perjantai 10. helmikuuta 2012

Varsin valoisaa


Eikös olekin ihanaa kun aurinko paistaa enemmän ja enemmän joka päivä?
Talvi on kauneimmillaan juurikin helmi-maaliskuussa. Rakastan tuota talvista kaunista auringon maalaamaa lumista maisemaa, minusta kesälläkään ei ole näin kaunista kuin juuri nyt.
Jotain taianomaista talvessa on.

Ihanaa kun valo tunkee jo sisällekin joka nurkkaan, ei tarvitse enää olla heti aamutuimaan kamera kädessä jos meinaa saada edes kohtuu hyviä kuvia, kun aurinko vain pilkahtaa tai sitä ei edes näy. Nyt voi kuvailla vielä iltapäivästäkin. Ennen sai vetää verhoja alas jo kolmeen mennessä, kun nyt saa nauttia valosta paljon pidempään. ♥

Ai oliko minulla asiaa?
No eipä juuri. Tulin vaan nauttimaan valoisista kuvista ja kertomaan että 4v:n lemppareita on just nyt dinosaurukset. Emil oli sitä mieltä että se on hyvin tärkeä asia mainita. Äiti taas halusi kertoa että kuvissa Emilin päällä oleva Boys & Girls merkkinen tähtipaita on ihan lemppari, tiedättekö just sellanen joka vedetään suoraan narulta päälle. Jännä miten joistain josta joskus vähiten odottaisi muodostuukin lempparivaate, käykö teillä koskaan niin?

 

10 kommenttia:

 1. On kyllä ihanan valoisaa <3 ollaan koitettu ulkoilla ahkerasti, kun ollaan päästy Nopan hengitysoireista ainakin toistaiseksi eroon =)

  Onko muuten se grasshopper myös luonnossa sellainen tosi kirkas? Meille tuli eilen postissa rocket, ja joutui siristelemään silmiään aluksi =) kuvia blogissa (siis ei mun silmistä vaan haalarista). On siis huomattavasti kirkkaampi kuin missään näkemässäni mainoskuvassa.

  Meillä on nuorimmaisen hitiksi nousseet tietty kaikki tähtivaatteet, nyt uutuutena taskuhousut ja sienipaita.

  VastaaPoista
 2. Ihana aurinko!!!! Mä tykkään kanssa! Tosin toivoisin hiukan lauhempia kelejä niin päästäis kunnolla ulkoilemaan pikkuisenkin kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Jepjep: Ihanaa sydäntalvea elellään ja yllättävät vaatteet voivat tosiaan muodostua lemppareiksi. :)
  Olen muuten tuota samaista paitaa katsellut ja himoinnut, mutta on jäänyt tilaamatta...Millaista mitoitusta on? Kaula-aukko näytti nettikauppojen kuvissa hitusen isolta, mut ei sun kuvissa. Millaiselta laatu vaikuttaa? hmm.
  Täytyypä seurata millainen kevätmallisto merkiltä tulee.

  VastaaPoista
 4. Valoisuus kyllä lisääntyy päivä päivältä, tulee kyllä kummasti energiaa lisää sen myötä. :) Juuri tuollaisia ylläri lemppareita, on meilläkin tullut ja tosiaan suoraan pesusta päälle. :-D

  VastaaPoista
 5. Vera; Hih, kävinkin kurkkimassa. Aika kirkas tosiaan. :)
  On se grass hopper kanssa aika kirkas, mutta ei minusta noin kirkas kun tuo teidän rocket. Pitäisi muistaa kuvata kun ulkoillaan. ;)

  Ida-Antonia; Totta, teillä ei oikein pikkuisen kanssa näillä lukemilla liikuta. Pöh.
  Kyllä vois siis minunkin puolesta alle kymppiin laskea, kun vaan aurinko silti paistaisi eikä tulisi enää lunta. ;)

  Zirk; Ei tuo kaula-aukko ole liian suuri, vaikka itsekin samaa ensin katsoin. Ehkä se tekee sen että näyttää suurehkolta, kun paita on muuten slimmiä mallia. Minusta just sellanen sopivan kapea hoikkikselle.
  Mitoitus on ehkä hiukan nafti. Meillä on siis koko 5-6v. ja vastaa n.110/116cm.
  Laatu ihan ok, vähän on nukkaa tullut pesuissa, mutta pysynyt kuosissaan hyvin.

  Janina; Nimenomaan ja energiaa tarttee aina. :)

  VastaaPoista
 6. Jos nuo mun muut "neljä" viestin lähetys yritystä näkyy niin poista ne =) Mutta tökkii taas kone sen verran..kysyin noista lähetsykuluista tuolta ja miten tilaus on sieltä onnistunut? Ihanan näköinen paita ja juuri sen näköinen että mukava päällä.

  VastaaPoista
 7. Kyllä täälläkin auringosta nautitaan. Niin pitkään aikaan sitä ei näkynytkään. Nyt vaan odotellaa kevättä :) Meilläkin on aina tykätty noista tähdistä. Poika on venähtänyt ja nyt joudumme haikeudella luopumaan siitä ihanasta Uffon musta/harmaasta tähtihaalarista (laitoin sen huutikseen), mikä teilläkin oli Mia jossain vaiheessa. Meillä kun keikutaan nyt siinä kahden koon 116/122 cm välillä. Aurinkoisia päiviä sinne teille :)

  VastaaPoista
 8. Juu. Joistakin, mitä vähiten odottaisi, tulee tosi mieleiset ja sit sellaisia, mitä on ostanut ja ihastellut, että tästä tulee ihan suosikki, jää lojumaan kaapin perälle.

  Ihana valo ja vielä ihanampi lauha keli. Voiko ihminen enempää toivoa talvella :)Ulkoilusta on oikein nautiskellut.

  VastaaPoista
 9. Kati; Ei tullut kun yksi. ;)
  Siis mistä postikuluja? Oon ihan pihalla. ;D

  mandi65; Oi oi, se uffo oli ihanuus. ;)
  Aurinkoa myös sinne!

  AnuH; Niinpä! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana aurinko <3 Ainut miinus on että kaikki pölyt ja koirankarvat näkyvät sisällä liiankin hyvin. Pakkasta taas liikaa ulkoiluun, jospa saisi sitten sisällä siivottua :)

  Kiitos hyvästä blogista. Olen saanut paljon vinkkejä pienen koululaisen värikkäisiin vaatteisiin, normikaupoissa niitä on niin vähän.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)