keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kavatin herkullinen kevät

Kuvat Kavat & Metsola

Ai ai, kylläpä on taas Kavatin kevät mallisto karkkiväreissä.
Minä pidän Kavatin kengistä hurjasti, laatu on vakuuttanut ja aina voi olla varma että kengät on hyvät lapsen jalalle. Meillä onkin ollut paljon Kavatin kenkiä ja kyllä tekisi mieli ostaa kevääksi Emilille nahkakengät taas.
 
Sanomattakin on selvää, että nuo keltaiset Tor-kengät huutaa päästä meidän kotiin,
mutta järki sanoo ei kannata. Miksi ei?
No ensinnäkin kevät ulkoiluun on tietenkin parhaat tummemmat kengät, mieluiten ne goret. Toisaalta en ole koskaan välittänyt valita kenkiä tai muutakaan ulkovaatetta sen perusteella missä rapa ja lika ei näy,
joten miksi alkaa nytkään?
 
Olen ajatellut, että ostan Emilille kolmet kengät kevääseen. Yhdet on ne goretex lenkkarit, toiset nahkakengät ja kolmannet tennarit. Goret pihalle/leikkipuistoon märälle kelille, nahkakengät kuivalle kelille/siistimpään menoon ja tennarit alkukevään lämpimille vähän mihin sattuu käyttöön.
Näin on hyväksi todettu usemman vuoden ajalta ja toki nuo menee kesälläkin säästä riippuen.
 
Tennarit on jo H&M:n keltaiset ja tulossa ne oranssit ohuemmatkin. H&M:n tennarit on edullisia ja siksi niitä saakin olla parit, että voi vaihdella vaatteisiin sopiviksi (Hah!) . Ne on itseasiassa ajaneet siistimpien kenkien virkaa myös. Goret on vielä ostamatta, koska etsin mustia tai harmaita, eikä ole vielä sattunut silmiin tarpeeksi kivoja. Jäin sitten miettimään tarvitaanko me nahkakengät? ne tulisi kuitenkin vain kuvalle kelille ja siistimpään menoon, johon nuo tennaritkin käy. Toisaalta onhan hyvä nahkakenkä lapsen jalalle paljon parempi, kuin tennari..
Agh.. järkevintä olisi hankkia sellaiset nahkakengät jotka sopii kivasti mahdollisimman moneen ulkoilusettiin ja huppariin. Että ei ne nuo keltaiset ole. Mutta kun en haluu tylsiä mustia! ;D
 
Kertokaa millaisilla kengillä teillä kevät mennään?
Millä määrällä?
(ai niin on meillä keltaiset kumpparitkin jemmassa)
 55 kommenttia:

 1. Kyllä on kevättä Kavatin väreissä! :) Itse olen alkanut yhä enemmän mennä "tunnelinjalla" siellä missä mahdollista näissä lastenvaatteissa, siis jos äiti ja tytär haluaa vaaleanpunaiset kengät niin sitten ne ostetaan ja jätetään ne ruskeat kauppaan, vaikkakin odotettavissa on että nämä vaaleanpunaisetkin voi pian olla ruskeat. :) Mutta hei, kerrankos sitä saa keltaiset tai vaaleanpunaiset kengät ostaa jos tekee mieli! Ja käyttöönhän ne on kai Kavatkin suunnitellut. :) Meilläkin yritetään mennä goret+kuivankelin kegät+ jotku vähän makeemmat - eli kolmet kengät linjalla. Tytön kohdalla ei tietenkään lasketa kaikkia avokkaita ja hello-kitty-popoja jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä tuossa, että pitää ostaa tunteella ei aina järjellä. ;) Varsinkaan niissä väriasioissa, aika tylsää jos aina miettii missä vaatteessa se kura ei näy! Eihän tytölle saisi ostaa siten ikinä mitään vaaleanpunaista tai pojille keltaista yms.
   Itse yleensä pidänkin siitä kiinni, että ostan sitä mistä tykkään ja sitä pidetään. Onneksi on kone joka pesee. ;)
   Noissa kengissä nyt lähinnä mietin, että kun meillä on jo keltaiset tennarit, niin tarviinko keltaisia nahkakenkiä ja kun ne ei käy kaikkiin ulkovaatteisiin niin hyvin.. Huh huh, on tää raskasta tää tahtoasia. ;D

   Poista
 2. Me tarvitaan noiden lisäksi vielä kevääksi/kesäksi/syksyksi kunnon lenkkarit urheiluun. Tennarit ei mielestäni korvaa lenkkareita, vaikka meiltäkin conssit löytyy ja paljon nätimmäthän ne on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkarit, nekin tosiaan on vielä ostettava urheiluun. On meillä nekin aina olleet, mutta laskinko ne kesäkenkiin enemmänkin ja siksi unohdin tästä, vaikka keväälläkin pidetään. :)

   Poista
 3. Minäkin olen näitä katsellut, kun on niin ihanan värisiä! Mutta luulen, että nuo on liian korkeita meidän lasten jaloille.

