torstai 19. huhtikuuta 2012

Kevät(kö?) ja hulluista





Viimeisen viikon fiilis tiivistyy tässä.
Tää kevät on ihan kamala, vai voiko edes sanoa että kevät. Huoh.
Täällä oli tänäänkin niin kaunis lumi/räntäsade ja tuuli ihan hulluna. Lämmintä taisi olla +2. Kiva!
Ajatelkaa ja ihan kohta pitäisi olla jo kesä. :D
Varmasi väsymykseeni on osasyynä tuo ilma, mutta toinen suuri tekijä on toki aamu viiden herätykset. En todellakaan ole aamuihminen, mutta ehkä niihin tottuu?!
Luotan että viikonloppuna se lämmin tulee ja korjaa mukaansa nuo edelleen hurjan isot lumikinokset..

Tuo kuva on muuten otettu aika tasan vuosi sitten.



Oli ihan pakko kaivella kuvakansioita. Toukokuun alussa näytti täällä vuosi sitten tältä. Tarkeni jo jonkun päivän t-paidassa ja lumet oli tipotiessään. Pidetään peukkuja että kevään ihme tapahtuu tänäkin vuonna. ;)

Sitten vähän hulluttelua loppuun.
Kävittekö hulluilla päivillä?
Itse olen siinä onnettomassa (onnellisessa?) asemassa, että en ole tuonne koskaan täältä maalta päässyt. Monta kertaa olisi ollut kiva päästä, ihan vaan näkemään tuokin ihme ja kyllähän sieltä aina jotain varmasti vietäväksi löytyisi. Nyt bongasin muutaman jutun, jotka kiinnostaisi. Harmi ettei pääse paikalle..




Superfit kengät.
Nuo harmaat ois kivat ja tuskin lilat tikkaukset haittaisi.






Eccon sandaalit.
Pojat tykkäisi..



Perinteinen Ticketin tarjous.
Mitä värejä siellä muuten noista oli? Tuolle olisi oikeasti ollut tarvetta..



Eniten ehkä kuitenkin kaihertaa tämä Vero modan takki.
Just sellanen jota olen itselleni etsinyt ja (jos) vielä harmaana, niin ai ai.

Piristäkää minun kevät väsymystä ja kertokaa nyt ihmeessä mitä olette hullutelleet?

24 kommenttia:

  1. Täällä on parina päivänä rätkinyt lunta ja räntää, ja nyt kun on viimein aurinkoinen aamu, niin pakkasta on! Ei ne lumet vaan sula! Tuntuu ihan utopialta että koulut loppuu 1½ kk päästä :O KESÄ?loma???

    Itekään en ole aamuihminen, joten klo 5 herätykset kuulostaa kamalalle, tsemppiä! Meillä nuorin herättää klo 6 ja sekin on ihan tarpeeksi raastavaa...

    Minäkään en ole koskaan päässyt Hullareille, voivi olla mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
  2. Vero Modan takki kelpaisi mullekin =)
    Mullakin on ihan tarpeeksi pitkä matka, ettei onneksi tule lähdettyä =) Jos jotain ostaisin, niin pyörän!
    Meilläkin satoi muuten eilen lunta/räntää, tänään on niin sakea sumu ettei eteensä näe. Mä en ole myöskään mikään aamuihminen, enkä usko että sellaiseksi kovin helposti muuttuu. Kai sitä jotenkin karaistuu jos pitkään herää aikaisin aamulla, mutta ei mulla ainakaan aivotoiminta ala ennen klo kymmentä ja paria teekupposta.

    VastaaPoista
  3. Noita Ticketin pukuja oli kuvan pinkki-oranssi ja vastaava sinisenä (tummempaa ja vaaleampaa sinistä) 46,90 ja sitten yksiväristä ruskeaa 44,90. Noi harmaat Superfitin kengät oli kyllä tosi tyttömäiset, eli ei kyllä mielestäni olisi pojalle menneet, eli niitä ei kannata haikailla. Minä ostin itselleni Peakin hupparin, tytölle ticketin puvun ja lisäksi paljon muuta tarpeellista ja tarpeetonta :)

    VastaaPoista
  4. Eilen käytiin Hulluttelamssa ja kun oli paikalla klo 18, niin kaikki kivat jutut oli jo mennyt. Ostoslistalla oli mm. Name itin kukkamekko ja Desigualin mekko, eipä ollut näitä enää... Ticketin settejä oli vaikka kuinka hurjasti, en tiedä miksei kauppa niissä käy?

    Rose

    VastaaPoista
  5. On uskomattoman kylmää. Vähällä oli etten kaivanut eilen vielä toppavaatteita esille.

    VastaaPoista
  6. Tiksuista oli tuon lisäksi siniraitainen ja coffee :)

    VastaaPoista
  7. Ei täältä kauempaa tosiaan tule hulluille lähdettyä, mut ehkä ihan hyvä niin. Kyllähän tuota on vaatteita hyvin löydetty lähempääkin... Kevättä odotellen.

