sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Minymo talvikurkkaus


Talven bongailu jatkuu.. Ne keitä ei vielä kiinnosta kurkkia tulevaa, niin muistakaa että sivulta pääsee nopsaan pois. ;) Näitä kun nyt tulee koska suurinosa toivoo niin ja siinä tahdissa kun kuvia eri mallistoilta ilmestyy.

Tässä siis talven 2011-2012 Minymoa muutaman kuvan verran.








Kuoseja ja värejä on varmaan enemmänkin tulossa, mutta tässä tälläinen pintaraapaisu.
Kolahtaako?
Itse tykkään tähtikuosista, siitä kun tulisi raikkaampia värejä niin olisin erittäin onnellinen. Tosin tuo tummempi olisi kiva syksyn pienelle koululaiselle.



24 kommenttia:

  1. Ihan kivalta näyttää tuo tumma tähtikuosi! Mulla olis hakusessa Miskalle joku tumma haalari kotikäyttöön ja nyt on jo kaksi vaihtoehtoa, tuo ja cupcaken tähdet!

    Ja minä tykkään katsella jo tulevia! Kiitos näistä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä kolahtaa! Tykkään kanssa tuosta tähtiprintistä. Toivon vaan että ovat saaneet laadun kohdalleen, niin paljon olen kuullut huonoa. Omalle kohdalle ei ole huonoa sattunut vaikka meillä on paljon ollut Minymota.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköisiä ovat.

    Meille ei tuota merkkiä kuitenkaan tule. Mieheni on himourheilija ja liikuntavaatteiden suurkuluttaja. Minymon laadusta on tullut tuomio: ei meidän lapsille. Liikuntavaatteksi kuulemma aivan p***oja ominaisuuksiltaan.

    Itsekin kyllä olen merkin välikausivaatteeita ihmetellyt; nehän on ihan kuin sadeasuja. Ei taatusti hengitä, eikä siten ole miellytäviä päälläkään.

    Vaan näkyyhän tuo heikohko laatu kyllä hinnassa. Hyvää ei saa halvalla...

    VastaaPoista
  4. Hassua kyllä, mutta just tällä hetkellä tuo harmaa haalari näyttäisi kaikkein parhaimmalta.
    Pojalle, jos on tarpeeksi isoja kokoja. Onkos näitä haalareita muissa väreissä jossain nähtävillä?

    Tytölle on pojan edellistalven ticketin tummansininen. Huokailin onnesta kun huomasin, että cupcaken ensi talvessa on kanssa sinistä tytölle. Se tarkoittaa sitä, että meidän tyttö saatetaan saada aivopestyksi siniseen, kun sinistä näkyy muillakin....

    Tuossa Kappiksen kohdalla ajattelin, että ei talvea tähän aikaan, mutta jotenkin sitä nyt alistuu, että ensi vuonna talvimallisto tulee ehkä jo toukokuussa =)

    VastaaPoista
  5. Tähtihaalari näyttää kivalle.
    Minymon haalareissa ja en ollut kovinkaan tyytyväinen laatuun. Peppu ja polvet karhentui aika pahan näköiseksi.

    VastaaPoista
  6. Tosi kirjavaa on... Äkkiseltään noi on jotenkin liian epäsymmetrisen kirjavia. Tykkäisin selkeämmistä. Tää kait kuitenkin on tulevan talven trendi.

    VastaaPoista
  7. Tähtikuosi näyttää kivalta! Tosin minäkin kaipaisin vähän kirkkaampia värejä :)

    VastaaPoista
  8. Tuo tähtijuttu kolahtaa meikäläiseenkin, esikoiselle olisi niin ihana. Harmi vaan että Miymon laatu ei vakuuta, meillä meni viime talvena kahdessa kuukaudessa keskimmäisella haalari ihan päreiksi (hihat ja polvet hapsuttuivat ja tuli pari viiltohaavaa). Jos ei olisi ideana kierrättää lapselta toiselle niin ostaisin edelleen, mutta kun meillä ostetaan vain esikoiselle ja kierrätetään kolmella niin eipä taida ainakaan haalarina tai housuna meille Minymoa enää tulla.

    VastaaPoista
  9. Pojalle täytyis ens talveksi toppahaalarit ostaa. Mielenkiinnolla siis seurailen näitä sun bongauksia ..täältä mä ihan varmasti vinkin siitä saan :)

    VastaaPoista
  10. Tähtikuosi näyttää kivalta! Minäkin toivon että tulisi vielä raikkaammassakin sävyssä pojille :)
    Siniruudullinen kuosi myös kiva. Innolla odotan koko malliston näkemistä, yleensä meille on aina jotain Minymolta löytynyt talveen.

    VastaaPoista
  11. Ei oikein kolahda. Nuo ruudulliset toppahousut on ainoat mitkä voisin meille näistä hankkia.:) Tai tuo tähtikuosikin on ihan ok. mutta ei noissa väreissä.

    VastaaPoista
  12. No ei anakaan näkyvät kyllä kolahda yhtään :( Toivottavasti värejä on vähän erilaisia niin ehkä sitten.
    -S-

    VastaaPoista
  13. Hei Mia!

