lauantai 23. helmikuuta 2013

Meidän Meandit

 
 
Meille tuli isohko paketti Meandilta viime viikolla. Hullaantuneena tilasin vaikka mitä. ;) Loppujen lopuksi meille jäi vähän vähemmän. Ei siksi etteikö vaatteet olisi olleet ihania, vaan siksi että itselleni tilaamani vaatteet ei kas vaan näyttäneetkään minun päällä niin hyvältä kun Me&I:n mallien päällä (oho olipa yllätys!). Emilille tilaamista jutuista otin melkein kaikki, vain kaksi vaatetta palautin.
 
Lempparini lastenvaatteista on ehdottomasti tuo keltainen Traffic-paita, todella onnistunut värimaailma. Turkoosit froteiset polvihousut on huippupehmoiset. Meillä olikin viime kesänä nuo oranssina ja tykättiin kovasti.
 
 
 
Happy mushrooms-paita on Emilin suosikki, mikä on minusta kumma juttu kun olisin luullut autojen tai dinojen vievän voiton. Dinosaurs-paidan dinot on kyllä hurjan suloisia naurusuita. Oranssit slim sweatpants-collegehousut tilasin hiukan epäillen, että istuuko ne pojalle kivasti. Istuuhan ne ja on taatusti mukavat ulkovaatteidenkin alla, kun on slimmimmät kun perus collarit. Sienipaidan kanssa olevat canvasshortsit ovat Meandin viime kevään mallistoa.
 
 
 
Itselle tilauksesta jäi wings at back-paita ja comfy terryknickers-polvihousut. Molemmat äärimmäisen mukavat, etenkin nuo polvihousut, jotka minulla on viime kevään mallistostakin ruskeana. Olivatkin viime kesän eniten pidetyt housut.
 
Sain myös valita yhden vaatteen testiin ja päädyin tuohon medallion-mekkoon. Ihana tuo kuosi! En yleensä ole mekko ihminen, mutta uskon vahvasti että tästä tulee kesän lemppari leggingsien kanssa.
 

 
Siinä ne kaikki yhes koos, väriä ei ainakaan puutu. :)
Emilin vaatteet ovat kaikki kokoa 122/128cm, Emil on n.120cm.
 
Mitäs te tilasitte?
Mitkä ihastutti livenä eniten?



26 kommenttia:

  1. Meidän 5-vuotiaalle tuli tuo keltainen autopaita ja oranssit collarihousut myös sekä niiden lisäksi oranssi jalkapallopaita, oranssi jalkapallopipo ja tummansininen svetaritakki. Kaikki olivat juuri niin ihania kuin arvelinkin, joten mitään ei ollut tarvetta palauttaa ja jossain vaiheessa vois lisääkin noita tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ajattelin että voisin jotain lisää tilata, kunhan ensi kuussa näen kaikki livenä. ;)

      Poista
  2. Meidän 5v pojalle tuli juurikin noi samat henkareissa roikkuvat paidat eli traffic ja happy mushrooms :) Ja sama juttu myös se että pojan ehdoton suosikki on toi sienipaita!! Hän ihastui siihen jo netin kuvassa.Uskon, että molemmat paidat tulevat olemaan kesän lemppareita. Ps. itelle tilasin mustat polvihousut -ihanan pehmeiltä tuntuvat päällä.

    Terv. Pisku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä mustia polvihousuja mietin minäkin, täytyy varmaan tilata jos ovat myöskin ihanan pehmoiset. :) Luulen kanssa että meillä nämä tulee olemaan lempparit.