  Kevät mennään kumppareilla, goreilla ja nahkakengillä. Nyt noilla on sellaisia tennarityyliset nahkakengät, mitkä viime keväänä oli liian isot ja nyt näyttäis vielä sopivan. Esikoiselle ajattelin jotkut "urheilumerkin" tennarit vielä ostaa. Ja lisäksi isommilla on niitä H&M:n tennareita vielä ja kuopuksellekin jotkut kangastennarit haluaisin. Kertyyhän noita kenkiä näköjään taas.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä tuppaa meilläkin kertymään, vaikka kolmet per poika määrään pyrinkin. ;)
   Itse olen heikkona niihin H&M:n tennareihin Emilille, niitä kun saa monessa värissä ja on tosi kivat. Isoille on meilläkin urheilumerkin tennareita.
   Meillä nuo Kavatit on istuneet jalkaan ihan kivasti, vaikka ei Emilillä ole mikään korkea jalka. :)

   Poista
 4. Ihastelin Kavatin uutuuksia itsekin jo Stokkalla ja Metsolassa. Houkuttaisi hankkia jotkut ihanat...värin valinta vaan tuottaa päänvaivaa. Nuo keltaiset ei muuten ole noin kirkkaan väriset luonnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sävyvinkkauksesta, kuvissa kun ei yhtään tiedä miten vastaa totuutta. Hiukan tummempi sävy voisikin olla kivempi, oliko kuitenkin puhdas keltainen ettei oranssiin taittuva?

   Poista
  2. Totta tuo, että kuviin ei ole luottamista. Väri oli luonnossa mielestäni vaaleampi/haaleampi keltainen. Ei kuitenkaan oranssin sävyinen lainkaan.

   Poista
 5. Aijjai, ihania! Minä aina näitä värejä kuolaan ja sitten päädyn johonkin perustylsään JÄRKEVÄÄN vaihtoehtoon.. Eli juurikin mahdollisimman moneen sopivaan yms. Mutta nuo keltaiset ovat kyllä ihan huikeat! Nyt on paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, miksi sitä päätyykin johonkin tylsään ja järkevään. Minulle käy kengissä monesti noin, onneksi vaatteissa pidän väreistä kiinni. ;D
   Viime keväänä tosin meillä oli keltaiset Bisgaardit ja tykkäsin hulluna. Pitää olla nyt yhtä repäisevä ja unohtaa tylsyys! Hih.

   Poista
 6. Meillä mennään vasta kolmatta kevättä esikoisen kanssa kengissä, mutta kenkinä on ollu näköjään joka kevät kavatin nahkakengät, tepsujen likaa ja vettä hylkivät välikausikengät ja kumisaappaat (vaan niille supermärille keleille). Lenkkareita tai gore-texejä ei oo ollu millään muotoa, sillä ne ei sovi tytön leveälle, pullealle alalle.

  Kavatin kengät on nyt kyllä hyvin... houkuttelevia useammassakin muodossa ja värissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepsujen kenkiä meillä ei ole tainnut ollakaan vuosiin välikauteen, onko ne olleet hyvät?
   Kavatit on nyt tosi herkkuja, tekisi tosiaan mieli hankkia useampi pari. :D

   Poista
  2. Juu meillä ainakin toimivat, tosin sillon ne oli vajaa 2 vuotiaalla käytössä joten juoksujalkaa niillä ei kuljettu. En tiiä miten ne siis isommilla toimis. Mut meiän tytölle ne sopi.

