maanantai 13. helmikuuta 2012

Eteinen ja ulkovaatesäilytystä




Minulle tulee aina välillä toiveena juttua meidän ulkovaatesäilytyksestä, joten tässä tulee..
Huvittavinta on meidän eteisessä on se, että vaikka tässä uudessa kodissa on tuplaneliöt verrattuna entiseen asuntoomme, niin eteissä ei juurikaan ole enempää säilytystilaa. Toisaalta tässä olisi kuitenkin mahdollista sitä muokata lisää, mitä entisessä ei ollut ja säilytystilaa on toki muualla kodissa sitten enemmän. Eli voihan niitä jemmavarastoja sijoitella vaikka mihin. ;)



Eteisessä on heti tuulikaapista tullessa toisella puolella penkki ja toisella puolella tuollainen syvänne pitkällä vaatetangolla. Tangolla on meidän tällähetkellä käytössä olevat ulkovaatteet, ei siis poikien kaikki setit, vaan ne joita juuri nyt ulkoilukäytössä pidetään. Tangon yläpuolella on hattuhylly, siellä on kaksi Luhdan koria, minulle ja miehelle omat asusteille. Ihan ylimpänä on vielä nuo kaapit, ne on melkosen korkealla, eli minäkään suht pitkänä ihmisenä en sinne ilman jakkaraa yllä. Niissä kaapeissa on toisessa poikien välikausi asusteita ja toisessa taas minun ja miehen välikautta.
Haaveena olisi tuohon syvänteeseen liukuovet, niillä saisi nätisti kaikki piiloon ja lattiatasoon voisi sijoittaa kenkälaatikoita yms. Nyt kun tuntuu, että sinne lähtee helposti tavarat kertymään ja jos en olisi yhtään järjestelmällinen ihminen, niin siellä olisi kaaos hetkessä.



Se vastapäätä oleva penkki on ostettu ajetellen lapsia, eli se ei ole kovin korkea, vaan sellainen sopiva pienillekin ihmisille istua. Penkin laatikoissa on poikien käytössä olevat rukkaset, kaikkien neljän. Noista yksi on jopa tyhjänä! (uutta meille).
Penkin yläpuolella on magneettitaulu, johon pojat laittaa koulun tiedotteita ja minäkin kaikkia poikien menoja ylös. Nuo lintuset odottaa vielä avaimia, kun ei olla saatu aikaiseksi. Niihin tulee siis poikien kotiavaimet ja tarkoitus olisi ostaa pari lintua lisää, että jokaiselle riittää. :)



Ulkoa tultaessa on tietysti ekana pieni tuulikaappi, kokoa on n.1,5x2m. Siellä on korkea kaappi, josta toisen oven takaa löytyy 4 ja 7v:n kaikki talvivaatteet ja toisen oven takaa 11 ja 12v:n talvivaatteet. Ylähyllyllä sinisissä laatikoissa on jokaisen hatut ja alimmilla hyllyillä talvikengät. Lisäksi ihan ylimpänä kaapissa tuolla pikkuovien takana on kaikki poikien välikausivaatteet.



Kaappia vastapäätä on istuttava kenkähylly, jossa sitten pyörii niitä käyttökenkiä.
Talvikengät vaan tahtoo olla niin korkeavartisia, ettei ne tuonne hyllyille mahdu,
mutta mm. monot, sisäpelikengät jne.
Naulakossa on yleensä poikien toppahousuja ja rukkasia noissa tapeissa (tosi toimivat muuten nuo Ikean naulakot, kun rukkaset saa mukavasti pitkiin koukkujen tappeihin pystyyn).
Niin ja tuo oikealla oleva kuva ei ole enää eteistä, vaan meidän alakerran portaikon alla oleva kaappi. Siellä on sitten jemmassa kaikki välikausi/kesäkengät ja niitähän tällä porukalla riittää. ;)

