tiistai 12. helmikuuta 2013

Kevään toinen setti


 
Niin siinä kävi, sorruin sitten tähän KappAhlin Kaxs malliston värikkääseen välikausitakkiin. On se vaan niin ihana kuosi ja vaikka talvihaalarina onkin sitä jo katseltu, niin en ole kyllästynyt vielä yhtään.
Eikä jäänyt paha hinta takille -25%. ;)
Oli tarvekin, ei sillä. Tämä on nyt toinen vedenpitävä setti Emilille, lisäksi on se Molo Kidsin denim setti. Minun makuun kaksi vedenpitävää settiä on hyvä olla 5v:n kevääseen. Haalaria meille ei kevääseen enää tule, eikä kuravaatteita (en tykkää).
 

 
Takki on kokoa 128cm (Emil n.120cm), juuri hyvä kevääksi.
Nuo housut on saman malliston vedenpitävät Kaxs housut, mutta ne on viime syksyltä ja kokoa 122cm.
Menee kevään vielä.
Olisin jemmannut housut 128cm myös ensi syksyä ajatellen, mutta niissä onkin suorat lahkeet! Pikkusen harmitti, kun pelkät tarrat ei minusta ole kivat kiristyksenä lahkeensuissa. Annoinkin tästä myyjän kanssa juteltuani palautetta, että nuo kuminauhat saisi olla sinne 128cm asti ja hän lupasi viedä palautteen eteenpäin. :)
 
 
 
Kuvissa jälleen jalassa ne H&M:n keltaiset tennarit.
Rukkaset viime kevään mustat Molo Kidsit ja pipo Silverjungle. Nuo sopii kivasti tähän settiin.
 

 
Tässä näkee miten kivasti nuo housut istuu hoikkikselle. Sais moni kalliimpikin merkki ottaa noiden mitoituksesta mallia, minusta monilla tuppaa olemaan tosi leveät ulkohousut..
Housuissa on vyötäröllä nappi säädettävät kuminauhat ja vetoketju tuossa sivulla.
 


 
Tykkään! ♥
Näillä mennään ja vielä joku kiva siistimpi/kuivan kelin takki Reimalta, niin siinä onkin sitten kaikki. ;)
 
 

35 kommenttia:

  1. Joo tuo on todella huono juttu että 128cm alkaen housuista löytyy suora lahje! olisin ostanut meillekin nuo mutta poika tarttee varmasti jo tuon koon eli kauppaan jää :( harmi kun malli on muuten niin loistava, meillä on nyt yhdet ticketin vk-housut ja ne on niin hirmu leveät tuolle hoikkikselle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin harmitti ihan älyttömästi ja siitä siinä sitten myyjälle marmatin. ;D Kuitenkin kun woxon housuja saa 128cm alkaen ja niissäkin on edes ne kuminauhakiristykset klipsillä lahkeensuissa, niin näissä kaxseissa vain se tarra! Muutenkin tyhmää että yhdessä koossa on suora lahje, ihan kumma juttu.

      Poista
  2. Kiva setti! Meillä kans noita housuja käytetty 122cm asti ja nyt kaivattais isompia..ja kuminauhoilla kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että palaute menee eteenpäin, ainakin näin myyjä lupasi laittaa ja sanoi että heiltä kuitenkin palautetta aina ylemmältä taholta kysytään. Pitäisi varmaan vielä Kappahlin sivujen kautta laittaa suoraa palautetta kanssa.

      Poista
  3. Ihanat vk-setit Emilillä! Mustat housut ja asusteet antavat lisää ilmettä takille, ja on siten hieman eri näköinen kuin talvihaalari.

    Laitatko myös koululaisten vk-seteistä juttua? Olisi kiva nähdä myös niitä. Meillä ekaluokkalainen kyllä tykkäisi tuosta värikkäästä takista, mutta ei taida koot riittää :(

    -Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuli kivasti eri näköä, kun on mustat housut. :)
      Laitan isojen välikautta myös, mutta hiukan myöhemmin, kun saan ne kasaan. Isojen toppavaatteet kuvasin ja niistä tulossa juttu. ;)

      Poista
  4. Hyödyllinen postaus! Mitä kokoa suosittelisit takista ja housuista noin 105cm tytölle? 110cm?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housuista ainakin uskoisin 110cm riittävän teille, takista voisi ajatella jopa sitä 116cm. Kuitenkin tässä menee vielä pari kuukautta käyttöaikaan ja jos vaikka teillä tyttö ottaa n.2-3cm pituutta siihen mennessä. 116cm takki menisi sitten syksynkin ja kun tuo on sellaista notkeaa matskua, niin luulen ettei haittaa vaikka alkuun on hiukan reilu. ;)

