tiistai 25. tammikuuta 2011

Vähän Ticketin kevättä..


Meinasin ensin etten tartu Ticketin kevääseen, kun sitä on niin hyvin jo Sini ja MrsAgatha esitellyt. Tartuin nyt kuitenkin kun kuvia sain minäkin ja bongasin vielä Kuperkeikan sivulta tähtihaalareiden ja takkien kuvat. ;)

Odotin niin tuota valkoisin ääriviivoin olevaa haalaria, mutta plääh se onkin tummansinipohjainen. Oletin sen olevan musta, voihan tylsyys..
Ei taida meille tästä mallistosta mitään tulla, ihan kivoja, mutta ei niin kivoja. Mitäs muut tykkää?








Osa kuvista valmistajalta.


25 kommenttia:

  1. Tuosta tähtikuosista en osaa sanoa onko kiva vai ei. Tuskin kuitenkaan tästä mallistosta meille normaalihinnalla mitään tulee.

    VastaaPoista
  2. Jos toi tähtikuosi näyttää livenä hyvältä niin sitten se saattaa tulla meille. Tummansininen ois meille tervetullutta vaihtelua turkoosiin ja vihreän keskelle.. :)

    VastaaPoista
  3. Ei ihan hirveästi sykähdytä. Meillä kyllä on hakusessa lähinnä kaksiosaista ja turkoosi ja harmaa takki näyttävät kivoilta. Mutta ei ehkä normihinnalla ainakaan.

    VastaaPoista
  4. Tuo tähtikuosi on ihan ok. mutta en tiedä haluanko sitäkään meille. Hankitko muutes Emilille vielä haalarin kevääksi? Mä en oikein tiedä tarvitaanko me esikoiselle enää haalaria... alkukeväästä se vois olla hyvä, mutta en tiedä tuleeko sitä kuitenkaan käytettyä...

    VastaaPoista
  5. juueiei..
    mä olisin halunnut minymon viime vuoden petroolit housut mutta en löydä mistään enää..

    VastaaPoista
  6. Helmi; Tarkoitus olisi vielä haalari hankkia. :)
    Sellanen koko joka menisi syksynkin vielä eli varmaan 110cm jo tai 104cm jos reilu.
    Meillä mies tykkää Emilillä haalarista enemmän ja on minustakin vielä kiva, kun nyt kerran saa vielä viimeiselle sellasen ostaa. ;D
    Kun vaan löytyisi mieluinen! Ei ole yhtään sellasta täydellistä tullut vastaan. Voi olla että metsästän sen viime vuoden harmaan tähtikuviollisen Ticketin..

    VastaaPoista
  7. Meillä ei viime keväänä ollut juurikaan haalarille käyttöä, mutta nyt kun poika on kerhossa, niin haalari ois varmaan hyvä..? No juu, ehkä munkin kannattais vielä haalari hankkia.;)

    Mitään mieleistä ei tosiaan ole vielä tullut vastaan.Se viimevuotinen tähtihaalari olisikin ihana! Mä nyt pohdin sitä Po.Pin harmaata haalaria tai Molokidsin haalaria. Harmittaa,kyllä kun mitään pakko-saada juttuja ei ole tullut vastaan. Tao tytölle löytyis vaikka mitä, mutta pojalle ei sitten mitään.

    VastaaPoista
  8. En tykkää, tuo ruskea-sininen takki on ainoa mikä miellyttää silmää mutta ei meidän tytöt sitä päälleen laittaisi:)

    VastaaPoista
  9. Meillekin saapui eilen myyntiin tuo tummansininen tähtitakki. Minusta on luonnossa tosi hyvännäköinen, melkein parempi kuin se viimevuotinen tähtihaalari.

    Haalaria on muuten tulossa myös tuolla harmaa-mustalla tähtikuosilla :)

    VastaaPoista
  10. Ei noissa mitään sellaisia pakko saada-juttuja ole. Ja tosiaan tuo tähtihaalari valkoisilla ääriviivoilla olisi ollut ihan kiva, jos se olisi ollut musta. Tummansinisestä en jaksa minäkään innostua.

