lauantai 13. elokuuta 2011

Lindex talvi 2011-2012


Lindexin nettikauppaan on tullut aika reilusti jo toppaa. Liikkeessä ei paria takkia lukuunottomatta torstaina vielä ollut ja saa nähdä mitä liikkeisiin oikeastaan edes tulee myyntiin. Viime talvena ei ainakaan meidän Lindexille tullut ollenkaan toppahaalareita, vaikka niitä netissä tuolloin olikin. Nyt haalareissa on aika monta mallia ja väriä. Tässä teille napsittuja maistiaisia nettikaupasta.




Out wear haalareissa on minusta aika kiva tuo vihreä. Toisaalta nuo eriväriset paikat ei ole yleensä missään haalareissa minun mieleen, mutta ne on ihan ok. Haalari on veden- ja tuulenpitävää materiaalia ja siinä on liimatut saumat. 86-122cm (69,95e).



Fixin haalareista tykkäsin tuosta mustasta, kivat nuo punaiset piristeet. Vettähylkivää materiaalia ja liimatut saumat. 86-122cm (69,95e).



Bamselta tulee omat haalarit myös. Nämäkin vettä hylkivää materiaalia ja liimatut saumat. 80-122cm (59,95e).

Hiukan huvitti tuo sama teksti joka haalarissa, vettähylkivää ja liimatut saumat. Onko näillä käytännössä sitten mitään eroa? Luulisi että materiaalissa on joku ero ja minkä verran niitä saumoja on sitten liimattu eri malleissa. Mitään vesipilareita en tuolta tuotetiedoista löytänyt. Mutta jos miettii halvempaa vaihtoehtoa, niin näissä on taatusti hyviä ehdokkaita. Alelappuja tulee varmasti ja niillä saa kivasti lisää hintaa alaspäin.



Fixin takeista oli vasta tämä yksi väri (vasen kuva), kokoja 86-140cm (59,95e). Fixin takissa mainitaan vedenpitäävyydeksi 10 000mm.
Isommille pojille on ihan kiva perustakki, tuon tuotetietoja en nyt löytänyt, kun olen kuvan napannut jo joskus aiemmin nettikaupan sivulta. Muistelisin että koot oli 128-170cm.



Fixin toppahousuja saa ainakin mustana ja pinkkinä 86-140cm (44,95e). Näissä on maininta myös vedenpitävyydestä 10 000mm.



Siistimpään menoon on tietty omat takit. Tuota ruskeaa duffeli-takkia kokeilin jo kaupassa Emilille ja mietin tykkäänkö. Vähän kun tuo kiiltävä oranssinpunainen hupunsisus tökkii. Muuten kiva takki. Koot ei olleet mitenkään reiluja, kun 116cm oli just sopiva n.107cm pojalle. Takkia saa 86-122cm (39,95e).
Toinen kiiltaväpintainen takki löytyy samassa koissa (29,95e).



Tytöille oli minusta kivat takit. Etenkin tuo punainen duffelitakki, joka on valmistettu kierrätetystä villasekoitemateriaalista (70% villaa).  Kokoja löytyy 86-140cm! (39,95e).
Pinkki toppis 86-128cm (29,95e).

Pikkusen muuten pisti ärsyttämään, kun tytöille löytyy kokoja noin isoon näissä pienten malleissa, mutta pojille ei tietenkään. Mrr..



Isommille perustoppaa tummissa sävyissä.
128-170cm (poikien 34,95e ja tyttöjen 39,95e).

Onko teille tulossa Lindexin toppaa?
Meille on joka vuosi jotain kotiutunut, joten uskon että nytkin ainakin Fixin housuja tulee. Fixit on minusta kestäneet tosi hyvin käyttöä suhteessa kalliimpiin merkkeihin. Perustoppaa on pidetty siistimässä menossa, joten niille ei kovaa kulutusta ole meillä tullut ja siksi en uskalla kokemuksia kestävyydestä niille sanoa.



