sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Villervallaa osa 2 (sisältää lukijatarjouksen!)

 
 
Tässä taannoin eli aiemman Villervallan juttuni jälkeen tein tilauksen Skidiin yhteistyön merkeissä saamallani omalla alekoodilla. Ostoslistalla oli tärkeimpinä velourhousut, mutta sorruin vielä pariin paitaankin. ;)
Musta numeropaita on vaan niin ihanan värikäs ja kiva etenkin eskarilaiselle.
 
 

 
Tähtipaita kävikin meillä silloin aiemmin sovituksessa, mutta en silloin vielä siihen päätynyt. Se jäi kuitenkin kaihertamaan mieleen ja pitihän se sitten vielä tilata. Paitoja onkin pidetty jo moneen kertaan ja ovat pysyneet hyvänä. Mielestäni kumpainenkaan ei ole paljoa pesujen myötä kutistunut, eikä muuten tuo musta haalistunut.
 
Velourhousuja on meillä ollut jo aiemmasta mallistosta ja niitä täytyy kehua. Ovat aivan ihanan pehmoista ja paksuhkoa velouria. Housuissa on vyötäröllä nauhat ja ne niillä kyllä täytyy hiukan tuota vyötäröä kiristää hoikkeliinille, mutta ne nauhat on jotenkin tosi kivat koska ne joustaa hiukan. Emil siis ei yleensä edes avaa nauhoja vessareissuilla, jouston takia ei tarvitse. ;)
 
Kokona näissä kaikissa 128cm ja Emil sen n.124cm.
veloureissa on selvästi reiluutta, mutta resorien ansiosta voi hyvin jo pitää. Pienempi koko eli 122cm jäi jo pieneksi, joten se koko ei olisi mennyt enää. Paidatkin on sopivalla kasvuvaralla, sopii siis pojan virua vielä muutaman sentin.
 
 

 
 Skidiin on tullut hurjasti uutta Villervallaa taas. Paljon kaikkea ihanaa tietenkin, huoh. ;)
Uutena kuosina paidoista löytyy heppakuosi. Raitakuosia on tullut velourvaatteina sekä tähtipaitana, kannattaa myös kurkata ihanat raitasukat. Toppavaatteita on myös tullut jo vähän, mm. toppahousut, pari tähtihaalaria, ihana vauvan makuupussukka ja nuo upeat tähti rukkaset ja hansikkaat.
 
 
 
Jotta ihanuuksien shoppailu olisi entistä mukavampaa, tarjoaa Skidi blogini lukijoille -10% alennuksen ostoksista!
Lisäksi tänään on muuten vielä postikulut 0e. :)
 
10% alennuksen saat koodilla; poikien ja se on voimassa 6.-13.10.2013.
Klikkaile siis Skidiin ostoksille tästä.
 
 

11 kommenttia:

  1. O-ou... nyt se on sitten menoa! ;)

    Upeita sovituskuvia muuten.

    Olen kuolannut noita tähti-ja numeropaitoja jo jonkin aikaa. Kiva kuulla, että ovat kestäneet hyvin käytössä. Isoveikka on kiinnostunut numeroista ja kirjaimista, joten teema sopisi hyvin sikälikin...Alekoodi osui nyt arkaan paikkaan! ;)

    Nuo vihreät rukkaset ovat myös mun mieleen! :) Laadukkaita velourhousuja ei ole koskaan liikaa.

    Taidan langeta, kunhan saan tämänpäiväiset vieraat ensin kestittyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no mutta osui sitten oikeaan aikaan? Mihin kaikkeen lankesit? :)
      Pakko myöntää, että itsekin tuon alekoodin hyödynsin ja jälleen kerran meille on tulossa kasa Villervallaa. ;)


      Poista
  2. Yritin jo viimeksi tilailla, mutta 134 ei näy missään... Kuka lie ehtinyt ekaksi :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ai, taitaa olla suosittu koko siis! ;) En kyllä ihmettele, koska juuri tuossa koossa on hankala löytää kivaa, mutta sopivan värikästä lapsille. Meille lähti vielä 128cm tilaukseen, yhden velourtakin tosin tilasin jo 134cm.

      Poista
  3. Jälleen kerran ihania vaatteita Villervallalta! Oli pakko käyttää tarjous hyväksi, kun postikuluttomuuskin oli voimassa. En voinut jättää tilaamatta 1v:lle sinistä velourjumppista. Tuosta villervallan velourista kun on ollut meillä pelkkää positiivista kokemusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne velourjumppikset on niin ihania! Harmittaa ihan kun meillä ei enää Emil oikein halua pitää. ;)
      Velourit on ihan huippuja!

      Poista
  4. Ihana paita ois meidänki eskarilaiselle :) taitaa joutua hommaamaan ! Mutta on ne meidän Emilit vaan niin eri kokoisia :D Käytössä Lindexin koko 116cm ja niistäkin joutuu hihat kääntämään. Villervallasta koko 122 on auttamattoman iso... Pituutta tuolla poikasella nyt 112cm ja ikää sen 6v2kk...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eri mittaisia tosiaan! ;) Mutta hei, ajattele miten ihana on kun saat ostaa vielä vaikka mitä ihanuuksia teille koska koot riittää. :)

      Poista
  5. Menoa oli täälläkin.. Kahteen otteeseen piti tilausta tehdä :) Jäi nimittäin ekan tekemäni tilauksen jälkeen vielä mieleen kummitelemaan velourjumppis, joten oli sit pakko vielä tilata molemmille pojille sellaiset :)

    Nuo Villervallan paidat on mun mielestä niin tosi kivoja kun niihin voi yhdistää monen väristä housua ja saa sit ihan eritunnelmaisia asukokonaisuuksia.

    Sulla on kyllä tosi mahtavia noi sovituskuvat, ja on suureksi avuksi omissa kokopähkäilyissä kun näkee vaatteita Emilin päällä.

    -2 poikaa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta ja kiva kun just se että vaatteita voi helposti miksailla keskenään. :)
      Ne velourjumppikset on ihania! Mielläni meillekin tilaisin jos olisi käyttäjä.

      Kiva kuulla että näistä sovituskuvista on hyötyä! :)

      Poista
  6. Ihania yhdistelmiä taas kerran!! :) Täälläkin yksi "kuolaaja". Nyt vaan ihan parit sukkahousut tilasin, kun alkaa olla "paitakiintiö" tällä erää täysi. Tuo musta tähtikuvioinen talvipuku on myös mielessä... tiedätkö, onko koot reiluja? Ois niin i h a n a :) !!!! Kitta

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)