    VastaaPoista
  11. Ei ei ei... Olit just mielessä, kun itsekin huomasin Jyväskylän Juniorien sivuilta facebookista, että sinipohjainenhan tuo haalari on :/ Viimevuotinen oli potenssiin x kivempi :/ Mikään näistä ei oikein innosta.

    VastaaPoista
  12. Helmi; Voisi se olla ja ainakin helpompi pienen itse pukea. :)
    Minusta kanssa se Po.Pin harmaa olisi ihan kiva ja Molon harmaata odottelen, no saa nähdä..

    Vauhtivekaroiden äiti; Oon vaan niin allerginen tummansiniselle. ;D
    Tuo harmaa-musta tähtikuosi ei oikein ole niin kiva myöskään mitä se viime vuotinen.

    Anonyymi; Sanos muuta!

    VastaaPoista
  13. Musta noi on jopa rumia. Meillä on vaan tyttöjä niin vielä vähempi on mitään ostettavaa tosta mallistosta.
    Ainakin rahat säästyy:)

    VastaaPoista
  14. Mä taas tykästyin kovasti tuohon sinipohjaiseen tähtitakkiin. Mutta kun meillä on se viime vuoden tähtitakki joka on vielä varmasti sopiva kun on 116cm ja sitten ostin Lindexin tähtitakin 122cm (joka muuten on pienempi kuin tuo Ticketin 116cm) niin ehkä me ei nyt enää tarvita. Tosin alennuksesta voisin ehkä harkita ostavani tuon takin 122cm. :D Vaikka varastoon ostaminen onkin niin tyhmää kun sitten ehdin jo kyllästyä siihen vaatteeseen ja koko aika tulee uusia mallistoja lisää. :D

    VastaaPoista
  15. Mä tilasin tuon valkoreunaisen tähtitakin meille, toivottavasti on yhtä ihana kuin kuvissa...

    VastaaPoista
  16. Minusta Ticketin kevät on aika tylsä... Värit ovat jotenkin masentavan synkkiä. Meillä tuo Ticketin tähtihaalari on esikoiselle yhtenä vaihtoehtona, mutta kun siinä on taas niitä tähtiä :/ Ja noi poikien harmaa- ja sinipohjaiset takit ovat jotenkin levottomia.. Tuo tytön kukkatakki on kyllä ihana :) Saa nähdä tuleeko kutienkaan hankittua mitään?!

    VastaaPoista
  17. Tuo ääriviiva-tähtikuosi on minusta kiva, tummansinisenäkin. Muut ei näin ensisilmäyksellä kyllä sytytä juurikaan.

    VastaaPoista
  18. Tyttöjen mallistoa odottelen mielenkiinnolla. Viime keväänä oli niin ihania värejä, nämä tosiaan vaikuttaa tosi synkeiltä.

    Mites se jonathanin mallisto? Niillä yleensä on jotain kätevää j ahinta-laatu kohtaavat kivasti. Siitä odottelen myös sun kaikenkattavaa perinteistä postausta ;) Vai onko sulla vielä edustus?

    -Eerika

    VastaaPoista
  19. Nääh... Mun makuun levotonta kuosia ja synkät värit.

    VastaaPoista
  20. Eerika; Tällä viikolla pitäisi minulle tulla Jonathan malliston kuvastot minulle ja lupaan laittaa heti samana päivänä kattavat kuvat tänne. :)

    VastaaPoista
  21. Se on siinä ja tässä tykkäänkö...En kyllä ainakaan ryntää kauppaan ostamaan..Tähdet on aina kivoja,mutta en tiedä onko tuo tähtikuvio kiva..

    VastaaPoista
  22. Ei innosta Ticket täälläkään. Jonathanin mallistoakin on jo vilauteltu parissa blogissa, eikä sekään säväyttänyt. Kelpo haalarit (Tähti) pilattu kummallisilla kuvioilla ja rumalla kangaskaistaleella etumuksessa. Odottelen vielä Jonathanin lisäkuvia. Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
  23. Anonyymi; Kiva että tykkäät! :)

    VastaaPoista
  24. Tähtitakista tykkään, muista en niinkään. Ticketiä meillä on välikausi-ja talvivaatteina paljon.

    VastaaPoista
  25. En tykkää. Tykkäsin viime vuotisesta tähtitakista enemmän. Nuo kuosit on mun silmään jotenkin vähän turhan levottomia.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)