32 kommenttia:

  1. haalareita katselin myöskin :) meillä kun ollaan vain pari päivää viikossa päiväkodissa, haalarin tarve ei välttämättä ole suuri (ja 4v ja 5v voi kyllä olla ja päättää että ei moista pue) niin mietinkin että jos tänävuonna ostaisi molempien haalarit lindexiltä tai kappikselta jollain alelapulla-ei harmittaisi niin paljoa jos jää pitämättä. :)
    ja tuo vihreä on kyllä tosi kaunis, samoin tuo pinkkin iskee-mutta onko kyllästyttävää kun olisi pinkki takki ja pinkki haalarikin. vaikka toisaalta niitä ei montaa kuukautta katsella :D

    VastaaPoista
  2. Minulle ei enää ole tullut minkäänlaisia alelappuja Lindexilta, tuleeko muille siis edelleen..?
    -josefin

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvästä postauksesta , itse en ole suoraan sanottuna edes ajatellut näitä merkkejä koskaan talvivaatehankinnoissa. Fixin vaatteisiin olen muuten ollut aina tyytyväinen, joten nuo housut alkoivat kovasti kiinnostamaan. Hintaeroa tosin ei ole niin paljoa vaikka Reimateciin, joten ilman jotain alea tuskin näitäkään kokeilen. Hmm. Itse en saa Lindexiltä oikeastaan kyllä ikinä enää mitään alelappuja, onkohan mut unohdettu muutossa vai ovatko muuttaneet suoramarkkinointiaan...:/

    VastaaPoista
  4. Lindexin toppatakki oli viime talvena kauppatakkina, ja ihan jees.
    Muuten ei juuri kokemusta, enkä usko että tänäkään vuonna sieltä tulee enempää ostettua.

    VastaaPoista
  5. Tuleekohan Lindexille ja KappAhliin niitä vedenpitäviä toppakintaita? Muistelisin sun kehuneen niitä viime talvena, ajattelin kokeilla sellaisia tänä talvena kun mielestäni esim. Reimatecin miltei 30 euron hanskat eivät ole kyllä oikein missään hinta-laatu suhteessa. Hankalat pukeakin isokätiselle kolmevuotiaalle.

    VastaaPoista
  6. Tuo kiiltävä mustasininen toppis pojille on tosi kiva. En tiedä onko tarvetta. Hnta ei ole paha.

    Tyttöjen duffeli on hauska, mutta pitää miettiä taas tarvetta...

    Epäilyttää aina näiden edullisempien saumanteippaukset, kun kappiksellekin olen joutunut reklamoimaan jo kahdet vk-housut, koska saumojen taippaukset hajottavat housukankaan. Antavat aina uudet ja tulee mieleen että pitää taas kohta tulla palauttaamaan...Mutta Lindexin vastaavia meillä en muista olleen.

    Mnínusta tuo pikien duffekun sisuskangas on juuuri huippu! Tekee takista rokimmaan.

    VastaaPoista
  7. Fixin housut ja takki on olleet meillä ja en voi kuin kehua. Kestivät todella hyvin ja ovat taas yksi vaihtoehto 5v kuopukselle ensi talveksi. Mustat housut on kuitenkin varmana taas se varmin valinta. Lila takki ei oikein iske, mutta toivottavasti tulee muitakin värejä. Haalarit aion skipata jo yli vaikka sellainen kätevä olisikin. Voi olla että jos kuitenkin ostan, niin halvempi, esim. Lindex on hyvä vaihtoehto koska käyttö voi jäädä vähäiselle. Kuopus nurisi jo viime talvena siitä kun isommilla ei ole haalaria, ei olisi halunnut itsekään pitää enää. Ja tuossa asiassa minusta voi ihan hyvin kuunnella lapsen toivetta.

