torstai 13. tammikuuta 2011

Po.P:n kevät 2011


Po.p:n kevät on päivitetty heidän sivuilleen.
Raikkaita kauniita sävyjä, näyttää mielestäni oikein hyvältä.
Silti en tiedä kolahtaako niin kovaa että meille hankkisin, tosin tuohon vihreään saatan sortua jos muilta merkeiltä en kivempää löydä..
Mutta mitäs te pidätte? :)


Lisää kuvia löytyy täältä!

Takit näkyi vielä puuttuvan, mutta luulisi olevan samoissa sävyissä.
Ihan kaikkia kuvia en tähän napsinut, eli lisää värejä per malli löytyy tuolta Po.P:n sivulta.


23 kommenttia:

 1. Nämä näyttää kyllä kivoilta. Varsinkin tuo vihreä.

  VastaaPoista
 2. Oijoi, punainen ja harmaa, siinä ois meiän tytölle ja pojalle niiiiiin ihanat!! Mutta ainakin neidille pitäisi syksyllä ostetun haalarin vielä mahtua, joten me tarvitaan reima tecin haalarihousuille takki pariksi vain. Pojan tilanne onkin sitten kehompi, ellei isoveikalta ole jäänyt sopivassa koossa mitään kivaa haalaria :).
  Mutta minä tykkään näiden yksinkertaisuudesta :)

  VastaaPoista
 3. Muuten kivoja, mutta en tykkää noista valkoisista vetoketjuista ja yksityiskohdista! Musta väri olisi paljon helpompi asusteiden ja käytännöllisyyden takia.

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväisiä värejä... Tänä keväänä ajattelin hommata meidän esikoiselle P.opin takin ja housut. Kyseiseltä merkiltä ei ole meillä ulkoiluvaatteita ollutkaan, joten eiköhän nyt ole jo korkea aika niitä testata :) Ja ylläri pylläri ajattelin tummansinistä takkia... Heh! Se sopisi kauniisti Ticketin tähtitakin kanssa, joka siirtyy kuopukselle. Vai mitä?? :)

  VastaaPoista
 5. Niin, mutta enhän ole varma tuleeko tuota väriä mallistoon lainkaan... :)

  VastaaPoista
 6. Kivoilta näyttää, mutta nuo valkoiset vetoketjut pomppaa mielestäni liikaa.

  VastaaPoista
 7. Minä kanssa mietin noita valkoisia vetoketjuja, että onkohan sitten parin käyttökerran jälkeen ihan liasta pinttyneitä..
  Mutta vaikka mustat olisi käytännöllisemmät, niin toisaalta nämä valkoiset on raikkaammat ja noihin menisi ihanasti valkopohjainen myssy seuraksi. ;)
  Toivottavasti takeissa olisi kuitenkin mustat vetskat, kun alaosaksi kävisi sitten paremmin mustat housut. Haalarissa ei niin haittaa.

  Hanna; Totta. ;) Oli siellä tummansinisiä housuja ainakin, että jos vaikka takkinakin tulee.

  VastaaPoista
 8. Minäkään en tykkää valkoisista vetoketjuista, mutta kunhan pääsee kauppaan hiplaamaan, varmaan jo on eri kello soimassa. Tykkään noista kuusikulmaisista pipoista. Meillä on vielä viime kevään vihreä pop:n vk-haalari käytössä, joten ei ainakaan tarvitse ostaa uutta esikoiselle. Kuopus onkin sitten ongelma, tai olishan tuolla jemmassa hänellekin, mutta himottais uusikin..

  VastaaPoista
 9. Minäkään en tykkää valkoisista vetoketjuista, mutta kunhan pääsee kauppaan hiplaamaan, varmaan jo on eri kello soimassa. Tykkään noista kuusikulmaisista pipoista. Meillä on vielä viime kevään vihreä pop:n vk-haalari käytössä, joten ei ainakaan tarvitse ostaa uutta esikoiselle. Kuopus onkin sitten ongelma, tai olishan tuolla jemmassa hänellekin, mutta himottais uusikin..

