tiistai 4. syyskuuta 2012

Pikaiset pipovinkit!





Lindexille oli tullut aikas kivoja ja edullisia syyspipoja.
Näissä on fleecevuori, joten menee ainakin sinne pikkupakkasille saakka. Emille ostin koon 52/54 ja hyvin mahtuu vielä sormet tuonne pipon väliin, eli ei ole niukkaa mitoitusta. Emilin päänympärys on nyt n.52,3cm.
 
 





Isoin koko on näissä 56/58, joten ilokseni huomasin mahtuvan omaankin päähän. Ai ai tilaisiko pihapipoksi vaaleanpunaisen tähtipipon, harmaan ostinkin jo. ;)
 
 

P.s. Naputtelin huutikseen meidän viime talven toppaa ja parit ihanat kengät. Kokona 116cm ja jotain isompaakin. Kurkkikaa tästä!

 

14 kommenttia:

  1. Pipofriikki kiittää ja kuittaa... Lindexille siis... osaisitko kertoa mistä löytyisi mahdollisimman edullisesti ja monen kpl paketissa sormikkaita pikkukätösiin... niitä tahtoo kaupoissa olla vaan yhden kappaleen paketeissa ja aikasta hintavia, muutamia vuosia sitten löysin ihan marketista 5kpl paketin ja tuskin maksoin edes 7e... nyt kun yhdistä sormikkaista saa pulittaa 2,95e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) Itse ostin sellasen 3kpl sormikaspaketin Prismasta viime keväänä, maksoi 2,50e. Ootko sieltä kurkkinut? H&M:llä näkyy olevan kanssa, tosin siellä 3kpl paketti 4,95e.

      Poista
    2. Kiiitos vinkeistä, pitänee mennä kaupungin kaupat koluaan ku ei kempeleestä löydy...Miksei mun silmiin oo tullu niitä, viikko sitten kävin H&M,Lindex ja KappAhl sekä seppälä ja prisma läpi muttei ollu... pitääkö alkaa nettikaupoista tilaamaan niitä(kin) :D

      Poista
    3. Jaahas kummaa, nettikaupoissa tosiaan näkyy olevan, Lindexinkin. On se nyt kumma jos ei liikkeistä löydy, tosiaan vähän kökköä yksiä sormikkaita tilailla, jos ei muuta tartte! ;D

      Poista
  2. Juu, meille lähti parisen viikkoa sitten fleecevuorattu turkoosi "Utelias Vili" -trikoopipo pojalle Lindexiltä. :)Poika tykkää niin paljon katsella Utelias Vili dvd:tä, että pitihän se pipokin hommata fanille. Nämä olivat Lindexin nettikaupasta loppu heti kättelyssä, oli tuuri että löysin sen vielä liikkeestä. Vaikuttaa kyllä todella kivalta pipolta, kun voi käyttää pitkälle alkutalveen asti.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nekin oli kivoja! :) Meidän Lindexillä niitä näkyi olevan kanssa vielä, yritin Emilille ehdottaa sitä, mutta tuo sheriff vei voiton. ;)

      Poista
    2. Tilasin kanssa nuo samat meille ja tietysti otin sen isomman koon. No hyviähän ne mulle on :D Toivottavasti se Utelias Vili oli pienempää mitoitusta, jätin sen pelkän koon takia ottamatta...

      -Jamina-

      Poista
    3. Tuo 52/54 on sen verta reilu, että taatusti ois mennyt teillekin se koko. Mutta mikäs siinä, ompahan äidillä pipoja. ;D

      Poista
  3. Heip!
    Kivoja hattuja nuokin. Itsellä nyt mietinnässä Ticket to Heavenin täysmustaan talvihaalariin sopiva värikäs hattu ja hanskat, mistähän löytäis?? 6 v. pojalle käypäiset. Osaatko Mia antaa vinkkiä mistä löytyis??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värikkäät rukkaset on helppo juttu; Molo kidsillä on ne kivat sateenkaari rukkaset, nehän menisi ihanasti mustaan ja kävis sitten pipo missä värissä vaan. :)
      Ja onhan Molon mallistossa keltaiset ym. kivoja rukkasvärejä, kuten monella mallistolla.
      Molo kidsillä on se sateenkaari kypärämyssykin, jos tykkäät. Sitten kannattaa kurkkia pipomietinnässä nämä ihanat käsityöläiset, jotka tekee juuri haluamissaan väreissä pipoja talveenkin. mm. Petrella, PimPam ja PikkuJekku.
      Nettiosoitteet puuttuu, mutta googleta nuo. :)

      Poista
  4. Mä voisin ottaa ton sheriffi-pipon pihapipoksi;) Meitin pihan työnjohtaja,pomo ja poliisi=D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)