tiistai 29. marraskuuta 2011

Hetkinen..


Olen juuri nyt todella kiireinen ja väsynyt..
Viimeiset kaksi viikkoa on imeneet mehut lopullisesti, enkä tosiaan ole ehtinyt blogiini panostaa niiden omien juttujen kanssa ollenkaan.
Pyydän siis anteeksi!
Toivon että ymmärrätte ettei aina vaan ehdi. Varsinkaan tilanteessa jossa täytyy mahduttaa päivään remonttia monta tuntia ja päälle lasten sekä kodin hoito.

Paria lukijaa ainakin on harmittanut lukijatarjousten määrä.
Ne ovat tosiaan olleet nyt ainoita joita olen ehtinyt teille tarjoamaan viimeiseen pariin viikkoon. Harmituksesta huolimatta olen saanut lukijatarjouksista enemmän positiivista palautetta, niin siksi niitä tulee jatkossakin blogistani löytymään. Toivottavasti kuitenkin ihan muutaman päivän sisään olen taas saanut aikaa päiviin lisää ja pääsen ilahduttamaan teitä muillakin jutuilla. Varmasti pääsenkin, koska tänään on se päivä, se muuttopäivä! ;)

Malttakaa siis vielä hetki, olisin kiitollinen. Ihan pian tämä hetkinen loppuu..
14 kommenttia:

 1. Jokainen joka on joskus muuttanut, remontoinut taikka rakentanut lapsiperhe-elämän keskellä tietää että yhtälö ei ole millään muotoa helppo! Eiköhän me kaikki malteta vielä odotella muitakin juttuja, eikä narista lukijatarjouksista, sillä varsinkin näin joulun alla niitä on kiva hyödyntää, kiitos niistä, sekä Onnea Uuteen Kotiin!

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen kyllästynyt näihin jatkuviin lukijatarjouksiin blogeissa.

  VastaaPoista
 3. Kuules Mia, sitä ei todellakaan tarvitse pyytää anteeksi ettei ehdi kirjoittamaan blogia =) ei ole mikään sinun työpaikkasi kuitenkaan =)

  Kyllä itsekin mieluummin luen teidän lapsista ja vaatteista ja uudesta kodista sun muusta, mutta ymmärrän todella hyvin ettei rempan ja muuton keskellä ole aikaa/halua alkaa niistä kirjoittelemaan.
  En itsekään jaksaisi, enkä jaksanutkaan.

  Nyt blogin kirjoittaminen tuntuu taas mielekkäältä ja on sellainen kiva henkireikä ja hömpänpömppä.

  Tsemppiä viimeiseen rutistukseen! Muuttaminen ja remppaaminen on ihan kamalaa, joten kaikki sympatiat täältä =) lopputulos onneksi palkitsee =)

  VastaaPoista
 4. Ei muuta kun sujuvan mutkatonta muuttopäivää. =) Jaksan kyllä vielä odotella kivoja postauksiasi. Ja ne lukijatarjouksetkin ovat parempia kuin ei mitään.

  Terveisin
  Taru

  VastaaPoista
 5. Hyvää jaksaa aina odottaa ;) Hienoa, että pääsette muuttamaan. Voimia!

  t. Neljän pojan äiti

  VastaaPoista
 6. Ihan rauhassa, kylla me taalla odotellaan! Ja lukija tarjoukset ovat aina kivoja, jokainen poimikoon niista ne itselle relevantit.
  Tsemppia muuttoon ja laatikoiden purkuun!

  VastaaPoista
 7. Lukijatarjoukset ovat mukavia, niistä voi hyödyntää itselleen mieluiset.

  Ja ihan rauhassa vaan Mia keskityt välillä remppa- ja kotipuuhiin. Blogin aika on sitten taas kun ehdit. Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 8. Minä tykkään lukea sun blogia ja ymmärrän ihan täysin, että tää kaikki mitä sulla on meneillään on vienyt aikaa bloggaamiselta. Ihan ymmärrettävää ja normaalia.

  Kyllä me vakkarilukijat jaksetaan odottaa takaisin sinua (ja sit niitä kuvia teidän uudesta kodista heh!)

  Jaksamista muuttoon!!

  VastaaPoista
 9. Kaikia ei voi miellyttää. Hassua kuinka jotain voi lukijatarjoukset ärsyttää, sillä lukijoillehan ne on tarkoitettu, ettei tarttisi maksaa ihan täyttä hintaa kaikesta.

  Tsemppiä sinne, täällä myös järjetön kiire ihan joka päivä. Koitetaan selvitä hengissä! ♥

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos teille ihanaiset! ♥
  Olen siis taas pian jutun juuressa kiinni. ;)

  VastaaPoista
 11. Heti kun puhuit remontista ja muutosta niin arvelinkin ettei postaukset silloin varmaankaan ole niin aktiivisia mutta se on elämää :)

  Onnea uuteen kotiin ja ME vakkarit kyllä jaksamme vartoa.

  VastaaPoista
 12. Ymmärrän että lukijatarjoukset nyppii, koska ovat sellaisiin (kalliisiin)kauppohin mistä tavallinen kuluttaja ei ostaisi mitään.

  VastaaPoista
 13. Take it easy :)

  Lukijatarjoukset on kivoja, mitäpä noista napisemaan. Niitä ei tarvitse käyttää, jos ei tahdo. Ja sun blogia ei tarvitse lukea jos nyppii. Niin yksinkertaista se on ;)

  tsemppiä kotihommiin, ihanaa laittaa joulua uuteen kotiin :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)