      Poista
  3. Vaatteet ovat tosi kivoja ja poika suloinen :)
    Minun suosikkini mallistossa taisi olla pususammakot ja isokukka!
    Tuosta palauttamisesta...
    Minusta on kummaa (en viittaa yksittäisestä sinuun, vaan yleisesti), että hamstraamassa kauehasti vaatetta ilman ajatusta ja kotona vasta päätetään mitä pidetään.
    En ymmärrä miksi. Sehän maksaa yritykselle, kun palautellaan.
    Itse Meandi-myyjänä ainakin ajattelen, että kutsuille mennään sovittelemaan, näkemään vaatteet livenä, valitsemaan oikea koko ja sitten tilataan varmasti oikeanlainen ja oikeinkirjoitus vaate. Ettei tarvitse arpoa samalla tavalla kuin nettikaupasta, että mikä on koko ja millainen tämä on livenä ja sopiiko tämä minulle jne, niin lapsen kuin aikuisenakin kohdalla. En siis millään tapaa tajua näitä kotikutsuvaatteiden palauttelua... Aikuisten vaatteista ehkä, koska jos mistään sen maallisesta vaatteesta ei esimerkiksi ole kokoa, jota sovittaa. Lasten mallistossahan tää mahdollisuus kuitenkin on.
    Jos joku haluaisi valaista minulle enemmän tätä palauttamisen riemujuhlaa, olisin kiitollinen! :D
    Tulipa saarna... Ethän ota itseesi? Tämä oli vain tällainen yleinen kannanotto... Blogisi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin sinulle tuolla alla, meni vähän väärään kohtaan vastaus. ;D

      Poista
  4. Niin ihanat noi Meandin värit! Siis ihan nappiin mun makuuni. Itseasiassa noi sun Emilille tilaamasi oli just mun lemppareita: autot, sieni ja dino. :)Omaa tilaamista ei (ainakaan vielä) oo tapahtunut, kun oon muuten hamstrannut pojille jotenkin niin paljon vaatteita. Vaikeaa oli kyllä pidättäytyä, niin herkkuja ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ootkaan siis onnistunut! :D Meillä kesävaatteita etenkin saan shopata, koska viime kesänä meni vielä 110/116cm paidat ja nyt 122/128cm on tosi vähän jemmassa.

      Poista
  5. Aivan ihania! Meille tuli myös tuo traffic paita ja sitten se ruskea sammakkopaita ja housut. Vielä täytyy harkita itselle mustia polvihousuja. Ja tuo medaljonki-mekon kuosi on aivan paras!! Oliko se ihan yleisesti siis myynnissä nettisivuilla? Meni multa jotenkin ohi.. Kävisköhän ne farkkujen kanssa pidettäväksi..?

    Mulla on myös jotenkin ollut aina korkea kynnys palauttaa mitään tilaamaani :( Varmaan viidentoista vuoden ajan olen tilannut lähes kaikki 5-henkisen perheen vaatteet netistä (1-10 tilausta per viikko..) ja olisinkohan viitisen kertaa yhteensä (huonolla omallatunnolla) palauttanut. Ja nekin lähinnä kenkiä, kun sivuilla ei ole ollut jalkapohjan mittoja selkeästi esillä.

    mami75

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pususammakot oli ihana kanssa, mutta siinä tais olla tummansininen kantti? Häiritsevä tekijä. ;D
      Medaljonki-mekko on ihan tämän kevään mallistoa ja näkyy siellä nettisivullakin. Itse ainakin aion pitää farkkuleggareiden kanssa tuota ja varmaan menee muidenkin vähän slimmimpien farkkujen kanssa. :)

      No voi höh, älä ole huonolla omallatunnolla! Ei minusta yleisesti nettimyynnistä palauttamisesta kannata potea huonoa omaatuntoa. Eihän näkemättä livenä voi tehdä lopullista ostopäätöstä ja tämän kyllä tietää firmatkin, on siihen varmasti varauduttu. Toki kotimyynti on hiukan eri, jos pääsee kutsuille vaatteita jo pyörittelemään, mutta niin kun muuten. Niin monesti livenä vaate onkin ihan eri värinen tai kengät ei olekaan hyvät. ;)

      Poista
    2. Ehei ole tummansinistä.. ;) Paita on siis tämä http://www.meandi.se/fi/tuotteet/131111.aspx eli kauluksen resori oranssi, samoin sivusaumat ja sammakko turkoosi. Ja tuohon traffic paitaankin verrattuna sellainen hiukan kapeampi "retro-malli" :)

      mami75

      Poista
    3. Ahaa, joo! Sotkin siihen yrmeät sammakot (vai mikä sen nimi olikaan) paitaan, jossa siis paljon sammakon naamoja. ;) Luinpa huonosti, olithan jo kirjoittanut että ruskea. Eikä myöskään mikään pususammakko, huoh. ;D

