tiistai 11. kesäkuuta 2013

Reiman talvi 2013-2014

 



 





Kuvat Reimalta
 
Miltäs näyttää?
 
Ihanaa aloittaa tämä syys- ja talvimallistojen bongailu jo näin kesäkuussa. ;)
Minusta keltaiset housut ja takki on etenkin ihanat. Pienten takit ja tuo haalarimalli jossa on vino vetskari on minun mieleen myös. Vaaleansininen on sellainen sävy jota olenkin kaipaillut enemmän, joten kiva kun sitäkin tulee. Tyttöjen sydän ja pallotakit on niin ihanat, huoh!



24 kommenttia:

  1. Kummatkin keltaiset takit on aivan ihania. Sopisi täydellisesti meidän kuopukselle!
    Ja oi voi jos vaan olis vauva..ihania noi keltaharmaat vauvojen vaatteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin myös nuo pikkuset keltaharmaat vauvojen vaatteet on ihania. :)

      Poista
  2. Ei oikein iske :/ Alin keltainen takki on ihan kiva, muita en kyllä varmaan ostaisi ainakaan näiden kuvien perusteella. Kuosit ja värit ei jotenkin sytytä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että mallistossa on paljon lisää valikoimaa, jos vaikka siellä ois sitten sinunkin makuisia vaatteita. :)

      Poista
  3. Olen samaa mieltä: pienille on ihania malleja. Ja näköjään ihan vastasyntyneillekin oma mallistonsa. Ja tytöille tietysti kaikenlaista ihanaa, kuten aina... Mutta entäs ne pojat???

    Tuo keltainen takki olisi meidän esikoisen takki, jos tuon karvan saisi irti huppua menettämättä (jota vahvasti epäilen).

    Noista poikien musta-harmaista takeista en oikein välitä, enkä tuosta tummasta haalarista, jossa on vihreää "värisotkua". Toivottavasti isommille pojille saadaan vielä värejä lisää.

    Vinovetskarit miellyttävät silmää, samoin tuo tyttöjen pipo, jossa on 3D-pinta, hieno! Kellanvihreä haalari vinovetskarilla on kiva, tuo jotenkin mieleen p.o.p:in mallit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että tässä on vain osa mallistoa, lupaan laittaa lisää kuvia heti kun niitä tulee. ;)
      Pojille oli tässä tosiaan aika vähän, mutta jaksan uskoa että enemmän on tulossa.

      Onko Po.p:llakin ollut vinot vetskarit joskus? On tainnut ihan mennä ohi. :)

      Poista
    2. Tarkoitin kellanvihreän haalarin "tyyliä" ja mallia, en vinovetskaria. Vinot vetskarit taitavat olla ihan uusi juttu.

      Lisää herkkuja odotellen :)

      Poista
  4. Keltainen takki, alimmassa kuvassa, on aivan ihana! Toivottavasti sitä saa esikoisen koossa 110 tai 116.

    VastaaPoista
  5. Heip!

    Tiedätkö noista tarkemmin. Pitääköän karvallinen keltainen takki vettä? Tai onkohan tuossa pallollisessa hiippahuppu? Oi, oi jos on :DDD. Ihania!




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkempaa tietoa tuotteista ei minulla vielä juurikaan ole, mutta saattaa olla tuo tieto että onko keltainen takki vedenpitävä ja tuokin että onko pallollisessa hiippahuppu. Lupaan kurkkia asian jossain välissä ja infota. :)

      Poista
  6. Karvahupputakki meille, kiitos! Ei ehkä keltaista, toivottavasti tulisi vaikka pinkkinä. Mut kyllä keltainenki kelpais.

    VastaaPoista
  7. Voi että, mun suosikki on ehdottomasti tuo vaaleansininen vinovetskaritakki! Mihinköhän kokoon asti niitä tehdään? Olis niin kivat meidän pikkupojille. Vaaleansininen oli lapsena mun lempiväri. Nuorena ja nuorena aikuisena se muuttui siniseksi, välissä oli jokunen ruskeakin kausi. Sitten tuli valkoinen ja beige ja hyvin vahvana ruskea, joka on ollut jo vuosia. Tummansiniseen ehdin jo vähän kyllästyä kahden pojan jälkeen, mutta kahden nuoremman kohdalla löysin jälleen vaaleansinisen <3 Käy niin kivasti ruskeankin kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että noita vinovetskatakkeja saa 98cm tai 104cm saakka, tuskin isompana. Ellei satu olemaan isoillekin oma malli, josta ei ole vielä kuvaa. ;)
      Minäkin tykkäsin vaaleansinisestä hurjasti Oliverin ollessa vauva eli 9v. sitten ja nyt se taas on alkanut viehättää. Tosiaan sopii ruskeaan ihanasti. Oi kun sitä saisi vaan enemmän!
      Ruskea oli minulla kanssa vahvasti muutaman vuoden lemppari, mutta meni ohi reilu vuosi sitten. Tummansinistä en vaan voi sietää edelleenkään ja sitä on kestänyt jo ainakin 10 vuotta. ;D