    VastaaPoista
  8. Moi,
    Löysin sattumalta blogisi ja täytyy sanoa, että juuri tällaista olen kaivannut! Tykkään että esittelet eri mallistoja, itse en ikinä saa aikaiseksi kaivella merkkien omilta sivuilta mitään ennakkoon, vaan odottelen että saapuvat kauppaan. Mutta ihana kun "tarjoilet" mallistot valmiiksi :) Ja aivan ihania syysvaatteita olet ostanut poitsuillesi!
    terkuin, Anna

    VastaaPoista
  9. Hei, juuri kirjoittelin omaan blogiini lasten talvihaalariasioista :) Sattui siis oikein sopivasti, kun esittelit tätä Lindexin mallistoa. Kiitos!

    Vihreä haalari näyttäisi oikein mielenkiintoiselta! Tosin itsekään en pidä vahvikkeista, mutta tuossa haalarissa ne olisivat ok. Ja hintakin on kohtuullisuuden rajoissa :)

    Poikien ruskea duffelitakki näytti kivalta ja innostuinkin jo, mutta tuo oranssi kiiltävä sisus!? Ei ole totta.. pitäisi melkein nähdä livenä, mutta voi olla että tökkii täälläkin. Harmi...

    Blogistasi voi aina kivasti päivittää kaikki uudet lastenvaatekuulumiset! Suuntaan aina uuden kauden lähestyessä tänne :) Kiitos siis sinulle blogistasi!

    suvi / www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Palaan vastailemaan myöhemmin.. Mutta sen verran vaan tulin kertomaan, että Lindex lähettää nykyisin mielestäni kaikki alelappuset s-postitse. Kannattaa siis käydä liittymässä liikkeessä tai netissä s-postilistalle. :)

    VastaaPoista
  11. Ai niin ja varmaan pitää olla myös liittynyt Lindex clubiin, että saa ylipäätään s-postia.

    VastaaPoista
  12. mullekkin sanovat Lindexiltä että ale lippuja ei oo enää tapana niinkää ees lähettää ku aika paljon nykyään sähkäriin lähettäävät niitäki.
    Että ei niinku postista.

    VastaaPoista
  13. Vihreä haalari on mun mielestä aika kiva myös =) Ihan varteenotettava vaihtoehto toiseksi haalariksi. Polvipaikat ei ole niin hienot, mutta ei häiritsevästi pistä silmään.
    Ruskeaa samettitakkia olen myös katsellut sillä silmällä =) Ainakin meidän paikallisessa Lindexissä on puhelinnumero mihin voi lähettää viestin, takaisin saa viestin millä saa -25% alea kassalla yhdestä tuotteestä. Viestiähän voi näyttää monta kertaa jos ostaa tuotteen kerrallaan ;)

    Voin jakaa meidän käyttökokemukset Lindexin toppavaatteista viime talvelta:

    Vanhemmalla pojalla oli yhtenä varustuksena Fix-takki irroitettavalla fleecellä ja Lindexin toppahousut, mitkä muistaakseni Mia sinäkin esittelit blogissasi. Hintaa niillä oli viime vuonna 60 euroa takilla (itse ostin puoleen hintaan kun myivät jo syksyllä) ja 30 euroa housuilla. Nämä olivat käytössä koulussa ja poika on varsinainen rymy-jooseppi.
    Takissa ei näy mitään kulumaa, vedenpitävyys oli hyvä, eli kertaakaan ei takista kuoriutunut märkä lapsi. Heijastintereissä näkyy kulumaa ja nappilistassa on alapuolella sauma purkautunut noin 5cm matkalta. Fleece on hyvässä kunnossa, ei näy nyppäymää.
    Edit. Huomasin rinnan kohdalla pienen reiän, osunut varmaan johonkin terävään oksaan.

    Housut olivat talven jäljiltä polvista kuluneen näköiset ja taisi niissä olla reikäkin. Vettä eivät kuitenkaan päästäneet läpi.

    Fix-hanskat kestivät käyttöä hyvin ja säilyivät ehjänä tälle talvelle.

    Nuoremmalla pojalla oli käytössä yhtenä settinä samanlaiset toppahousut ja ihan perusmalliston takki, eli vettähylkivä. Näissä taas ei ollut minkäänlaista käytönjälkeä ja myinkin ne juuri lähes uudenveroisina eteenpäin.