      Poista
  5. Tuo on kyllä kiva ja edullinen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ja kun kerta kuosista tykkään, niin pitihän se ostaa. :)

      Poista
  6. Ostin itsekin tytölle Kaxin vk-takin, pinkkinä vain tosin. Tuo värikäskin on ihan kiva, mielestäni jotenkin vain sopii paremmin pojalle. Takki kyllä vaikuttaa laadukkaalta ja koko 98 menee varmaan vielä syksylläki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ainakin on aiemmat Kaxsin takit kestäneet tosi hyvin, joten hinta-laatu kohdillaan.
      Minäkin miellän tuo värikkään enemmän pojille, en tiedä miksi, menisihän tuo ihan yhtä hyvin tytölle. ;D

      Poista
  7. Meillä ollaan menty koko tämä talvi tuossa samaisessa kaxsin toppahaalarissa.Kuosi on ihanan värikäs! :)

    http://kaikkiaskeleeet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on minustakin, ihana valkoisessa hangessa. :)

      Poista
  8. Olen ostanut meille nyt kahtena peräkkäisenä vuotena noi housut suositustesi perusteella. Malli on hyvä joo ja vedenpito-ominaisuudet. Sen sijaan laatu surkeista surkein. Yhden kevät ja syksykauden jälkeen saumat ovat täynnä selviä reikiä. Ei siis vaan pari reikää vaan täynnä reikiä. Eikä ole edes ainoina housuina käytetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi että sinulla on sattunut noin huonot kokemukset. :/ Meillä nuo on toimineet aina, eikä ole koskaan tuollaisia reikiä tullut. Voin siis vain kertoa meidän useamman vuoden kokemukset ja mielipiteeni.

      Poista
  9. Heips! ekaa kertaa kommentoin vaikka olen kyllä jo kauan lukenut blogiasi, kivoja vinkkejä saa täältä ;-) Meillä poika 4 v ja n.114 cm. Kävin itse myös ostamassa tuon saman vk.takin vaikka meillä myös sama talvihaalarina, on niin pojan mieleen. Samalla reissulla reklamoin myös talvihaalarista kun meillä tapahtui sama kun niin monella muulla sisäsaumojen kanssa, tosi hyvin hoitivat asian, saatiin osahyvitys kun pidettiin haalari T. "Susa"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Susa! Kiva että jätit kommenttiakin. :) Hyvä kuulla että reklamaatio toimi hyvin, meilläkin myyjä sanoi, että tuo vaan haalari näytille jos siltä tuntuu ja saan hyvityksen. Meillä vaan ei niitä reikiä/viiruja ole kuin pari pientä, joten en kehtaa ainakaan vielä viedä takas.
      Tuo kuosi on kiva, helppo yhdistellä ja sopivan värikäs pojalle.

      Poista
  10. Nuo KappAhlin housut on kyllä hyviä! Minusta vain ovat aika pientä kokoa, tai siis nimenomaan kapeaa. Meillä oli tuollaiset 98-koossa n. 90 cm mittaisena ja olivat silloinkin jo tiukat vyötäröltä. Viime syksynä hankin samanmoiset 104-kokoisena ja epäilen menevätkö nyt keväällä enää päälle ollenkaan vaikka pojalla mittaa vasta 97 cm. :/ Kestäviä ja hyvän näköisiä (ja halpoja) kyllä ovat. Ja vedenpitävyys testattu todella extremeolosuhteissa meillä ja hyvin piti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä nimenomaan tosi hoikalla tuo kapeus toimii, on hankala löytää jalassa pysyviä housuja ja toisekseen aika monen merkin housut on aika leveitä sitten taas. Eli nämä ei saata joka vartalon malliin sopia, mutta tuollaiselle hoikalle ja pitkäjalkaisella on täydelliset. ;D

      Poista
  11. No niin. Arvaas alkaako tässä miettiä, että oliskos sittenkin pitänyt ostaa tuo takki... :D
    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menisikö teille vielä 128cm? Alkaa olla siis pojat aika saman mittaisia? :D
      Tuo on kyllä tosi kiva kuosi! (en oo vielä tilannut sitä tähtitakkia, eli ehtii vielä perua ;))