   Tyttö totes noista Kavatin kengistä ku ne näki: hmmm... mä haluun noi kaikki.
   Jeps, kukapa ei :D

   Poista
  3. Heh, no kukapa ei! Varmasti lapsen silmiin ihanan värikkäitä. :)

   Poista
 7. Olipa herkullisia värejä :) Meillä pojilta löytyy aina goret, kumpparit, yleensä siistimmät nahkakengät ja tennarit. Näistä sitten pojat käyttävät yleensä vain goretex-kenkiä ja muut jää vähemmälle käytölle. En kuitenkaan usko että yhdellä kenkäparilla pärjättäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä tuppaa meilläkin käymään, että goret on käytetyimmät. Silti kyllä tarvitaan useammat, kuivalla kelillä ne goret on minusta hiukan hiostavat ja siistimpään menoon haluan puhtaat kengät. ;)

   Poista
 8. Ihanat noi vihreät tarralliset kengät. Ja piti kurkata koot ja löytyyhän niitä onneks meidän pojan 35-36 jalkaan. Mutta mutta, missä näitä myydään. Onks sulla tietoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AnuH jo tuolla vinkkasikin, mutta tosiaan kyllä näitä löytyy. Metsolan nettikaupassa oli ainakin ja kokoja osassa 35 saakka. Brandokselle tulee yleensä myös jokunen väri ja samoin Ellokselle. :)

   Poista
 9. Apua! Ihan liikaa ihania värejä!! :D Meillä on myös H&M tennnarit siistimpään menoon. Mua houkuttais myös noi keltaset. Toisaalta mustavalkoset menis kaikkien kenkien kanssa ja turkoositkin sopis vaatteiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta voi kun vois ostaa useammat eri väriset! ;D

   Poista
 10. Kylla on ihania Kavateja! Meilla ei ole viela koskaan ollutkaan naita, aika huonosti on nettikaupoissa ja viela harvemmin alella.

  Meilla on 3v:lle taksi talveksi/kevaaksi (meillapain ei tarvita suomalaistyylisia talvikenkia) ehka muutama pari liikaa, jemmaan myohemmaksi varatut ja olikin nyt sopivat. Bisgaardin nahkanilkkurit, Molon tennarit, Pedipedin kavelykengat, kumpparit ja yhdet kavelykengat on viela korkkaamatta. Normaalisti kesalla mennaan 2 nahkasandaaleilla + crocsit, syksy/talvi/kevat 2 kengat+kumpparit/goret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, saisi minustakin enemmän olla tarjolla nettikaupoissa näitä. Harmi kun ei ole. :/
   Metsolalta hieno juttu, että ovat ottaneet mallistoonsa. Brandos ja Ellos myy kanssa, mutta valikoima aika suppea.

   Poista
 11. Taika, Metsolassa ainakin olen nähnyt.

  VastaaPoista
 12. Taika, Metsolassa ainakin olen nähnyt näitä, en kyllä ole varma onko noin isoja kun vielä ei ole ollut tarvetta tarkkailla noin isoja kokoja :D

  Meillä jostain kumman syystä tytöllä on aina enemmän talvikenkiä :D Pojalla ja tytöllä sitten kesäkenkiä yhtä paljon = ehkä voisi yhdet parit ainakin olla vähemmän molemmilla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli Metsolassa isompiakin kokoja. :) Emilille tartteisin 32 ja niitä oli keltaisissakin. Tytöille on kyllä selvästi parempi kenkävalikoima aina, mutta varmasti talvikengissä etenkin sen huomaa. ;)

   Poista
 13. Mulla on keväällä 3,5 vuotta vanha poika. Me hommataan henkkamaukan tennarit, gore tex lenkkarit ja kumpparit, nämä riittää. Meillä on kerran ollut Kavatin Eco ruskeat nahkaiset tarralenkkarit, mutta niiden kärjestä pinta meni heti tosi huonoon kuntoon ja pohja alkoi murentua päkiän kohdalla.

  t.L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi itku, meillä ei ole koskaan Kavateille käynyt noin. Tuo olisi ehdottomasti reklamaation paikka, kuullostaa valmistusvirheeltä jos pohja murenee. :/

