkin. ;)
Hinta on minusta hiukan suolainen (89,95e). Itse kuitenkin tykkään että kengissäkin on sitä jotain pojillakin ja näissä yhdistyy kiva ulkonäkö ihaniin väreihin. Mutta raaskinko kuitenkaan siistimmän menon kenkiin satsata lähes satasta..
 
Mitä mieltä olette?
 
 

22 kommenttia:

 1. Värit ovat ihanan hehkuvia :) En ole silti vielä ikinä ostanut, vaikka olen useasti harkinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! :) Meillä on kahdet tässä vuosien varrella ollut ja olen ollut tosi tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Meillä oli noi keltaiset ja olihan ne herkut, mutta nyt taitaa olla jo pienet. Farkuista tuli niihin vähän väriä, en tiedä lähtiskö se jotenkin pois. Muistaakseni käyttöä tuli aika vähän, mut ostaisin silti uudestaan ja ehkä pitääkin ostaa. :) Meidän Emilin lempivärit on keltainen ja turkoosi, et ehkä jompi kumpi niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen ja turkoosi on minunkin suosikit noista. ;) Meilläkin on aiemmin ollut ja oli lempparit, joten ei näissä rahat mene hukkaan kyllä. ;)

   Poista
 3. Itse tilasin joskus testiin kun poikaset olivat pienempiä. Ei kuitenkaan istuneet heidän pieniin, kapeisiin jalkoihin.
  En tiedä toimisiko nyt kun ovat isompia. Talvikenkiä meillä on tältä merkiltä ja niihin olen ollut tosi tyytyväinen.
  Onhna tuo melki satanen aika suolainen hinta...
  Ihania on joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta että saattaa olla kapeisiin jälkoihin huonommin istuvat. Meillä on pojilla suht normaali mitoitus jaloissa, ei ainakaan yhtään leveä ja nämä meni hyvin Emilille pienenä. Nauhat tosin laitoin tiukalle, mutta kätevä niillä säätää. :)
   Talvikenkinä Kavatit on meilläkin huipuiksi todetut. Ihania värejä näissä tosiaan!

   Poista
 4. Mä mietin näissä yleensä aina sitä, että miten paljon käyttöä tulee... Jos käyttöä on parille kerralle, niin en raaskisi maksaa tuollaista summaa.. jos taas käyttöä on enemmän, niin mikä ettei. Toisaalta olen myös alkanut karttaa tätä siistimmät takit, siistimmät kengät ajattelua. Lapset kasvaa niin järkkyä vauhtia, että koen jotenkin turhana säästellä jotain siistimpänä, varsinkin, kun ei nuo isommat lapset kamojaan enää niin sotke.

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, että siistimmäksi turhan kalliit jos käyttöä on vähän. Toisaalta voishan nämä ostaa ihan jokapäiväisiksi käyttökengiksi. ;)
   Isommilla menee meilläkin samat takit ulkoilussa ja siistimmässä menossa, kun pysyyvät suht siistinä ja aina on pari käyttötakkia kuitenkin. Emilille olen vielä ostanut siistimmän takin ja kengät erikseen.

   Poista
 5. Ovat kyllä kauniita. Itse en raaski siistimpiin kenkiin laittaa noin paljoa, vaan ennemminkin niihin jokapäiväisiin kulutukselle altistuviin panostan mieluummin :) Noihin ei taida koskaan mitään alejakaan osua? Ns. hienostelukenkiä kun löytyy paljon halvemmallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin panostan yleensä mielummin niihin joka päiväisiin ulkoilukamppeisiin enemmän ja siistimmät saa olla esim. H&M:n halpistakit ja tennarit. ;) Mutta toisaalta sitten jos näihin sortuu, niin vois ottaa ihan arkikäyttöön. ;)
   Lindexillä ei tosiaan taida aleja juuri olla..

   Poista
 6. keltaset ja siniset pikkumiehelle!!!! ihanan keväisiä!

  VastaaPoista
 7. Ja taas sinä kiusaat minua keltaisella...! ;)

  Upeita kenkiä tosiaan ja herkkuväreissä. Mutta minä en kyllä raaski. Mutta jospa odotetaan alea vai onko sitten jo liian myöhäistä...Koodeja tuonne ei taida olla luvassa?

  Mielenkiintoinen ilmiö, että äidit kääntää keltaisen suuntaan ja pojat turvalliseen turkoosiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ai, keltainen on ihan kiusaaja väri ja siltä ei voi silmiä kääntää pois. ;)
   Lindexille ei taida näistä aleja juuri tulla, mutta kannattaa kytätä Ellos, jos sinne tulisi kanssa näitä jossain väreissä. Sinne ainakin on aina jotain alekoodia jossain. ;)

   Poista
 8. Monesti sanotaan, että pitäisikin satsata niihin käyttökenkiin ja ostaa ne hienostelukengät ja -vaatteet halvemmalla. Tosi kivannäköiset nuo kengät on, ja kokoja vielä noin isoillekin,kiva! Hyvin voisin tuollaiset ostaa 4-vuotiaalle kesäksi, mutta hintaa on kyllä liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri ja itsekin mielummin satsaan niihin joka päiväisiin käyttökenkiin mielummin. Mutta tietysti jos nämä ostaisi joka päiväisiksi kengiksi keväälle, niin sitten voisi satsata. ;)
   Kavatilla on kyllä parasta tuo, että kokoja saa yleensä aina isommillekin kivoissa väreissä.

   Poista
 9. Tosi ihania kenkiä. Mutta meillä ei ole pahemmin käyttöä "hienostelukengille". Arkikäyttöön Vikingin gorelenkkarit, sateeseen Crocsin kumpparit ja hienosteluun Henkkamaukan kympin tennarit. Sit kesäksi Eccon sandaalit. Tämä on meidän hyväksi havaittu setti, poika 4 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihan sama setti kun meilläkin on ollut parina vuonna Emilillä. ;) Hyvä setti ja toimiva! Sitten vaan kiusaa tälläiset ihanuudet, joita ei millään meinaa pystyä ohittaa. ;)

   Poista
 10. Ruskeat, nam! Tosin tummemman ruskeat olis vielä ihanammat. Luotettavat ja turvalliset ;) Viime keväänä haaveilin meidän pikkupojille värillisiä Kavatin kävelykenkiä. Olisin ostanut toiselle kirkkaanvihreät ja toiselle kirkkaansiniset. Koin kuitenkin käytännöllisemmäksi hankkia neutraalimman väriset (vaaleanruskeat) Kavatin kävelykengät. Meillä on kyllä lukuisia käyttökertoja noille ns. siistimmille "kaupunkikengille", joten sellaiset olen aina hankkinut. Lisäksi on esim. Vikingit tm. goret jokasään käyttöön. Koin kuitenkin turhaksi hankkia kaksia kaupunkikenkiä, vaikka mieli kovasti tekikin myös niitä väriherkkuja. Kavat on ollut monena vuonna meidän luottomerkki sekä talvi- että kävelykengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti käytännöllisempi väri vie voiton sitten kuitenkin. ;) Meillä siistimmät kengät jää aika vähälle käytölle, tosin voisihan nämä ostaa ihan arkikäyttöönkin. Kavat on meilläkin luottomerkki.

   Poista
 11. Oi oi mitä herkkuja! Kavatit oli aina meidänkin suosikkikenkiä, mutta nyt nuo teinit menee jo aikuisten kengillä...harmi sinänsä, koska näistä kotiuttaisin kaikki muut paitsi vihreet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Teinit ei varmasti enää tykkää, harmi kun ne lapset kasvaa niin nopsaan. ;)

   Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)