      Poista
  12. Tosi kivan näköinen setti! Meille tuli ekaa kertaa Kappiksen housut molemmille ja yllätyin kanssa miten hyvin istuu jalkaan! Toiset juuri nuo samat Kaxs-sarja ja toiset woxo. Samaa olen myös ihmetellut miten monen merkin housut on järkyttävän leveitä, viime keväiset Tiksut jäi käyttämättä, kun kaks tyttöä olisi mahtunut samaan lahkeeseen :D Muutenkin noissa on hyviä viimeisteltyjä yksityiskohtia ja hinta todella edullinen muihin verrattuna. Jos vaan kestävät nyt käytössä, niin en enää muita merkkejä varmaan osta. Värejä saisi olla kyllä muitakin kuin musta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kivan istuvia ja just hoikille paras malli, niissä woxoissakin. :)
      Värejä voisi minustakin olla enemmän. Ennen oli kaksi väriä, jopa kolme taisi yksi vuosi olla. Harmi ettei enää..
      Minä en ole uskaltanut Ticketin housuja juuri tuosta syystä ostaa, kun näyttää niin leveiltä.

      Poista
  13. Onko Emil minkä pituinen? Tässä pohdin neidille 120cm 22kg

    VastaaPoista
  14. Niin siis pohdin neidille 6,5v 120cm ja 22kg kokoa noista Kaxsin vaatteista. Siksi olisi kiva tietää Emilin mittoja :)
    -Unna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emil on aika saman kokoinen kun teidän neiti. Eli Emilin mitat on 120cm ja 19kg. :)
      Vartalon malliltaan todella hoikka, pitkät jalat sekä kädet.

      Poista
  15. Siis onhan tuo jo melkein 130cm. Niin eihän se enää edes välttämättä mahdu! Pakko sinne isojen osastolle vaan sukeltaa seuraavaksi.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  16. Takki on kyllä todella kivan näköinen ja nuo keltaiset kengät on kuin piste i:n päälle =) Ei kun vain kevättä odottelemaan... terveisin Kitta

    VastaaPoista
  17. Meillä oli kerran kappiksen ulkohousut ja eivät kestäneet, reiälliseksi meni ja lisäksi nilkkakuminauha hirveän tiukka vetää saappaan päälle. Onkohan tähän jo tullut parannusta ?

    VastaaPoista
  18. Hieno setti! Todella kaunis! Livenä myös nähnyt ja oli ihana

    VastaaPoista
  19. Meillä on ollut juuri noita KappAhlin välikausihousuja jo parina vuonna, ja ovat olleet todella hyviä. Nyt haksahdin merkin perässä ostamaan Polarn O. Pyretin housut, jotka ovat varmasti todella laadukkaat, mutta meidän hoikkikselle myös todella väljät. Vaihdoin henkselillisiin, mutta kävi ilmi, että tyttö vihaa henkseleitä. Yritän nyt siis kuumeisesti myydä niitä pois ja ostan tilalle nuo KappAhlin housut. Hinta-laatusuhde on mielestäni loistava ja vyötärö kiristyy sopivaksi hoikalle.

    VastaaPoista
  20. Meille ostettiin eilen samaiset Kappiksen housut koossa 128 ja niissä oli suureksi ilokseni kuminauhat lahkeensuissa! Viimevuotisissa oli se suoralahje, mikä hieman reiluna rispaantui rikki.. :( näissä housuissa ei enää muuten ollut tuota vetoketjua kyljessä, vaan pelkästään säädettävällä kuminauhalla vyötärö, mikä oli pojan mielestä suuri parannus, kun ei tarvitse vetoketjujen ja neppareiden kanssa värkätä; nopeus ennen kaikkea!;) ja lahkeissa oli muuten kiinteät kumilenksut, mitkä piti heti ensi töikseni leikata pois, sillä eihän ekaluokkalainen laita kumilenksuja kengän alle ;)
    Eli olisiko teilläpöin vielä viime vuoden mallit myynnissä ja noita 128 kumilenksuilla tulossa, toivotaan, että saatte jemmahousut! :)

    T.kahden pojan äiti savonmualta :)

    P.s. Saman takinkin poika valkkasi, onneksi menee vielä tuo 128, vaikka 7,5v. jo ikää, pientä kokoa, teidän pojan mitoissa, jopa vielä hoikempi, joten meillä todellakin tykätään näistä Kappiksen housuista. Jo monetta vuotta peräkkäin.. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)