   Poista
 14. Voi, noi Kavatin kengät on mun suosikkeja! Jo esikoisella (ja muillakin) oli aikoinaan (v.2001) ensikenkinä Kavatit. Lisäksi meillä on Kavatin talvi-ja kävelykenkiä sekä sandaaleita ja juhlakenkiä. Viime keväänä haaveilin pikkupojille noita värillisiä kenkiä,mutta se jäi juuri siitä syystä,että paremmin kaikkien vaatteiden kanssa sopii neutraalin väriset (meillä se on ruskea) kengät. Mutta nyt kun taas näin noita iloisen värisiä kenkiä,aloin niistä jälleen haaveilla ;-) Mä tykkään noista vihreistä,sinisistä ja punaisista. Toi tennarimainen varsimalli on kiva,mutta tarrallinen kävelykenkä olis varmaan käytännöllisempi,kun pienet saa ne itse jalkaan. Pitkään oon haaveillut myös tollasista "venykenilkkureista" ruskeina,mutta niiden käyttö saattais jäädä aika vähälle. Toinen mistä oon haaveillu,on ruskeat Bisgaardin (?) tennarimaiset kävelykengät,joissa on tähti. Ne kävis mielestäni hyvin sekä siistimmistä kävelykengistä että tennareista eli niille tulis paljon käyttöä.

  Meidän poikien keväässä on yleensä ollut kumpparit,gorenilkkurit,kävelykengät ja tennarit/lenkkarit (isot tarvii molemmat). Viime keväänä/kesänä/syksynä kokeilimme ekaa kertaa isoilla pojilla Crocsin tennareita ja niistä tulikin poikien suosikkikengät. Toisella oli nauhalliset ja toisella ilman. Lisäksi meillä on Kavatin mustat juhlakengät,jotka on ympärivuotisessa käytössä tarpeen mukaan ja jotka on kiertäny pojalta toiselle. Pääsääntöisesti niitä on käytetty sisätiloissa.

  Noihin H&M:n tennareihin suhtaudun vähän varauksella (ei ole kokemusta),millaiset ovat lapsen jalalle? Entä miten esim. Converset ovat paremmat? Ei siis kokemusta niistäkään,mutta niitä olen harkinnut.

  Erityisen hankalaa on ollut löytää pojalle kävelykenkiä koossa 37-40. Sanoinkin kerran yhdelle myyjälle,että pojan pitäisi muuttua naiseksi,kun lastenkengistä loppuu koot eikä miesten kengistä vielä ole kokoja. Yritti vaan tarjota mulle lenkkareita ja goreja: "niitä ne käyttävät". Ei ymmärtänyt millään,ku sanoin,että meillä on jo ne,mutta haluan myös kävelykengät siistimpään menoon. Toissa vuonna löytyi loistavat Superfitin siistit kävelykengät,jotka olivat myös goret ja kokojakin 40:een asti. Millasia kevätkenkiä teillä on/tulee isommille pojille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli muuten ensikenkinä Emilillä myös ruskeat Kavatit. ;)
   Tuossa tennarimallisessa Tor-kengässä on vetoketjut sivuilla, joten nekin on aika näppärä lapsen itse laittaa. Emilillä oli vuosi sitten ne ja osasi itse ne laittaa jalkaan helposti.
   Ne Bisgaardin nahkaiset tähtikengät on ihanat, meillä oli viime keväästä syksyyn ne keltaisena (ne matalat) ja oli tosi ihanat!

   Ei nuo H&M:n tennarit mitkään laatukengät lapsen jalkaa ajatellen ole, mutta ajaa asiansa juuri sellaisina siistimpinä kenkinä, kun käyttöä ei ole paljon. Meillä ne on olleet juuri sellaisina kenkinä. Sen takia en minäkään maksaisi Converseista niin paljon, kun ne ei ole kuitenkaan hyvät kengät lapsen jalalle (en ainakaan usko, että ovat H&M:n tennareita paremmat jalallle). Kyllä ne kunnon nahkatennarit olisi taatusti paremmat.
   Mutta siis ostan hinnan takia meille H&M:n tennarit siistimpään menoon. ;)

   Siis tuo on niin totta! Meillä on kanssa ollut vaikeuksia löytää vanhimmalle kenkiä pari viime vuotta, kun koko on ollut sen 38-40. Lapsille on vähän tuossa koossa kenkiä ja miesten kengät ei vielä ala noin pienistä monissa malleissa. On menty siksi urheilumerkkien nahkatennareissa ja goreissa. Luulen että nytkin ostetaan jotkin urheilukaupan tennarit (tai parit) ja Vikingin goret.