    Eli mun kokemuksen mukaan jos lapsi on kamala remuaja, niin saa vaatteet rikki. Tosin meidän poika saa ihan kaikki vaatteet, merkistä riippumatta. Sille on ihan turha edes ostaa mitään kalliimpia vaatteita kun kaikki on ihan palasina kuitenkin =)
    Nuorempi poika taas sottaa, mutta vaatteet saa onneksi pestyä, ja nämä Lindexin vaatteet säilyy hänellä ehjänä, kuten kalliimmatkin merkit.
    Mun mielestä kuitenkin ihan varteenotettava vaihtoehto talvipukeutumiseen. Tänäkin talvena vanhempi poika saa Lindexin talvivaatteita, ehkä nuorempikin tuon haalarin =)

    VastaaPoista
  14. Meillä oli viime talvena molemmilla lapsilla ihan kunnon ulkoilukäytössä Fixin takit ja housut ja täytyy sanoa, että olivat aivan loistavat kestävyydeltään, noiden pukujen perusteella hinta-laatusuhde on mun mielestä todella hyvä. Puvuissa on niin luisteltu, lasketeltu, laskettu mäkeä kuin rymytty muuten vaan ja molemmat puvut olivat talven jäljiltä tosi hyvässä kunnossa. Paljon vähemmän käytönjälkeä näissä oli kuin myös viime talvena käytössä olleissa Minymon haalareissa. Huonoa oli puolestaan se, että takeissa oli Kappahlin tapaan aivan liian lyhyet hihat, tai sitten meillä on väärän malliset lapset. ;) Hihat jäivät molemmilta ensimmäisenä lyhyiksi, vaikka muuten takeissa olisi ollut hyvin varaa. Siksi meille tuskin enää tulee Lindexin/Fixin takkeja, elleivät mitoitusta muuta.

    VastaaPoista
  15. Minusta tuo poikien duffeli on ihana! Tulisi kyllä meille, jos olisi nyt mahdollisuus..Pitääpä laittaa korvan taa :)

    VastaaPoista
  16. Eskarilaiselle ollut mietinnässä joku parempi takki. Tuo ruskea duffeli-takki voisi olla kiva. Pojalle ehdotin tuota duffelia tai Mini Bodenin harmaata takkia missä punaisia tähtiä ja hän valitsi hetken mietittyään tuon Lindexin takin. :D

    VastaaPoista
  17. Zallaah; Hyvä idea, jos käyttöä ei välttämättä tule paljoa. :)

    Josefin; Joo, siis s-postitse minulle tipahtelee joskus alelappusia tai alekoodeja nettikauppaan.

    maman; Se vaihtui tässä jo jokin aika sitten siihen s-postiin, eli laput tulee minullekin aina kaikki sitä kautta. Tosin niitä tulee vähemmän kuin ennen, eli on varmaan siirrytty enemmän niihin liikkeiden suoriin alekampanjoihin (tyyliin osta 30e saat 10e alea).
    Alelapuilla olen minäkin aina Lindexin ja Kappahlin ulkovaatteet ostanut. ;)

    ninnu; Kauppatakkina ovat oikein asiansa ajavia minustakin nuo perustopat.

    Anonyymi; Toivotaan että tulee, luulisi ainakin. :)

    jarna; Ai teillekin on sattunut Kappiksen housujen kanssa niin. Minulla on kai käynyt hyvä tuuri kun ei ole tarvinnut vielä ainakaan reklamoida.
    Väittäisin että nuo Fixin on laadultaan kappista parempia, ainakin meillä ne on kestänyt kovaa kulutusta.
    Duffelitakkia taas tänään pyörittelin, ei se hupunsisus paha ole, selvästi oranssi kuitenkin. En tiedä jaksanko vielä ruskea-oranssi yhdistelmää. ;)

    Katja; Toki pitää lastakin kuunnella. :) Meillä Emil ei vielä sano pukemisasioihin mitään, heh äidin onneksi.

