perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ei pysty..

 
 
 Nimittäin eväänsäkään liikuttamaan kun asteet näyttää tuolta varjossa!
Jos pelkkä keittiöön asti käveleminen saa hien virtaamaan kinttuja pitkin, saati sitten ne muut pakolliset kotityöt, niin nou tänks. En suostu ennen mittariasteiden alenemista tarttumaan imurin varteen, pyykkikasoihin tai kattilaan. Yksinkertaisesti sanottuna en nauti enää yhtään, syksyn raikkautta siis odotellessa.. Sanokaa nyt joku muukin että ahistaa!?
(ja turha sanoa ettei saa valittaa, saa jos ei kesästä tykkää ylipäätään muutenkaan ja sitäpaitsi syksystä en taas valita koskaan) & (edelleen lisäksi tyydyn sanomaan että juttu jatkuu pian, kun helle helpottaa ja ajatus taas kulkee..) ;)
 
P.s. Valitusta ei oo tehty yhteistyössä kenenkään kanssa, oon perheessä ainut joka jaksaa narista. Mittarikin on ihan ite hankittu ja mehujäät itse väsättyjä kaupan valmismehusta. Joo, oli ihan pakko.. :D

 

39 kommenttia:

  1. En tykkää yhtään näistä helteistä. Minulle riittäis hyväksi kesäkeliksi kymmenen plusastetta vähemmän. En valita talven kylmyyttä (kun pärjään talven pakkasetkin softsellissä ja lyhythihainen siellä alla), joten tätä kesän kuumuutta voinen valittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, kymppi pois näistä viime päivien kolmekymppisistä ja sit ois ihan kiva jo. ;)
      Oot kyllä sit tarkenevaa sorttia talvella!, meitsi taas palelee kyllä sitten herkästi. Paras ilmasto ois just sellanen +15 - +20. :D

      Poista
  2. Oli kyllä eilen lämmin. Mä tykkäsin muuten, mut loppu töissä juominen kesken, kun otin vain puoli litraa vettä fiksuna ihmisenä päiväks mukaan :D Illalla ukkosti tosi kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna isompi pullo mukaan! ;) Täälläkin ukkonen käväisi ja viilensi hetkeksi, mutta nyt taas mennään sillä +28..

      Poista
  3. Milloinkas Molon talvivaatteista saadaan maistiaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia olisi jo, mutta en tiedä uskallanko vielä laittaa. ;) Jos odottellaan hetki että saan virallista kautta kuvat.

      Poista
    2. Jeeee! Katotaan onko siltä tulossa mitään kivaa väriä, jos mikään ei nappaa niin Reimalla oli super kiva mallisto mistä tulee meidän viidelle pojalle ainakin yhdet puvut!

      Poista
  4. Joo täällä ollaan samaa mieltä. Mulla vielä ainaki kk ajan iso maha lisäksi, joten tukaluus on aikamoinen.. Tuuletin on paras kaveri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuon muistan kun itselläkin on ollut vauvamasu helteessä mukana pariinkin otteeseen, se kuumuus tuplaantuu. Toivotaan että tämä helpottaa pian ja ihania viimeisiä viikkoja masun kanssa sinulle! :)

      Poista
  5. Ymmärrän täysin! :) Koitetaan kituutella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin on tehtävä kun muutakaan ei voi. ;D

      Poista
  6. Juu, en minäkään nauti helteistä... Mut silti eilen siivosin ja kun kerran jouduin käymään mummolassa kukkia kastelemassa, niin tein sen juosten - kyllä muuten hiki irtos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, ihan taatusti sait hien jo alkumetreillä pintaan! :D

      Poista
  7. Täälläkin meinaa vähän ahdistaa tän mahan kanssa. Ei hirveästi kiinnosta omasta pihasta liikahtaa minnekään. Lapsetkin käy ihan ylikierroksilla, asuapa järven rannalla. Noita mehujää-muotteja on haettu kaupasta monta pakettia ja kaikki ruoka tulee tehtyä ulkona grillissä. Miehellä alkoi onneksi tänään loma, harmi vain kun ei uskalla enää mökille lähteä, mut rannalle saattaa jopa päästä.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa järvi tosiaan! Meilläkään ei tässä uuden kodin kupeessa ole, mutta onneksi parin kilsan säteellä useampi. ;)
      Voimia sinulle masun kanssa helteisiin, nyt vaan otat niin rennosti kun vaan voit!

      Poista
  8. Ahdistusta myös täällä... ja lisään tuohon vielä että yölläkään ei pysty nukkumaan, kun on niin kuuma!!!!!!! Syksyä todellakin odottelee innoissaan Kitta (kiva kuulla että "blogitauko" johtuu helteistä eikä mistään muusta ikävästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mitään ikävää hellettä lukuunottamatta. :) Minulta vie ihan hulluna voimiakin tälläinen kuumuus ja hirveesti ei ole läppäriä tehnyt mieli avata kuumuutta lisäämään. ;)
      Yöt on tosiaan kamalia ja sänky ihan hiestä märkä aamuisin..

      Poista
  9. Täältä löytyy hengenheimolainen! :) Inhoan hellettä. Mulle riittäis mainiosti sellainen 20-22 astetta. Ja syksy (sekä kevät) on mukavaa aikaa.