   Poista
 15. Eskaritytölle tuli juuri nuo keltaiset tennarit ja ihanat ovat!=) Ostin elokuussa itselleni Pariisista keltaiset nahkasandaalit ja niihin keltaista lankkia, joten samalla tökötillä huollan tytön tennaritkin. Ilman lankkia en ehkä olisi uskaltanut tuota väriä valita. Syksyllä hankitut goret ja tietenkin kumpparit on kosteampiin keleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella että ovat tosi kauniit! :) Ei helpota yhtään, että haluaisin ne. ;D

   Poista
 16. Täällä kolmen pojan äiti vinkkaa isoille pojille siistejä nahkakenkiä (jopa tarralla) löytyy kokoon 40 asti lastenmallistosta Timberlandilta. Kestävät kovassakin käytössä ainakin seuraavalle, kun muistaa hoitaa nahanhoitotuotteilla. Saatavuutta nettikaupoista en osaa sanoa. Meillä osuneet eteen puolivahingossa urheilukaupassa tai tavallisessa kenkäkaupassa. Olisko Brandoksella tai Heppolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Ei olekaan minulle vielä tullut vastaan.

   Poista
 17. Meille ainakin tulee noi keltaiset! Ota säkin! Ne on AIVAN ihanat. Viime kesänä oli keltaiset kangastennarit, menihän ne likaiseks ym, mutta oli myös tosi ihanat. Nää ehkä pysyy parempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ei se haittaa että likaantuu, käyttöön ne on tarkoitettu ja voihan sitä noita nahkaisia pyyhkäistä rievulla ulkoilun jälkeen! :) Tosiaan kangas imee helpommin likaa, mutta luulisi nuo nahkaiset hiukan parempana pysyvän.

   Poista
 18. Onko ostokokemuksia kavat.comista ostamisesta? Siellähän on myös outlet-juttuja. Zalandolla on jonkin verran Kavatia myynnissä. Crocsin poikien kengissä isoin koko on 38-39, sieltä olen jotain isoimmalle pojalle ostanut. Yllättävän hyviä kenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole kokemuksia, mutta monesti olen katsellut kanssa että uskaltaisiko tilata. ;)
   Crocsin kengät on tosiaan kivoja, meillä olikin viime keväänä sieltä isoille tennarit.

   Poista
 19. Meillä kanssa tykätään Kavatista! Noista Tepsuista tiedän sen verran sanoa että niissä loppuu koot 30 eli teille niin kuin ei meillekään pojille enää mahdu. Juuri sovitin meidän 5v:lle Kavatin koon 31 kenkiä, (ne ovat tosin isoveikan vanhat mutta jäivät hänellä pienelle käytölle)ja tuntuivat hyvin mahtuvan vielä ainakin tämän kevään. Ne ovat tosin sellaset enemmän kangasmaiset tennarikävelykengät (mikä nimitys), joten ajattelin vielä ostaa hänelle jotkut siistimmät nahkakengät, ehkä nuo turkoosit. Koululaiselle ehdottomasti nuo mustat, jos vaan kokoja löytyy. Yritän olla järkevä noissa kenkäostoksissa mutta Suomen ilmasto on vaan sellanen että täällä pitää olla useammat kengät ja siitä olen aina pitänyt kiinni että yhdet kengät pitää olla kunnolliset kävelykengät (vaikkakin rahallisesti kirpasee). Oletko Mia koskaan ostanut esim. Vikingin tai jonkun muun merkin pesukoneessa pestäviä lenkkareita? Ajattelin vaan että kuinka ne todellisuudessa kestää pesua? Tuleeko kovat koppurat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, ei siis meillekään Tepsuja. Tuo on totta että tänne Suomen ilmastoon saa olla kenkiä vähän joka lähtöön!
   On meillä ollut monetkin Vikingin pestävät lenkkarit ja olen pessyt koneessa 40 asteessa. Hyvin on kestäneet ja puhdasta tullut, ei ole menneet koppuraksi ainakaan meillä. :)

   Poista
  2. Eli nuo pestävät lenkkarit meille!

   Poista
 20. Pakko viel kommentoida, et minäkin olen pojan kohdalla heikkona keltaiseen väriin :) Toiset kumpparit meilläkin keltaiset ja myös Bisgaardin lenkkarit on keltaiset. Nyt olen ihastunut sitten Naturinon vihreisiin lenkkareihin, mutta onneksi niissä ei ole kokoja :D... Hmmmm. Huomenna kyllä olen menossa Zeppeliiniin, saa nähdä mitä tapahtuu kun nuo vihreät Kavatit näkee livenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No no, tarttuiko mukaan? ;D
   Keltainen on niin ihana, etenkin pojille, kun kaikki on niin tummaa ja poikamaista värimaailmaa muuten.

