perjantai 1. helmikuuta 2013

Molo Kids sisävaatteet

 
Teimme yhteistyössä nettikauppa Jeriikan kanssa teille Molo Kidsin vaatteista juttua.
Toivottavasti tästä on vinkkiä, jos mietiskelette Molo kids ostoksia. ;)
Ensin sisävaatteet;
 
 
 
Vihreä Marc-huppari on kokoa 122cm.
Emil on n.120cm pitkä ja tämä on juuri sopiva hänelle, menisi varmaan kevään vielä. Tuo tähtipainatus ei ole "kumimainen". Siniset tikkaukset antaa hupparille kivasti ilmettä ja huppu ei ole mikään paksu, menee siis mukavasti sinne ulkovaatteiden alle.
Soccer Nyle-pipo on kaksinkertaista napakkaa trikoota. Koko on 6-8 ja himpun väljä Emilin n.52,5cm päähän. Toisella puolella on valokuvamainen jalkapallo aiheinen kuvio ja toinen puoli on raidallinen. Testailtiin sitä molemmin päin, vaikka raitapuolella onkin laput, mutta jos ne leikkaisi pois niin menisi kumminkin päin.
 
 
 
Conjunction Remington-paidassa on kuosina vanhoja autoja ja resorit on oranssit.
Tässä kokona 128cm, joka on Emilille vielä aika reilu.
Punertavan oranssit Agnus Cherry tomato chino twillhousut ovat myöskin kokoa 128cm. Näissä saa emilille kääntää lahjetta ihan reilusti, mutta toisaalta ei haittaa vaikka olisivatkin alkuun noin käännettynä. Housuissa on täydellinen malli hoikalle lapselle, istuu tosi kivasti lantiolta ja vyötäröllä on lisäksi kuminauhasäätö. Ohutta ja pehmyttä materiaalia, joka on varmasti myös mukava päällä.
 
 
 
Paris-Dakar Remington paidassa ajellaan aavikolla, Emil sanoi tämän olevan tosi hieno paita ja uskon että on jokaisen autohöperön suosikki. Keltaiset kanttaukset antaa kivasti raikkautta.
Kokona 128cm ja tämä myöskin hiukan reilu Emilille. Luulen että paidoista kuitenkin olisi järkevämpi ottaa hänelle jo tuo 128cm, koska pieni reiluus alkuun ei haittaa.
 
 
Ascot-velourhousut on kokoa 128cm ja ne on liian reilut Emilille, näistä pitäisi ottaa koko 122cm. Ovat lantiolta nämäkin juuri passelit. Vyötäröllä ei ole säätöä, joten tuollaisella tosi hoikkiksella (Emil painaa n.19kg) nämä ei tahdo pysyä jalassa. Toisaalta voi olla, että kun ovat liian isot, niin vyötärökin on liian löysä.
Nämä on muuten -30% alessa Jeriikassa.
 

 
Tässä vielä noita kokoeroja.
Vaatteet olivat meillä vain lainassa kuvauksia varten.
 

 
Näissä Jeriikan kuvissa tyttöjen vaatteita.
 
 
Kaikki muut Molo Kids, paitsi valkoinen ja koralli paita Guess.
Molo kidsilla on muuten edullisia leggareita tytöille alk. 14e.
 
Yhteenvetona;
Molo kids sisävaatteet tuntuu ainakin minusta yhtä laadukkailta kun ulkovaattetkin. Vastaavat hyvin kokoaan. Materiaalit on joustavia ja mukavia, sopii siis hyvin monenlaiselle vartalotyypille.
Vaatteita on helppo yhdistellä ja niistä saa kivoja, erilaisia kokonaisuuksia. Näitä suosittelee mielellään!
 
Jeriikan Molo Kids vaatteisiin pääset suoraan tästä. :)
 
 

12 kommenttia:

  1. Meillä koululainen haluaisi juuri nuo kaksi auto kuosista paitaa. Jos edes pienellä alella näitä saisi niin ostaisin hänelle heti koossa 140. Hänellä on t-paita pula ja näitähän saisi myös teepparina mutta en kyllä raski kun hinta sama kuin p-hihaisessa ja sillä käyttöikä pidempi. Ekaluokkalaisella on yksi ainut Molon paita (paloautokuosi) ja sen on todella tykätty paita. Mutta täytyy tässäkin hehkuttaa noita Molon vk-housuja. Oletko koskaan pojille ostanut? Meillä 5v:llä oli käytössä viime vuonna ja täksi kevääksi ostin hänelle isommat. Myös koululaisella on kahdet vk-housut Mololta käytössä. Ne on niin hyvin istuvat kun on kapea malli. Esim. Ticketin vk-housut jäävät pojilla ikävästi pussittamaan, se malli ei heille sovi.
    Kivan väriset nuo velour housut mutta ikävä kyllä jää ostamatta jos ei kiristysmahdollisuutta vyötäröllä ole. Kivat nuo chinot kesäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri ostin ekat Molon välikausihousut meille. ;D Vaikuttaa kyllä varsin lupaavilta ja tosiaan ihanan istuva malli hoikkikselle!
      Noihin chinoihin ihastuin todella, ne on nimenomaan hoikkeliinille sopivat housut. ;)
      Se on totta että pitkähihaisille on pidempi käyttöikä. Tai sitten lyhythihaisten allehan voi laittaa yksivärisen trikoopaidan, saa sillä tehtyä siitä pitkähihaisen kesän jälkeen. ;)

      Poista
  2. Kiva saada sulta vinkkejä hoikan pojan vaatteisiin, ihkut chinot :) Meillä myös 119cm, 20kg hoikkeliini :) Ainainen ongelma, että löytää sopivia hyvin istuvia housuja!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivi, suosittelen lämmöllä myös Maxomorran farkkuja tai canvashousuja, jotka ovat malliltaan kapeita. Housut ovat edullisia ja kestäviä, materiaali on mukavan pehmeä ja ovat siten käytössä oikein mukavat. Niissä on säädettävä vyötärö ja istuvat todella hyvin hoikalle lapselle.

      Poista
    2. Kiva Päivi että tykkäät! Ja tosiaan yhtä hoikkis löytyy teiltä. ;)

      Poista
  3. Meillä tykätään kovasti Molokidsin sisä -ja ulkovaatteista. Täyteen hintaan harvoin raaskin ostaa, mutta alesta lähtee aina mukaan. Materiaalit on kyllä tosi mukavan tuntuisia ja laadukkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat tosiaan ihan huippuja! Yläosien materiaali on tosiaan hyvin kiitollinen erimallisille lapsille.

      Poista
    2. Tosiaan nämä vakuutti minutkin laadullaan. :)

      Poista
  4. Minä niin tykkään noista poikien kuoseista :). Tytöille sen sijaan en noita osta. Mutta vain 1-2 Molon kuviollista kerrallaan käytössä, muuten niihin kyllästyy. Yleensä ostan sellaisia paitoja, joissa on kuviollinen etuosa, ja yksiväriset hihat. Muuten on liian levoton. Molon yksiväriset basic-trikoopaidat ovat hoikille lapsille todella hyviä, ja pesusta pesuun pysyvät mallissaan ja säilyttävät värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät paidoista, joissa on mieluiten yksivärinen hiha, niin mitäs tykkäät tästä T-paidasta http://www.jeriika.fi/molo-kids-paris-dakar-rollo-paita-p-1203.html Tuleeko tästä liian levoton?

      Poista
    2. Kiva kuulla että yksiväriset on myös laadukkaita, pitääkin testat jossain vaiheessa. :)

      Poista
  5. Kiitokset Jeriikaan vastauksista kommentteihin! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)