lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ratkiriemu!


Onko teille tuttu Ratkiriemu?
Enkä nyt puhu lasten ilosta, vaikka kyllä tuolta Ratkiriemusta saakin hymyn korviin. ;)
 Ratkriemu on nettikauppa, joka myy lastenvaatteita ja Boob äitiys/imetysvaatteita. Ompa sielä paljon muutakin kivaa, käykää vaikka kurkkimassa!


Kaupassa on laaja valikoima merkkejä mm. Molo Kids, Ticket to Heaven (laajempi mallisto tulee syksyllä), Racoon, Mim-Pi, Alba Baby, Maxomorra, Frugi, Ducksday ja monet muut merkit. Frugilta myös imetyspaitoja.
Etusivulta tarttui teksti; "Pyrimme valitsemaan mahdollisimman ekologisesti ja hyvissä olosuhteissa tuotettuja vaatteita. Suurin osa vaatteista on luomupuuvillaa ja euroopassa valmistettuja."

Ratkiriemussa on nyt menossa JNY Design lastevaatteiden ale.
Nämä JNY tuotteet ovat vanhojen mallistojen suosikkituotteita. Eli paljon tähtiä, pilviä, sydämiä ym. Löytyy paitoja, bodeja, housuja, mekkoja ja peittoja.

Meille kolahti postilaatikkoon ihana paitapaketti. Tähtiä, niitä lemppareitani ja yksi autopaita. Paidat ovat kaikki kokoa 116cm ja Emil on nyt n.113cm pitkä. Kuten kuvistakin huomaa ovat paidat reilua kokoa, eli suosittelen ottamaan sen lähemmän lapsen pituutta olevan koon. Minusta paidoissa on kivat mittasuhteet. Ne on sopivan pitkiä, eikä mitään napamallia. Hihoissakin on tarpeeksi mittaa pitkäkätiselle ja leveys on minusta juuri sopiva.


JNY Design lastenvaatteet saapuvat Ruotsista ja ne valmistetaan Euroopassa. Vaatteille on myönnetty Öko-Tex standardi 100.

Tuliko tähtikuume? ;)
Pääset kauppaan tästä ja JNY:n aleen tästä.8 kommenttia:

 1. Tähdet on kyllä ihania ja niin in juttu nyt meillä niin sisustuksessa kuin myös muksujen vaatteissa :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin katselin noita kivoja vaatteita, mutta vielä harkitsen... Tökkii hieman se, että jos vaikka haluaa tilata paidan tai pari, niin postarit (kiinteät sellaiset) ovat suhteettoman kalliit.

  VastaaPoista
 3. Voi minkä teit! ;) Lähtipä sitten melkoinen, tähtipainotteinen tilaus matkaan. Noita tähtiä kun en voi vastustaa :/ Mukana myös muutama Maxmorra ja tietenkin JNY:n ruskeapohjaiset kulkuneuvopaidat. ALE-hinnatkin vielä. Harmittamaan jäi vaan koon 128cm puuttuminen punaisena ja tietenkin se, että koot ylipäätään loppuivat jo siihen kokoon. Kokohaalari sinisellä pohjalla ja tähdillä olisi myös lähtenyt tilaukseen, mutta sitä ei harmikseni ollut kuin punaisena ja vihreänä :( Noista huolimatta tilattavaa kyllä löytyi riittämiin ;)

  Meillä on menossa täyshärdelli poikien pienien vaatteiden poispakkaamisessa ja veljien vanhojen vaatteiden esiinottaminen tilalle. Miten sinä hoidat tätä härdelliä ja miten säilytät ne seuraavaa poikaa odottamaan jätetyt vaatteet?

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa olis löytynyt, mutta en ymmärrä miksi mahdollisen palautuksen jälkeen rahojen takaisin saaminen voi viedä 30pv, niinkuin tilausehdoissa luki. Sen takia oonkin tykännyt ostaa vaikka po.p:lta, jolloin tuotteen voi palauttaa heti ja me&i:lla ei tarvitse ennen sovitusta maksaa laisinkaan, jolloin kaikki on jotenkin selvempää...mun mielestä kohtuuton aika tuo mahdollinen 30pv, eikö sinusta? Varsinkin kun meidän isommalle on aika vaikea arvioida kokoa...niin tuo hutikokojen ostosta voi tulla pitkä ja hankala vaihto-operaatio. No, onneks on vaihtoehtoja. Oli mulle uusia vaatemerkkejä ja mielenkiintoisia kylläkin, varsinkin tuo jny..

  VastaaPoista
 5. Näyttäisi olevan tuo noin 30 päivää ihan normaali palautusaika niin isoissa kuin pienissäkin verkkokaupoissa.

  VastaaPoista
 6. 30 päivän palautusaika lukee käyttöehdoissa siksi että se on lakiin perustuva ja koskee kaikkia verkkokauppoja. Ratkiriemussa rahat palautuu viimeistään 30 pv sisällä tuotteen palautumisesta mutta usein aiemminkin, riippuen milloin rahojen palautuspäivä on.

  -Linda, RATKIRIEMU-

  VastaaPoista
 7. ..se voipi olla, mutta muistinpa miksi en ole tykännyt nettikaupoista tilailla. Ja näin ollen olenkin suosinut muita ostotapoja. Jokaiselle jotakin.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)