   Poista
  2. Ei vielä raskinut ostaa kun nuo bisgaardit edelleen sopivat ja yhdet rapin lenkkarit myös ovat kaapissa, ainiin ja geoxit myös (hupsis, mite niitä onkin päässyt kertymään :P) Mutta voinen vinkata, että alennuksessa Metsolassa oli pom pomin kengät ja taisi olla kavatin talvikengätkin. Melkein harmittaa, että olen jo jemmaan ostellut talvisaappaita :P

   Edelliseen, Molon postaukseen vielä kommenttia, että sinulla on kyllä pitkä poika. Meidän poitsu täyttää elokuussa 5 ja nyt sillä on käytössä Molon 110 talvihaalari. Osaisitko sanoa kannattaisiko sitten tämän vuoden kevätmallistosta (tuota takkia) ottaa kokoa 110 vai 116?

   Poista
  3. Tais muuten olla nettikaupassakin joitan talvikenkiä alessa ja nyt sais ilman posteja. ;)
   Millaset nuo keltaiset Kavatit oli sinusta livenä? Ihan kunnon keltaiset? Lämmin vai kirkas sävy?

   Joo, meillä on pitkiä poikia kaikki. :D Minkä mittainen poikasi nyt on? Jos talvihaalari on 110cm, niin ehkä kevättakki 116cm. Näin arvaillen. ;)

   Poista
  4. Omaan silmääni Kavatin keltaiset olivat mattaisemmat ja lämpimämmän keltaiset sikäli mikäli nyt oikein muistan - vertaan bisgaardin sitruunan keltaisiin, jotka pojalla nyt ovat käytössä. Vihreä myös ei niin kirkas kuin olisin olettanut sen olevan. Minusta nämä ovat vähän retrohtavia livenä jos tuollaista määritelmää voi käyttää.

   Kiitos kokoarviosta. Mäkin luulen, että kannattaa ottaa jo 116 cm. Ainakin 110 Mini a ture vk- takki alkaa nouseen hassusti edestä. On se kasvanut huimaa vauhtia viime aikoina.

   Poista
 21. 3 pojan äiti kommentoi kyselyyn pesukonekestävistä lenkkareista. Meillä ollut kahdella isommalla Vikingin goretex-lenkkareita. Olen pessyt koneessa aina sesongin lopussa säilytyskauden alkaessa. Eivät ole yhtään muuttuneet kovemmiksi. Kuopus saa isoveljen kengät nyt keväällä muutaman varastointivuoden jälkeen käyttöön. Mielestäni tuntuvat yhtä pehmeiltä kuin uusina. Suosittelen!

  VastaaPoista
 22. Aivan ihania värejä! terveisin Kitta

  VastaaPoista
 23. Nuo keltaiset on tosissaan ihanat! Meille tilataan ne "nauhalliset" isommalle ja pienemmälle ensikengiksi sitte nuo mistä saa pienempiä. Keltanen on muutenkin nyt kovassa huudossa... Ps. Meillekin saapuu tuo pico-takki mutta piti tilata se ihan Hollannista asti kun olivat joka paikasta loppu.. Kiva blogi,nyt olen viime päivinä vasta syventynyt tähän enemmän.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Pico on ihana, arvaa taistelinko itseni kanssa siitä. ;D Meille ei siis sitä tule, kun viime keväänä oli yksivärinen keltainen takki. Ajattelin että nyt jotain muuta, niin päädyin Reiman keltaiseen nuolitakkiin.

   Kiva että käyt lukemassa! :)

   Poista
 24. Meillekin tuli Pico Hollannista ja keltaiset Tor-tennarit Metsolasta! Ne on ihanat!! Ja tuossa kun uudemman kerran ihastelin niitä ja katsoin värejä, niin Pico löysi parin keltaisista tulppaaneista ja Kavatit banaaninkuoresta. Kertookohan se nyt sitten mitään kenellekään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kertoi! Heti menin banaania vertailemaan Reiman keltaiseen nuolitakkiin. ;D Meille siis tuli se eilen, vaikka Pico ois ollut kanssa toooosi ihana.
   Kiitos sinulle tästä värivertailusta! :)

   Poista
 25. Sorry mainostus, mutta nyt löytyy myös Kavat fb-kirppis :) https://www.facebook.com/groups/435706716506531/

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)