lauantai 9. helmikuuta 2013

KappAhl Woxo





 
KappAhlin nettisivuille oli tullut viimein Woxon kuoritakit pojille.
Oli siellä softshell yms. takkeja lisäksi, mutta noita kuoritakkeja lähinnä odottelin, koska ne on meidän isojen poikien mieleen (riippuen kuosista). Kuoritakeissa on vedenpitäävyys 3000mm ja saumat teipattu. Riittävä ainakin meidän isoille ja pitänyt hyvin sadettakin. Nuo housut on olleet ihan parhaat, mitä nyt viime vuosi niitä testattiin. Ominaisuudet on samat kun takeissa ja lisäksi niissä on kestävä kangas (ei saanut kukaan meidän kolmesta noita puhki viime kevät-syksy kaudella). Housut pysyy jalassa hyvin hoikilla pojilla ja lahkeensuissa on kiristettävät kuminauhat, lisänä vielä paksumpi kangas lahkeensuiden alaosissa takana.
Hinta-laatu näissä on todellakin kohdillaan, eli voin suositella!
Kokoja housuissa 128-158cm ja takeissa 128-170cm.
 
Meidän 8v. "tilasi" tuon vihreän takin, joten sitä lähden tänään toivon mukaan hakemaan (jos ovat kauppaan tulleet myyntiin). Housuja ja pipoja oli ainakin meidän Kappiksella viime perjantaina jo, pipot nappasin silloin matkaan kummassakin värissä.
Torstaina tulikin sopivasti KappAhlilta vielä tekstiviesti, että clubipäivillä 8-9.2 kaikki tuotteet -25%. :)
 
Kävittekö jo clubiostoksilla?
 
 

12 kommenttia:

  1. Ps. KappAhlin sivuilta pystyy tuotekohtaisesti katsoon mitä kokoja löytyy esim. siitä teidän lähimyymälästä. Meillä 3 myymälää tässä "lähellä" ja tsekkaan ensin netistä mistä myymälästä löydän tarviimani tuotteen ja sit kurvaan sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! En muuten ollut tuota huomannutkaan. ;)
      Eipä ollut meidän lähi Kappiksella ollenkaan takkeja vielä, pöh. Minulla on lähin liike tuossa n.40km päässä ja seuraava jo n.100km päässä, joten ei pysty kurvailee mihin haluaa. Sinulla on kyllä kätsyä kun voi! :D

      Poista
  2. Kävin, juurikin noita housuja ostamassa ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, niitä kannattaa ostaa. Meillekin tuli kahdet. ;)

      Poista
  3. Kivalta näyttää toi vihree!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on ihanan raikas! Toivon mukaan olisi hiukan tummempi livenä kuitenkin, yleensä tuppaa olemaan. Vähän hirvittää minkä näköinen on loppu keväästä sitten tuolla tokaluokkalaisella. ;D

      Poista
  4. Olipas kiva kuulla näistä. Nyt ollaan siirtymässä 122 cm vaatteisiin, ehkä sitä seuraavat voisivat olla näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, meillä on paljon ollut Woxoa toppavaatteinakin ja ei ole kuin hyvää sanottavaa. :)

      Poista
  5. Meidän 7v on kieltäytynyt käyttämästä Jonathanin, Ticketin ja Popin kuorihousuja, ovat kuulemma liian leveitä ja vauvamaisia. Toivotaan että nämä woxot kelpaavat, suositustesi perusteella uskaltaisin niitä kokeilla :-)


    Marja


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että nuo kelpaa teillekin, meillä ainakin 8v. on tarkka ettei ole liian leveän malliset housut jalassa ja nämä kelpaa juuri. ;D

      Poista
  6. Mä olen tällä hetkellä aivan ihastunut KappAhlin ulkovaatteisiin! Noi Woxot on niiiin kivoja isommilla lapsilla ja pienten sarjakin on hyvä ja kivannäköinen! Toi vihreä takki on ihanan raikas!

    VastaaPoista
  7. Tänään kävin hakemassa tuon hemaisevan vihreän takin suoraan varaston tangolta. Meidän lähikauppaan kokoa 128cm oli tullut tasan 2 kpl. Mahdollisesti lisää tulossa jos ei nopeimmin myyvät kaupungit myy ensin ja ehtivät siten tilata lisää varastolta. Että nopeimmat syövät hitaat!
    Mutta että vain 2 kpl, kyllä ihmettelin...eikä edes ihan pikkukaupunkilaisia olla!
    Ja ps. nuo pisaramerkinnät liikkeen sivuilla voivat näyttää punaista myös siitä syystä, että ko.tuote ei vielä ole tullut kauppaan.Eli ihan täysin niihin merkintöihin ei kannata luottaa:)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)