torstai 3. maaliskuuta 2011

The keväthaalari


Muistatte varmaan kun tuskailin Emilin keväthaalarin kanssa?
Kun mikään uusista mallistoista ei vaan iskenyt tai jos iski niin kokoja ei ollut enää näin isolle. Huhuilin myös jos joltain löytyisi viime kevään Ticketin tähtihaalari koossa 104cm. Tähtihaalari löytyi (iso kiitos lukijalle!), mutta ei löytynyt 104cm vaan 98cm. Ihan hyvä koska näyttäisi olevan juuri oikea koko keväälle.
Eli saanko esitellä Emilin THE keväthaalari;



 Se on ihana!
Vaikkakin tumma, niin jotenkin täydellinen. Tähän sitten värikkäät asusteet, niin saletisti natsaa! ;)
Syksyksi on varmaan ostettava toinen haalari, haluaisin vihreän. Täytyy nyt miettiä. Tässä haalarissa kyllä riittäisi lahkeenmitta syksyyn saakka, mutta hihat saattaa jäädä lyhyeksi. Ovat jo nyt juuri sopivat ja kun käsiä nostaa niin ranteet jo jää vähän paljaaksi.



 Mutta kuten kuvista näkyy, niin heittämällä menee 103,5cm pojalle 98cm Ticketin haalari.
Niin ja se väri jota haalarin kaveriksi on pakko saada on keltainen.
Ensin meinasin niitä keltaisia Kavatin nahkakenkiä, mutta ne onkin meille tulossa vihreinä (ja turkoosina, mutta siitä enemmän myöhemmin). Kun kyseessä on kuitenkin kunnon vedenpitävä haalari, niin ajattelin sitten kaveriksi keltaisia kumppareita.



Eniten silmää miellyttäisi tämä Crocsin malli.
Jäin vaan kokoa miettimään, mitä mieltä olette mikä koko 16,5cm jalkaan jossa siirrytään juuri kokoon 28 muissa kengissä?



Po.P:n keltaiset kumisaappaat olisi kivat myös, mutta ei minusta niin kivat kuin Crocsit.
Samoin Pikkujaloista bongasin Bundgaardin keltaiset kumisaappaat, joissa ihastuttaa nuo narut.

Hitsit kun jemmassa olisi kyllä keltaiset kumpparit joskus alesta ostettuna koossa 29, mutta isothan ne on kevään. Siksi sopivammat on pakko-ostos, eikös se nyt ole selvä kun tuo haalari suorastaan huutaa kaverikseen keltaista?! ;)

 

38 kommenttia:

  1. On kiva ja helppo tosiaan yhdistää iloisen värikkäisiin asusteisiin.

    VastaaPoista
  2. Nuo bundgaardin saappaat on aivan ihanat!

    VastaaPoista
  3. Minustakin haalari huutaa keltaisia kumppareita. Itse ostaisin Crocsit, koska ne ovat ihanan kevyet ja minusta hyvin muotoillut. Meillä on ollut Crocsia ja Vikinging "kevytkumppareita" ja niiden jälkeen on ihan turha tarjota pojille kumppareita tyyliin Calippo. Hirveä mankuna alkaa, että miksi nämä painaa näin paljon ja hölskyy jalassa.

    VastaaPoista
  4. Toi ON IHANA haalari :) Meillä kans 2v:llä sama kuosi babymallina. Koko on 86cm ja menee vieläkin tuolle himpun yli 90cm käyttäjälle, lahkeessa on vielä mittaa mutta hihat alkaa käydä lyhyiksi.Meillä oli (limen)vihreä pipo ja rukkaset haalarin kanssa käytössä, mutta tuo keltainenhan sopii vallan mainiosti myös :) Ostin kuitenkin lisäksi ticketin uuden takin ja housut, että menevät sitten vielä syksylläkin. Takin sain ottaa 98cm (pienten mallia) ja housut 92cm ja niissäkin vielä kivasti kasvunvaraa:)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kun löysit tuon!! Meille on vielä etsinnässä...ei tunnu olevan kenelläkään myynnissä enään tätä kuosia. Erityisesti takkina 128cm ois se meidän esikoisen haavetakki!! :)

    Ja juu..keltaista minäkin tuohon yhdistäisin. Kävin just nuita crocsin kumppareita katsomassa. Itse tykkäisin enemmän nuista Bundgaardin kumppareista tai ne keltaiset Hunteritki ois mageet! :)

    Keltaisia hanskoja ei taida löysyä juuri mistään?? minkäänlaisia??

