tiistai 14. kesäkuuta 2011

Maailman suurin puukirkko


Mikäli satutte lomailemaan täällä Itä-Suomen suunnassa, niin suosittelen ehdottomasti käymään Kerimäellä. Ihan vaan siksi että siellä on se maailman suurin puukirkko. No joo, olen hieman puolueellinen koska olen asunut Kerimäellä 12v. (6-18vuotiaana). Tuo kaunein tietämäni kirkko oli rippikirkkoni ja menin siellä myös naimisiin. ;)

Mutta se on u.p.e.a!

Samalla reissulla suosittelen käymään uimassa kirkkorannassa.Tuo ranta on ihan uskomaton, siinä saa kävellä pitkänmatkaa ennen kun vesi syvenee.


Pst. Kesän yhdeksi suosikkipaidaksi nousee selvästi tämä Maxomorran mansikkapaita. Tosi herkku!
22 kommenttia:

 1. Mahtava kirkko! Valtava!

  Ja Emilin asu on ihana! Meillä isommilla sama setti molemmilla, ei vaan olla vielä käytetty!

  VastaaPoista
 2. Onpas mahtavan hyvännäköinen kirkko! Meilläkin tuo mansikkapaita on suosikki :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, voitais tosiaan käydä kun sinnepäin ajaudutaan. EN ole muistanut koko asiaa vuosiin! Ja ah, ranta -pääsispä jo nyt!

  VastaaPoista
 4. Olipas hauska katsoa kuvia tutuista maisemista! Vietetään kesiä isäni lapsuudenseuduilla ja viime kesä meni juurikin mm kirkkorannassa läträtessä :) Mikään ei voita Puruveden kirkkautta! Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 5. Me ollaan joskus käyty tuolla.:) Hieno paikka.

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hienolta tuo kirkko! Kyllä on herkullinen paita :D Mitä kokoa...? Meidän tämän kesän suosikit onkin varmasti vasta ensi kesän suosikit, ei ollut poika ihan yhtä vaatekokoa kasvanutkaan, vaikka luulin... Mutta onhan siellä sitten monta kivaa odottamassa ;D

  -Jamina-

  VastaaPoista
 7. Kaunis kirkko <3 ja niin kesäiset pojat ja upeat maisemat :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun laitat kuvia sieltä maakunnasta =)
  Olen käynyt tuolla joskus noin 10-vuotiaana ja muuten ajellut vain ohi. Mahtava kirkko se on. Tykkään myös länsirannikon kirkoista.

  VastaaPoista
 9. Hei mehän ollaan samalta kylältä :D Minä myös suosittelen käymään tuolla kirkossa... se on paljon mahtavampi livenä kuin kuvissa!

  VastaaPoista
 10. On kyllä kaunis kirkko. Ollaan käyty sitä katsomassa kun olin noin 7-vuotias. Sain vastuulleni kuvien ottamisen ja kun kehitettiin kuvat, niin olin sitten ottanut kuvia vaan kellotapulista =)

  Mansikkapaita on kyllä ihanan näköinen, täytyy katsoa jos jostain löytäisi hyvällä alella. Taas tuli sorruttua Lindexin ja HM:n nettialeihin, hupsista vaan ja tili tyhjäksi.

  VastaaPoista
 11. Oijoi ! Juuri tänää mietittiin lasten kanssa että millonkohan taas pääsee Kirkkorantaan..... Vettä kun tulee taivaan täydeltä :( Olisin ottanut kameran mukaan ja kuvaillut sieltä vedestä käsin. Menimme Amalian kanssa vaikka kuinka syvälle ja silti vettä oli vain jalanmitta :/

  Mutta monta kertaahan tuolla ehdittiinkin jo käydä :) IHANA mansikkapaita.

  ps. tuo kirkon huippu näkyy makkarimme ikkunaan.

  VastaaPoista
 12. On hieno.

  Tosi kivoja kuvia pojista. Ja mansikkapaita on tosiaan kiva.

  VastaaPoista
 13. Komea kirkko! Voitais pistää lapset rannalle parkki ja aikuiset vuorotellen tsekata kirkko :)

  VastaaPoista
 14. Hieno on kirkko!
  Ja paita ihana, mäkin nappasin viime viikolla mukaan kans- pitkähihasena tosin, kun kirppiksellä missä oli paikka myydään uutena Maxomorraa.. Se oikein huuti ottamaan mukaan:D

  VastaaPoista
 15. Hei kivaa kun moni onkin jo pistäytynyt. ;)

  Ja ketkä tietää, niin mehän asutaan ihan siinä viereisessä kauniissa maisemassa. ;D

  äiti kuudelle; Näin sinut itseasiassa kun me käytiin siellä (perjantaina), kävelit just jonkun lapsosen kanssa tuolla kaukana vedessä. Me oltiin jo lähdössä, niin en viittinyt alkaa huutelemaan. :D

  Jamina; Paita on 110/116cm, vähän reilu, mutta menee varmaan sitten meilläkin kaksi kesää. ;)

  VastaaPoista
 16. Onpas ihania kuvia! Ja kivoja maisemia, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 17. :D Joo, olin Amalian kanssa kahlaamassa. Emil oli isänsä kanssa siinä rannassa. Tai pikemminkin poika leikki niissä pukukopeissa ;) Ne olivat hänen kotinsa.....

  VastaaPoista
 18. Kivannäköinen kirkko ja muutenkin ihania kesäkuvia!

  VastaaPoista
 19. Ny jäi vaivaamaan. Ite nimittäin asuin 4-18v Kerimäellä ja tuo kirkko on myös oma rippikirkko. :D Vanhemmat asuu siellä vieläkin. Ja on muutes tosi nätti kirkko, vaikka näin puolueellisesti sen sanonkin.

  VastaaPoista
 20. Mie oon yrittänyt pyydystää siun sähköpostiosoitetta. Kivat sivut on siula.

  VastaaPoista
 21. äitiliini; Kiitän! :)
  On se s-postiosoite tuossa sivussa ollut, mutta onhan se huomaamaton. Nyt ainakin löytyy kun on ylhäällä blogin nimen alla. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)