perjantai 22. helmikuuta 2013

Silverjunglen ihana kevät!





 
Siis olen aivan ihastunut, mieletön tämä Silverjunglen uusi kevät-kesä mallisto. Tästä vois tulla meille vaikka mitä, mutta ainakin keltainen huppari, vihreät tähtihousut, 2-3 pipoa ja tähti-raita paita (tulossa myyntiin tuon pinkin lisäksi vihr/valk & pun/valk) on melkeimpä saatava!
 
Mitäs tykkäätte?
 
Näitä on jo myynnissä Silverjunglen nettikaupassa, klik! :)
 
 

11 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaita on :) Mun pitäis päästä muodostamaan parempi käsitys Silverjungleen. Meillä on ne tummansiniset tähti velourhousut. Ne on muuten pysynyt hyvänä, mut väri on haalistunut aika vähillä pesuilla hieman mikä tietty harmittaa :/ Mutta toisaalta tummansininen juurikin on arka väri pesuja ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei olekaan velouria Silverjunglelta ollut, vain noita trikoovaatteita ja niihin olen ollut tyytyväinen. Ne kutistuu kyllä hiukan pesussa, joten mietin joko ostaisin meille 134/140cm mielummin kun 122/128cm..
      Tummat sävyt tahtoo meillä ainakin joka merkillä haalistua vähän pesuissa, joten saattaapi olla tuon sävyn syy. Kauniita nämä tosiaan on. :)

      Poista
  2. Oih, vihreätä, keltaista ja punaista - joo kelpais ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana mallisto, tykkään!

    Johanna

    VastaaPoista
  4. apua kuinka ihania.. meijän lapset ei tarvis mitään mut mut, voiko vastustaa?? :D tuo keltainen huppari ja vihreät housut, niiiin keväinen ja ois niin piristystä mustiin,harmaisiin housuihin.. :D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)