    Hankimme ilmalämpöpumpun vuonna 2011, kun odotin kuopustamme, joka syntyi heinäkuun helteillä. Paras hankinta ikinä! Sen lisäksi, että se talvella antaa lisälämpöä takan lämmityksen ohella, se toimii kesähelteillä kuin ilmastointi eli viilentää. Sisälle saa helposti luotua 22 asteen lämmön, vaikka ulkona tuskailtaisiin 30 helteessä. Suosittelen lämpimästi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon just samaa mieltä! ;)
      Ilmalämpöpumppu on sellanen joka meille taatusti tulee jossain vaiheessa, nyt ei vielä ole mahdollista. Siskollani on sellainen kotona ja tosiaan on ihan huippu!

      Poista
  10. Täällä myös inhotaan näitä kelejä, myöskin ainoana perheessä (tai oikeastaan koko lähipiirissä). Ihan vain istuessa ja imettäessä hiki virtaa kuin rankemmallakin lenkillä. Ja yöt, ne vasta tuskaisia onkin.
    Talvella en valita, oli lunta ja pakkasta kuinka paljon vain! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi on ihanan raikas, oi! Tykkään minäkin, ainakin jos ei tartte olla pitkiä aikoja pihalla. ;)

      Poista
  11. Kyllä nämä hellelukemat alkavat olla jo vähän liikaa, meno sisällä on hurjaa menoa ollut, kun ei ulos tällaisilla helteillä voi ajatellakkaan. Mutta tänään onneksi lukemat ovat vain 20 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, puhalla ne viileämmät ilmat tännekin! Täällä on edelleen +28. :O

      Poista
  12. Kyllä tosiaan ahdisti kuumuus, kun sisälläkin oli jo 27 astetta ja ilma oli muutenkin nahkea. Eilinen ukkonen viilensi mukavasti ilmaa ja nyt sais melkein villahousut kaivaa esiin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsit, meillä ei ollut kovin pitkää vaikutusta ukkosen jälkeen. Ai että oon kade, mielellään kaivaisin niitä villahousuja. ;D

      Poista
  13. Itsehän riisun pitkähihaisen vasta kun mittari näyttää +25, eikä tuule. ;) Shortsit uskallan laittaa vasta +27 ja uimaan ehkä +30 asteilla... Nautin, kun tarkenen kerrankin pitää kesävaatteita päälläni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihanaa että saat siis nyt nauttia! :D
      Minä taas hikoilen helposti ja myös palelen, eli pitäisi olla sellainen sopiva lämpötila aina.

      Poista
  14. :D Haaha, hyvä Mia! Hauska päivitys. Siis todellakin saa narista, helle on ihan tarpeeton. Minusta sopivat asteet olis just hiukan päälle 20, jolloin tarkenis aikuisetkin teepparit päällä ulkona mutta ei olis liian kuuma ja jaksais tehdä muutakin kun maata hikinoro selässä valuen. :D

    En voi kuvitellakaan että miten jotku saattaa maata jossain rannalla, kuumalla hiekalla itseään grillaten. Puuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! ;D
      Joo ja mihinkään rannalle en voi kuvitellakaan meneväni ainakaan ilman aurinkovarjoa!

      Poista
  15. Vastaukset
    1. No mutta nyt kannattaakin jos vaan tykkää, ei nämä kuitenkaan kauaa kestä. :D

      Poista
  16. mä tykkään kaikista vuodenajoista tavallaan, eniten ehkä syksystä. Ihania ne syysilmat ja kynttilät ;) mutta lämmöstäkin kyllä pidän mutta en kovin kuumasta Suomessa.. Ulkomailla on ihan eri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on todellinen rikkaus nämä meidän neljä vuodenaikaa, eli kyllä silti haluan että ne on, vaikka kuumasta narisenkin. ;)

      Poista
  17. Kyllä ahdistaa. En nokkaani näytä ulkona tuollaisella helteellä muutamaa minuuttia pidempään :D ilmastoinnin viilentämä koti vetää puoleensa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin kateellinen ilmastoiduille kodeille, pakko se on pien meillekin saada. ;D
      Nyt on vaan tyydyttävä käymään ruokakaupassa viilentymässä, hih.

      Poista
  18. Tulin juuri +49c lämpötilasta. Tuntuu sopivammalta tämä ilma Suomessa. Mutta eiköhän parin päivän päästä ala tämäkin lämpötila ahdistamaan. Rakastan Suomen viileitä päiviä ja onneksi niitä täällä riittää. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hurjaa! Suomi tuntuu nyt varmasti ihanalta. :D
      Tosiaan tähän maahan viileitä päiviä mahtuu paljon enemmän kun lämpiä, onneksi!

      Poista
  19. Ahdistaa ahdistaa, eikä yhtään vähempää ainakaan tämän rv 38+ mahan kanssa. Ukkosen tuoma raikas ilma oli enemmän kuin tervetullut (mutta nyt jo mennyt ihanuus). Syksyä odotellessa. Kesä on sopivassa suhteessa kivaa (+20 ja välillä ihanaa kesäsadetta), muttei syksyn raikkauden veroista.

    VastaaPoista
  20. helteistä en minäkään tykkää ja meillä kuopus tuntuu olevan samaa maata - onneksi sisällä lämpötila saadaan mukavan viileäksi. nyt olen tosin mieheni kanssa pitkän viikonlopun vietossa toisaalla, missä yleensä on lämmin, mutta nyt sataa ja lämtötila reilusti alle +20 - ei nyt paras mahdollinen keli tämäkään...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)