maanantai 28. helmikuuta 2011

All Kids - Lindex


Nyt on vaan pakko todeta että PLÄÄH!
Lindexin sivulle on nimittäin hiljalleen ilmestynyt perinteistä All Kids-sarjaa, siis sitä unisex vaatetta joka käy siinä pojalle kuin tytöllekin. Ihan joka kerta tähän saakka olen ollut tosi ihastunut mallistoon, värikästä ja lapselle sopivaa vaatetta ei ole kertakaikkiaan voinut vastustaa. No nyt ei ole sitä ongelmaa..



Siis harmittaa.
Miten mallisto onkaan niin perus tavallinen ja suorastaan tylsä.
Värimaailma on jostain kymmenen vuoden takaa, kun oltiin niin rajoittuneita että pojille ei voitu pukea muuta kuin tummansinistä/harmaata ja tytöille punaista (siis näin kärjistetysti sanottuna). Sanomattakin selvää että meille ei nyt tule näistä mitään. Huoh.
Anteeksi jyrkkä mielipiteeni, mutta se on ihan oma (joku on jossain vuosien välissä saanut traumoja näistä väreistä). ;)
Ehkä joku muu tykästyi?


48 kommenttia:

  1. Mä tykkään näistä väreistä. Ja osittain tyylistä. Mutta silti näistä vaatteista ei iske mikään. Suoraan sanottuna jossain tarjoustalossakin on nätimpiä vaatteita nähty :D

    VastaaPoista
  2. No en ainakaan mie tykästyny! Uah. Nuo ankkurit ja muut on jo niin käytetty omissa teini-/lapsuusvuosissa, että kiitos, mutta ei kiitos. En tykkää. Väreissä ei ole miulle mitään vikaa, mutta tuo toteutus tökkii ja pahasti!

    Edellisen postauksen Villervallat sen sijaan osuu ja uppoo täysillä!! Ja voi kun tein pienin onkin jo iso! Meillä kun olisi menny edelleenkin viime vuotiset 92cm:set puvut jotenkuten tänkin kevään, mutta myin pois ja ostin seuraavaa kokoa...Eli 98cm. Mutta tietysti jokainen kasvaa omaa tahtiaan <3

    Mukavaa alkanutta viikkoa siulle ja tein porukalle!

    VastaaPoista
  3. En tykkää minäkään.Ainoa mikä voisi tulla on tuo harmaa takki mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan aika kallis.

    VastaaPoista
  4. mä olen ihan samaa mieltä. ankea.

    VastaaPoista
  5. Minäkään en jaksanut noista yhtään innostua, kun kaupassa näin. Tuo valkoinen neulepusero, jossa on sinistä ja punaista, ehkä menis, mutta muuten kyllä ei.

    Lindexillä ei ole oikein viime aikoina ollut mitään kivaa, mitä voisi edes ajatella ostavansa.

    VastaaPoista
  6. Juu en tykännyt :( paitsi tuo vauvan raitahaalari, se tulee meille :)

    VastaaPoista
  7. Eipä oikein iske minullekaan.. Odotellaan muita uutuuksia :)

    VastaaPoista
  8. Mä tykästyin punaiseen lyhythihaiseen ankkuripaitaan ja sen pojalle ostinkin.

    Mutta muut on kyllä ihan out mun silmissä.

    VastaaPoista
  9. Mäkään en tykkää muista, mutta tuo raitahaalari on ihana! Sitä olen meillä himoinnut, tulis nyt kauppaan jo. Tuntuu pöhkölle tilata netistä kun voi käydä ite hakemassakin ja jos ei livenä miellytä niin senkus jättää sitten kauppaan :)

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä toi harmaa huppari on ihan kiva ja tuo raidallinen vauvan puku on ihana. Ankkurikuvioihin en kauheasti tykästynyt...
    - Tiitiäinen -

    VastaaPoista
  11. Onhan tuo kieltämättä muuta kuin ne edelliset. Mutta minä tykkään tuosta merihenkisyydestä. Jos saisin vielä tytönkin tykkäämään niin voisin pari vaatetta ostaakin.
    Ainoastaan tuo haalari ei uppoa. Niillähän oli musta sekä punainen talvisesongissa ja tuo nyt näyttää siltä kuin siihen olisi isketty molempien jämäpalat. Yksivärisenä voisinkin ottaa, se edellinen musta kun jäi pieneksi...

    VastaaPoista
  12. En minäkään tykkää. Huppari ja vauvan haalari on ainoat siedettävät. Mutta tylsiähän nuo on.