Näin me mahdutaan aika hyvin omalla porukalla ja vieraatkin saa mukavasti vaatteet mahtumaan. Nyt hiukan uutta haastetta tuon eteisen suhteen aiheuttaa minun juuri tänään alkanut työni, mutta se on vain sijoittelukysymys. Minulla siis tänään päättyi 13 vuoden kotiäitiys ja aloitin työt perhepäivähoitajana. Työ sopii juuri nyt  elämäntilanteeseemme todella hyvin ja saan jatkaa tavallaan vielä sitä "kotiäitiyttä" vielä ainakin hetken. Ja jos jollekin on vielä epäselvää, niin minusta on ihanaa olla kotona ja mikäs sen parempaa kun saada tehdä kotona työtä ja vielä ihanien pienien ihmisten kanssa. Huvittaa tässä on se että sain hoidettavaksi kolme pientä tyttöä! ;D

Mikäli siis joku päivä on hiukan hiljaisempaa täällä blogin puolella, niin ei kannata ihmetellä. Uskon että työ kuitenkin imee hiukan mehuja, vaikka onkin varsin antoisaa. Entinen päivärytmi menee nyt aikalailla uusiksi, kun työt alkaa monena päivänä jo klo.5.30. Huh huh, siinä onkin tälläisellä yöeläjällä hiukan totuttelemista. ;)

 

57 kommenttia:

  1. Tsemppiä, tsemppiä uusiin kuvioihin! Tulet olemaan tytöille ihan supertärkeä.

    VastaaPoista
  2. Olipa ihana uutinen, että noin mukaviin hommiin aloit :) Tosin varmasti käy aika raskaaksi ajoittain, mutta pojat saavat pitää äidin kotona :)

    Onnea siis uusiin tehtäviin.

    -Hanna

    VastaaPoista
  3. Moikka Mia!

    Jestas teillä on ihana eteinen! Olen NIIN kateellinen tuosta vaaleudesta ja isosta tilasta! Asutteko omakoti-vai rivitalossa? :)

    Vai on sulla kääntynyt uusi lehti elämässä. Varmasti mukavaa vaihtelua...Myös rahallisesti ;). Epäilemättä ei tule vauhtia teidän päivistä puuttumaan :D!

    Aivan ihana koti teillä kyllä on. Mukavaa kun jaksat tehdä postauksia siitä. On todella mielenkiintoista lukea näitä.
    Kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi; Kiitos! Varmasti tulee olemaan myös toistepäin. ♥

    Hanna; Kiitos! Olen niin onnellinen, että tämäkin "unelma" toteutui. Pitkään mietinkin mikä olisi se minun juttu ja tämä sopii kun lapanen käteen. ;)

    Anonyymi; Kiitos kovasti!
    Ilman muuta tulen jatkaan blogin parissa työstä huolimatta. Tunteja on onneksi päivässä paljon ja helppoa kun ei tarvitse kulkea niitä työmatjokaan. ;)
    Me muutettiin joulukuussa omakotitaloon, entinen oli siis rivitalo. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan valoisa ja siisti teidän eteinen! Sain minäkin pari ideaa tästä:)
    Onnea hirmusasti muutokseen! Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä lisämaustetta työsi tuo bloggaukseen, vaikka tykkään kyllä blogistasi ihan tälläisenakin. Nuo aamuherätykset kuullostaa hurjilta, mutta kyllähän sitä kaikkeen tottuu:)
    Saatte kuitenkin nauttia vielä suht kiireettömästä elämästä jatkossakin!

    VastaaPoista
  6. Onnea uudesta työpaikasta =) ja hauskaa kun sait tyttöjä hoitoon oikein monin kappalein =) tuleeko sulle ihan pieniä hoidokkeja vai jo vähän isompia? Kiva kun saa Emil siinä samalla seuraa, ei tarvitse istua odottamassa isoveljeä kotiin =)
    Me ainakin asutaan sen verran landella, ettei ihan lähikilometrien säteellä löydy Nopalle kaveria, joten sekin kyllä odottaa veikkaa kotiin, välillä hyvinkin hermona.

