tiistai 21. kesäkuuta 2011

Reima syksy-talvi 2011-2012


Makupaloja myös Reiman ensi talvesta, olkaapas hyvät!
 







Ja vielä syksyn sateisiin..




Miltäs näyttää vai näyttääkö miltään?
Minusta tuo tyttöjen kukkahaalari on todella ihana, poikien vihreä takki on kiva kanssa. Raitasetistä en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata.. Mutta hei, lisää kuvia odotellessa.



34 kommenttia:

  1. Hupsis, elin viime talvea otsikon mukaan. Korjattu! ;D

    VastaaPoista
  2. Kukkahaalari on aivan ihana! Todellakin varteenotettava vaihtoehto meidän neidille.:)

    VastaaPoista
  3. No nyt löytyi mallisto mun makuun! Todella kivoja ja ihanuus oikein korostuu kun vertaa muiden merkkien mallistoihin ;) Tykkään näistä kaikista ihan alinta liilasävyistä sade?asua lukuunottamatta. Ylin kukkahaalari on ihan mielettömän ihana! Samoin poikien kaksi ylintä ja kirkas vihreäraitainen sadeasu!

    VastaaPoista
  4. Kukkahaalari ja raitanen tosi kivat.

    VastaaPoista
  5. Raidalliset näyttää minusta hauskimmilta :)

    VastaaPoista
  6. Voi tuo kukkahaalari!!! Syötävän suloinen <3 <3 Voiskohan pojan pukea tuohon :D :D

    VastaaPoista
  7. Kukkapuku on suloinen. Raita-asun takki voisi ollan ihan kiva yksiväristen housujen kanssa. Olen ostellut vaalealle esikoiselle paljonkin noita raitakuosisia ulkovaatteita ja samalla aina kokeillut keskimmäiselle. Värit tuppaavat olemaan liian hailakat keskimmäiselle, jolla on itsellään vähän voimakkaampi väritys. Tuossa olisi kerrankin väriä raidoissa :)

    VastaaPoista
  8. Minä taas tykkäsin raidoista aika paljonkin, niin haalarissa kuin sadesetissäkin. Mietin jo mielessäni niiden yksiväriä asusteita, kenties keltaisia piristeitä saappaiden, hanskojen ja hattujen muodossa.

    VastaaPoista
  9. Tuo tyttöjen kukkahaalari on kyllä tosi kiva! :) Harmi, kun sille ei meillä ole käyttäjää.

    VastaaPoista
  10. tyttöjen kukallinen haalari on kyllä nätti kuvissa. mutta yleensä en sitten ole yhtään syttynyt reimaan enää kaupassa. hauska juttu vielä lisäksi että kuvasivat näitä meidän vakkaripuistossa..

    VastaaPoista
  11. Kiitos Mia näistä talvimallistoista, täällä toinen joka jo innoissaan miettii näitä (vaikka toki kesästäkin nautitaan ensin!). :) Näistä Reiman kuvista sekä pienten tyttöjen kukkahaalarin että isompien kukkatakin kuosit ja värit miellytti minun silmää. Olen suunnitellut että ainakin tytölle Reiman takki-housut -setti tarvitaan, kun ovat mukavan notkeaa ja kevyempää materiaalia ja soveltuvat esim. luisteluun ja hiihtoon minusta paremmin kuin esim Ticketin paksut ja kankeammat setit (jollaiset meillä on jo siis jemmassa pakkasia varten).

    VastaaPoista
  12. Kukkahaalari voisi tulla meille, se on ihana!!

    VastaaPoista
  13. Opsansaa :D! Reimalta positiivinen ylläri tämä! Yleensä en pidä alkuunkaan Reiman kuoseista, niistä "suikalekaistale"-lookeista, mutta eihän niistä näy jälkeäkään :). Tuskin meille Reimaa tulee, kun on muut haalarit mielessä, mutta kiva yllätys tämä! :) Lisää talvimallistoja odotellen..milloinkohan Po.P julkistaa mallistonsa? Tai Ticket..lähinnä kiinnostaa baby baggien värit kiinostaisivat :).

