lauantai 15. kesäkuuta 2013

Lassie talvi 2013-2014

 Kuvat Reimalta
 
Miltäs näyttää Lassien tuleva talvi?
(toiseksi alin kuva vasen reuna on syksyn sadesetti)
Minusta ei yhtään hullumalta, musta/keltaiset on aikas kivat ja tykkään hurjasti noista vinoista vetskareista.
 


9 kommenttia:

 1. Aika kummallisia kuoseja minun mielestäni, mutta ainakin väriä riittää!

  Musta-keltainen ja musta-oranssi ovat kivoja väriyhdistelmiä, mutta noista ruutukuoseista en kyllä tykkää. Tiedä sitten, millaisia ovat livenä.

  Vinovetskarit miellyttävät. Taitavatkin olla tulevan talven pop-juttu!

  VastaaPoista
 2. Nuo musta-keltaiset haalarit on kivat, mutta muut ei iske yhtään. Mulla uuden kauden kuosit vaatii aina vähän totuttelua. Ensin ei iske oikein mikään ja sitten hetken päästä ne onkin ihan kivoja.

  VastaaPoista
 3. Nuo musta-keltaiset näyttää kyllä hyvältä. Muut eivät kyllä omaa silmää miellytä. :/

  VastaaPoista
 4. kelta-musta ja sini-vihreet näyttää hyvältä...tytölle ehkä liiankin pinkki toi haalari minun makuun....

  VastaaPoista
 5. Onhan mallistossa väriä, mutta itse päivittelin juuri noita vinoja vetskareita, jotka on meillä todettu epäkäytännöllisiksi lapsen itse pukea ja päiväkodistakin on tullut niistä palautetta (aiemmin, kun meillä oli vinovetskaritakki käytössä). Housut ja takit näyttävät melko pallomaisilta myös. Mietinkin, että johtuuko se siitä, että on taas tottunut katselemaan lasta ohuissa vaatteissa vai missä mättää :D

  VastaaPoista
 6. Tykkään, ihanan värikkäitä ja kannatan näitä edullisempia merkkejä :) Meille löytyisi tästä ainakin tytölle ylin orassi-punainen setti.

  VastaaPoista
 7. Ei meille! Toivottavasti tämä ei ole talven suuntaus...auts :(. Minun silmiin nuo näyttävät jotenkin aivan tolkuttoman säkkimäisiltä, liian muhkeilta ja sellaisilta, että lapsen on niissä vaikea liikkua kun on niin pönkkö olo. Vinovetskat kyllä ovat kivoja. Väritkään näissä ei iske, liian räikeitä ja jotenkin ärtsyjä yhdistelmiä. No, toivottavasto luottomerkki Molo olisi keksinyt jotain kivaa =)

  Kiitos kivasta blogista, olen jo monta vuotta lukenut! Nämä katsaukset tuleviin on aina mielenkiintoisia. Ei sitä talvea yhtään kaipaa vielä, mutta silti on salaa kiva fiilistellä jo kesällä tulevan talven jutuilla =D

  VastaaPoista
 8. Nuo kelta-mustat setit on kivoja, vois harkitakin... joskus vuosia sitten on ollut muutamia haalareita ja tykkäsin kyllä! Kitta

  VastaaPoista
 9. Ensimmäinen ajatus oli kauhistus, mutta tarkemmin katseltuani totesin aika kivoiksi sittenkin ;)
  Tuo pinkki-oranssi on ihanan raikas, ja tuo ylin takki tosi kiva. Ja vaikka nuo vinot vetskarit näyttävät minustakin tosi kivoilta, niin epäilen niiden olevan aika vaikeita käyttää, vai?

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)