lauantai 7. syyskuuta 2013

Maxomorran syksy (sis.lukijatarjouksen)

 yhteistyö Jeriikan kanssa.
 
Maxomorra on ollut merkkinä sellainen, joka saa aikaan monenlaisia kokemuksia. Lähinnä laadullisesti. Meilläkin on ollut Maxomorraa vuosien saatossa useampi kappale, mutta usein olen ollut hiukan pettynyt. Paidat on pesujen myötä venähtäneet ja menettäneet muotoaan. Kuosit on minusta kyllä aina ollut kauniita ja hintakin varsin kohtuullinen verrattuna moneen muuhun merkkiin. Niinpä innostuin kun kuulin, että materiaalia on uudistettu. Nimittäin syysmalliston vaatteet on edelleenkin sitä ihanan pehmoista luomupuuvillaa, mutta nyt niissä on myös elastaania! (tuotteesta riippuen 3-5%). Mahtavaa sanon minä, uskoisin että nyt vaatteet pysyy kuosissaan. :)
 
 
 
Syksyn mallistossa on monta kivaa kuosia, jotka voisin ostaa meille.
Nämä dinot on yksi herkku ja uskon että Emilkin tykkäisi.
  

 
Avaruuskuosi iski eniten makuhermoon, ne on ne värit. ;)
Harmi kun Emil ei suostu käyttää näitä jumpsuitteja..
 

 
Ai ai, mitä omppuja!
 

 
Palloja ja suloisia sieniä.
 


Kilpa-autoja ja tähtiä. Ihanan raikasta yhditettynä vaaleansininen/turkoosi punaiseen.
 
 
Me saatiinkin kun tilauksesta Jeriikasta yhteistyön merkeissä rakettipaita testiin. Valitsin kokona 134/140cm, koska aiemmat meillä olleet 122/128cm paidat on jääneet jo pieneksi. Emil on siis sen n.123cm. Kokona vaikuttaa hyvältä, vaikka hiukan reilu onkin. Hihat on kuitenkin juuri sopivan mittaset tuolle pitkäkätiselle pojalle. Materiaali vaikuttaa nyt paljon paremmalta kuin aiemmin, venyy mukavasti ja on kuitenkin napakka eikä ihan luiru.
 

 
Sain Jeriikasta myös kuvia vaatteista n.128cm tyttösen päällä.
Tunika on kokoa 134/140cm ja kuten näkyy tuo on juuri sopiva koko vielä 5cm Emiliä pidemmällekin. Jumpsuit on taas samalla mallilla kokoa 122/128cm ja isompi ei voisi olla, tuossakin on reiluutta hyvin.
 

 
 Ompputunika on myöskin 134/140cm.
Toinen kiva muutos uudessa mallistossa on nuo velourhousut, niitä on nimittäin kavennettu huomattavasti entisestä mallista. Vyötäröllä ja lahkeensuissa on pitkät resorit. Näissä kuvissa 128cm mallilla on ruskeat velourit 122/128cm ja mustat 134/140cm. Molemmat menee, ruskeissa ei ole enää kasvuvaraa ja mustissa jää tuota ruttua enemmän lahkeisiin. Eli makuasia tykkääkö sopivammista vai reilummista, resoreiden ansiosta pieni reiluuskaan ei haittaa.
Jeriikasta löytyy velourhousuissa ihania värejä. On mm. oranssit, turkoosit ja punaiset näiden kuvissa olevien lisäksi. Kokoja on 134/140cm saakka.



 
 Sain Jeriikasta teille tarjottavaksi myös lukijatarjouksen. Nyt siis testaamaan reippaasti uudistunutta Maxomorraa!
 
Löytyikö jo lempparikuosi?
 
Ostoksille Jeriikaan pääset tästä. :)
 


12 kommenttia:

  1. Olin jo päättänyt ettei koskaan enää meille maxomorraa juuri tuon muodottomaks menon vuoksi, mutta pitäisköhän nyt vielä antaa yksi mahdollisuus... Kuosit miellyttää ja siksi on ollut harmi kun paidoista tulee pesun jälkeen niin leveitä ja lyhyitä ettei niitä voi hoikka, pitkäselkäinen poika enää pitää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin eka pesun perusteella paita pysyi kuosissaan, joten toivotaan että niin jatkossakin. Suosittelen nyt testaamaan, kun tuo materiaali on muuttunut. :)