    VastaaPoista
  14. Tuo tytön haalari asusteineen on mahtava!!! Olis vaan se tyttö! Miksei pojille melkeen koskaan ole yhtä ihania...?? Nuo raidat on jo nähty.

    VastaaPoista
  15. Ihan kivalta näyttää.. jotenkin Reimalta odottaa enemmän. Meidän neidille on ensi talven kamppeet jo hankittu ja sieltä löytyy viime talven Reimatecia. Toisaalta joskus huomaa, että jokin vaate näyttää paremmalta livenä kuin kuvassa.. :)

    Mutta kiitos postauksesta, nämä on ihan mielenkiintoisia ainakin itsestä kun rupeaa ajatukset vaatehankintojen kannalta siirtymään syksyyn/talveen :D

    VastaaPoista
  16. Pikkutytön haalarin kukkakuosi on kiva. Saakohan sitä isommille takkina?

    VastaaPoista
  17. Yllättävän kivoja! Oikeastaan pidin kaikesta muusta, paitsi alimmasta sadevaatteesta. Harvoin Reimalta näkee näin kivaa mallistoa.

    VastaaPoista
  18. Aika kivan näköinen mallisto näiden perusteella! Tuo kukkahaalari on oikein söpö ja vihreä pojan takki samoin. Voisivat vaikka ktiutua meillekin:-)

    Kiva Mia kun postaat näitä talvimallistoja.

    VastaaPoista
  19. Osa näyttää ihan kivalta :). Tuo ekan kuvan kukkahaalari näyttää ihan mukavalta mutta on ehkä sitten kuitenkin mun makuuni liian kirjava tai... No, täytyy varmaan nähdä livenä ennen kun tietää :D. Onneksi meillä kuitenkin on viime talven Strawberry jemmassa. Tuota kukallista voi sitten harkita vaika alesta seuraavassa koossa jos neiti näyttää enemmälti venyvän. Rukkasia näyttäisi kuitenkin tulevan oikean värisenä :D.

    VastaaPoista
  20. Ensinnäkin kiitokset näistä talvivaate ym. tulevien mallistojen postauksista. Nämä on parhaita. :)
    Mulla kolahti nyt tämä Reima. Toi raitahaalari taitaa olla pakko saada juttu ensi talveen. :) Samoin kuin se viime talven Ticketin pallohaalari. :)

    Terkuin, Sonsku

    VastaaPoista
  21. Näissä blogeissa paljon hehkutetaan tickettiä ja muita merkkeijä, mutta kokeiltuani nyt muita merkkejä palaan ehdottomasti reimaan. Reima on niin mukava käyttää lapsella ja niin hyvän mallinen. Suosittelen =)

    VastaaPoista
  22. Kivannäköisiä!
    Meillä kohta 3 ja puoli vuotiaalla pojalla on tähän saakka kaikki talvivaatteet olleet Reimaa.
    Palelija on pysynyt hyvin lämpimänä eikä laatu ole pettänyt koskaan.
    Mahtavia nämä postaukset,kiitos Mia!
    Ensi talvena meillekin voisi jo tulla muutakin kuin Reimaa tai ainakin toinen puku eri merkkiä..
    Ihania talvihaaveita kesän keskelle :))
    Terv. Eeva

    VastaaPoista
  23. Ihana tuo kukkahaalari. Harmi, kun ei ole enää sen kokoista käyttäjää. Tuo raitahaalari muistuttaa jotenkin liikaa viimetalven minymon raitahaalaria ja väristäkään en liiemmin tykkää. -Marru-

    VastaaPoista
  24. Ihana toi tytön kukkahaalari, voisin ehkä sitten alesta ostaa seuraavaan talveen. Nyt meillä on samantyylinen jo ensitalveksi varattu (Lennen ruskeapohjainen kukkahaalari).