      Poista
  6. En ota, tottakai asiasta saa kirjoittaa ja ihmetellä. :)

    Minulla nyt henkilökohtaisesti ei ollut mahdollisuutta nähdä tätä Meandin mallistoa kotikutsuilla ennen tilaamista, vakkarimyyjä olikin lopettanut (joka kävi yleensä kutsuja minulla pitämässä) ja en sitten siihen hätään ehtinyt kutsuja enää järjestää. Tilasin siis kaikki vain kuvien perusteella. Silloin niitä "virheostoksia" tuppaa tulemaan. Koot osui kyllä nappiin, mutta esim. naisten pinkki/valko kuvio paidassa oli minulle liian lyhyet hihat ja sitä en tietenkään voinut etukäteen tietää, samoin toinen tilaamani paita ei istunut minulle ollenkaan.
    Silloin kun olen Meandin mallistoa päässyt kokeilemaan kotikutsuilla näitä virhe ostoksia tulee tottakai harvemmin ja monesti olenkin ottanut kaikki paketista.
    Monilla muillakin merkeillä, joilla kotikutsutkin on mahdollisia joudun joskus tilamaan näkemättä, koska täällä meilläpäin maalla ei kotimyyjiä monille jutuille ole lähistöllä ja aika moni ei ole valmis ajamaan näin kauas.

    Ymmärrän hyvin tuon pointtisi että palauttaminen maksaa yritykselle ja on jopa kotimyyjänkin pussista pois. Itsekin olen toisen merkin kotimyyjä ja toivon toki että koska sovitella kotikutsuilla voi, niin palautuksia ei tulisi paljon. Kuitenkin joskus on ihan ymmärrettäviä syitä, esim. rahatilanne muuttuukin yllättäin. Toinen minkä olen huomannut, niin yllättävän monet ei kotikutsuille otakaan lapsia mukaan, joten niitä virheostoksia tuleekin sitten kokojen kanssa ja jos lapsi ei tykkääkään kuosista. Harmillistahan se on jos joku tilailee vaan muuten vaan ja palauttaa lähes kaiken, vaikka se sovitus mahdollisuus onkin.

    Nämä nyt näitä minun ajatuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä siis vastaus yllä kirjoittaneelle anonyymille. ;)

      Poista
  7. meillekin tuli paketti viime viikolla ja esikoiselle 5 v. otin oranssit canvasit, 3-vuotiaalle vihreän traktoripaidan ja tyttövauvalle en MITÄÄN. Itelle joogat ja hupparin sekä nuo samat terryknickersit. Vertailin viimevuotisiin, ja totesin, että ne lahkeiden resorit oli noissa pinkeissä paljon löysemmät. Laitan nyt reklana ne takaisin ja katotaan minkälaiset tulee tilalle, että onko tosiaan tarkoitus että ne on löysät. Jos on, niin palautukseen lähtee. Kiva mallisto, tytöille kaikenlaista mutta tuolle 62 cm pitkälle ei vielä viitis kauheasti ostella jemmaan. Vauvojen mallisto ei miellyttänyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin muuten oli minunkin noissa vähän löysemmät kuin entisissä, mutta ei hirveasti kuitenkaan. Niissä ruskeissa oli minusta aika napakka se resori, olisivatko hiukan löysänneet jos on tullut palautetta että on tiukka? (ainakin meille kellä pohjetta on enemmän. ;D

      Poista
  8. Tilasin myös meidän pikkupojille nuo auto- ja sienipaidat. Jälkimmäiset on mun suosikit, paidassa on samat värit kuin meidän pikkupoikien huoneessa ja roikkuvatkin nyt siellä näkyvillä naulakossa vaaleansinisen sienisalkun vieressä :) Kuopuksen autopaidan jouduin heti reklamoimaan värivirheiden vuoksi ja nyt jännitänkin, että onkohan paitaa vielä saatavilla, reklamaation kulku kun on niin hidas. Halusin siis ehdottomasti molemmille samanlaiset. Paitojen lisäksi tilasin pienille autohuivit ja kuopukselle (1v4kk) ihanan ruskean sieni haalarin. Nuo sienipaidat olisivat olleet mielestäni täydelliset, jos olisivat olleet pitkillä hihoille eli enemmän syksyjuttuja. Onneksi tuo sienihaalari on sopiva vasta syksyllä, joten jää jotain sieniä sinnekin ;)