    VastaaPoista
  8. Veromodan takki olikin suosittu. Meni Jumbon stockalla 10 minuutissa. Itse olin onnekas, kun 10 aikoihin onnistuin saamaan rekkiin palautuneen yksittäiskappaleen, joka vielä oli oikeaa kokoakin :) Väri ei ehkä ollut se kaikista paras, mutta takin malli on tosi kiva.

    VastaaPoista
  9. Moikka Mia,

    Tämä kylmyys on kyllä aivan karseaa! Missä kevät oikein viipyy?

    Käväisin eilen Hulluilla Päivillä ja mukaan tarttui pojalleni Niken valkoinen t-paita ja Espritin ruudullinen lyhythihainen paitapusero. Tykkäsi molemmista! Tällaisia kun ei omassa putiikissani ole myynnissä. Lisäksi ostin lahjaksi sukulaistytölle Peppi DVD boxin. Itse haksahdin yhteen mallikappale juhlalaukkuun...Piristin itseäni myös kauniilla orkidealla.

    Terkuin,
    Sonja

    VastaaPoista
  10. Maalla kun (myös) ollaan niin hulluttelut on sen mukaiset. Tänään siivosin vajan maalattialta aimo kasan kissän jätöksiä pois. Paljastui vihdoin missä käyvät vessassa talviaikaan :DD

    Väsymys on tuttu tunne, kaksi viikkoa on ollut herätys 5:30, työpäivän pituus 10 tuntia tai vähän yli. Nyt alkaa olla paukut aika loppu! Onneksi on viikon päästä viikko vapaata! Ja kyllä se kevät sieltä tulee, tänään oli ihan pakko kokeilla kissanjätöshomman jälkeen haravoimista, mutta on se maa vielä liian märkää.

    VastaaPoista
  11. Tänään kävin hullareissa Turussa, ja ehdin kuin ehdinkin saada tuon Vero Modan takin. Eipä ollut montaa rekissä jäljellä. Mukaan tarttui myös VM 3/4-hihainen musta neuletakki, vajaa 2-vuotiaalle poitsulle Niken tennarit kokoa 23.5 ja Name Itin beiget housut jotka voi lyhentää napilla shortseiksi, hintaa 12.90. Lisäksi mukaan tarttui Matrixin suihkutettava hoitoaine. Olin myös saanut tehtäväksi ostaa pojan serkkutytöille Niken tennarit, koska perhe asuu Hämeenlinnassa eikä sieltä kolmen pienen lapsen kanssa ihan heti lähdetä Tampereen keskustaan hulluttelemaan... Sellaisia ostoksia siis Turun hullareilta tarttui mukaan. :)

    VastaaPoista
  12. Voi ei....mäki haluun ton takin!!!! Saakohan tuota mallia mistään muualta?? Just sellanen mitä oon jo usemman vuoden metsästänyt itselleni!!! En siis minäkään pääse koskaan hulluille päiville. :/ Tai pääsisin varmaan joskus mutta lähdeppä kolmen (vähintään kahden) lapsen kera hulluttelemaan...matkaakin on kuitenkin jo sen verran ettei lapset niin innoissaan ois moisesta reissusta! =D

    VastaaPoista
  13. Hih! Samoja juttuja minäkin bongasin Hulluilta päiviltä ja pistin isäni asialle koska täältä (ulkomailta) en sinne pääse. Mukaan lähti juuri nuo harmaat Superfitit meidän tytölle. Jos olisin päässyt sovittamaan, olisin luultavasti myös ostanut tuon Vero Modan takin. En tiedä miten oikein piristäisin tuon kevään suhteen. Täällä keski-Euroopassa on jo lehdet puissa mutta sataa, tuulee ja eilenkin 2 astetta lämmintä eli ei kehumista täälläkään.
    -Heidi-

    VastaaPoista
  14. Ihana sohva nukkuja <3
    Sais tosiaan tulla jo lämpimämpää ilmaa!

    Itsekään en pääse hulluttelemaan, kun pojalla vesirokko...miten siinä aina käy näin, töitten puolesta pääsis niin sit sairastetaan. Illalla tietty pääsisin,mutta onko sit mitään enää jäljellä?
    Noi Superfitin kengät ja Eccon sandaalit olis meillekin tarpeellisia,sandaalit puuttuu kokonaan ja toiselta lapselta kävelykengät.

    Ticketin väreistä ei oo mulla tietoa, mutta älä huoli...noita asuja on siellä muutenkin myynnisstä (eri värit kyl) ja ovat vissiin kympin halvempia kuin hullareiden asut !