    Anna; Voi kiitos! Mahtavaa kuulla, että pidät blogistani.
    Todella kiva myös että löysit blogiini ja toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin. :)

    Suvi; Kiitos kovasti! :)
    Harmi kun ne lykkää noihin haalareihin ja takkeihin sellaista mistä valtaosa ei sitten pidä. ;)
    Mutta tosiaan tuossa vihreässä nuo menettelee, jotenkin kun ovat harmaat ja käy sävyyn ihan kivasti.

    Suwi; Niin se menee. :)

    Vera; Iso kiitos kun jaoit kokemukset meidän kaikkien kanssa! :)
    Olen kyllä täysin samaa mieltä, että jos lapsi on kova rymyämään, niin tuskin mikään ulkovaate ehjänä kestää.
    Fix on tosiaan minustakin laadukas suhteessa kalliimpiin merkkeihin ja etuna se että saa alekoodeilla halvemmalla.
    Täällä meidän Lindexillä roikkui sama tarjous katosta, että kun lähettää viestin saa -25% koodin. Mutta tiedätkö, minulle tuli vain takaisin viesti jossa ilmoitettiin minun olevan jo rekisteröitynyt!
    Ei siis alea, vaikka ei siinä kyllä missään lukenut ettei saa olla jo lindexin clubijäsen..

    sufee; Meillä monesti sama vika, miksihän ihmeessä ne hihat on niin nysät monilla merkeillä?? Huoh.

    Katja; Korvan takana on hyvä paikka, minullakin se nyt muhii siellä. :D

    Lauruska; heh, hyvä valinta. ;)

    VastaaPoista
  18. Mua niin ottaa päähän, että Lindexin tämä ns. pienten puoli loppuu kokoon 122 cm. Mielelläni näitä hankkisin vielä eskari-ikäiselle tytölle, mutta pitäisi olla 128 cm kokoa. Lindexin isompien tyttöjen mallisto on sitten ihan "pimu"-kamaa, jaiks!

    Ja toppaa... Lindexin toppaa en ole koskaan ostanut enkä varmaan ostakaan... Ennemmin Minymoa :)

    Rose

    VastaaPoista
  19. sain reklamoida lindexin siitä sadehaalarista, ekaa mallia ja turkoosi. oli molemmat lahkeet täynnä reikiä siitä saumateipistä-olin kuulemma eka, ja sitä oli käytetty 2kk. sain rahat takas :)

    VastaaPoista
  20. Jotenki en miellä Lindexiä varsinaiseksi ulkovaatemerkiksi, joten meille ei näitä varmastikaan tule. Mulle nuo polvipaikat on ehdoton ei. Harmi vaan, että Po.Piltakin on tulossa 2-värisiä haalareita. Kauppatakkeja meille ei ensi talveksi osteta, jemmasta löytyy varmasti ainakin esikoiselle. Muutenkin hävettävän vähän tulee käytettyä 2-osaisia settejä talvella, paljon helpommalla pääsee haalarilla.

    VastaaPoista
  21. Mä vähän petyin Lindexin toppavalikoimaan... Tosin livenä en ole nähnyt vielä muuta kuin tuon sammaritakin. Minuakin tökki se oranssi vuori ja 40€ takiksi oli minusta vähän huolimattomasti ommeltu :(

    Paljon pojista Hanna

    VastaaPoista
  22. Ovat kyllä ihan kivoja ja muistaakseni nämä pärjäs jossain testissä loistavasti, yhtä hyvin/jopa paremmin kuin monet kalliit merkit. Harmi kun en nyt muista tarkemmin. Kehuja olen kuullut. Mahtavatko olla kovin pientä mitoitusta?

    VastaaPoista
  23. Rose; Oon sama mieltä, koot saisi ehdottomasti olla isommat kuin vain 122cm asti!
    Niin ja sitähän sitä pitää mistä tykkää. :)

    Zallaah; Harmi, mutta hienoa että sait rahat takaisin! Olen kuullut ja itsekin todennut että Lindexillä reklamaatiot toimii tosi hyvin. :)

    laura; Joo, ei polvipaikat ole minunkaan lemppareita. Niitä usein kartan, mutta jos on kiva väri ja hinta kohdillaan niin menee kakkoshaalarissa. ;)
    Harmi tosiaan niitä Po.p:n haalareita, ihan kamalia ne kaksiväriset!