    Niin ja kiva eteinen teillä, ja ihanan paljon säilytystilaa =)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana eteinen teillä! Meilläkin on neljä lasta, ja vaikka eteisen puolella onkin samankokoinen tanko kuin teillä, niin tuulikaappiin ei mahdu kunnon kaappia, joten tila on auttamatta liian pieni. Sitä tässä ollaan nyt miehen kanssa pitkään pähkäilty, että mitä sille tehtäisi. Oikein paljon onnea uuteen elämäntilanteeseen!:)

    VastaaPoista
  8. Olipas tosi kiva päästä kurkkaamaan teidän ulkovaatesäilytykseen. Hyvältä, selkeältä ja siistiltä näytti :) Meidänkin pitää tässä vauvan kasvaessa hieman päivittää säilytyskuvioita. Tilaa pitäisi olla, vaatii vaan hieman uudelleenoraganisointia ;)

    Ja onnea uudelle työlle! Mukavaa, että saat toiveesi mukaan jatkaa kotona oloa.

    Ja tosi kiva, jos vielä jaksat/ehdit jatkaa blogin pitämistä. Olen saanut tätä kautta sinulta lukuisia hyviä vinkkejä :) Nyt jään odottelemaan välikausivinkkejä, en ole löytänyt vielä yhtäkään sykähdyttävää haalaria 2v:lle enkä takkeja/asuja isoille pojille :/ mutta ei kai tässä vielä ole hätää ;)

    t. Neljän pojan äiti

    VastaaPoista
  9. Onnea uuden elämänvaiheen johdosta! Onpa luonteva jatko koti-äitiydelle. :)
    Jaksamista, kyllä taatusti varsinkin aluksi väsyttää!

    VastaaPoista
  10. Onnea uuteen työhön! Onpa luonteva jatko koti-äitiydelle :)

    VastaaPoista
  11. Täytyy vielä tulla uudestaan kiittämään sinua, koska nyt sain vihdoin toimivan idean meidän tuulikaappiin!:) Tuossa missä teillä on tuo kaksoiskaappi, meillä on korkea kapea kaappi ja toisella puolella naulakoita ja sulakekaappi. Tuon sulakekaapin vuoksi siihen ei voi saada toista kaappia, mutta nyt näiden sinun kuvien kautta sainkin idean, että otan naulakot pois ja laitan tangon tilalle:) KIITOS siis suuresti!:)

    VastaaPoista
  12. Mukavasti säilytystilaa teillä ja ennen kaikkea, järjestelmällistä :)
    Onnittelut uudesta työstä uudelle kollegalle!! Siinä totuttelussa voi muutama viikko vierähtää, mutta kun alkaa olla rutiinit hanskassa niin tämä työ on jopa mukavaa. Ja aika metkaa että sait kolme tyttöä, ihanaa suorastaa. Minulla alkaa työpäivä yleensä seitsemän aikaan, joskus kun alkaakin jo kuudelta tuntuu ettei millään jaksaisi herätä. Joten tsemppiä aamuihin! Kesää kohden ne ovat hivenen helpompia.

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana eteinen ja niin ruhtinaallisesti tilaakin! Onnea uuteen työhösi :) Olen seurannut blogiasi "ikuisuuden" mutta olen aika laiskasti kommentoinut.. Toivottavasti vielä jatkossakin ehdit bloggailla :) Mistä muuten olet löytänyt noita värikkäitä avaimenperälintuja? Minulla on musta ja valk. mutta en ole värillisä löytänyt.

    VastaaPoista
  14. Siis apua, kuinka ihanan järjestelmälliseltä ja siistiltä teillä näyttää! Meillä on 3 vuotta vanha talo, mutta eteinen on ehkä maailman epätoimivin! Nyt talven aikana oli tarkoitus tehdä pientä muutosta, saas nähdä toteutuuko (olin jo unohtanut koko jutun, mutta kiitos sun postauksen, niin tulipas taas mieleen ;))

    Tsemppiä uusiin töihin!! Mitäs nuori herra meinaa? Minkä ikäisiä tyttöjä sulle tulee hoitoon?