      Poista
  8. Nuo vauvojen jutut on ihania! Ja tuo alin keltainen takki on tosi kiva.:)

    VastaaPoista
  9. Oijoijoi tuo karvareunushupullinen keltainen takki!!! Pakko saada pojalle <3

    VastaaPoista
  10. Tuo keltainen parka! Meille heti, onneksi on tarvettakin. Ja tuo vihreä vinovetskarihaalari olis kans ihana mut omat kokemukset Reiman kestävyydestä rymyeetulla on vähän huonot joten ostamatta jää.

    VastaaPoista
  11. Itse ihastuin tuohon missä on vihreää värisotkua, mutta tuskin tulee niin että saisi kaikille pojille (5kpl) samanlaiset. Yhdelle haalaria ja muille takkia ja housuja. Keltainenkin on kiva, mutta jotain mikä sanoo et tämä mulle puuttuu! Mitähän on koossa 152 ja 134cm tulossa!? Reimaa meille kuitenkin on talveksi tulossa käyttöön, ovat ainoat jotka kestää pojilla läpi talven. Katsoo sitten muita merkkejä toiseksi haalariksi.

    VastaaPoista
  12. Voi, nämä ei kyllä iske yhtään. Tuo yläreunan keltahousuinen kokonaisuus on ainoa, jota voisi harkita. No, meillä alkaa uutuushankintojen koot mennä jo ohi pääosasta näitä mallistoja muutenkin.

    Boikotoin ihan täysin noita karvareunuksia. Vaikka sen saisi irti, niin en halua tukea turkista enkä sen keinokopioita. Saisi siis minun puolesta mennä ohi tämä karvavillitys, moni Reiman ja Ticketin muuten hyvä takkikin jäänyt ostamatta tuon tupeen vuoksi.

    -Laura

    VastaaPoista
  13. Minun lemppari oli ehdottamasti ylimmästä kuvasta oikeassa yläkulmassa olevat haalari :)

    VastaaPoista
  14. Minä olenkin näitä jo kurkkinut, hullua tosiaan kun ei vielä Juhannukseen ole ehditty! Mutta mallisto näyttää kivalta. Tyttöjen värimaailma on jotenkin erityisen onnistunut, rakastan lilan sävyjä ja ilokseni niitä löytyy yhäkin vaikka jo pidempään pinnalla ollut. Ja nyt yhdistettynä tuohon mintunvihreään näyttää oikein raikkaalta (en olisi jokuaika sitten uskonut että mintunvihreä näyttäisi vielä kivalta, mutta niin ne vaan tulee värit ja tyylit takaisin). Meille ei tarvita muuta kuin jokunen pipo, muuten on tullut hamstrattua alesta kaikki. Eli varmaan taas tästäkin mallistosta tulee hamstrattua alesta seuraavaan talveen.

    VastaaPoista
  15. Mä en tykännyt kuin keltaisesta takista :(
    Keltainen, musta ja harmaa, ne on kivoja yhdessä. Mä en vaan ymmärrä miksi pienille tytöille on aina vaan tuota hempeän vaaleanpunaista/ lilaa. Vaikka mulla on kaksi poikaa joiden jälkeen syntyi tyttö niin en siltikään häntä vaaleanpunaiseen pue. Ei vaan ole mun juttu. En myöskään oikeen innostu noista vinoista vetskareista.
    Toivottavasti Molon ja Pop:n väristys on enempi mun makuun :)

    VastaaPoista
  16. Moi! Tuon tummaihoisen isomman tytön päällä oleva minttu-lila-? takki ja mintunväriset housut on aivan ihanat! Mistähän mä ne löytäisin kun en tiedä takin nimeäkään.. Miksei reiman verkkokaupasta löydy talvivaatteita vai oonko vaan tyhmä enkä osaa käyttää sitä? :D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)