lauantai 2. helmikuuta 2013

Maxomorran kevättä

 
Maxomorran uusi raikas kevät mallisto on ilmestynyt myyntiin Pikku stellaan. Kävin juuri ihastelemassa kuoseja ja meille voisi näistä ostaa vaikka mitä. ;)





 
Aikas söpöjä vai mitä?
 
Pikku stellan kauniissa nettikaupassa on paljon laadukkaita lastenvaatteita, niitä ihanan hempeitä ja näitä iloisen värikkäitä. Laidasta laitaan ja jokaisen makuun. Merkkeinä mm.Creamie, Kram, Lipfish, Manteli, Me Mini, My cinnamon girl (+boy), Mini A Ture, Noa Noa ja Racoon.
Kannattaa muuten kurkkia myös aletuotteet, siellä on paljon kaikkea kivaa hyvällä alella.
 
Maxomorran ihania uutuuksia voit tilata nyt ilman postikuluja 4.2 saakka (vain siis uutuudet), valitsemalla toimitustavaksi NOUTO.
 
Pikku Stellaan pääset ostoksille tästä.
 
 

14 kommenttia:

  1. Harmi vaan kun Maxomorran laatu on niin huonoa:(
    Meille ei niitä enään tule(kirjavien kuosienkaan takia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, meillä on pysyneet kyllä hyvinä. Ei moittimista. ;)

      Poista
  2. Minkä laatuisia nämä Maxomorran vaatteet ovat? En ole koskaan ostanut ko. merkkiä. Vaikuttivat kivoilta kuoseilta eikä hinnatkaan olleet mitään ihan järkyttäviä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ovat pysyneet hyvinä. Ei ehkä mitään huppulaatua, kuten esim. Po.p, mutta hintaansa nähden oikein päteviä. Tämä siis minun kokemus. :)

      Poista
  3. Minusta vahvaa ja hyvää trikoota. Ei ole mennyt pesussa miksikään.

    Milla

    VastaaPoista
  4. Meillä osa mennyt ekassa pesussa ihan kauheiksi. Nyppysiksi ja haalentuneet. Velourhousut taas on ihan huiput ja pari t-paitaakin on pysynyt ihan hyvänä. Samoten keltainen tähtihuppari. Mutta trikoopaitoja tai jumpsuitteja en kyllä enää tilaa, housut pysyy suosikkeina jatkossakin. Kuosit olis kyllä mieluisia.

    VastaaPoista
  5. Hieman levenevät pesussa ja koot reiluja, vastaa kaksoiskoon jälkimmäistä !

    VastaaPoista
  6. Moikka! Osaako joku sanoa tuosta maxomorran mitoituksesta ja mallista? Meillä on tosi hoikka vauva ja kaikki housut tippuu päältä jos ei ole säätöä vyötäröllä. Bodyt lerppuu päällä myös. On pitkä poika, joten hihat käy lyhyeksi ja selästä kinnaa bodyt jo silloin kun leveys on vielä ihan liian iso. Ovatko nämä bosyt myös lyhytselkäistä ja leveää mallia? Jotenkin näyttävät siltä, mutta kun aina kuvista ei selviä totuus. kivoja kuoseja olisivat, joten mieli tekisi tilata =)

    VastaaPoista
  7. Maxomorralla on siis niin ihania kuoseja ja herkkuvärejä mutta minäkään en ole valitettavasti laatuun tyytyväinen. Materiaalissa ei ole valittamista, ihanan pehmoista. Mutta minulla noissa paidoissa käy niin, että ne leviävät pesun jälkeen. Vaikka kuinka pesen ne oikein ja pesun jälkeen "vedän pitkittäin" mutta silti paidat alkavat muistuttaa "laatikkomallia". Tämä siis vain minun mielipide mutta ihmettelen jos muilla ei ole näin käynyt. Talvalla ostin lapsille jumpsuitit ja ne pysyneet hyvinä malliltaan. Täksi kevääksi uskalsin taas ostaa hupparit, koska ajattelin niiden pysyvän hyvänä koska on tuollainen vuoritettu materaali, saas nähdä! Mutta paitoja en ikävä kyllä enää osta!

    VastaaPoista
  8. Minä olen ostanut jokusen vaatteen ja myös vähän pettynyt laatuun. Meillä on se oranssi lentokonepaita ja keltainen tähtipaita lyhythihaisena. Molemmat taitavat olla luomupuuvillaa. Molemmat ovat venyneet leveyssuunnassa tosi paljon, vaikka on aina pesty ohjeen mukaan. Liekkö luomupuuvillan yleinen vika, vai muuten vain huonoa laatua?? Muuten eivät kyllä ole haalistuneet, eikä nukkaantuneet, ainoastaan tuo ikävä todella reilu venähtäminen.

    VastaaPoista
  9. Ystävälläni, joka käytti maxomorran vaatetta lapsillaan, paidat "lyhenivät ja levenivät" pesussa muodottomiksi. Ja pesi varmasti ohjeiden mukaan. En ole itse sitten viitsinyt kokeilla, joten omaa kokemusta ei ole :)

    VastaaPoista
  10. Hyviä ovat, en löydä moitittavaa Maxomorrasta. Plussana se, että löytyy kokoja isommillekin lapsille.

    VastaaPoista
  11. Meillä ollut pari paitaa, toinen meni pesussa leveäksi ja toisesta ratkes ompeluksia. Pipo kestänyt paremmin käyttöä.

    VastaaPoista
  12. Tykkään kovasti näiden vaatteiden väreistä, mutta meilläkin on pesussa mennyt leveäksi ainakin yksi paita, jota on käytetty vähän enemmän. Tuo vihreä jalanjälkikuvioinen paita on ihana=) terveisin Kitta

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)