    Kivoja nää postaukset, lisää! ;)

    VastaaPoista
  25. Höh miksi pojille ei ole jotain tuon kukkahaalarin tapaista? Pitääkö se ite alkaa suunnittelemaan? ;) Voiko se olla niin vaikeaa tehdä pojille yhtä kivoja? Ärsyttävää. EI siis Reimaa meille. =)

    VastaaPoista
  26. Vastarannankiiski ilmoittautuu. Ei kolahda :) Mutta asiaan ehkä vaikuttaa, että olen jo aika ihastunut CupCaken haalareihin...

    VastaaPoista
  27. Itseäni ei niin hirveästi säväyttänyt tämäö Reiman talvimallisto. Ainut kiva oli se raidallinen haalari, eli jos joku, niin se voisi olla potentiaalinen vaihtoehto?

    Kiinnittikö kukaan muuten huomiota siihen, että siitä raidallisesta haalarista tulee mieleen viime talven Minymon haalareiden raitakuosi...? Saattaa kyllä olla, että vain itse sen kuvittelin ;)

    www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  28. Ihanaa, meidän näköistä kuosia taas kerran:)

    VastaaPoista
  29. Oho, mikä iloinen yllätys! -varsinkin kun inhosin tämän kevään mallistoa. Alesta näitä meidän pojille varmasti päätyy. Ensi talvi kun on jo kunnossa...Paitsi ehkä tarvetta kaksiosaiselle puvulle olis. Siksi kelpaisi tuo vihreä raitatakki yksiväristen housujen kanssa. Tykkään!

    VastaaPoista
  30. Olen kai poikkeus, mutta ainakaan näiden kuvien perusteella ei säväyttänyt sitten alkuunkaan. Raidallinen haalari on tosiaan ihan kuin Minymon viime talvinen ja kuten siinäkin, myös tämä on mun mielestä väreiltään liian valju ja hailakka. Näistä ei tule meille mitään, pitää katsoa mitä muuta Reiman talvi pitää sisällään, mutta näiden perusteella en suuria odota. :/

    VastaaPoista
  31. Kiitosta vaan! Eli talvea tulee heti kun sitä aina jostain bongaan. ;)

    Aika moni tykkäsi, toivotaan että koko mallisto on siis yhtä kiva. Laitan heti lisää kuvia kun niitä tulee. :)

    Tosiaan pojille olisi kiva saada kanssa joku kuosi haalari, kun tytöille on tuo kukkakuvioinen.
    Tosin tuo taitaa olla vain 98cm asti ja takkinakin samaa kokoa varmaan. Eli pienille suunnattu.

    Meillä on ollut Reimaa aina, ainakin yhdellä pojista ja minä olen myös ollut tyytyväinen niiden laatuun. (anonyymille)


    Onaha; Jep, alimmat on sadeasuja.

    Unikuu; Aika hauska! Seurasitko kuvauksia? :D

    MillaMagia; Po.pin malliston ilmestymusestä en yhtään tiedä, lupaan laittaa heti niistäkin kuvat tänne kommentoitavaksi kun ilmestyy. :)

    Oliviah; Pelkäämpä että se on pienten kuosi 98cm saakka, mutta ihan varmaa tietoa minulla ei ole.

    VastaaPoista
  32. oi minnehhän nuita sade juttui tulis myyntiin? varsinki toi vihree setti kiinnostais =) tänne ei joskus tuu ky yhtä värii :(
    noh jospa keltaseen kettuun?

    VastaaPoista
  33. Joo raita puku on aivan ihana ja mallina siinä komeilee minun poikani ;)

    VastaaPoista
  34. Tämän postauksen myötä innostuin googlettamaan Reiman talvimallistoa ja venäläisiltä sivuilta löytyi jo kuvia/piirroskuvia talven mallistosta. Hakusana reima зима 2011-2012.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)