    Olen vasta juuri eksynyt blogiisi, kivoja juttuja poikien vaatteista!
    Onko teillä ollut käytössä Minimon toppapukuja? Jos niin minkälaisia kokemuksia on ollut? Mä en ole tähän mennessä uskaltautunut muita ostaa kuin tuttua Reimateciä.

    Maikki

    VastaaPoista
  14. Tähdet kolahti täälläkin, niin kun Cupcakeilläkin.
    Onkohan tuota tähtikuosia tulossa myös haalarina pojille?

    VastaaPoista
  15. Mielellään talvea jo kurkin, vaikka muuten kesää saa jatkua vielä pitkään pitkään pitkään :)

    Pojan tähtitakki näyttää kivalle, mutta pojan ens talven takkikiintiö jo täynnä eli ei ole tarvetta. Sen sijaan noi ruutu housut näyttää kivoilta, jos niitä saisi eri väreissä niin saattais olla yks vaihtoehto meille.

    VastaaPoista
  16. Tähtikuosi on nätti, vaatisi vain joknu eri värin. Jospa tulisi tytöille jokin hempeä. :)

    VastaaPoista
  17. Kiitos postauksesta! Taidan jäädä odottelemaan mitä värejä Molon haalareista löytyykään tänä vuonna! Ei valitettavasti minuakaan Minymon laatu vakuuttanut, kankaan Päälle "aplikoidun" tähden reuna oli pepussa ja parin mäenlaskun jälkeen alkoi pörhentyä :( Toisaalta noissa jos ei ole noita päälle aplikoituja kuvia, niin ei ehkä kenties niin kulumaherkkiä! Marre

    VastaaPoista
  18. Tuo tumma tähtikuosi kolahtaa (yllätys, yllätys; mä tykkään EDELLEEN tähdistä ;D) mutta meillä taitaa olla haalarit kunnossa joten ei ole tarvetta! =)

    VastaaPoista
  19. Kivalta näyttää! Siniset ruudulliset toppahousut ovat aika suloiset :)
    Laadusta olen kuullut paljon huonoa joten toivottavasti laatu olisi nyt tälle talvelle parantunut!

    VastaaPoista
  20. Tähti-kuvioiset ja ruudulliset housut näyttää omaan silmään kivoilta, mutta laatu ei viime talvena täysin vakuuttanut, meillä oli siis tähtihaalarit. 3v. kuopuksella puku vielä säilyi kelvollisessa kunnossa ja sen kehtasi antaa eteenpäin, mutta 5v. esikoisella puku kului erityisesti polvista tosi pahasti-vielä kun ajattelee, että lumi tuli viime talvena aikaisin ja sitä oli paljon läpi talven. Vähempi lumisena talvena tuo puku olisi ollut aika nopeasti polvista puhki. Okei, kyllähän noita tosi paljon pidettiinkin läpi talven, mutta ihan noin huonoon kuntoon ei pitäisi lumikeleillä mennä. Malliltaan nuo puvut olivat kyllä aivan huiput ja kuin tehty meidän lapsille, kerrankin riittävä niska-haaramitta meidän pitkäselkäisille. Lisäksi puku oli mukavan väljä ja tosi notkea lapsen liikkua ja välikerrokset mahtuivat hyvin puvun alle, samoin tuntui hengittävän tosi hyvin. Ja vaikka epäilin pitääkö puku lämpimänä, koska oli niin ohuen oloinen, niin meidän aina paleleva kuopuskin tarkeni siinä läpi talven kun laittoi villahaalarin alle. :) Että hyviäkin ominaisuuksia on paljon :) esikoinen totesikin, että tää puku on tosi hyvä päällä. :)Pitää käydä vähän hiplaamassa materiaalia kun tulevat kauppoihin, josko olisi parannusta tapahtunut kulutuksen kestävyydessä.

    VastaaPoista
  21. Kivasti kokemuksia olette laittaneet, tuosta varmaan saa kokemuksista kysellyt Maikki myös infoa. :)

    Meillä on ollut yksi haalari ja yksi anorakki pojilla Minymoa.
    Tykkäsin kovasti molemmista ja meillä kyllä kesti hyvin, tosin meidän pojat ei ole kovia kuluttamaan. ;)
    Anorakki oli nyt viime talven isoveikalta perittynä Oliverilla käytössä ja kyllä se muistaakseni hyvässä kunnossa on edelleen. Haalari oli Oliverilla 5v:na talven ja hyvässä kunnossa lähti sekin eteenpäin.
    Eli minun kokemukset on hyvät.

    VastaaPoista
  22. Tuo tähtikuosi on ihana :) Meillä Minymoa on ollut käytössä enemmänkin, talvea ja välikautta. Mun mielestä hinta-laatusuhde on hyvä. Eivät ehkä kestä sitä mitä Ticket, mutta hintakaan ei ole sitä. Voin suositella!

    -Rose

    VastaaPoista
  23. Vähän synkältä nuo poikien vaatteet näyttävät... Viime talven laatu oli minusta huonontunut huomattavasti edellisistä vuosista ja voipi olla, että täksi talveksi meille ei tule Minymoa. Mutta eihän sitä sitten tiedä ;) Ja en tiedä yhtään, pitäisikö esikoiselle hommata vielä haalari vaiko ei?! Hän siis täyttää tammikuussa 6 vuotta.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)