tiistai 13. syyskuuta 2011

Voihan jemma!


Ihan alkuun. Ihan kamalan kiireistä arkea. Poden huonoa omaatuntoa etten ehdi kommentoimaan muihin blogeihin. Oonko outo? Ehkä, mutta jotenkin tuntuu että on hyvä tapa jättää kommenttia blogeihin joita luen, koska olen itsekin niin iloinen jokaisesta saamastani kommentista. Nyt en ole ehtinyt aikoihin ja sekös harmittaa.. Muistakaa että luen kyllä aina, vaikka aikaa ei olisikaan jättämään merkkiä käynnistä.

Nyt tämä on tätä. Huutiksessa sulkeutui melkoinen kasa kohteita ja niiden läpikäymisen välissä teen remonttisuunnitelmia. Lähinnä keittiö on juuri nyt kiireisin juttu. Olisi kasa kuvia ja jutun aiheita, mutta ei aikaa. Lupaan purkaa niitä niin nopsaan kun suinkin ehdin.
Vaatteista ja remonttiaatteista. ;)



Kuvat otsikkoon liittyen..
Joku laatikoita siivotessaan löysi aikamoisen jemmakätkön! Luulin etten ollut säästänyt Oliverilta mitään Emilille, mutta olin näköjään sittenkin hamstrannut "muutaman" ihanuuden.


Kiva, kiva. löytyi sitten juuri kun olin jo ostanut kaikkia kivoja paitoja tarpeeseen, kun ei meillä pitänyt olla. Toisaalta nimenomaan kiva, että löytyi nyt, eikä sitten kun ovat jo pieniä. Nämä on onneksi osa vielä reiluja, kun koot on 116-122cm. JA mitäänhän noista ei raaski myydä pois (että ei kannata kysellä :D), ovat niin ihanuuksia ja tunnesiteellä varustettuja. Pidetään siis ahkeraan paitoja, kun nyt niitä on reilusti. Heh.

Muistatteko kuosit vielä? Tuttuja?
Nuo on niitä Lindexin ja Kappahlin parin vuoden takaisia ihanuuksia.


24 kommenttia:

  1. Toi ruosteenoranssin värinen jossa on valkoisia siilejä, se on tosi ihastuttava!

    VastaaPoista
  2. Mahtavan jemman oot löytäny :D Pyrin ittekkin kommentoimaan seuraamieni blogien postauksia ..aina ei kuitenkaan ehdi, pois syyllisyys siitä :)

    VastaaPoista
  3. Siellähän se pingviinikuosikin nyt sitten on, mitä et muistanut ollenkaan! =D

    VastaaPoista
  4. Kivoja uoseja on vieläkin. Meilläkin on just kuopukselle kaiveltu esikoisen vanhoja kolmen vuoden takaisia vaatteita.:)

    VastaaPoista
  5. Voi! Ihana kätkö! Kyllä herättää muistoja, meillä oli Eemelillä melkein kaikki nuo paidat. Harmi kun ei ole tullut säästettyä, oisi vuoden sisään mennyt kuopukselle =)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania jemmoja sulta löytyy! Voi, että ♥ Miksi ei nykyään tehdä vastaavanlaisia ihanuuksia!?

    VastaaPoista
  7. Tuttuja kuoseja. Meillä oli tuota Kappahlin metsä- ja kaupunkikuosia lempparipipoissa. Hyvä, että löytyi ajoissa;)

    VastaaPoista
  8. Oi, muistan kyllä noita kuoseja! Meidän pikkumiehellämme oli tuosta vaal.sin. norsukankaasta housut. Söpöt olivat:-)

    VastaaPoista
  9. Voi, kaikki tuttuja! Meilläkin ollut/on noista vielä osa tallessa ja käytössä :)

    VastaaPoista
  10. Ihana jemma-aarre! On siellä tutunnäköisiä siilejä ja muita :)

    VastaaPoista
  11. Punanen lelukuosipaita surkuttaa meillä esikoista kun ei enää mahdu ja pikkuveli käyttää sitä nyt. :'o)

    VastaaPoista
  12. Ihan sama juttu minulla. En ehdi edes kaikkea lukea mitä haluaisin, saatika jättää kommenttia, saatika kommentoida takaisin omassa blogissa. ´Ja todellakin olen niin empaattinen/velvollisuudentuntoinenettä tunnen huonoa omaatuntoa :(

    Omaan blogiin tulee nykyisin niin vähän kommentteja että en tiedä johtuisikohan se juurikin siitä, että itse en ehdi antaa itsestäni kuulua... Tai sitten mulla on vaan mitäänsanomattomat bloggaukset :D

    No, onneksi sä jaksat tasaisesti bloggailla, ihan ilo täällä käydä aina katsomassa!

    VastaaPoista
  13. Tuttuja kuoseja, ja tuttu tilanne. Minä vain löysin kesällä vintiltä talvikenkälaatikon jota ei pitänyt enää olla. Ja kaikki jo kuopukselle pieniä :(
    No, sainpahan hankkia uudet :D

    VastaaPoista
  14. Voi miten hauska löytö! Tuo kappahlin "metsäneläimet" paita meillä oli pojalla, ja se oli koko perheen suosikki. Sitä käytettiin ja pestiin vuoden verran todella ahkerasti ja värit säilyivät ennallaan eikä nukkaakaan tullut kuin aavistus. Se on meillä vieläkin jossain jemmassa..tosin pienihän se jo on.

