keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Småfolk spring 2011



Ja ei kun uutta putkeen. ;)
Småfolkin kevään mallistosta löytyy myös jotain meille, entä teille?







Tuo kelta autoinen paita ja ruskea pöllöinen paita on minun makuun just. Ompputakitkin näyttää kivalle, tosin vihreässä on vetoketjut väärän väriset. Hih.

Lisää Småfolkin kevättä löytyy


14 kommenttia:

  1. Pöllöt ja keltaiset autot miellyttää muakin. Mansikkakuosi on myös tosi kiva ja sen haluaisin neidille. Kävin kattomassa lisääkin kuvia ja sieltä löytyi muitakin ihania kuoseja. Näitä voisin ottaa meille useammankin, jos hinta ei ois niin kova.:)

    VastaaPoista
  2. Pöllöpaita tulee meillekin, tottakai. Muita kuoseja vielä mietitään.

    VastaaPoista
  3. Ihana pirtsakoita printtejä! Näitä meille ehdottomasti!! :)

    VastaaPoista
  4. Jees, kiva kun sä bongaat valmiiks kaik nää uudet mallistot, ne on niin helppo sit sun kautta katella,
    ja joo kyllä sieltä meillekin löytyy,
    ainakin Ellulle bikinit, viime vuotiset vihreet omput oli niin lempparit ja oikeen malliset. "Junou ei liian paljastavat" ja sit mä oon nyt kahen vaiheilla ompputakki vai villervallavan värikäs kevättakki, en tiiä.
    Pitää vielä onneks miettii ku lompakko on tyhjä...;)

    VastaaPoista
  5. Pari juttua löysin mitkä voisivat tulla piristämään meidän kesää. Tämä ei ehkä ole sitä tyyliä mihin tytön haluaisin joka päivä pukea, mutta silloin tällöin tosi kivaa vaihtelua :)
    Hinta vaan näissä taitaa olla aika kova? Mä olen iskenyt silmäni yhteen molon valokuvaprinttimekkoonkin ja kovasti saa miettiä onko arkisesta t-paitamekosta järkevää maksaa 50e..
    -elly-

    VastaaPoista
  6. Kivoja tietysti :) Täytyy vaan odotella aleja, kun pienempi koko on just sopiva, eikä niitä viitsi enää ostaa. Isompaan hukkuu vielä :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  7. Tosi paljon kivoja, meille taitaa tulla ainakin tuo pöllö paita ja sit tuo kelta autoinen :) raikkaita kyllä kaikki :)

    VastaaPoista
  8. Ihania =) Hullaannuin lehmä-pyjamaan ja tuohon vihreään takkiin...

    VastaaPoista
  9. Tosi paljon on kivoja! Ainakin kelta-autoinen paita, ompputakki, pöllöpaita ja lehmäyökkäri. En vaan meinaa ikinä raaskia näitä normaalilla hinnalla ostaa :/

    VastaaPoista
  10. Hauskoja on taas, tuo poikien lehmä-yöpuku on ihana:)Varmasti tulee pojalle noita paitoja, vaikka meillä on Småfolkin lyhyt-ja pitkähihaisia pojalla varmaan yhteensä n.50kpl...osa vielä isoja tosin...Mä oon "vähän" höyrähtänyt näihin...mut ne vaan on niin pojan tyylisiä ja kivoja &värikkäitä. eikä näitä tuu vastaan kun tosi harvoin muilla... Ite ostan tätä vaan alennettuna mutta onneksi aleihin näitä jää hyvin ja näitä saa useista nettikaupoista.

    Mulla on itelläkin Småfolkiltä 4 paitaa ja oon tykännyt niistä paljon. On vaan aika pientä mitoitusta ne naisten paidat.

    VastaaPoista
  11. Tuo ompputakki on kyllä kiva! Voisi olla yksi vaihtoehto meille. Takin kun pitää olla punainen ;)

    VastaaPoista
  12. Omenat on ihania, ja olihan nuo muutkin kivoja. Mutta ei näitä meille ainakaan kovin monta tule, hinnasta johtuen...

    VastaaPoista
  13. Ylin kuva näyttää kivalta, vaikken saakaan tuosta selvää mikä eläin on kyseessä.

    Meillä on ollut tämän talven käytössä Småfolkin omppuhaalari, ja se on kyllä ollut hyvä. Leveää mallia tosin, mutta talvella saa ollakin.

    VastaaPoista
  14. Ihanaa keväistä väriloistoa :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)