maanantai 20. tammikuuta 2014

Reiman kevättä 2014

 
Nyt tulee kunnon kuvapläjäys Reiman kevään mallistosta. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuvat on poimittu Reiman pressisivuilta ja muutama Reiman fb-sivulta. Ihan kaikkea ei ollut vielä esillä, mutta lupaan laittaa postauksen nro2 myöhemmin. Näiden perusteella näyttää varsin värikkäältä ja raikkaalta. Keltaista löytyy taas ja harmaata, niin kauniit sävyt yhdessä. Punainen näyttää kyllä tosi kauniille harmaan kanssa myös. Kaksi alinta kuvakollaasia on käsittääkseni sadevaatteita, ei puutu väriä niistäkään. :)
Lisää kuvia etenkin takeista isommille itse odottelen innolla..
 
Mutta kertokaas te miltä kevään mallisto vaikuttaa?
 
 

13 kommenttia:

 1. Ihan hyvältä näyttää, ei tosin äkkiseltään yhtä upealta kuin Reiman viime kevät. Keltainen, harmaa ja mudan sävyt miellyttävät. Tytölle en äkkiseltään mitään erityistä löytänyt. Mutta kyllä näitä kevätmallistoja on ilo vilkuilla syksyn tummien värien jälkeen, nämä miellyttävät aina enemmän raikkaudellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin viime kevään mallisto oli ihanampi ehdottomasti, mutta toisaalta pitää nyt katsoa mitä on vielä tulossa. Jospa sieltä tulisi kivoja takkeja enemmän. ;)
   Se on ihan totta että kiva katsella kevätmallistoja talven jälkeen, kun yleensä ovat raikkaita. :) Tosin jotkut ovat yllätteneet minut synkkyydellään, kuten esim. H&M:n kevätmallisto..

   Poista
 2. Vuosia sitten ostin pojille (isojen poikien ollessa pieniä) Reiman haalareita (pääasiassa talvihaalareita). Ne oli silloin "markkinoiden parhaat" ulkovaatteet. Jossain vaiheessa kilpailu kasvoi, petyin Reiman laatuun ja toisesta merkistä tuli luottomerkki. Vuosien varrella laatu on varmasti parantunut. Sinulla lienee siitä kokemusta? Kovin sitkeässä tuntuu vaan istuvan tuo vuosia sitten kokemani pettymys. Pitäisi kerätä "rohkeutta" testata uudelleen. Mun silmää miellytti eniten nuo yksiväriset "suoramalliset" haalarit. Vihreänä sopisi isommalle pikkupojalle ja kirkkaansinisenä tai punaisena kuopukselle. Jään siis keräämään rohkeutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut Reimaa aina, jo 14 vuotta ja joka kausi jotain. ;) Itse en ole koskaan vielä joutunut pettymään, joten sinänsä huonoa kokemusta ei ole. Meidän pojat ei tosin ole koskaan olleet mitään kovin suuria kuluttajia/rymyäjiä, mutta kyllä ne ulkohousuja puhki saa pitkän käytön jälkeen (ja esim. useammalla pidettynä) kuitenkin merkiltä kun merkiltä. Nyt ei ole pariin kauteen Reimalta housuja ollut, mutta takkeja kyllä ja ne on olleet laadukkaita ainakin.

   Poista
 3. itse tykkäsin eniten juhlamallistosta, yksivärisyys miellyttää edelleen.viime kevään mallisto oli myös minusta tämän perusteella parempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin viime kevään mallisto oli ihanampi. ;) Toivotaan että vielä tulee kaikkea kivaa mallistoon, mistä minulla ei ole vielä kuvia.

   Poista
 4. Ihanan raikasta ja keväistä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikästä! Ja enemmän keltaistakin tällä kertaa! :)

  Yksivärinen keltainen takki on upea, samoin kelta-harmaaraidallinen. Punainen haalari houkuttelee. Lippapipoja saadaan onneksi edelleen (meillä jemmattiin niitä varoiksi, että on keväällekin!), ne ovat ihan parhaita paisteessa.

  VastaaPoista
 6. Ihania :) tuo lippapipo, keltainen ja tuo ekan kuvan oikeanpuolimmainen takki :) liikaa kaikkea kivaa, harmi ettei tarvita mitään. Ehkä ;)

  VastaaPoista
 7. Tykkään, tykkään. Olen ihan Reimafani, se on luottomerkkini. Kaikki merkit kuluvat käytössä. Se mikä Reimassa erityisesti miellyttää, on istuvat ja hyvin suunnitellut mallit. Minusta niissä on mukava leikkiä ja näyttävät hyvältä. Lisäksi arvostan teknisiä ominaisuuksia. Nuo yksiväriset juhlamalliston jutut näyttää hyviltä ja tykkään myös keltasävyisestä raitatakista kovasti. Housumallistossa kiinnostaa, tuleeko sitä perinteistä tuttua olkainhousua.

  -T-

  VastaaPoista
 8. Punainen pipo ja takki sekä kelta-harmaa-valkoraidallinen takki tervetuloa meille.sekä tietenkin parit hanskat ja välikausihousut:))

  VastaaPoista
 9. Osaisitkohan auttaa minua, kun haluaisin tietää mikä takki on tuo yksi missä on tummalla pohjalla kukkia. Toinen "kuvasetti", kelta-harmaa-raitaisen takin vasemmalla puolella.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)