    VastaaPoista
  13. No empä näennäisesti tykästynyt minäkään. Ainoa, joka edes vähän nappaa on tuo raidallinen, vähän po.p tyylinen haalari, mutta eipä ole vauvaa. Mutta kun se veti sitten tollasen niin nuo beiget housut olisi ihan kivat vaaleanpunaiseen, tyttöjen äiti kun olen. Pojille ei taaskaan muuta kuin tummansinistä. Lindex on mielestäni poikien puolelta muuten varsin värikäs merkki, vai olenko väärässä :)

    VastaaPoista
  14. Minä tykästyin! :) Itselleni ei ole ehtinyt vielä iskeä tummansinisen traumaa, päinvastoin. Varsinkin kesää kohden olen aina tykännyt sailor-henkisistä vaatteista, tulee varmaan lapsuuden saaristokesät mieleen. Sinisen, punaisen ja valkoisen yhdistelmä kesävaatteissa iskee kyllä. Eivät nämä kyllä kauneimmasta päästä ole, mutta arkivaatteeksi. Ankkuripaita ja punavalkoraidallinen paita voisivat lähteä meille.

    Varmaan neljän pojan ätinä sinisen trauma on akuutimpi. Minulle syntyi ensimmäinen lapsi (poika) viime kesällä, ja tuntuu että hän on syntynyt värien aikakaudelle: kaappi täynnä värejä. Laidasta laitaan.

    Kiitos vielä Mia blogistasi. Villervallan postauksen jäkeen lähti isompi tilaus Metsolaan ja myös Kamelontin retrohaaremihousut on tilattu. Pitäisi pysytellä poissa näiltä sivuilta... :)

    - Joanna ja poika 8kk

    VastaaPoista
  15. Mäkin odotin jotain lapsekasta ja pirteää... Kyllä vaan tarvis aina ostaa seuraavaksi (tai sitä seuraavaksi) vuodeksi valmiiksi kaappiin, kun näkee jotain tosi kivaa! Mutta mietihän nyt, kuinka paljon tässä säästää...! ;D

    Mukavaa viikkoa! <3

    -Jamina-

    VastaaPoista
  16. Minä!!! Mulla on mennyt jostain syystä oranssi-vihreä-ruskea-pinkki (retro?) kausi ohitse lasten vaatteissa ja minä koko ikäni tumman sinistä karttanut ihminen olen viimein löytänyt sen niin omiin kuin lastenkin vaatteisiin, vaikka koskaan tätä ennen en ole pukenut itseäni enkä lapsiani tummansiniseen, enkä ylipäänsäkään sinisiin.
    Meille ehkä mahdollisesti tulee jotakin näistä, mutta vielä todennäköisemmin jotain mustavalkoista ripauksella keltaista ja harmaata. Ne miellyttää tällä hetkellä eniten minua.
    Toivon että Lindexin mallistoista löytyy jotain kivaa teillekin :).

    VastaaPoista
  17. Tummansininen alkaa vaan ole pop nyt. Mulle kolahtaa noista väreistä harmaa ja tummansininen. Punainen on yök. Ja mulla on siis tyttö :D.

    VastaaPoista
  18. Ei iske ei, vaikka meilläkin on paljon all kids-vaatteita. Tylsiä esim.viime malliston jälkeen.. Tosta vauvahaalarista tosin tykkään..

    VastaaPoista
  19. No eipä ole todellakaan tänä vuonna hätää mennä Lindexille All Kidsia hamstraamaan. Minun mielestä kyllä aika hirveät kuosit :O Gollegehousut jees, mutta muuten PUUH!

    VastaaPoista
  20. Aivan järkkyä!! Ei tule meillekään noita... :/

    VastaaPoista
  21. Tykkään tosta vauvahaalarista. Muut kieltämäti tylsiä =(

    VastaaPoista
  22. Voi kökkö! Plääh sanon minäkin! Ei tähän suuntaan kiitos. Ku sain ekan pojan v.2000 teki melkein mieli itkeä niiden tummansinisten vaatteiden ääressä kaupassa. Lisäksi oli ripaus sitä perus vaaleansinistä. Ja ne kaulukset mitä silloin oli monissa bodeissa ja paidoissa ei houkuta myöskään yhtään :D Pojan vaatetus oli silloin semmosta "pakkoa". Piti ostaa niitä vaatteita jotta on jotain pukea toiselle vaikka ei yhtään olis haluttanu laittaa rahaa niihin. Jotain löytöjä tuli tehtyä tyttöjenosastolta. Ja asuttiin vielä sellasella pienellä paikkakunnalla joten se vaatteiden ostaminen oli rajottunu sitte reissuihin kaupunkiin. :) Onneksi nyt löytyy toiselle pojalle vähän helpommin värikästä ja asutaan vielä kaupungissa ;D

    VastaaPoista
  23. No jaa, tuo neulehaalarihan on suorastaan poppimainen tai jotain ;)
    Onhan nuo nähty. Perusvaatteita ovat.