    VastaaPoista
  6. Meillä olis ylimääräiset Keltaiset Kontiot ko kylläkin 29 ja taitaa olla reilut teille?

    VastaaPoista
  7. Mä hankin myös vast´ikää pojalle viime vuoden mallistosta samankuosin takin kuin teillä tuli Emilille haalari. Tän vuoden mallistoista ei oikein mikään kolahtanut kunnolla, joten onneksi löysin viime vuoden mallistoa olevan juuri sopivankokoisen takin.

    Ja keltaista minäkin ajattelin tuohon yhdistää.

    Nuo Crocsin kumpparit on aivan ihanat, ja meillä ainakin ne on suuressa suosiossa.

    VastaaPoista
  8. Keltainen on nyt niin must harmaa-mustan kanssa :) että se on miltei pakko-ostos ♥
    Crocsin saappaat on kyllä niin parhautta!! Ne on ihanan kevyitä ja mukavia käyttää, joten suositelen lämpimästi! Ja ihan varmasti se oikea koko sieltä löytyypi jos pääset johonkin vaikkapa jalasta piirretyn pahviläpyskän kanssa sovittelemaan!

    VastaaPoista
  9. Hyvä että vihdoinkin löytyi haalari ja loppui tuskailu =)ainakin syksyyn saakka =)

    Keltainen sopii todella hyvin tohon haalariin. Crocsin saappaat on todella ihanat ja ehdottomasti parhaat noista.

    Mun oli kanssa pakko ostaa ns. kokoa liian pieni Ticketti, 86 mikä tilattiin on aivan VALTAVA ja ostin sitten 80cm täksi kevääksi.
    Siinä on lahkeissa vielä runsaasti kasvuvaraakin =) tosin niska-selkämitta jää pieneksi ennen syksyä.

    VastaaPoista
  10. Ja keltainen pipo, jossa kolme eri väristä tähteä =) yksi musta ja pari kintaiden kanssa samaa väriä.. Tekisi mieli jo ruveta ompelemaan meillekin asusteita - eilen kun postisetä toi nuo sikakalliit Berninat.

    VastaaPoista
  11. Meillekin tulossa tuon haalarin kanssa keltaista :) Ai että nuo kumpparit on ihania! Pitääkin laittaa korvan taa, kiitos kivasta postauksesta! :)

    VastaaPoista
  12. Hieno haalari:) Olisin kiinnostunut ostamaan sen sitten, kun jää teiltä pieneksi kun en nyt saanut...meillä on nyt 92 cm tämän kevään tähtihaalari hankittu, joten 98 olisi liian reilu kevääksi..

    Olitko jo myynyt ticketin rubber rain suitin? Siis sen kurahaalarin. Eikös teillä sellainen ollut? Olisi sitä kaivannut koossa 86 cm..

    VastaaPoista
  13. Nuo narukumpparit muistuttavat kovasti meillä olleita, ja sanoisin, että laatu ei ole kohdillaan.

    Onneksi olkoon haalarilöydöstä!

    VastaaPoista
  14. Heippa! Ihana haalari. Mä en ole koskaan tajunnut yhdistää siihen keltaista. Meillä ollaan pidetty sen kanssa vihreää, turkoosia ja oranssia. Kiitos siis vinkistä :)
    Frendi Shopissa on noita Crocs-kumppareita. Tämän viikon on tarjous lehtikupongilla valitsemasta tuotteesta -20%. Käy ne lauantaina nappaamassa ;) Ne on IHANAT!!

