perjantai 18. marraskuuta 2011

Sisustusta ja valmista


Nyt kun paljon on tehty ja tuleva kotimme alkaa näyttää siltä miltä sen kuuluu, voi jo pienesti alkaa miettimään sisustusta. Tai rehellisesti sanottuna onhan sitä tullut mietittyä paljonkin jo aikoja sitten, mutta nyt on aika alkaa tosissaan tekemään jo ostoksiakin.
Ideoita vilistää mielessä sata, mutta kaikkea ei heti voi saada. Toisaalta varmasti hyväkin niin, että sitten kun ollaan kunnolla asetuttu, niin ajan kanssa näkee mitä mihinkin sopii.

Muutamia pieniä juttuja on silti nurkissa odottamassa..


Keittiö tulee saamaan pallokuosia näin joulun alla, tuo puna/valkoinen polkadot on täysin valloittanut minut. Jotkut punasävyiset laskosverhot olisi vielä hakusissa. Olin ajatellut että samaa kuosia nekin, mutta liika taitaa olla liikaa. ;)
H&M:n mallistosta tilasin essun, kaitaliinan ja pari keittiöpyyhettä polkadot kuosissa. Sekä punaiset kangaskorit. Tiimarista hain polkadot laatikoita ja sieltä myös nuo ihanuus lahjapaperit.



Pienten poikien yhteiseen huoneeseen ostin NetAnttilasta robottiverhot. Mukavaa löytää kuosi joka miellyttää niin 7-vuotiasta kun 4-vuotiasta. Sopivan lapselliset olematta liian.
Simpukankuorivalaisimia löytyy jo kaksi (Ellokselta), ajatuksena olisi laittaa ne pitkään eteiseen.

 

Tässä teille nyt sitten valmista, kun pyyntöjä remontin etenemiskuvista on tullut. Kuvat on todella huonolaatusia, kun ovat napsittu kännykällä, mutta ehkä näistä jotain kuvaa saa.
Ennen ja jälkeen (lattia vielä tekemättä). :)



Olohuoneestakin vähän..
Ihanan valoisalta alkaa näyttää, vaikka vielä onkin hommaa ja takana mieletön määrä tunteja pensseli kädessä. Katto- ja lattialistat puuttuu ja uudet portaikon kaiteet. Lattiaremppa alkaa maanantaina, olen sormet ja varpaat ristissä että sävy on edes sinnepäin kun ajattelin. Nimittäin olikin hankala valita se juuri oikea sävy, kun mitään valmiita mistä valita ei ollut. Laminaattina olisi niin helppoa saada juuri se oikea, mutta lautalattian sävyjen etsiminen onkin toinen juttu. Huoh.
Lattiaa ennen on nyt viikonloppuna keittiön kasaamista, meille kun tuli kaikki osissa. Melkoinen palapeli siis..

Ihan mieletöntä, enää vajaa kaksi viikkoa ja olemme muuttaneet. :)

 

16 kommenttia:

  1. Tsemppiä remppaan! Valkaisu näyttää kivalta. :)

    Nuo Tiimarin Polkadot-laatikot on kivoja. Harmi ettei niitä saanut hieman isompana. Meillä olisi 10-vuotiaan neitokaisen huoneessa ollut tarvetta isommille laatikoille.

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvältä jo teidän koti. Ihanan valoisaa, kun seinät ovat vaaleat. Tuleeko teille lakatattu lattia vai uudet lattialaudat kokonaan jollain sävyllä?
    Älä kuule edes haaveile laminaatista, kun on puulattia ennestään. Meillä on ollut kohtuu kallista, kovimman käyttöluokan laminaattia lattiassa olkkaris ja makkarissa 2vuotta, ihan naarmuilla. Vähän ku menee vettä niin kupruaa.
    Keittiöön laitettiin kesällä ja on ihan järkky, kun on kohdevaloja. Saa jo ens kesänä uusia!
    Yläkerassa ja eteisessä (eteisessä en ees kuivaa lattiaa usein ku talvella varsinkin kastuu) on laminaatti ollut n. 10vuotta, saman valmistajan mut eipä oo mennyt miksikään.

    VastaaPoista
  3. Vau, onpa huoneen ilme jo muuttunut :) Remonttihommat on rankkoja mutta kyllä sitten hymyilyttää kun on uudet pinnat!

    VastaaPoista
  4. Ai niin, piti vielä kommentoida noista Anttilan Robotti-verhoista, että ne on kyllä tosi kivat. Itsekin harkitsin niiden ostamista, mutta meillä ei oikeasti ole niille tarvetta. Ostin jokin aika sitten Huutiksesta Marimekon Karkulaiset-verhot pojan huoneen ikkunaan. Ja tuota Robottia ei tainnut saada ihan vain kankaana, jotta siitä olisi voinut ommella jotain kivaa.

    VastaaPoista
  5. Kylläpä muuttui valoisamman näköiseksi maalauksen jälkeen nuo seinät. Oikea puulattia on ihana. Ostin Tiimarista myös noita punaisia lahjalaatikoita ja nyt kun niitä on jo pari viikkoa katsellut, tuntuu jo vähän kyllästymisen merkkejä. Onneksi laatikot ovat vahvoja ja ne voi päällystää aina uudelleen, kun entinen kuosi alkaa väsyttää.