    Hanna; Minä en saumoja tutkinut, mutta hyvä tietää. ;)

    Onaha; Minusta Fixin ulkovaatteet on aika hyvin kokoaan vastaavia. Housut ainakin, takissa meillä yleensä saa ottaa monelta merkiltä isomman koon, joten nämä ei tee poikkeusta siinäkään.

    VastaaPoista
  24. Minäkin vasta äskettäin olen tämän blogin löytänyt, ja nyt erityisesti vk- ja toppahankinnat kiinnostavat. Asumme kaukana kaupungeista, joten nettimyynnin varassa pääasiassa ollaan. Vaatemakusi vastaa niin hyvin omaani, että säästät minut paljolta etsimisen vaivalta ;). Erityisen suurella mielenkiinnolla seuraan isompien poikiesi vaatehankintoja. Leikki-ikäisille on helppo löytää vaikka mitä kivaa, mutta 10-vuotiaalle pojalle en oikein löydä kuin mustaa, mustaa, mustaa... FIXin pinkit henkselihaalarit voisi meille tulla, jos jostain löytyisi yhteensopiva takki. 128 cm eskaritytölle on Lindexin koot juuri hankalia, kun pitäisi teinien puolelta etsiä.

    VastaaPoista
  25. Miksi!!! Fixiltäkään ei saa toppahousua ruskeana... minä tarvin pojalle sellaset,mustia en hyväksy ku hätätapauksessa... :)
    Ei ollut KappAhlin proXtec mallistossakaan ruskeaa... Ankeata! =)

    VastaaPoista
  26. Anonyymi; Kiva kuulla että saat poimittua hyvät vinkit! :)
    Koitan muistaa bloggailla isompienkin vaatehankinnoista aina kun niitä teen.

    Elina; Nyt tosiaan aika harvalle taitaa ruskeaa tulla.. Reimalle tulee ainakin ruskeat toppahousut, jos yhtään tykkäät? :)

    VastaaPoista
  27. Moi Mia,

    Sattuisitkohan asiantuntijana tietää vähän enemmänkin näiden LIndexin vaatteiden ominaisuuksista. Tai sitten kertoa, mihin soittamalla saisi väähn enemmän tietoa...

    Ihmettelen siis minäkin noiden kolmen haalarimerkin eroja. Kaikki muka vedenpitäviä, mutta vain Fixissä on ilmoitettu vesipilariksi 10 000. Hinta kuitenkin sama kuin Outwearilla. Samoin Fix on merkitty hengittäväksi, Outwear ei. Ennen Outwear on aina ollut halvempi kuin Fix, jota taas olen pitänyt ihan Reimatecin saman veroisena kuin muitakin tec-vaatteita.

    Mikä siis on Outwearin vedenpitävyysaste, 3000, 5000 vai peräti 10 000? Ja eikö se sitten muka hengitä?

    Outwearin haalari (vihr) on kivemman näköinen kuin Fixin musta (liian musta), joten haluaisin sen... Sitäpaitsi Fixistä ovat jo kaikki isot koot loppu ainakin nettikaupasta.

    Jos sinä et tiedä, niin mihin soitan? Asiakaspalveluunko vai liikkeeseen? Liikkeissä ainakin annetaan aina ihan sekavaa ja erilaista tietoa. Mm. soitin usemamman kerran eri Hgin liikkeisiin kysyäkseni, milloin haalareita tulee liikkeisiin. Ensin vastattiin koko ajan, että ensi viikolla tulee, kunnes sitten yhtenä kertana sanottiin itsestään selvyytenä, että isompien haalareita ei tule ollenkaan kauppoihin..!