    Vaikka asutaankin kaupungissa, en ole käynyt kuin yhden kerran Meandi-lastevaate-esittelyssä. Tuttavapiirissäni ei kai sitten niitä järjestetä ja aivan vaan nettikuvien perusteella joudun ostokset valitsemaan. Hankalinta on mielestäni kokojen suhteen, koska käytössä on tuplakoot eli erityisesti silloin, kun lapsi on "välikokoa". Harvoin kuitenkaan palautan mitään, kuten en nytkään. Mielestäni asiakkaalla on kuitenkin siihen oikeus ja syyt ovat kaiketi moninaiset. Itsekin olen toiminut erään lastenvaatemerkin jälleenmyjänä viisi vuotta (en enää) ja sen perusteella voin sanoa, että palautuksia tuli vähän, koon vaihtoja jonkin verran, muttei kumpiakaan mitenkään "häiritsevästi".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi varmasti sievät siellä teidän pienten huoneessa nuo sienipaidat. :)
      Millainen värivirhe teidän autopaidassa oli? Itse en kovin tarkkaan paitaa edes tutkinut, mutta äkkiseltään en nähnyt meidän paidassa mitään.
      Ihan totta että pitkähihaisilla on enempi käyttöä, kun näillä t-paidoilla. Itse olen joskus pojilla käyttänyt suosikki t-paitoja niin, että alla on sopiva yksivärinen pitkähihainen. ;)

      Itsekin jaksan uskoa, että suurimmalla osalla palauttajista on siihen pätevä syy. :)

      Poista
    2. Koosta 86/92cm löytyi sekä edestä että takaa pieni valkoinen kohta sellaisesta paikasta, missä olis pitänyt olla keltaista. Paidan takaosasta erottui selkeästi (näin sen heti kun otin pussista), etuosasta löysin vähän vahingossa, kun tarkistin paidan tarkemmin. Isompi paita oli ok. Joo, mäkin oon käyttänyt tuota trikoopaita-t-paita-yhdistelmää.

      Poista
    3. Täytyypä varuilta syynätä meidänkin paita. ;)

      Poista
  9. Kivoja ostoksia! Meillä kävi niin päin, että pojat jäi ilman, kun äidille löytyi niin paljon sopivaa (kerrankin) :)

    VastaaPoista
  10. Mulle taas ei niinkään iskeneet nuo livenä, huomaan että oma maku on sisävaatteissa huomattavasti 'tylsistynyt' eli aivan kirkkaat värit eivät iske niin lujaa. Pususammakkopipo veti kyllä pisteet kotiin, ja lähtikin meille Molon Rainbow-haalarin kaveriksi: http://mariaetco.blogspot.fi/2013/02/variterapiaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin se on ettei Meandit käy simppelimmän maun tyyliin. :) Onneksi kuitenkin tänä päivänä saa paljon joka makuun vaatteita, mikä tietysti on ihanaa kuluttajan kannalta. :)

      Poista
  11. Minen kerkeä tänä vuonna toimimaan emäntänä, mutta pakkosaada- juttu oli se emännänlahja= pinkki yrmeät sammakot teeppari. Onneksi sen löysin nettikirpulta :D Tytölle oli pakko saada panda- taskussa mekko. Kerrassaan raikkaat värit. Tytölle myös vihreä pususammakko t-paita extempore- ostoksena. Pojalle pakkosaada juttu oli nostalginen oranssi yrmeät sammakot t- paita. Tätä kuosia kun pojalla oli vauvanakin paljon <3

    VastaaPoista
  12. Pojalle tulee sieni- ja autopaidat, pususammakkobody ja -housut sekä ruskeat canvakset. Itselleni mietin mekkoa, mutta jäi ostamatta.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)