    VastaaPoista
  6. vaude, hienolta näyttää :)
    Ja tuo polkadot-kuosiki on niin söpö ja jouluinen <3 Laittelehhan lisää kuvia rempan edetessä..
    ja jaksuja sinne remontin keskelle kovasti!!

    VastaaPoista
  7. Ooh! Hyvältä näyttää, maalilla saa aikaiseksi aivan eri tunnelman. :) Jaksamisia koko perheelle!

    VastaaPoista
  8. Hyvältä näyttää rempan suhteen! :)

    Osaatko muuten sanoa, että millanen homma on irrottaa patterit (vesikiertoset) seinästä, jos ajattelis esim. paneelin laittoa sinne taakse? Siis kannattaako ruveta hommaan vai onko se liian isotöinen juttu?

    VastaaPoista
  9. Hyvältähän tuo alkaa näyttämään =) mulla tulee aina noista mäntykuvista mieleen joku ala-asteen liikuntasali =)

    Onko teillä olohuone yläkerrassa vai ymmärsinkö kuvasta oikein?

    Täällä myös yksi polkadotiin ihastunut. Keittiössä on sitä kuosia pöytäliina, istuintyynyt, mukeja, tee- kahvi- ja sokeripurkit, pari mukia ja löytyyhän sitä tarkemmin katsellessa koristeista vähän siellä ja tuolla

    VastaaPoista
  10. Hyvältä näyttää!:)

    Tuo Robotti verho on tosi kiva, meilläkin esikoinen varmasti tykkäisi siitä. Mä ompelin lastenhuoneeseen yhdestä marimekon kankaasta verhokapan. Pitkiä verhoja en viitsi laittaa, kun nuo kaksi pienintä tuntuu harrastavan verhoissa roikkumista.:)

    -Helmi

    VastaaPoista
  11. Saana; Kiitos! :)
    Nuo on kyllä kivoja ja tukevia laatikoita. Isompana olisin minäkin kaipaillut.
    Minäkin katselin robottikangasta, mutta eihän sitä ollut, päiväpeitteitä taisi olla.
    Marimekon kankaat on ihania, itse suunnittelen tuohon olohuoneeseen Lumimarja-verhoja. ;)

    titti; Joo siis kyllä minä tykkään tuosta että on lautaa, mutta on vaan niin himpskatin hankala löytää oikea sävy siihen! ;)
    Eli siis ei tule uutta lattiaa, vaan tuohon hionta ja lakkaus.

    Mimura; Ihan mieletöntä miten tuli valoisaa seinien ja katon maalauksella. :)

    Valua kuvasa; Hih, toivottavasti minulle ei käy samoin.. ;)
    Mutta tosiaan ovat tukevia, joten kestää varmasti muokkausta.

    Anskuli; Kiitos! :) Toki laitan, varmasti viimeistään kun saadaan lattia valmiiksi.

    Janina; :) Maali on ihme aine, vähänkös oon iloinen että se on keksitty. ;D

    Novella; Jaahas, nyt pistit pahan.. En osaa kyllä vastata. Meillä kun noita ei irroitettu maalaamista varten, vaan pikkutelalla saatiin maalattua takaa. :)

    Vera; No joo, niin minullakin! :D
    On meillä olohuone yläkerrassa. Talo on 1,5 kerroksinen, eli alakerrassa on vain yksi makuuhuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja kaksi varastoa+kylmiöhuone.
    Yläkerrassa keittiö, olohuone, eteinen, wc ja 3 makuuhuonetta.

    Helmi; No joo, vähän jännitän roikutaanko meillä. ;D
    Toisaalta ehkä nuo pojat on jo sen ikäisiä ettei roiku.
    Vitsit kun olisi kiva nähdä teidänkin kotia! ;)

    VastaaPoista
  12. Hyvältä näyttää! :)

    Kävisikös keittiön verhoiksi Marimekon punainen Muija-kangas? Olisi vähän kuin polka dot, mutta kuitenkin erilainen. Ja sopivasti myös jouluinen olematta liian "tonttu". ;)

    VastaaPoista
  13. Hei!

    Tosi kivalta näyttää jo! Kyllä teillä on reipas tahti rempassa.. Meillä eletty jo kohta vuosi romukasojen keskellä piiikku pikku hiljaa jotain välillä tehden. Lähinnä saatu seiniä levytettyä ja maalattua ja minä sitten sitä valkoista maalia ripotellut sinne tänne, mm. vanhat kakluunit ja leivinuuni.

    Onko tuo teidän seinien väri joka huoneessa sama ja onko kyseessä nyt sitten ihan valkoinen/maalarinvalkoinen vai sävytittekö jollain? Meillä sävynä on sellainen aavistuksen johonkin päin taittava valkoinen. En vieläkään ole osannut päättää onko se sävy beige/mokka vai mikä, mutta tykkään kyllä :)

    t. mami75

    VastaaPoista
  14. Heei ja pakko vielä kehaista noita lamppuja tosi kivat! Innolla odotetaan lisää. =))

    VastaaPoista
  15. Meillä on makkarissa tuo sama Elloksen simpukankuorilamppu ja olen tykännyt tosi paljon siitä, vaikka se on vuoden jo katossa keikkunut :)

    Ostin Tiimarista samaa tuota valkopohjaista paperia, mutta pitänee käydä uusi reissu siellä vielä hakemassa tuota Pöllöpaperiakin.

    Tosi mukavalta näyttää seinät nyt maalaamisen jälkeen!

    VastaaPoista
  16. oi alkaa näyttää jo hyvälle :) :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)