sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Meidän Miikkarit


Tilaamani Me&I vaatteet saapuivat jo tovi sitten ja ovat olleet kovassa käytössä heti alkuunsa. Osasta on tullut ihan lempparivaatteita. Tykästyin tähän syksyn mallistoon ihan täpöllä, ihanat värit ja kuosit valloitti.
 
 

 
Oranssit puffy velourpantsit on kyllä makean raikkaan oranssit, ne istuu todella hyvin meidän hoikkikselle ja vyötärökiristyksestä iso plussa. Ai kun kaikki valmistajat ottais samanlaisen vyötärökuminauhan käyttöönsä, kun Meandilla. Ei tartteis miettiä mitkä housut pysyy hoikkisilla jalassa vai mitä?
Vaikka ruskea kausi onkin minulla mennyt ohitse, niin tuo siilitakki oli vaan niin söpis. Samoin traffic pipo, se on nyt just se lempparipipo. Tilasin traffic paidankin, mutta se oli ehtinyt heti alkuunsa loppua ja nyt odottelen jälkitoimitusta.
 

Pöllöt ja kilpparit
Nämä kaikki Emilille koossa 122/128cm, joka on muuten juuri hyvä koko pienellä kasvuvaralla n.116cm pojalle. Pipot kokoa 2.
 
 


Itselle tilasin mustaa, kumma juttu miten sitä aina ihastelee niitä naisten värikkäitä vaatteita, mutta päätyy silti mustaan. ;) Olen jo parina kautena meinannut tilata itselle pipon ja miettiessäni jäänyt sitten ilman. Nyt tilasin medallion pipon koossa 3. Paidoista päädyin fabulos blouse paitaan, joka on kuin ilmaa päällä. Yogapants velourhousuista olen kuullut niin paljon hyvää, että viimein kotiutui nekin. Ovat kyllä olleet ihanat. Jälkitoimituksena tulossa on vielä myös slim sweatjeans housut.
Ison tilaajan lahjana valitsin sudenkorentotunikan.
Sain myös valita testatavaksi yhden tuotteen mallistosta. Valitsin itselleni velourisen perhoshupparin ja väripilkuksi pinkkinä.
 


 
Viime keväänä sain valita testiin yhden vaatteen itselle ja toisen lapselle. Valitsin itselle froteiset polvihousut ja Oliverille canvashousut. Tässä ahkeran käytön jälkeiset käyttökokemukset;
 
Froteehousuja tuli pidettyä kovasti koko kesä. Ne oli tosi ihanan pehmoiset jalassa ja vielä tosi nätit, kaunis yksityiskohta nuo lahkeensuut. Hiukan kovan käytön ja pesujen myötä haalistui, mutta frotee pysyi pehmoisena pesusta toiseen.
Canvashousut ei menneet Oliverilla miksikään, ovat edelleen kuin uudet. Jäivät juuri pieneksi. Koko housuissa 134/140cm ja pituutta oliverilla nyt n.140cm. Näissäkin iso plussa vyötärön ja lahkeensuiden kuminauhasäädöistä. Näistä olisi muuten kiva saada syksyksi sellainen vuorellinen versio, vink vink sinne Meandille. ;)
 
Jokos muuten olette kurkkineet Meandin pian ilmestyvät bloggareiden mallistot?
Kannattaa kurkkia vaatteet täältä.
Mitäs tykkäätte?
 
 

10 kommenttia:

  1. Hei! Mistäs tuommoiset upeat tähti-naulakot on? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Moikka! Tähtinaulakot on alunperin ihan valkoiset ja ostettu Bobosta. Päällystin ne vain Tiimarin vaaleansinisellä pallokuosisella hyllypaperilla. ;)

      Poista
  2. Tuo on totta, että me&i:lla on parhaat housut hoikalle. Myös parin vuoden takaiset farkut pysyvät jalassa tosi hyvin, mitä ei muiden merkkien farkuista voi sanoa. Olisin tähän mallistoon toivonut kapeita veloureita muissakin väreissä kuin oranssi.

    Tänä syksynä on kiva mallisto, meidän lemppari on se traffic-paita! Itselle otin ne farkut, ja on kyllä hyvät!

    sunnuntailapset.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan totta että olisi kiva jos noissa veloureissa olisi useampi väri saatavana, ovat niin hyvän malliset. :)

      Poista
  3. HIENOJA VAATTEITA,HARMI KU MEILLÄ POIKA JUST SAMAA KOKOA NI EI VOI OSTAA TUOLTA HUUTIKSESTA NOITA TEIDÄN KÄYTETTYJÄ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Mutta kiva että siellä vipeltää saman kokoinen kaveri. :D

      Poista
  4. Me&I:n tuotteista monet ei ole minun makuun. Housujen malli on kyllä hyvä ja veloushousut todella laadukkaita! Samoin ne velourleggarit. Tuossa bloggereiden mallistossa on muutama todella ihana vaate.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin moni niistä bloggareiden malleista ihan sinun pikkuisten näköisiä vaatteita. :)
      Minä sitä haamuhaalaria vähän ihastelin..

      Poista
  5. Ihanat sävyt tosiaan ! ruskea ja oranssi sopii vaan niin hyvin yhteen. Olen samaa mieltä siitä että me&i -vaatteet sopivat hoikalle tosi hyvin. Meidän Emil käyttää kokoa 110/116 ja se on n. 106cm pitkälle sopiva pienellä kasvuvaralla. Juuri tänä aamuna totesin miten hyvä mitoitus puserossa on : ei jää liehumaan sivuilta tyhjää vaan pysyy kivasti housujen sisällä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo puserot on kanssa tosi kivasti istuvia malliltaan, ei helmat liehu. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)