maanantai 29. elokuuta 2011

Kakkuja


Isin lähdettyä viettämään poikien kanssa ehken viimeistä kesäpäivää veneelle, jäi äiti kotiin leikkimään.
Tein KAKKUJA.

Muutama tunti siinä vierähti, eikä nämä kakut lihottaneet.
Taputtaa itseään olalle. Nyt se on tehty, koko toppavarasto käyty läpi. Kartoitettu tulevan talven tarve, siivottu jemmakaappi ja tehty kirppis- sekä huutispinot. Tällä viikolla huuto.net naputtelua, vinkkaan sitten vielä kun on valmista. ;)


16 kommenttia:

 1. Wau, reipas! Sietääkin taputtaa :)
  Mulla ihan vaiheessa...ehkä tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköisiä kakkuja :) Värit näyttävät niin houkuttelevilta..ja mukava arvailla mitä noi kakkujen täytteet sisältävät ;)

  VastaaPoista
 3. OOO tosi makoisan näköisiä kakkuja! =)

  VastaaPoista
 4. Eihän teillä enää 86cm toppaa ole huutikseen menossa?

  VastaaPoista
 5. Tämän homman takia minä pyrin kirjaamaan listaan aina, kun olen ostanut uusia ulkovermeitä. Ei tarvi koko taloa laittaa sekaisin, kun koittaa kasata kautta kuntoon:D Toki silti tulee tonkittua kaikkia ihanuuksia:)

  VastaaPoista
 6. "Älä tule paha kakkuuu, tule hyvääää kakku!"

  Hahaa, ihania kakkuja, maistuis meillekin :) Mie tein vaan yhden sievän pikkukakakun ja yhden isomman, vielä uupuis toppatakkia, kenkää ja asustetta. Mut kun en tiedä mitä mää haluan. Ja välikauttakin uupuu hitusen, syksyn pärjää, mut kevääksi jäänevät pieniks...hmm. :)


  Ihana tapa rentoutua siellä :) !

  VastaaPoista
 7. Muhkeat kakut olet pyöräyttänyt :D

  Talvea odotellessa, käy ihmeessä kurkkaamassa käsityöblogini arvonta ;)

  VastaaPoista
 8. Onko sinulla mitään niin pientä kuin 80-86cm? =)

  VastaaPoista
 9. otsikko "kakut" liippasi niin läheltä, että oli pakko tulla kurkkimaan. mutta tämä olikin parempi versio, kun ei lihota :D

  VastaaPoista
 10. Ihania, herkullisia kakkuja! Nam! Täällä poden loppuraskauden "pesänrakennusviettiä" ja moiset kakut uppoavat siihen erinomaisen hyvin ;)

  t. Kolmen pojan äiti

  VastaaPoista
 11. Jos kävisi niin hyvä tuuri, että teiltä olisi lähdössä kiertoon tuohon NameItin ruututakkiin kuuluvat ruskeat toppahousut, voisin ostaa ne heti, jos vaan koko on oikea!
  Meillä oli viime talvena tuo setti käytössä, ja oli aivan mahtava. Takki mahtuu hyvin vielä toisenkin talven, mutta housuissa ei riitä enää pituus :)

  Anna

  VastaaPoista
 12. Onko ticketin pallokuosin haalari menossa myyntiin? Koko? Olen kiinnostunut jos koko oikea :)

  VastaaPoista
 13. Hyvä Mia! Mä sain kanssa tehtyä, tosin kolmeen otteeseen, meillä tarvittiin todella vähän ja nyt on kaikki kasassa muutamaa asustetta ja rukkasta lukuunottamatta mitkä pitää vielä sulta tilailla ;)

  VastaaPoista
 14. Heh, kiitän! :D
  Ihan pieniä kokoja ei enää ole meillä myyntiin tulossa, vain 104cm ylöspäin. Niin ja kaikki menee valitettavasti suoraan huutikseen, kun se on se paras ja helpoin tapa minulle. :)
  Ticketin pallohaalari on kokoa 104cm ja se lähtee huutikseen. Name Itin ruskeat toppahousut menee Oliverille vielä tämän talven.

  VastaaPoista
 15. Minä haluaan sen pallo haalarin :) koska millä nimellä sinä niitä siellä myyt ?

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)