sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Yöbongailua kevätuutuuksista


Kun ei väsytä niin ei, bongailin sitten uutuuksia. ;)Lindexille on tulossa aivan ihana pandapaita!
Edessä vilistää pikkupandoja ja takana iso. Ilmeisesti tätä kuosia on tulossa muutakin, ainakin näin olin tänään kaupoilla kuulevinani..Muumeja oli tullut meidän Lindexille jo raidallisena pyjamana, aika söpö ja tytöille ihanuus kuosipaitaa.Dunsilta on tullut hauskaa ampparikuosia (Kuva Keltainen kettu), olisi aika ihana ja entäs tuo Ej sikke lej:n olio paita sitten (kuva Babyshop). pakko ostos!
Uutta Tuttaa keväälle, ihania nämäkin! Harmi ettei koot taida enää riittää meille, vaikka nuo menisi täysin vielä 6v:llekin. (kuvat valmistajalta).
Mustaa vauvoillekin, mikä varmasti miellyttää monen silmää. Itse ostaisin ehdottomasti mustat puolipotkarit jos olisi vauva, koska Tutan on ollut aina ne parhaat malliltaan.Mikä ihaninta Tutalta tulee musta kypärämyssy!
Meillä ainakin vielä Emilin välikausivarusteissa olellinen osa ja mustana käy sitten kaikkeen. Nuo kengät on kanssa aika kivat, jos vaan koot riittää 28 saakka.

Löytyikö myös teille jotain? :)
18 kommenttia:

 1. Lindexin pandapaitaa olen katsellut, 'harmi' vaan kun koot eivät enää mahdu pojalle. Tosin luotto lindexin paitoihin on karissut, joten ei harmita niin paljon. Dunsia ajattelin uskaltautua kokeilemaan - suutun kyllä tosi pahasti, jos kangas ei kestä mur!

  VastaaPoista
 2. Lindexin kuosipaita on pakko saada molemmille tytöille:)

  Tuttaa pinkkinä taitaa tulla nuoremmalle.

  VastaaPoista
 3. Pandapaita on kyllä aika kiva ja tutan mustat jutut :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja uutuuksia!

  Pandapaita on tosi ihana, tulee varmasti meillekin. Jotenkin tuo musta-kelta-valkoinen yhdistelmä iskee nyt ihan täysillä :)

  VastaaPoista
 5. Onpa erikoista Tuttaa !
  Poikkeaa tyystin aikaisemmista. Voisin kuvitella että näitä olisi suunnitellut joku uusi suunnittelija heillä.

  VastaaPoista
 6. Oi että miten kivoja! Ihastuin eniten juuri niihin samoihin kun sinäkin. Panda, olio ja Tutta. Tutta yllättää nykyään iloisesti! Tosi kiva kuosi tulossa taas. Ja oi miten tosiaan kaivattu uutuus tuo musta kypärämyssy! Päätyy kyllä meidän sällin kaappiin! :)

  VastaaPoista
 7. Mari A.: Minulla ei, meillä ne tuntuu vaan kestävän hyvänä pesusta toiseen ja kun ovat vielä niin edullisia niin siihen nähden huippua. :D
  Niin ja Lindexit on aina ne lempparit ja eniten pidetyt meillä, että niitä kayttökertojakin tulee paljon. Toisaalta en edes odottaisi Lindexin kestävän niin hyvänä kuin esim. Duns tai Småfolk, koska hinta on kuitenkin ihan eri. Minusta n.10e paidalla on lupa hiukan nukkaantuakin, mutta 25e paidassa sitä ei saisi tapahtua yhtään.
  Mutta siis oikeesti jännä, kun meillä Lindex kestää hyvänä. Olisiko sitten pesutyyli eri tai jotain?.. ;)

  dipsukka; Tuo paita onkin ihan teidän tyttösten näköinen. :)

  Heidi ja Ida-Antonia; On on. :)

  Vauhtivekaroiden äiti; Minuun kanssa. ;)

  ninnu; Joo mietin samaa. Nämä on ihan just tämän hetken lastenvaatemuotia.

  Katja; Olin ihan innoissani kun tuon bongasin, mustaa kypärämyssyä kun ei saa mistään puuvillaisena ja tosiaan se sopii nyt ulkovaatteisiin niin hyvin. :)

  VastaaPoista
 8. Kiva, kun sää mun puolesta löydät aina kivat uutuudet. Säästyy multa kallista aikaa, kun aina löydät just mun pojille sopivat :D
  Onkohan tuota Ej Sikke Lej:n paitaa myynnissä jo? En nimittäin löytänyt sitä nettikaupasta.
  -Minna

  VastaaPoista
 9. Minna: Ainakin lastenmetsolassa oli tota ej sikke lej paitaa jo.

