lauantai 4. kesäkuuta 2011

Turkoosit kesäyöt


Muistatteko kun vähän aikaa sitten tuskailin kesäpyjamien puutteesta, no enää en. Olen nimittäin onnistunut haalimaan hyvän varaston kasaan. Aika turkoosilta näyttää, ostoksia tehdessä tuli taas kerran mieleen, että eikö pojille voi olla muuta kun turkoosia tai tummansinistä? Ei kuitenkaan auttanut kun valita se toinen, se kaunis väri niistä kahdesta. Ja kun niitä silloin niitä vinkkejä kaipaili muutkin, niin tässä tulee minun valintoja hikisiin kesäöihin.

 

Emilille tuli ne H&M:n dinopyjamat, kun olivat edulliset ja kokemuksesta luotin siihen että ne kestää (ainakin aiemmat on kestäneet). Toinen luottomerkkini alusasuissa ja pyjamissa on Name It. Meillä on vanhimmalla ollut nyt Name It pyjamia pari jo toista vuotta kovassa käytössä ja niissä ei ole juurikaan nukkaa. Nyt sattui olemaan pyjamat ota 3 maksa 2, joten nappasin meille satsin. Eli oikean puoleissa kuvassa ylempi tätä sarjaa ja alempana Name It:n yksittäin myytävät trikooshortsit, joiden kaverina H&M:n hihaton.



Lisäksi ostin kasan Name It boksereita, jotka menee hyvin myös yöhousuina pahimpina helleöinä. Samaten H&M:n halvat hihattomat toimii vaihtopaitoina (shortsit dinopyjamista).
Meillä nimittäin välillä vaihdetaan kesken yön paitaa, kun se on läpimärkä tai sitten jatketaan loppuyö ilman. Mutta vaihtoa tulee kuitenkin joka yölle.



10v & Oliver sai myös omat Name It pyjamat (vasemmalla), niissä on muuten suurin koko 146/152cm. Huomasin tosin vasta kotona, että shortsien vyötärö on liian löysä meidän pojille, joten joudun pujottamaan sinne uuden kuminauhan. Oliverille lisäksi ne ohuet trikoiset Name It shortsit ja Lindexin halpa hihaton. Sekä Lindexin Star wars pyjama 134/140cm.



Yleensä en pidä noista pyjamista, joissa on kangashousut trikoopaidan kaverina (vasen), mutta päätin ostaa testiin kun pojat tykästyi. Toimii kyllä hyvin, pojat kehui että on vilposat. 11v:lle siis H&M ja Oliverille Lindex mallistoa.
Isommille hain aikani myös trikooshortseja kesäpyjamiksi t-paitojen kanssa ja löysin edullisia Ellokselta. Nuo oli ota 3 maksa 2 ja hintaa jäi siis n.5,30e kpl. Näihin kaivelin kaveriksi vanhimpia t-paitoja.

Näin sain kasaan 4-5 kesäpyjamaa per poika, sopivasti meille.
Muistinko mainita että meillä pyjamissa viihdytään, joskus kymmeneen tai jopa koko päivä (jos on kotipäivä). ;)




8 kommenttia:

  1. Ihania yöppiä! Vitsit kun meilläkin lapset tajuaisi sen että kesällä EI tartte laittaa villahousuja ja sukkia nukkumaan(talvella sen sijaan ihan tarpeen). Tunnen olevani hieman alivarustautunut tällä saralla, meillä on vain kahdet yöpät/lapsi ja pahnanpohjimmainen poika saa pitää nyt ja jatkossakin siskojen vaalenpunaisia balleriina/HelloKitty/muuten vaan tosi tyttömäisiä jäänteitä, uusia en osta kun nuo edelliset on ihan hyviä..

    VastaaPoista
  2. Hih teillä on tyylikästä väkeä öisinkin. Meillä 140-146 kokoa käyttävä poika pitää vieläkin 122-128 cm yöpukujaan. On jostain syystä niin kiintynyt niihin, eikä purista, tietty lahkeet on lyhyet ;)
    Monesti yöasuna toimii myös vanhoista välihousuista eli pitkistä kalsareista saksitut "caprit" ja vanha t-paita.
    Meillä on joskus enemmänkin panostettu noihin yöasuihin. Lapset joutuivat olemaan töidemme takia vuoropäiväkodissa öitä. Silloin jonkinlaiseksi "hyvänmielen tuojaksi" päiväkodin iltoihin ostelin paljon kiva kuosisia yöpukuja. Eli siis lapsien mielestä kiva kuosisia, dinoja, supersankareita yms

    VastaaPoista
  3. Kivoja pyjamia! Meidän pojat nukkuisivat mielellään ihan ilman vaatteita.. Hihattoman paidan ja alushousut saa korkeintaan päälle ;)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi; Onneksi pienimmät ei valita vaikka pojalla onkin Hello kittyä, meillä Emil olisi varmaan innoissaan. ;D
    Meillä käytiin vasta taistelu Emilin kanssa että niitä sukkia ei enää tarvitse, oli muuten vaikea luopua niistä kun oli niin tottunut pitämään. heh.

    Anonyymi; Heh, en tiedä mikä pyjamissa viehättää, mutta ne on aina ollut se minun juttu. ;)

    Vauhtivekaroiden äiti; Meillä taas pojat ei tykkää oikein nukkua alushousuilla tai nukkuu ne jos muuta ei ole, mutta aina valittaavat. ;D

    VastaaPoista
  5. Raikkaan näköisiä settejä! Meillä kanssa tykätään H&M:n yökkäreistä ja nuo samaiset dinosetit löytyy isommalta. Se on sellainen kuumakalle että nukkuu läpi vuoden pääasiassa vain lyhythihaisissa :)

    VastaaPoista
  6. Lukemassa ekaa kertaa ja liityin lukijaksi. Meilläkin on melkoista poikien tyyliä, kun meillä on 3poikaa =D

    VastaaPoista
  7. Sonja; Nuo on tosiaan kivat. :)

    Hellu; Tervetuloa lukijaksi! :)
    Teilläkin on siis mahtava meno upealla poikajoukolla. Heh.

    VastaaPoista
  8. Kiitos =)
    Kylläl vain vilskettä riittää =D Meillä on pienempiä poikia kuin teillä, mutta meno on oikein railakasta =D

    Kiva nähdä teidän vaatevarastoja,kun tuntuu että saa pojille hakemalla hakea nättejä vaatteita.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)