    VastaaPoista
  24. Suoraan sanottuna en minäkään yhtään innostunut, vaikka tummansinisen ystävä olenkin... En kauheasti perusta merkihenkisistä vaatteista. Tuo neulepaita on kyllä kiva ja beiget housutkin voisi olla kivat keväällä :)

    VastaaPoista
  25. muut ei nappaa paitsi tuo haalari, jolle ei ole siis tarvetta.

    VastaaPoista
  26. Plääh, täältäkin. Muhun ei tuo seilori-muoti ole koskaan uponnut.

    VastaaPoista
  27. Minä tykkään ihan tosi paljon. Erityisesti meidän pojan kaappi on täynnä väriä ja räiskettä ja nyt minun silmäni tahtoisivat katsella jotain levollisempaa. Ja sitähän nämä tarjoavat :)

    VastaaPoista
  28. Mä tykkään raidoista ja ankkureista mutta muuten ei sykähdytä! =)

    VastaaPoista
  29. Juu ei tule meillekään! Juurikin niin tylsiä värejä pojille kuin vaan voi olla.

    VastaaPoista
  30. No ei nuo minuakaan sykähdyttäneet. Onkos nuo Villervallan puuvillahousut vuoritettuja? Mietin vain että jos eivät olisi, niin ottaisin kesäksi.

    VastaaPoista
  31. Toi harmaa huppari saattais mennä ja vaaleat housut, mutta muuten aika tylsää. Olen nyt mieltynyt 2 v pojan päällä kirkkaisiin väreihin, onneks niitä saa muualta.

    VastaaPoista
  32. Samaa mieltä, aika kauheita :(

    No, meillä Lindex ym. "halpisketjut" on ollu tauolla pidemmän aikaa joten ei haittaa ;)

    Sun innostus Villervallasta tarttui meillekin, ja vihreät housut saatiin 1,5-vuotiaalle. Yllättävän pientä kokoa vaan olivat, taidan joutua tilaamaan kesäksi vielä toiset.
    Missähän maassa tuo Villervalla muuten valmistetaan?

    VastaaPoista
  33. Jaa-a Ei oikeen kyllä iskeny tuo mallisto muhunkaan. Että ei onneksi tartte ostaa...harmaa yksikseen on suorastaaan tylsä..

    VastaaPoista
  34. Minä tykkään! Tykkään kyllä Villervallan värikkyydestäkin, mutta vaihtelu virkistää. Esim. tuo raidallinen haalari vauvalle on pakko saada ja samoin vaalea neule on raikas, selkeä ja ihana mielestäni.

    Kiitos muuten loistavasta blogistasi, olen seurannut muutaman kuukauden ja saanut paljon ideoita poikienu pukemiseen :)

    T. Poikien äippä minäkin

    VastaaPoista
  35. Ei iske oikein täälläkään. :( Harmaa huppari ja Lindexin nettisivuilla oleva valkoinen huppari olivat ainoat mitä mietin...huppareitakin kyllä taitaa olla jo tarpeeksi ensi kesää varten.

    Pinenä mainostuksena...jos kaipaa väriä vaatekaappiin niin laitoin juuri huutikseen ihania uusretro juttuja. Löytyvät tuolta --->

    http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=_hemi_&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A

    VastaaPoista
  36. Kieltämättä nämä oli tylsiä ja nuo edellisen postauksen Villervallat taas ihanan raikkaita.

    VastaaPoista
  37. Hip hei kaikille yhteisesti! :)
    Olette siis suurinosa samaa mieltä kanssani, kivaa ettei tartte yksin jupista. ;D
    Mutta joo, minusta silti on hauskaa se että makuja on monia ja odotankin että nään näitä joidenkin lapsien päällä, koska minusta on kivaa katsella eri tyylejä ja makuja.
    Tuo vauvojen haalari on ainut jonka minäkään tästä mallistosta kelpuuttaisin, paitsi jos sekin on tummansininen eikä musta. SE suuri ero. ;)

    Anonyymi tuolla kivasti jo kirjoittikin kamalasta 2000 luvun alun vaatetarjonnasta, niitä hirvityksiä tarjottiin jo vuonna 1999 ja sama jatkui tuonne vuoteen 2003. Sitten mielestäni alkoi pikkuhiljaa parantuminen. tajuttiin että ei ne pojat ole poikia vain jos ne puetaan tummansinisiin, harmaisiin ja tummanvihreeseen.
    Tuli edes hiukan väriä elämään!
    Oikeesti siksi en kestä tummansinistä tänä päivänä ollenkaan, traumoja siis. ;)

    Mirkalle vielä, sanos muuta! Emil on ihan mahdottoman pitkä, oikein hirvittää tuo sen kasvu. ;)

    Joannalle ja poikien äipälle Kiitos! :)

    VastaaPoista
  38. Ei oo munkaan mieleen tuo mallisto. Tylsiä ja liian "perus"kuteita, mä tykkään erikoisemmista.