    Oih, tuo Vertsun takki on kyllä ihana =)

    *Terkuin toinen kevätväsymyksen saanut*

    VastaaPoista
  15. Kävin tänään ja katsoin oikeastaan noita samoja, mm. takkia ja superfitin kenkiä. Takkia lähdin hakemaan, ei ollut/löytynyt kuin yksi beige ja se ei ollut ainakaan nätin värinen. Ticketin pukuja oli ainakin ruskeita. Myös yhdet toiset ale lastenkengät (olikohan Niket) näytti ihan muovisilta. Ostin sitten itselle kaksi toppia :)

    VastaaPoista
  16. Ticketin puku värejä tuo pinkkiraidallinen, siniraidallinen ja ruskea.
    Mie en oo päässy hullutteleen (ainakaan hulluille päiville, muuten kyllä joka päivä ;) mutta äitini kuulemma hoitaa sen mun puolesta! :D

    VastaaPoista
  17. Hullarit - siellä menee aina ihan sekaisin :-) Vaikkei mitään pitänyt ostaa, niin silti sitä tulee kotiin sen keltaisen haamukassin kanssa. Nyt kun mulla on tämä pieni vauva, niin en ole vielä uskaltautunut sinne, mutta ehkä sunnuntaina - jos siellä mitään ihanaa on enää silloin jäljellä.

    VastaaPoista
  18. Tsemppiä väsymykseen! Täällä myös väsyttää iltavirkkua. En millään malttais mennä ajoissa nukkumaan ja aamulla olisi kuitenkin hyvä olla hereillä ennen kuin hoitolapsi tulee.;)

    Kyllä se kevät tulee vielä! Meillä on jo lumet melkein pihalta sulanut, kun on niin aurinkoinen tontti.

    VastaaPoista
  19. Meidän Stockalta tuo takki oli loppunut jo klo 8.25. Lastenosastolle en edes yrittänyt, niin kamala oli ryysis. Vanhasta kokemuksesta tiedän, että monet merkkituotteetkin ovat tuolla normaalia huonompilaatuisia, kengät lötkömpiä, trikoo ohuempaa jne. Eli ei edes harmita.

    Minäkin olen kyllästynyt kylmään ja pukemisrumbaan, eli sympatiat sinne. Täällä ei sentään enää ole lunta!

    VastaaPoista
  20. Kiitos teille ihanat! Piristitte kummasti. ♥
    Nyt tietty vaan harmittaa enemmän, kun en tuota takkia saanut. ;D Mutta Ticketit ei harmita, ei meidän värejä siis. Ruskeakin viimein hiukan kyllästyttää..
    Joku kysyi saako takkia muualta. Saa Vero modasta (mustana ainakin), ainakin itse sen kerran näin ja sovitin jo lähes kuukausi sitten. En tietysti vielä viitsinyt ostaa ja nyt kai jäin ilman.. Maksoi kyllä muistaakseni 59e, eli tuo oli aika edullinen hulluilla päivillä.

    VastaaPoista
  21. Superfitin kengät oli ihanan kevyet, mutta meillä ei ollut tarvetta. Ticketin puku oli vain 3000mm, eli ei kovin vedenpitävä, näin myyjä on minulle sanonut. Eccon sandaalit olis kivat kesäksi, mutta minä kammoan neonvärejä,niitä ei tähän huusholliin tule. Mä ostin lähinnä askartelutarvikkeita.

    t.L.

    VastaaPoista
  22. Tarkastin viime vuoden hullareiden puvun tuotelapun, siinä plain rainissa vesipilari 5000mm eli on näköjään huonompaan suuntaan vain menossa. Viime vuonna(kaan) en käynyt, mutta löysin sattumalta oikeassa koossa vielä myöhemmin käydessäni. Viimevuotiset oli nättejä, nuo tän vuotiset mielestäni ei enää hintansa väärti jos vesipilari laskenut noin paljon.

    VastaaPoista
  23. Minä metsästän edelleen Vero Modan takkia mustana tai harmaana kokoa XS. Meidän liikkeessä oli jäljellä vain yksi harmaa koko L tai M, en muista kumpi ja joku vaalea väri josta usempaa kokoa muttei siitkään XS. Eihän siellä teidän lähellä liikkeessä olisi XS kokoistä jäljellä?? Haluaisitkohan katsoa ja ostaa/postittaa minulle?? Minä tietysti maksaisin kulut!! =D

    VastaaPoista
  24. Jos jotain mielii Hullareilta, sinne kantsii mennä heti 08 jälkeen. Hyvät tuotteet loppuvat heti. Mutta kuten monet ovat huomannet, nuo Ticketin vaatteet on, ainakin minun mielestäni, todellinen rimanalitus ko. merkiltä. Takit ryhdittömiä ja todella ohuita ja lötköjä. Ihmeellinen panostus heiltä HP:iin, eihän tuo nyt merkin imagoa paranna? Ennenhän Ticketin asut revittiin käsistä, nyt niitä jää isot läjät rekkeihin. Enkä ihmettele. HP:llä käynti on vähän kuin taitolaji: pitää osata tunnistaa se yllättävä tuote, joka on oikeasti edullinen - ja vielä laadukaskin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)