    VastaaPoista
  15. Moi Mia! Jos saa udella, niin mistä tuo eteisen musta-valkoinen penkki on hankittu? On nimittäin todella kiva! Ja Nuo linnunpesät? Onnea perhepäivähoitajan arkeen! Ihana koti ja eteinen! Kiitos ihanasta blogista, ilo lukea! Nimimerkki: Anni

    VastaaPoista
  16. Vau, uskomattoman siisti eteinen 4 pojan kotona :O Tosi hienolta näyttää! Meidän eteinen vaatisi jonkinlaisen räjäytyksen - nyt se on jokseenkin... pursuileva 4 lapsen vaatteiden kanssa ;)

    Onnea uuteen työhön! Itsekin olen puolikkaan ajatuksen joskus suonut pph:n hommille, mutta ei se vaan sopisi mulle.

    VastaaPoista
  17. Hyvältä näyttää teidän eteinen ja kaikki vaatteet niin siistissä järjestyksessä.:)

    Onnea töiden aloitukseen! Varmasti aluksi hankala tottua uudenlaiseen rytmiin.:)

    Meilläkin aloittaa yksi hoitolapsi maaliskuun alussa.:)

    VastaaPoista
  18. Onnea uusiin haasteisiin pienten prinsessojen parissa =)

    VastaaPoista
  19. Onnea uusiin haasteisiin!

    Hei mitä nuo avaimenperälinnut ovat? Ihania!

    VastaaPoista
  20. Olipas kivoja uutisia! Tsemppiä uuteen arkeen, vaikka takuulla selviätkin hienosti. :)

    Eteinen on tosi nätti ja ihanan avara, mikä teillä on lattiana? Näyttää oikein hyvältä. :)

    Hyvää ystävänpäivää! :)

    VastaaPoista
  21. Onnea uuteen työhön. Onpas sinänsä vekkulia, että hoitolapsiksi sattui pelkkiä tyttöjä.

    VastaaPoista
  22. Onpa teillä ihana eteinen ja niin siisti! Hyvinhän teillä mahtuu kaikkien kamppeet kaappeihin.

    Tsemppiä uuteen työhön! Mukavaa, että saat jatkaa vielä kotonaoloa lasten kanssa. Se on pojille varmasti supertärkeää!

    VastaaPoista
  23. Voi ihanaa, nyt pääset hoiteöemaan tyttösiäkin!

    Ja kaunis eteinen teillä. Itse nehaluaisi liukuovia, liukuovelliset kaapistot ovat ahtaita ja tunkkaisia, mutta varmasti niillä saa kaiken piiloon. Itse en edesa haluaisi naulakkoa piiloon, tuo hiukkasen väriä tuonne valkeuteen =)

    Mistä löysitte magneettitaulun?

    Tuo penkkikib on aika näppätä! Mistä se on kotoisin?

    Uusista sisustuksista voi saada näppärästi itselle ideoita, kun elementit on hiljattain hankittu, niin että niitä voi vielä kaupoista löytääkin =)

    Ja hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  24. Ihana valkoinen eteinen! Kaikki niin selkeää ja ojennuksessa, tykkään!

    Onnea uusiin kuvioihin! Niin ne asiat loksahtelee paikoilleen :)

    VastaaPoista
  25. Teidän eteinen on aivan ihana :)

    Onnea ja tsemppiä uuteen työhön!
    Se kuullostaa niin nappi valinnalta sulle =)

    -Wanilja-

    VastaaPoista
  26. Hei! Todella järjestelmällistä touhua sinulla, meillä on se kaaos puolestaan... Tuota istuttavaa kenkätelinettäsi katselin, oletteko itse tuunailleet vai löytyikö jostain valmiina tuollainen? Meille tarvittaisiin nyt vastaavanlainen.

    -Kirsi

    VastaaPoista
  27. Voi vitsit, tosi kivalta näyttää! Ja oikein paljon onnea ja menestystä uudelle työlle! :)

    VastaaPoista
  28. Ihanan valoisaa teillä!Hih, nuo linnut on niin söpöt!