    VastaaPoista
  15. No kiva on! Hienoa että mieleinen löytyi :D

    Meillähän on sen Kappiksen haalarin hihat turhan sopivat, mutta kyllä siellä hanska sisällä hyvin pysyy ja varsinkin jos pistäisi päälle, niin olisi vielä parempi. Ei ole niin suuri ongelma kun luulin :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  16. :) Mulla oli fiksaatio tuohon samaan haalariin ja löysin sen myös kuopuksellemme käytettynä. Isoveikalle ostin sitten tuon tämän kevään harmaan "rikottu" tähtikuvio haalarin, että molemmilla on vähän samaa settiä. Myös tuohon keltaiseen kumppanuuteen päädyin ja surautin jo kypärämyssyn (käännettävän sellaisen keltainen toinen puoli ja tähdet toisella puolella). Tuolla mun blogissa on esilläkin, yritän saada vielä settikuvaa.. ja saappaat on meillä nuo Crocsit. Isoveikan puku on ongelmallisempi, sillä siinä merkit on sellaisella neonvihreä/keltaisella, Molon Pipo löytyi mutta sopiva kangas/muut asusteet ja kumpparit vielä hakusessa, ehkä ihan mustat kumpparit.

    VastaaPoista
  17. Ihanat nuo Po.Pin kumpparit!! Tomilta puuttuu vielä kumpparit, joten noi meille, kiitos nam!

    Tuohon haalariin sopii kyllä kuin nenä päähän keltaiset asusteet ja varmasti turkoosikin olisi aikas kiva! :)

    VastaaPoista
  18. Ihana ihana keltainen! Uskomattoman hyvin käy tuon makeen haalarin kanssa!

    VastaaPoista
  19. Dääm. Kokoa liian iso jalka. Mulla olis koon 27 viime kevään Lindexin Tretorn-kumpparit jotka oli siis keltaiset pohjaväriltään kera mustien tähtien.

    VastaaPoista
  20. Ihan ehdottomasti keltaista tuon haalarin kanssa! ja minä ottaisin nuo crocsin saappaat.

    VastaaPoista
  21. Haalari on aivan ihana! Ehdoton suosikkini Ticketin vaatteista. Meillä tähtitakki ja kaverina mustat housut. Crocsin keltaiset saappaat sopivat asun kanssa täydellisesti. Uskoisin, että Emilille voisi 10-11 olla sopiva koko eli 27-28. Sen sisäpohjan pituus on n. 18,5cm. Meidän saappaat ovat sitä kokoa ja ovat vielä hieman isot. Poikani käyttää vasta koon 26 kenkiä.

    VastaaPoista
  22. Moikka, kuten viime keväänä totesinkin, tuon kuosin ehdoton piristevärivalinta on keltainen ;)
    http://4.bp.blogspot.com/_Iq9v3vqN-Yw/S6zRcTxweiI/AAAAAAAADDc/HvrO_qXbUgg/s1600/263_512x768.JPG

    Padmélla oli crocsin kumpparit viime syksynä ja jo saman vooden keväällä. Kesällä hänen jalka oli 29, hieman ehkä vajaa sillä edelleen on 29-30. Mittasin hänen kumpparinsa ja niiden sisämitta on noin 19 cm, kokona 12-13 (mahtunee edelleen nippanappa). Eli oletattavasti tuosta edellinen koko olisi teille se sopiva :)

    VastaaPoista
  23. Ihania saappaita! Minkähänlaista laatua on nuo bundgaardin saappaat, olen niistä haaveillut?

    VastaaPoista
  24. Saanko puuttua keskusteluun ja vastata Annemarille?

    Ostin Mhaminasta kahdet bundgaardin saappaat, ohuehkot, nauhalliset ja sama raitavuori, väreinä keltainen ja haalea v.pun.

    Materiaalia oli jonkinlaista "mattaa" kumia, joka imi kuranväriä kuin sieni. Parissa viikossa saappaat, niin tyylillisesti kuin kympit olivatkin, olivat hyvin suttuisen näköiset.

    Narutkin irtosivat, mikä sinänsä ei haitannut, sillä jäivät koko ajan kiinni lahkeensuihin ja hermot meni.