  Meilläkin Lindexin vaatteet on mennyt tosi huonoiksi nopeaan (tosin ei ole ollut muuta kuin muumia). Kyllähän Lindexin ja esim. Dunsin hintaero selittyy puuvillan tuotannolla ja kaikista eniten varmasti työoloista. Lindex on ollut useasti lapsityövoiman ja myrkkyjen ykkönen :( Se on itselläni se syy boikotoida Lindexiä.

  Dunsin laadusta: se neulos on tosi pehmeää ja mun mielestä nukkaantuu pinnaltaan nopeasti. Tosin tässäkin tosi isoja eroja eri vuosien välillä. Mutta nukkaa sen tietyn verran ja sitten loppuu.

  VastaaPoista
 10. Hauska tuo panda :) Mä olen ostanut meille mustan aluskypärämyssyn Prismasta.

  -Jamina-

  VastaaPoista
 11. Mä ihastuin tuohon Pandapaitaan ja oliopaitaan! Meiän 5v, kohta 6v haluais myös ton oliopaidan mutta koot loppuukin jo 116cm ainakin Lastenmetsolalla.
  MISTÄ ihmeestä saa kivoja 122cm paitoja??? Lindexillä osa on jo liian pieniä, osa mahtuu onneksi vielä hyvin. Mutta onko antaa vinkkejä?? Mähaluan värikkäitä lastenvaatteita en mitään teinvaatteita.

  VastaaPoista
 12. Tutta kolahtaa tänne kyllä heti ja samantein! Toivottavasti olisi kokoja kuopukselle. Mustaa tervehdin ilolla vaikka meillä kypärämyssyt ja puolipotkarit ei olekaan enää ajankohtaisia. Jospa ne leviäisivät siitä isompienkin vaatteisiin!

  VastaaPoista
 13. Lindexin pandapaita on niin meidän värinen, samoin tutan musta kypärämyssy. Kypärämyssyt taidan hankkia molemmille jos vain on tuollaisen 4-5-vuotiaan kokoa ja pandapaita kuopukselle, jos meidän Lindexillä satun näkemään :).

  VastaaPoista
 14. Minna; Itse bongasin tuolta Babyshopista, mutta Irene tuossa mainitsikin että ainakin Lasten Metsolassa on. :)

  Irene; Eikös jossain blogissa ollut joskus juttua, että ihan huonosti nuo asiat ei kuitenkaan Lindexilläkään ole.. Ainakin Mari A. on puinut näitä asioita joskus blogissaan. Jos en ihan väärin muista.
  En siis väitä etteikö olisi, mutta koska en ole asiaan perehtynyt niin en ota enempää kantaa. ;)

  Jamina; Ai siellä on ollut, eipäs ole sattunut silmään. ;)

  Marika; Meillä ainakin Oliverille (6v9kk ja koko 128-134cm) olen löytänyt ihania värikkäitä paitoja edullisemmin Maxomorralta, Snoozylta ja Villervallalta.
  Hiukan hinnakkaampaa ihanaa löytyy esim. Me&I:lta, Småfolkilta ja Po.P:lta.

  Katja; Minä luulen että noissa Tutan vaatteissa isoin on 104cm, ikävä kyllä. :( Harmittaa, koska ei kannata enää meillekään ostaa.

  Hipsu; Tutan kypärämyssyjä löytyy yleensä 120cm saakka, koot on 20cm välein. :)

  VastaaPoista
 15. Ihania noi Tutan uutuudet, mun mielestä Tutalla on ollu paljon ihanaa vuoden sisällä esim. pingviinit ja leijonat.. :)Meille siis tuttaa, paitsi ei bodeja ku ne on liian leveitä.. :(

  VastaaPoista
 16. avista; Oon samaa mieltä Tutan kuoseista. ;)

  VastaaPoista
 17. Kyllä mä luulen, että moni firma on varmasti viime vuosina ainakin yrittänyt parantaa eettisyyttään, niin pinnalla asia on nyt ollut. Hyvä niin! Eettisyysmittari jossa Lindex pärjäsi tosi huonosti on vuodelta 2007. Joten varmaan asiat on sen jälkeen toivottavasti parantuneet.

  Yleltä tuli aika kauhea dokkari hetki sitten, oli jotain "myrkkyä halvalla" tai vastaava. Siinä oli näistä myrkyistä paljon. Ja heti sen dokkarin jälkeen löytyi ainakin Lindexin hellokitty vaatteista liikaa myrkkyjä.

  Nuo myrkyt kyllä varmaan lähtee pesussa pois, joten vaaraa niistä ei taida olla itselle. Lähinnä työn tekijöille sekä valmistusmaassa että tulleissa.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)