    VastaaPoista
  29. Ihanan raikkaalta ja valoisalta näyttää teidän eteisessä!

    Tsemppiä uuteen työhön! Hauskaa, että teille tulee tyttöjä hoitoon. Saavat pojatkin hiukan uutta näkökulmaa. :)

    VastaaPoista
  30. Oi, onnea uusiin töihin!

    Ja teillä on ihanan näköistä, niin ihanan valkeaa!

    Rose

    VastaaPoista
  31. Onnea Uuteen työhön. Varmasti ihanaa olla edelleen kotona kun pojat tulevat koulusta!

    Teidän eteinen näyttää kyllä kivalta. :)

    Anna

    VastaaPoista
  32. Toimiva ja tosi kivannäköinen eteinen. Meillä taitaa olla sama lattia myös eteisessä. ;) Nuo lintu avaimenperät on tosi kivat, mistä ne on ostettu? Onnea uudesta työstä! Olen myös itse harkinnut vastaavaa, mutta se saa vielä odottaa. Vai että liuta neitejä, no sehän kävi sopivasti. :-D

    VastaaPoista
  33. Vau, kuinka siistit kaapit ja laatikot. Ihan kadehdittaa tuo väljyys ja säilytystilan runsaus, sillä oletettavasti säilytettävää kuitenkin noinkin isolla porukalla on enemmän kuin tarpeeksi.
    Itse saamme pienen eteisemme täysin räjähtämispisteeseen jo neljän hengen talvikamppeilla, onneksi kesällä asusteet vievät vähän vähemmän tilaa...

    Ja erittäin paljon onnea uudelle urallesi!

    -Satunnainen lukija

    VastaaPoista
  34. Teillä on kyllä ihana koti! Onnea uuteen työhön, tuntui varmaan aika jännittävältäkin siirtyä työelämään kotiäitiyden jälkeen, sisko teki saman ratkaisun hiljattain ja vaikuttaa ainakin tyytyväiseltä. Hauskoja työpäiviä!

    VastaaPoista
  35. ihanat vaate järjestelyt... olet huippu järjestelmällinen....

    onnea uudelle työ urallesi. se antaa varmasti antoisia hetkiä...

    VastaaPoista
  36. Onnea uudelle työuralle!

    Ihania noi lintuset, mistä sellaisia olet ostanut?

    Ja näyttää ihanalta tuo eteinen kun on niin avara ja kaikki on niin tarkkaan järjestyksessä, voi kun itsekkin osais ja pystyis.

    VastaaPoista
  37. Kadehttivan siisti eteinen. Mietin itse miten saisin tuon meidän johonkin järkevään kuosiin, mutta turha luulo, vielä puuttuu se inspis että saisin asiat hoitumaan. Tyydyn siis vain ihastelmaan muiden ratkaisuja :) Ja tsemppiä ja onnea töihin, hieno juttu!

    VastaaPoista
  38. Tsemppiä uuteen työhön! Äitini toimi lapsuuteni ja nuoruuteni perhepäivähoitajana ja tykkäsi. Ja niin tykkäsin minäkin, oli aina äiti kotona kouluun lähtiessä ja koulusta tullessa ja ihania pieniä muksuja leikitettäväksi:) Vastuullista ja varmaan välillä aika raskastakin työtä, mutta antoisaa ja jotkut hoitolapsisuhteet voivat kestää pitkälle tulevaisuuteen.

    Teillä on ihanan valoisat, selkeät ja toimivat eteistilat.

    VastaaPoista
  39. Voi miten ihanan valkoinen eteinen ja mikä järjestys! :D Meillä mahtuu jotenkuten neljän ihmisen käytössä oleva ulkovaatetus eteiseen, mutta jemmat pitää löytää muualta-meilläkin on kaikelle omat korinsa ja paikkansa eteisessä, mutta järjestys ei pysy kuin hetken ennenkuin lapset jo laittaa järjestyksen uuteen uskoon. ;) Ihanat nuo linnunpöntöt, tahtoo myös tuollaiset!

