torstai 13. kesäkuuta 2013

Ihana Alba Baby!

 
 
Sain valita yhteistyökumppaniltani Ratkiriemulta meille omaksi jotain kivaa Alba Babyn mallistosta. Viimeksi meillä on ollut Albaa Emilillä pari vuotta sitten yhtenä paitana, joten oikeastaan aika uusi merkki minulle. Olen kuitenkin aina noita vaatteita ihastellut, mutta jokseenkin mieltänyt pienempien lasten vaatteiksi (nyt tuli siis todettua että on siellä isommillekin ihanuuksia). Keltaisen huumassa valitsin meille sitten August-hupparin ja Agne-housut.
 

 
Kyllä se vaan oli kuulkaas rakkautta ensi silmäyksellä. ;)
Vaatteet istuu täydellisesti hoikan pojan päälle. Housut on juurikin sellaiset hoikkiksen unelmat, pysyy jalassa. Pitkät resorit pidentää käyttöikää, alkuun voi valita reilun koon ja varmasti käyttöikä on kahden vaatekoon verran. Hupparin huppu on sopivan väljä, että se päässä on kuulemma mukava olla. Materiaaliltaan vaatteet ovat mukavan ohuet, ei siis perinteistä collegekangasta, vaan sellaista ohuempaa elastaania sisältävää matskua.
 

 
Emil on nyt arviolta n.123cm pitkä. Huppari on kokoa 128/134cm ja housut 122/128cm.
Aika symppis setti vai mitä tuumaatte?
 
 

 
Loppuun vielä vinkki. Ratkiriemussa on nyt paljon aletuotteita ja hurja määrä ihanuuksia lähtee edullisesti!
Kurkkaa vaikka juurikin Alba Baby, sekä Boob Äitiysvaatteet ja Moonkids lastenvaatteet. Näissä saapunut suuret ale-erät. Myös Molo Kids välikausivaatteita on alennettu.
Lisäksi Ratkiriemuun on tulossa pian Silverjunglea.
(klikkaa merkeistä suoraan tuotteisiin)3 kommenttia:

 1. Tosiaankin ihana keltainen kokonaisuus! :) Vielä kun olisi vetskari hupparissa, niin olisin myyty ;)

  Huppu on poikkeuksellisen väljä ja hyvä niin. Miksi niistä yleensä tehdäänkin niin "sopivia"? Housujen malli vaikuttaa tosi kivalta.

  VastaaPoista
 2. Ratkiriemussa on harmaa keltaisilla resoreilla, jossa on vetskari. ;)
  Housut istuu todella hyvin, suosittelen jos löytyy hoikkis lapsi. :D
  Minäkään en tajua miksi niin usein huppareissa ja collegetakeissa on ne huput niin niukat ettei niitä voi päähän edes laittaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas näistä vinkeistä! Olen odotellutkin, josko Albaa tulisi johonkin aleen. Meillä hoikka ja pitkäjalkainen tyttö, jonka päällä housut ei pysy ilman kiristyksiä. Tähän asti parhaiten istuvat on löytyneet Meandilta, mutta pitääpä kokeilla Albaa nyt. Hyvää kesää Mia sinulle ja lapsillesi!

  T. Vakilukija

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)