    VastaaPoista
  39. Pääasiassa ei kolahtanut mullekaan, mutta tuo pikkuankkuri-paita voisi kyllä tulla meille punaisena ja nuo beiget housut oli myös kivat-niihin on helppo yhdistää niin vaaleanpunaista kuin kirkkaampiakin värejä. Vaikka tykkäänkin lapsilla väreistä, niin kaapissa pitää olla toinen puoli rauhallisemman väristä vaatetta. :D Tykkään muutenkin siitä, että värikkääseen paitaan on yhdistetty yksiväriset mustat, siniset tai ruskeat housut ja toisinpäin, muuten alkaa silmiä särkeä. ;)

    Oma esikoiseni, poika siis, on syntynyt loppuvuodesta 2005 ja muistan, että vielä silloinkin vaatetarjonta oli aika sinivoittoista. Jotain ruskeaa oli myös, mutta esimerkiksi pojalle sopivaa kirkkaanpunaista bodya muistan metsästäneeni kissojen ja koirien kanssa kunnes viimein yksi(!) löytyi.

    Meillä on myös kuopus melkoisen pitkä, on juuri täyttänyt 3v. ja pituutta nyt 104cm. :D

    VastaaPoista
  40. Muhun ei kanssa oikein iske noi Lindexin uutuudet..

    Villervallat taas ovat aivan ihania!
    Emil näyttää niin suloiselta noissa kuvissa.

    VastaaPoista
  41. Ihan ok vaatteita, mutta kun tarjolla on hauskempiakin värejä, ei näitä tartte ostaa. Oletan, että Lindexille tulee värikkäämpääkin.
    Mulla on tummansinisestä pikkutrauma myös. Pikku hiljaa JOITAIN harvoja sen värisiä vaatteita voin pojillani katella. Yllätin itseni valitsemalla 2v:lle po.pin tummansinisen haalarin. Se onkin hänen ainoa sen värinen vaatteensa :D.
    Aivan vatsaa vääntää kun ajattelenkin vaatepinoja kirppiksillä: tummansinistä, likaisen beigeä, suomenlipun sinistä...tytöille tunkkaisen aniliininpunaista ja vaaleanpunaista läjittäin...No, joskus tekee löytöjä. Masentaa vaan nuo värit. yöks!!! Hengen hegemoniaa täältäkin siis :) Ja loputonta ihmettelyä, kuka jaksaa aina samoja värejä katsella. Meille olis tulossa Lindexiltä huppari keltaisena. Kelta-musta-vihreä-punainen kausi menossa.
    -poikasten äiti

    VastaaPoista
  42. itse tykkään tuosta vauvojen haalarista ois meidän 1 vuotiaalle iha kiva :) mutta muista EN en yhtään!

    VastaaPoista
  43. Mun makuun noi on kaikki "ihan ok". Mikään ei iske erityisesti, mutta kaikkia voisin pojallani käyttää. Tosin mitään noista en menisi ostamaan uutena normaalihintaan, niin ihkuja eivät ole.

    VastaaPoista
  44. Täällä toinen, joka on HIPSUn kanssa samoilla linjoilla. Retroilu riittää nyt ja pitkästä aikaa odotan innolla näitä sini-valkeita ihanuuksia. Monta vuotta meni, että en sinistä päälleni pistänyt, mutta nyt kyllä meinaan pistää. Sekä itselleni että tytölle. Pojan väri tämä ei meillä ole :)
    Rose

    VastaaPoista
  45. Ei iske :/
    Aika kamalia, tylsiä!

    VastaaPoista
  46. Sufee; Oho, teillä sitten kanssa pitkä poika! :)
    Niin ja minä tykkään kanssa että kuosillisen paidan kanssa on sitten yksiväriset housut, tosin tummat ei tartte välttämättä olla, mutta niin että käy yhteen paidan kanssa.

    Poitsujen äiti; Kiitos! :)

    Kiitos vielä kaikille kommenteista!, näitä on ihan mahtavaa lukea ja on muuten rikkaus että makuja on moneen lähtöön. :)

    VastaaPoista
  47. Mari; Villervallan housuissa ei ole vuorta eli sellaset pehmoiset puuvillahousut, jotka varmasti on ihanat kesälläkin. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)