    Paljon tsemppiä uuteen arkeen! :)

    VastaaPoista
  40. Onko Emil nyt päiväkodissa tai jollain toisella perhepäivähoitajalla kun itse työt aloitit vai sun töiden aikana kotona hoitolasten kanssa ?
    Ja on teillä ihana koti kyllä! :--)

    VastaaPoista
  41. Ihanan kaunista teillä kyllä on! Meillä ei pysy vaatteet noin siistissä järjestyksessä millään vaikka lapsia ei ole kuin kaksi. :)

    Vaikka Lassie ei taidakaan kuulua lempivaatemerkkeihisi, niin oletko sattumoisin törmännyt sen kevätmallistoon missään? Heidän sivuille kun ei ole vielä mitään uutta ilmestynyt. Meille ei ole vielä sopivaa haalaria kevääseen löytynyt mistään ja Lassie alkaa olla viimeinen toivo, jos vaikka olisivat saaneet jotain nykymuodin mukaistakin aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
  42. Nyt on aivan pakko kommentoida, sen verran positiivinen olo jäi tästä postauksesta.

    Ensinnäkin kaunis ja järjestelmällinen eteinen - ei vaan meillä!

    Toisekseen onnittelut uudesta sivusta elämässäsi! Ja en voi olla muistelematta niitä kommentteja, joita muistan lukeneeni sinunkin pitkästä kotiäitiydestäsi, vuokralla ja ahtaasti asumisesta ja vaikka mistä. Nyt näytit kaikille närhenmunat. Sait olla kotona 13 vuotta, mistä olet silmin nähden nauttinut. Nyt olet palaamassa takaisin työelämään, kuitenkin niin että saat olla nuorimman pojan kanssa yhä kotona. Kolme tyttöä on pisteenä iin päälle. Ja asutte hienossa ja kauniisti sisutetussa omakotitalossa. Tässä hieno esimerkki siitä, ettei kaikkea tarvitse saada kerralla, meille monelle naiselle hieman ajateltavaa. Olet tehnyt rohkeasti omannäköisiäsi valintoja ja olet selvästi tyytyväinen ratkaisuihisi. Minun puolestani sinun kaltainen ihminen voisi puhua kotiäitiyden puolesta kaikenmaailman Niina Mikkosten sijaan. :)

    Aurinkoista ja uudenlaista kevättä!

    VastaaPoista
  43. Sama anonyymi täällä taas, joka Lassien mallistoa kyseli.. :)
    Tänään olikin näköjään Lassien sivuille ilmestynyt uusi mallisto, eikä sieltäkään meille haalaria löytynyt. :P
    Kumma kun tekevät melkein kaikki suomalaiset firmat noita karmaisevia kasari/ysäri kuviollisia. Ticketin ja Molon ynnä muiden yksiväriset alkaa oleen jo nähty mutta laadukas ja kulutusta kestävä puku pitäisi saada välikauteen. Löytyisikös jotain ennenkuulumattomia vinkkejä? :D

    VastaaPoista
  44. Niinu; Kiitos! :)
    Kyllä aamuihin kai tottuu tälläinen yöeläjäkin. Hih.
    Varmasti työ vaikkuttaa jotenkin blogin sisältöön, mutta sen näkee kun päästään alkuun ihan kunnolla kiinni.

    Vera; Kiitän! :)
    Hoitotytöt ovat 2,5v, 3v ja 5v. Aikas mukavan ikäisiä ja Emilille seuraan kovasti, etenkin vanhimman kanssa on jo löytynyt yhteinen sävel. :)
    Kiva muuten kun tulee nyt ne koti- ja nukkeleikitkin meille. Ei ole juurikaan niitä meillä ollut.
    Tosiaan täälläkin on lähistöllä olematon ikäisseura Emilille, kerhoissa toki, mutta ihan tässä kodin lähellä ei. Tämä on siis kätevää, kun kaverit tulee kotiin. ;)

    Heidi; Mahtavaa! Tosi kiva että tästä poiki ideaa. :)
    Meilläkin on tuolla pikkueteisen puolella Ikean naulakoiden yläpuolella sulakekaappi ja hyi miten ruma (ei suojattu). ;)