    Mutta tosiaan, tyylipisteillä ne hyllystä alunperin nappasin.

    VastaaPoista
  25. Kiitos "Ikuinen vauvakuume", kun kommentoit. Ehkä mekin kallistumme crocsin kumppareihin, kun niitä niin kovasti kehutaan. Täytyy lähteä Jumboon sovittelemaan lasten kanssa. :)

    VastaaPoista
  26. Jep, ootte minun kanssa samaa mieltä! ;)
    Luulen että teidän kommenttienkin perusteella päädyn nyt noihin Crocseihin, ovat muutenkin minusta näistä kivoimmat.
    Kiitokset ananalle ja Olivia A.:lle mittainfosta, luulen että saa olla tosiaan se 27-28 koska haluan ne heti käyttöön.

    RvaKepponen; Näin ajattelinkin että ovat varmasti ihanan kevyetkin. :)

    JS; Tosi reilua kokoa nämä haalarit siis. ;D

    Sifia; Keltaisia hanskoja minäkin haen vielä, se vaan taitaa olla toivotonta! En ole vielä törmännyt, mutta lupaan infota jos löydän. :)
    Toivottavasti löydät vielä teillekin haalarin ja takin!

    Heli; Joo 29 on liian iso ja meillä on tosiaan 29 jemmassa odottamassa. ;)

    Saana ja Hipsu; Musta-harmaa-keltainen, niissä on se jokin.
    Kiva kuulla että Crocsit on kumppareinakin ihanat. :)

    Vera; Aivan. ;)
    Minustakin tuntuu että se 104cm olisi ollut aika iso vielä, mielummin sopivalla siis kevät mennään.

    Sari; Hyvä idea!! Voisin itse sellaisen ommella meille. Kiitos siis vinkistä!

    Katja; Kiva jos oli vinkkiä teillekin! :)

    Myrmeli; Pitää katsoa miten tuon kanssa sitten teen, kun on jo pari kaveriakin varaillut. ;D
    Joo minulla oli se 98cm Ticketin viime vuoden rubber rain haalari, mutta möin sen jo syksyllä pois kun malli ei istunut Emilille kivasti.

    Ikuinen vauvakuume; Kiitos infosta, kun itsellä ei ole noista käyttökokemusta niin hyvä vaan saada tietoa. Kiva että vastasit myös Annemarille. :)

    Hanna; JOO, kiitti vinkistä! Vielä kun sellasen lehtikupongin löytäisi.. ;)

    Jamina; Jep, onneksi rukkasissa on yleensä pitkä varsi. ;)

    Noora; Brandosiin oli tullut Kavatin sellaisia keltaiseen vivahtavia limejä kumppareita, sattuisikohan ne sävyltään uuteen Ticketiin?
    Täytyy kurkkia blogiasi. :)

    Nanna; Kipinkapin siis hakemaan Po.P:t. :)

    Äitiliini; Minulla on just ne Lindexin tähti Tretornit koossa 29 odottamassa syksyä. :D

    Olivia A.; Kiitos vinkistä!

    anana; Kiitos myös sinulle! Ihanalta näyttää noissa kuvissasi juurikin tämän tähtikuosin kanssa, oih. :)

    Annemari; Saitkin vastausta jo tuossa alempana. :)

    Onaha, Heidi, anonyymi ja katja; :)

    VastaaPoista
  27. Kiva haalari. Meillä on sama 104 cm koossa. Meillä on poika nyt 108 cm pitkä. Keltaiset kumpparit sopii tuohon täydellisesti!

    VastaaPoista
  28. Ihana kertakaikkiaan! Crocsit sopii täydellisesti!

    VastaaPoista
  29. Kiitos vinkistä! Pistin saappaat ostaen, ainakin tuolla ne näyttivät aivan täydellisen värisiltä...