      Poista
  2. Onkohan nuissa koot pienempiä kuin vanhemmissa mallistoissa?? Meidän n.127,5-senttiselle menee vielä hyvin viime mallston huppari ja mekko. Mutta nuissa kuvissa ei 134/140 näytä samankokoisen tytön päällä yhtään liian isolta. (Eikä tuo Emilinkään paita)Mäkin varmaan uskaltaisin sitten ottaa jo tuon isomman koon uusista malleista. Varsinkin kun tyttö tuntuu kasvavan aika kovaa vauhtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa ne vähän olla, kun on sitä elastaania mukana. En yhtään osaa nyt verrata vanhoihin, kun ei ole enää meilläkään niitä tallessa.. Uskoisin että teille tosiaan menisi jo tuo 134/140cm hyvin. :)

      Poista
  3. "Mä haluun ton rakettipaidan!", totesi isoveikka nähdessään nämä kuvat :) On mennyt äidin värioppi perille nuorelle miehelle ;)

    Oma suosikkini on tuo ekan kuvan dinopaita. Rakettikuosi on oikein kiva (ja väriyhdistelmä mitä parhain!), mutta pelkään tuon mustan pinnan nukkaantumisen näkyvän vielä muita värejä selvemmin...Teidän pesun jälkeisiä kokemuksia siis innolla odottelen!

    Olen aina tykännyt Maxomorrasta sen kuosien ja värien vuoksi, mutta kesän vihreä dinopaita ruskeilla kanteilla oli aikamoinen laatupettymys. Paita lyheni ja leveni pesussa + pinta meni nukkaiseksi heti ekassa pesussa. Vaikka käännän aina nurin ja venytän pesun jälkeen muotoonsa.

    Tuo elastaanin lisääminen neulokseen kuulostaa hyvältä. Jospa nämä ihanuuden kestäisivät nyt paremmin elämää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sit vaan äiti ostamaan. ;D
      Lupaan laitella muutaman pesun jälkeen kokemuksia.
      Näin meilläkin tuppasi aina käymään niissä vanhoissa, mutta uskon että nyt tämä elastaani pitää paidat kuosissaan.

      Poista
  4. Maxomorran vaatteet on muutaman vuoden valmisetttu 100% luomupuuvillasta (lukuunottamatta leggareita ja alusvaatteita). Luomupuuvillan ominaisuus on se, että vaate leviää ja lyhenee pesussa. Olenkin aina neuvonut asiakkaita, että luomupuuvillaiset vaatteet tulee kuositella pesun jälkeen entisiin mittoihin. Tämä käy varsin näppärästi, kun taittaa paidan, tunikan tms. olkasaumat päällekkäin ja vetää helmasta.

    Vahteristonemännälle: Tuohon en nyt osaa vastata, miksi dinot eivät ole palautuneet entisiin mittoihin. Kaikki meillä olleet kuosit on aina palautuneet, kun on vetänyt helmasta. Lisäksi olen kuullut, että nyt on tullut nukkaa joihinkin tuotteisiin kun taas toisiin saman malliston tuotteisiin ei. Omakohtaiset kokemukset kun on olleet sellaiset, että nämä eivät ole nukkaantuneet ja kaikki on aina saanut venytettyä entisiin mittoihin, jolloin pituus palautuu ja tuote kaventuu. Mutta sen olen huomannut, että on värikohtaista, miten vaate käyttäytyy pesussa. Toinen väri lyhenee enemmän ja toinen vähemmän.

    VastaaPoista
  5. Oon aina ihaillu noita Maxomorran kuoseja, mutten ole ekojen vaatteiden ja pettymyksen jälkeen ostanut. Toivottavasti kerrot siis tästä kokemuksia sitten, kun on ollut käytössä? onko elastaanin lisäys tuonut toivottua vaikutusta vaatteeseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan laittaa kokemuksia myöhemmin, kun on pidetty ja pesty paitaa useamman kerran. :)

      Poista
  6. Sama kokemus Maxomorrasta kuin muillakin. Itse vaan kerran aiemmin ostanu ja sen jälkeen en uskaltanu kun ihana paita meni heti ekoissa pesuissa ihan pesunukkaiseksi ja muodottomaksi. Nyt oli kuitenkin niin herkkukuoseja syksyn mallistossa, että piti pari paitaa pojalle ostaa ja oon kyllä ollu nyt tyytyväinen :) Parin pesun jälkeen paidoissa ei pesunukkaa ja hyvin ovat myös muotonsa säilyttäneet ilman kuosittamista. Lisäksi meidän 3kk vauvalle ostin 62/68cm bodyn ja sen perusteella sanoisin, että ainakin bodyt on niukkaa mitoitusta. Tuon kokoinen body nimittäin on just ja just sopiva 61,5cm vauvalle ja meidän poitsu on suht hoikka tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia kokemuksista, niitä on mukava varmasti kaikkien mielestä saada. :)
      Kiva kuulla että ovat olleet nyt hyviä.

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)