    Täti ruskea; Arvaa olenko minä vielä yhtään selvillä meidän isojen kevätvaatteista.. ;D
    Mutta suunnitelmia on eli laitan juttua kun ehdin.
    Kiitos myös sinulle kovasti, kun jaksat aina niin ihanasti kommentoida! ♥

    VastaaPoista
  45. Zirk; Kiitos, kyllä se tästä lähtee rullaamaan. ;)

    Katja; Kiitos tsempeistä kollegalle! ;)
    Odotan just sitä että pääsen rutiineihin kiinni ja että tulee valoisampaa. Nyt kun nuo aikaset aamut on tosi pimeitä!

    Ansku; Kiva kun nyt hetit kommentilla. :)
    Lintu avaimenperät on Kodin Anttilasta.

    laura; Tytöt ovat 2,5v, 3v ja 5v. Emil oli alkuun hiukan hapan kun kuuli että tyttöjä on tulossa, mutta kun nyt on tutustunut, niin odottaa kovasti heti kun ovat lähteneet, että koska tulee takas. ;D
    Muutos intoa sinne! ;)

    Anni; Kiitos! :)
    Eteisen penkki mustilla koreilla on ostettu ihan Jyskistä. Tosi tukeva, ei heilu tai hytky yhtään.
    Lintu avaimenperät ovat Kodin Anttilasta.

    Miima; Kiitän. ;)

    Helmi; Oo, onnea siis myös sinne uudenlaiseen arkeen hoitolapsen kanssa. :)

    Minttu; Kiitos! :)

    Susa; En yhtään muista niiden merkkiä, mutta tosiaan ovat Kodin Anttilasta ostettu. Hintaa oli jotain 13e kpl. Noissa on pilli kanssa. ;)

    Emmi; Kiitos! :)
    Lattia on mäntylautaa, joka on siis maalattu kahdesti ohennetulla Betoluxilla ja päällimäisenä lakka.

    Rva Kepponen; Minusta oli kanssa tosi hauskaa, kun kuulin että että saan tyttösiä. :D

    Happylittleme; Kiitän! Minustakin on aivan ihanaa, että saan olla kotona kun pojat tulee koulusta. :)

    VastaaPoista
  46. jarna; eikös. ;)
    Joo toisaalta niinkin. Ei me nyt hetkeen olla mitään ovia hankkimassa, kun vielä katsellaan mikä ratkaisu olisi paras. Toisaalta tosiaan ei tuo avonainenkaan ole paha.
    Magneettitaulu on Ikeasta, meillä on 11v:n huoneessa samainen harmaana. :)
    Mustilla koreilla oleva penkki on Jyskistä, on muuten tosi tukeva. Kenkäpenkki on taas Ikeasta.
    Niin ja kiitos kovasti! ♥

    Ida-Antonia ja Wanilja; Kiitos kovasti! :)

    Kirsi; Istuttava kenkähylly löytyi Ikeasta. :)

    Tulppaanisipuli, Sini, Saana, Rose ja Anna; Kiitos!! :)

    Janina; Suosittelen, jos haluaa jatkaa kotona oloa ja lapsille kavereita. :)
    Lintu avaimenperät on Kodin Anttilasta.

    Satunnainen lukija; Kiitos hurjasti! :)

    HeliK; Tosi jännää ja uutta tosiaan, vaikka kotona teenkin työtä. :)

    tinni; Oon just se. ;D Oikeesti rakastan järjestelmällisyyttä.

    Hantta; Varmasti osaat. ;)
    Linnut ovat Kodin Anttilasta.

