keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lindexin Littlephant (osa 2)

 
 
Se taisi olla viime vuoden loppua, kun kirjoittelin blogissa Lindexin ihanasta Littlephant mallistosta ja marisin että miks ei isommillekin. No tais marista moni muukin, koska nyt on toiveet toteutettu ja näitä ihanuuksia saa 116cm saakka!
 
 
 
Vauvoillekin on tullut lisää uutuuksia ja ehkä vähän ihanat nuo ruutuhaalarit, oih!
 
Pikkusen pitää kuitenkin vielä marista.. Miksi oi miksi noita isompien juttuja ei saa 128cm saakka! Niin mielelläni olisin ostanut pari paitaa ja housut vielä meidän 5v:llekin. Ylipäätään Lindexin pienten poikien osasto saisi olla sinne 128cm vaatekokoon, harmi että nykyisin taitaa vaan moni loppua sielläkin jo tuohon 116cm. Kuten monta kertaa aiemminkin olen maininnut, niin ei huvittaisi vielä 5v:n vaatteissa siirtyä sinne teiniosastolle. Plääh.
 
Mutta ostakaa te näitä ihania ketkä vielä pystyy, minä tyydyn ihastelemaan. ;P
Osa löytyy jo nettikaupasta, osa on tulossa pian.
 


8 kommenttia:

 1. Kävin jo eilen kurkkaamassa, mutta vielä ei näkynyt myymälässä. Tarvii käydä pian uudelleen :)
  Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että saa nyt hieman isommillekin! Tosin liityn yhä marisijoihinkin sillä olisin myöskin kaivannut näitä ja normimallistojakin kokoon 128 asti. Mua ei tosiaankaan kiinnosta alkaa 6-vuotiasta tyttöä pukemaan teiniosaston vaatteisiin. Itseasiassa meillä on juuri tästä syystä palanut Lindexille rahaa huomattavasti normaalia vähemmän kun ennemmin hankin vaatteet molemmille lapsille samasta paikasta.

  VastaaPoista
 3. mä toivoisin vielä 140 asti ainakin koska mun 6v käyttää 140/146 kokoa jo.. ne isojen poikien vaatteet on välillä vähän yksitoikkoisia..

  VastaaPoista
 4. Lindex on kyllä kiva kauppa =) Yleensä aina löytyy jotain vaatetta, minkä voisi heti hankkia! Nämäkin siis korvan taakse, kiitos vinkistä! Kitta

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Ja Lindexin normaaleissakin mallistoissa löytyy usein tosi kivoja vaatteita, mutta tosiaan kokojen ollessa aika pieniä ja pienten puolen kokojen loppuessa aikaisin, täytynee pian siirtyä muihin kauppoihin kokonaan. Sääli!

  VastaaPoista
 6. Minusta nuo pikkusten vaatteet ovat suloisempia! Isommat ei niinkään iske vaikka olen siitä onnellisessa tilanteessa, kun lapset ovat vielä pieniä ja nuo koot riittäisivät vielä hyvin. Pientenkin mallistosta voin poimia uudelle kesävauvalle ihanimmat :) Pitää ottaa siis ilo irti tästä ajasta vielä.

  VastaaPoista
 7. Tää on yks semmonen asia miksi olen tyytyväinen että meidän poikanen on pienikasvuinen ;) Emil täyttää pian 6v ja pituutta löytyy 110cm. Vaatekoko on aikalailla Lindexin 116cm. 122 on niin iso et hihat joutuu kääräsemään ja lahkeet liian pitkät. Housuista menee vielä 110cm ja shortseista 98/104cm ;) Joten vielä hetkonen saadaan nauttia pienten osaston ihanuuksista! Tytöille saisi olla 140cm valikoimissa pienten puolella : Amalia käyttää nyt 134cm eikä 128 enää mene :( Monta kivaa ihanuutta menee sivusuun....

  VastaaPoista
 8. Mä olen ihan rakastunut noihin Littlephantin vaatteisiin. Tytöille kävin ostamassa leggarit ja tunikat ja vauvalle oon kanssa hamstrannut noita vaatteita. Esikoiselle ei koot enää riitä, sais kyllä koot olla sinne 128cm tai miksei 134cm asti. :/

  Vauvanhuoneeseenkin tuli tilattua Littlephant sisustustarrat ja tilasin meille myös niitä pieniä mukeja muutaman kappaleen kokeeksi.

  Mietityttää vaan nuo v.siniset norsuhousut kun hupparin kävin jo vauvalle ostamassa mutta housuja kaipaan vielä kaveriksi sille. Netissä ei ole eikä liikkeissä vielä näkynyt. Meinaan et onko tulossa ollenkaan..?

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)