    Kiitos guru!

    t. Lindexin ja Kappiksen edullisiin, mutta hyvännäköisiin ja käytännöllisiin ulkovaatteisiin ihastunut

    VastaaPoista
  28. Meillä on ollut useampana edellisenä talvena Lindexin FIX-takki ja -housut. Ollaan oltu älyttömän tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen! Tilasin ne myös tänä vuonna. Olin tavattoman pettynyt, kun olivat poistaneet tämän vuoden mallista sen irrotettavan fleecetakin. Senhän sai vetoketjulla suoraan kiinni ulkotakkiin tai sitten erikseen käytettäväksi.

    Laitoin Lindexille palautetta ja sain tänään vastauksen (Lindexin suomenpää on suomentanut tämän ruotsista):
    "Hei,
    saimme paljon palautetta viime vuonna että takki tuntui niin isolta fleecetakin kanssa ja monet halusivat että poistamme tämän. Nyt on siis mahdollista valita joko haluaa fleecetakin tai ei.

    Tänä vuonna olemme lisänneet "lumilukon" ja kehittäneet mallia "lohkolla". Olemme myös työskennelleet pehmeämmän ja taipuisamman materiaalin kanssa. Olemme kehittäneet ja parantaneet tuotetta ja toivomme että tämä sopisi monille meidän asiakkaillemme kuin aikaisempi malli.

    Koskien hintaa - raakaainehinnat ovat nousseet koko maailmassa. Toivottavasti olet tyytyväinen vastaukseeni!

    Parhain terveisin,
    Lena
    Lindex Osto"


    Onko oikeasti tosi, että joku on valittanut siitä fleecetakista? Minusta se oli älyttömän kätevä!

    VastaaPoista
  29. Mihis mun kommentti hävisi? Lähetin sen pari tuntia sitten ja näkyi sivulla. Nyt ei enää.

    VastaaPoista
  30. Anonyymi; Anteeksi kamalasti, että en ole sinulle vastannut! Joskus unohtuu, kun ei vaan heti ehdi..
    Eli minullakaan ei kyllä ole mitään tietoja noista Lindexin toppavaatteiden ominaisuuksista. Juuri samaa ihmettelin, kun esim. jokaisessa haalarissa lukee melkein samat jutut ja mitään tarkempaa tietoa ei ole mainittu.
    Itse suosittelisin laittaamaan Lindexin nettisivujen kautta heille s-postilla kyselyä, sitä kautta varmaan saat infoa parhaiten. :)

    Pihla; Julkaisin vasta kommenttisi, kun en aiemmin ehtinyt. ;) Oikeestiko näkyi silloin kun laitoit? Ei pitäisi, koska kaikki menee hyväksyntäni kautta. Kummaa.

    Oho, aika jännä tosiaan että fleecetakista on valitettu! Sen kuitenkin sai siitä pois, niin mitä haittaa siitä on muka ollut? Minustakin se oli hyvä, kun meillä oli pari vuotta sitten Fixin talvitakki. Ihana kun kovemmilla pakkasilla sai sen alle lämmittämään.

    VastaaPoista
  31. Mä varmaan näin harhoja, että se kommentti näkyi :D Huomasin vasta tuon toisen kommentin jälkeen, että vaatii hyväksymisen.

    Ihmettelin myös samaa, että miksi joku olisi valittanut siitä fleecetakista, kun sen sai tosiaan irti. Tuli lähinnä mieleen, että Lindexin selitys asioille, jotka eivät ole todellisia ;)

    Jos tätäkin blogia lukevat laittaisivat palautetta Lindexille asiasta, niin siitä voisi olla tuleville vuosille hyötyä :) Tuskin tälle vuodelle muutosta tulee.

    VastaaPoista
  32. Meilläkin on ollut jo usemapi Fixin talvitakki, mutta minusta se kiinnitettävä fleece ei ollut kätevä. Tai siis olihan se fleece kiva, mutta ehdottamasti irrotin sen ja käytin erikseen. Mielestäni oli hankalampi pukea kun fleece oli kiinni takissa.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)