    Inka; Kiitos ja hei hiljaa hyvä tulee. ;)

    Aake07:n äiti; Aivan! :)
    Meilläkin tämä työ kulkee vähän niin kun suvussa.. Äitini oli Perhepäivähoitaja, samoin on vanhin siskoni. ;)

    sufee; Kiitos! Minulla on paha tapa kulkea perässä järjestelemässä. ;D

    Anonyymi; Emil on kotona, mikä onkin aivan ihanaa, että asiat järjestyi niin. Uskon kuitenkin itse pystyväni antamaan virikkeitä, koska olen enemmän koulutettu kun perhepäivähoitajat yleensä. ;)

    Anonyymi; Jaahas, nyt on sitten vaikea sanoa mistä saisi vähän erilaista välikausivaatetta.. Tottahan se on että moni mallisto toistaa itseään ja jos vaihtelua kaipaa, niin etsiä saa.

    Anonyymi; Voi mieletön miten ihanasti kirjoitit, iso kiitos sanoistasi! :)
    Tosiaan arvosteluja olen saanut ratkaisuistani kuulla, mutta jokainen meistä luo sen oman toimivan ja onnellisen elämän. Niin sen täytyy mennä.
    Kaikki aikanaan, kun vähän malttaa ja katsoo mihin elämä vie. :)

    Suwi; Kiitos! :)

    VastaaPoista
  47. Onnea uuteen työhön! Itsekin haaveilen perhepäivähoitajan toimesta :)

    Johanna

    VastaaPoista
  48. Mikäs sitten olet ammatiltasi? lastentarhanope? -Anonyymi-

    VastaaPoista
  49. Mistä teidän eteisen käytävämatto on hankittu?

    VastaaPoista
  50. Arvasinkin, että teillä tulee olemaan ihana koti enkä voi kuin ihailla minkälaisen helmen olette tehneet remontoimalla! Aivan ihanan valoisaa ja valkoista!

    Niin ja onnea uudelle työlle, ihanaa varmasti olla kotona ja hoitaa pienten poikien lisäksi myös pieniä tyttöjä :)

    VastaaPoista
  51. VAU, mikä eteinen. <3

    Ja onnea uusille urille, eiköhän siihen uuteen rytmiin totu, minäkin olen (jotakuinkin...) tottunut ;D

    VastaaPoista
  52. Ihana avara ja valoisa eteinen. Ja voi että miten siistiä!! Oikein silmä lepää. :)

    Ja onnittelut työn alkamisesta! Hienoa että löysit itsellesi sopivan ja mieluisan työn. Itse etsin vielä sitä omaa juttua. Ehkä jonain päivänä löydänkin sen. Ainakin toivon niin.

    VastaaPoista
  53. Johanna; tsemppiä! Toivottavasti pian tärppää. :)

    anonyymi; Olen lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja.

    anonyymi; Matto on ostettu Anttilasta, oli tosi edullinen, joku tarjous tammikuussa kun ostin. :)

    Lissu; Kiitos kovasti! :)

    Ulmai; Toivotaan niin! ;D
    Kiitoksia sinullekin.

    Outi; Kiitos! ;)
    Tämä ei taida olla se unelma ammattini, mutta heti kakkonen kuitenkin. Saa nähdä toteutuuko se ykkösunelma joskus.
    Toivottavasti sinullakin ajatukset selkiytyy ja löydät sen oman unelmasi. :)

    VastaaPoista
  54. Todella, todella kaunis koti teillä :) Etsin vinkkejä mäntyportaiden maalamisesta ja kaiteiden vaihto, ja google ohjasi minut tänne sun blogiin, onneksi!! Olen nyt jo saanut paljon vinkkejä mutta, miten te sit loppujen lopuksi teitte niihin kaiteisiin? Alkuperäiset olivat ihan samanlaiset kun meillä on nytten, ja remontin jälkeen ne olivat suorat ja nätit:) Olisin kiitollinen jos saan vastauksen, niin pääsen vaihtamaan noi meijänkin rumat kaiteet!!

    VastaaPoista
  55. Hei!
    Kivan ammatin olet valinnut. Olen itse ollut nyt 3v perhepäivähoitajana ja kyllä pidän hommasta. Pidätkö kotikutsuja jossa myyt vaatteita vai miten niitä myydään? Itseäni se kiinnostaisi ja täällä päin niitä ei missään näe.
    -pinjapro

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)