    VastaaPoista
  30. Pakko hehkuttaa!! löysin tähtitakin 104cm, joten pukua ei enään tarvita, mustia housujakin löytyy juuri sopivasti niin kuopuksen kevät on lähes valmis!! (meillä siis mennään nyt sitten kevät/syksy ilman vk-haalaria...kaippa sitä takeilla ja housuillakin pärjää) nyt sitten enään keltaisia lapasia/rukkasia metsästämään...ja kommenteista päätellen crocsin kumpparit tulee meillekkin...saivat sen verran paljon kehuja =D

    VastaaPoista
  31. Kiva haalari teillä! ;) Ja näyttää mun silmään just passelilta Emilille, toisin kuin meidän pojan päällä roikkui sieltä täältä. Mutta näin meillä oli jo 92 koon Uffossa eli ei vaan sovi meidän pojalle mittasuhteiltaan toi haalari, vaikka melkein samankokonen Emilin kanssa onkin.
    Voi, tosta tulee tosi makee setti keltasen kanssa!!

    T: Fanni80

    VastaaPoista
  32. mulla on tää haalari meidän santerille koossa 92 tän kevään mallistosta, siis musta harmaa mut erillaiset noi tähdet... :) itsekki tykkään keltaisesta sitä vasten jotenki siks ostin po.p:in kirkkaan keltaset kurikset siihe :D mitkä blogiini laitoin kans :)

    VastaaPoista
  33. Anonyymi; Eli suunnilleen samassa mittasuhteessa teillä, haalarista muutaman sentin pidempi poika mahtuu siis hyvin siihen edelliseen kokoon. ;)

    Salanimi; :)

    Noora; No niin minustakin, toivottavasti ovat livenäkin juuri samaa sävyä. :)

    Sifia; Kiva kuulla että löytyi takkina. :) Ihan varmasti pärjää takki+housut yhdistelmälläkin.
    Osta ihmeessä Crocsit, minäkin hain jo omani ja ovat aivan ihanat!

    Fanni80; Eikö! ;D
    Mutta niinhän se menee että paljon riippuu lapsen mittasuhteistakin miten joku vaate istuu päälle. Meille ei tosiaan Emilille taas Po.P:n haalarit istu minusta kovin nätisti.

    Suwi; Tiirailinkin että Po.P:lla olisi keltaista kuravaatetta, kivalta näyttää. :)

    VastaaPoista
  34. en halua arvostella, mutta taidan silti arvostella: musta tuntuu, että suomalaisilla ei ole suurimmalla osalla sitten yhtään omaperäisyyttä noissa lastenvaatehankinnoissa. Joka blogi täynnä juuri noita retrokirkkaita värejä, reimoja ja jonathaneja, jotka ovat aivan ylihintaisia ja joka naapurin kersalla on ihan samalaisia. Sitten kaikki äipät luulevat, että heidän tyytikeillään on jotenkin spesiaalia päällä kun on sävytetty samaan sävyyn pipo ja ne niin unique reiman hanskat. No jokainen tyylillään. Itse tilaan netistä ulkomailta suurimman osan vaatteista ja voin sanoa, että ihan joka jannulla ei ole samanlaisia ja monet merkit ovat paljon parempilaatuisia ja edullisempia kuin nuo mitä kaikilla on päällä.
    kiitos ja näkemiin

    VastaaPoista
  35. Anonyymi; En luule että meillä ollaan missään "merkkivaatteissa", ihan taviksissa ja siksi kun niistä tykätään. ;)

    VastaaPoista
  36. Ihanaa, ihanaa!!!
    Minkä niminen tuo haalari on? Mistäköhän sitä tai takkia vielä löytäisi.... Vinkkejä?? Kiitos!

    VastaaPoista
  37. Hei!
    Olisiko tuo tähtihaalari mahdollisesti jossain vaiheessa myytävänä? Olisin siitä kiinnostunut! Palataan asiaan!

    VastaaPoista
  38. Anonyymi; Haalari on Ticket to heaven Uffo ja olisikohan väri nimike ollut Black star..
    Itse en ole noita enää nähnyt missään uutena, huutiksessa vaan.

    Anonyymi; Haalari varmaan menee huutikseen sitten joskus, kun niin moni ystäväkin ja tuttu on sitä kysellyt. Reilumpaa sitten niin kaikille.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)