  VastaaPoista
 10. Mä en tykkää noista valkoisista vetoketjuista ja olisin toivonut jotain toista väriä kuin vihreetä koska viime keväänäkin oli vihreä.

  VastaaPoista
 11. Minä oottelen halvemman merkin välikausivaatteita. Nicolas ja Julia varsinkin kiinnostaa. Kotisivuilla ei vielä näkynyt mitään :)
  H&M ja lindex ei iskenyt sitten yhtään... Lindexin tähtitakki olis muuten kiva,mut pohjaväri sais olla jotain muuta kuin tummansinistä, en vieläkään tykkää ko. väristä, saa nähdä muuttuuko mieli jossain välissä.

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania värejä!! Ah! Näihin tulen sortumaan varmasti! Nyt todella toivon, että joku ihana ihminen tuo nuorimmaiselle sen toivomani Po.P lahjakortin ;)

  VastaaPoista
 13. vetoketjut ovat harmaat, ei valkoiset :)

  VastaaPoista
 14. Kauniita.
  Mutta en käyttöasusteeksi syksyyn /kevääksi voisi kuvitellakaan noin vaaleita, sitä kun mennään ekaan lätäkköön niin puku oli siinä.

  VastaaPoista
 15. Ihanan raikkaita :)
  Laitoinkin eilen ostoilmon popin välikausivaatteista kun vauva tarvis haalarin ja Manu takin. Valitettavasti täytyy vaan aina tyytyä näissä välikausivaatteissa mahdollisimman tummaan, ei tuohon meijän pihalle voi mennä kevät/syksyaikaan vaaleissa ollenkaan kun on niin täynnä kuraa ja savea...nää on näitä maalla-asumisen ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 16. Mie olen niiiiin pettynyt. Tuo vauvahaalari on ihanan mallinen ja haaveilin sellaisesta tällekin kesälle ku koot varmaan vielä riittäis. Ei tule kauppoja, värikin on lähes sama kuin viime vuonna. Enhän minä kahta kesää peräkkäin samanväristä haalaria tahdo..

  VastaaPoista
 17. Milloinkohan on kaupoissa koko kevätmallisto saatavilla? Meillä ei ole koskaan kyseisen merkin ulkovaatteita ollut ja nyt haluaisin esikoisella testata takin ja housut.

  - Äiti ja pienet pojat

  VastaaPoista
 18. Kivan kirkkaita värejä, erityisesti tuo vihreä näytti kivalta. Silmään pisti kyllä mullakin nuo vaaleat vetskarit, kivan näköiset kyllä puhtaina, mutta lienevätkö rapakeleillä ihan kauhean näköiset.
  Alkavat vaan olla niin hyvissä hinnoissa, että kauppaan taitavat nyt jäädä. Viime keväänä ostin lapsille po.p:n 2-osaiset ja olihan ne hyvät ja toimivat puvut, mutta ei niin erikoiset kuitenkaan että toistamiseen tuolla hinnalla ostaisin-erityisesti, kun yhden puvun käyttöikä on meillä ollut tähän asti yksi kevät ja syksy. Mutta värit on po.p:lla aina yhtä kivat. :)

  VastaaPoista
 19. Mulle on ainakin iskenyt jo suuremman luokan välikausistressi =) Ei ole oikein mikään vielä osunut kovaa ja korkealta. Ehkä tälle vihreälle voisin lämmetä, täytyy käydä katsastamassa varmaankin ihan livenä.
  Ihan hirveetä kun jo tammikuussa täytyy stressata mitä sitä pukisi lapsille päälle joskus keväällä.

  VastaaPoista
 20. Kivat muutoin, mutta nuo vaaleat yksityiskohdat yläosassa ovat rumat. Vaaleat vetoketjutkin vielä meni, mutta nuo ei!
  Livenä pitäis kuitenkin nähdä ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 21. Vihreä ja pinkki on ihanan raikkaat

  VastaaPoista
 22. Mä en kyllä oikein tykkää. En pidä noista valkoisista somistekohdista, terenauhoista ja valkoisista vetoketjuista jne...
  Kyllähän noi nyt menis, mutta kun niin paljon kivempiakin on.
  Pipoista tykkään kyllä :o)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)