    VastaaPoista
  15. Tuttuja kuoseja ja niin ihania! :) Kiva kun joku muukin unohtelee... Itse ostin nuorempana itselleni housut ja kun vaatehyllyjä kaivelin, niin ihmetys oli suuri, kun sieltä löytyikin toiset tismalleen samanlaiset housut! En muistanut, että olin vähän aikaisemmin ostanut ne housut jo. :D Sitä nuoruuden huumaa silloin aikanaan. ;)

    VastaaPoista
  16. Tosi ihania paitoja! :) Tuskin maltan odottaa, että puolivuotias poika kasvaa että sillekin saa kaikkea ihania paitoja ostella!

    VastaaPoista
  17. Hei! Itsellä kävi juuri melkein samoin. Pienimmällä oli huutava pula vaatteista, muistin varastossa olevan joitakin vaatteita. Pelkäsin niiden tosin olevan sen verran huonommassa kunnossa, etteivät käy kuin juuri ja juuri kotioloihin. Toisin kävi, yllätys oli ihana kun sain isot pinot pojulle isoveikan ja serkkupojan vanhoja vaatteita. Osa oli samoja kuoseja, joita sinunkin kuvissasi näkyy =) Välillä tuntee itsensä ihan hölmöksi, kun lähes rakastaa joitain vaatteita! Näistä vanhoista kuoseista vaan nousee ihania muistoja ja tosiaan tunteita. Iloista syksyn jatkoa =) Ja kovasti tsemppiä remppaan sekä tulevaan muuttoon!!
    -Eerika

    VastaaPoista
  18. :D
    Minussa on vähän sitä vikaa, että en osaa sitten kuitenkaan pitää toisella (tai kolmannella)pojalla niitä samoja. Tai sitten ostan liian vähän vaatteita ja ehdin katsella niitä vähän liikaa ennen seuraavalle siirtymistä, jolloin kyllästyminen on ehtinyt tulla ;)
    Lassien sivuilla ei näkynyt tuota vauvapingviinihaalaria. Eikä Citymarketissa. Tuleekohan sitä sitten ollenkaan :/ (Sitä missä on vain yksi pingviini ja kaksi vetoketjua)
    -S-

    VastaaPoista
  19. Ihania kuoseja. Voi kumpa vieläkin myytäisiin tuollaisia.

    VastaaPoista
  20. Ostin aiemmin tuollaisen toiseksi ylimmän siilipaidan pojalleni. Poika käski laittaa sen piiloon kaapin päälle , koska se oli niin kamala :x.
    Tosi kiva blogi sinulla - yksi suosikeista.

    *markka*

    VastaaPoista
  21. Aivan ihania kuoseja ja tuttuja :) Näitä meilläkin oli joku vuosi sitten. Voikun vieläkin olisi.. Tai no, vaikka olisi niin ei näitä enää 8-vuotias päälleen pistäisi ;) Mutta ihania siis!

    Mua niin harmittaa, edelleen ;), että esim. noiden velourihousujen koot loppuvat 122 cm. Tämä on ikuisuusaihe, mutta kun vastaavia ei millään meinaa enää löytää isompia? Tai no, meandi:lla taitaa olla, mutta hinta on liian suolainen mun kukkarolle.

    Rose

    VastaaPoista
  22. Iso kiitos kaikille kommenteista! Tosiaan muistakaa että teidän kommentit on todella tärkeitä minulle. ♥
    Ja jos joku muukin painii (niin kun painiikin) saman ongelman kanssa, ettei aika vaan aina riitä kommentoimiseen, niin muistakaa että ymmärrän kyllä. :)

    Monelle tutut kuosit. :)
    Lindexin parasta antia oli pari vuotta sitten, nyt siellä ei harmiksi tosiaan lähellekään niin paljoa löydy ihanuuksia.

    jarnalle piti vielä sanoa, että niinpä! :D

    ananalle kaunis kiitos! Ihan samalla tavalla minäkin olen empaattinen ja velvollisuudentuntoinen. Jotenkin tuntuu ettei ole reilua odottaa muilta kommentteja, jos ei itse ehdi käydä kommentoimassa muiden blogeja. Sitten kun nämä ihanat ihmiset niitä kuitenkin laittaa, niin ai ai kun kolahtaa omaantuntoon.
    Ja sinulla ei kyllä ole mitäänsanomattomat bloggaukset!
    Hyvinhän sinä kommentteja saat ja taatusti moni rakastaa blogiasi. Blogistasi saa niin ihanaa silmänruokaa, ettei aina muista kiittää siitä! :)

    VastaaPoista
  23. Oikeita karkkeja jos niin voi sanoa. =) Näistä värikkäistä paidoista tulikin mieleen, että minkälaiset housut yhdistät niihin? Tuntuu, että meillä on kaikki sateenkaaren värit paitoina ja kuvioina, mutta ei yhtään niihin sopivia housuja. =D

    VastaaPoista
  24. Meilläkin on noista paidoista vielä yksisiilinen ruskea, oravapaita ja pingviinipaita, juurikin isoveljeltä (7v) jemmattuina. Nyt pikkusiskolle (6v) sopivia. :) Osa noista muistakin on pojalla aikanaan ollut, mutta ne ovat jo siirtyneet eteenpäin. Enää en kyllä taida noita seuraavalle jemmata, kun pitäisi säilöä niin monta vuotta, että a) en varmaan enää löytäisi niitä silloin mistään ja b) tuskin olisivat silloin enää niin ihaniakaan. ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)