maanantai 10. tammikuuta 2011

Minymon kevät 2011



Bongailin muutama päivä sitten Minymon kevättä parilta ulkomaalaiselta nettisivulta (osa tuolta Peanuts for kids-sivulta), en muista toista. Ihan juuri oli Naperonuttu laittanut myös facebookiin muutaman kuvan ja siitä inspiroituneena laitan tänne teidänkin iloksi kuvasaalista. :)



Haalarikuvat lainattu Naperonutulta, minusta tuo poikien olisi aika vinkee.



Tai tämä kaksiosainen olisi kiva kanssa.



















Vasemmalla Softshell takki ja oikealla ilmeisesti ihan tavallinen takki, kaunis minusta.





Piirroskuviakin löytyi jokunen. Perus yksivärisiä ja pojille raitaa.

Miltäs nämä näyttää?



30 kommenttia:

  1. Nää on just sellaisia että ensinäkemältä en oikein tykkää mutta tod.näköisesti kevään myötä lämpenen kuitenkin ainakin osalle :D
    Tuo harmaa kuviollinen näyttää kyllä aika nätiltä ja poikien 2-osainen sininen raikkaalta. Mutta ei mitään must have- reaktiota.

    VastaaPoista
  2. Minä lämpenin myös aika hitaasti Minymon viime kauden vk-mallistolle, mutta aleaikaan mennessä olin jo yhteen takkiin superihastunut;) Ehkäpä näistäkin sitten useammalla katselulla löytyy vastaava.

    VastaaPoista
  3. No ei nämä ainakaan vielä näytä minusta kovinkaan kummoisilta, ehkäpä sitten kun näitä katselee hiukan pidempään...

    VastaaPoista
  4. Ei tuu meille kyllä näitäkään. Pian iskee epätoivo, mutta jospa lämpenisin vielä Molo Kidsin harmaalle haalarille. Vähän tökkii kyllä värinä tuo harmaa *niisk* Tai sitten olisi tietysti Mini A Ture, mutta jotenkin niiden haalari ei malliltaan miellyttänyt.

    VastaaPoista
  5. Tuo ekan kuvan harmaa pohjainen kuosi näyttää kivalle ja tuo tyttöjen tumma kukkatakki! Tarttistaskohan me...? ;)

    VastaaPoista
  6. Minä lämpesin tuolle tyttöjen harmaalla takille. Siinä olisi varmaan edullisempi vaihtoehto tuolle cupcaken pinkille jota olen haaveillut. No torstaina köpikseen ja josko näitä olis myynnissä jo niin vois saman tien ostaa =)

    VastaaPoista
  7. Ei iske.. jospa Ticket sitte ees =)

    VastaaPoista
  8. Minäkin näitä katselin, ja jouduin toteamaan, että Minymolta ei ainakaan tänä keväänä tule meille mitään.

    VastaaPoista
  9. Toi tyttöjen harmaapohjainen kukkatakki on tosi nätti. Harmi ettei me tarvita mitään, mutta jospa sitten alesta seuraavaksi vuodeksi.

    VastaaPoista
  10. Ei jotenkin sykähdyttänyt...ehkä tosiaan livenä ja pienen lämmittelyn kautta. Miten mun mielestä tänä keväänä ei oikein innosta poikien mallistot? MAT:lla ehkä ruskea, mutta jotenkin sekin on mennyt hieman ohi värinä. Pari vuotta sitten olisi ollut ihana. Cupcakella oli ihania värejä, mutta en pidä kankaan kiiltävyydestä.

    Popin mallistoa odottelen, vk-haalari tulee luultavasti sieltä. Niiden värit ovat kuulemma punainen, kirkkaampi kuin viimevuotinen pinkki, herneenvihreä, farkkukuosi ja sininen ruudullisella hupulla:)

    VastaaPoista
  11. Yllättävän hempeäksi on mennyt Minymon tyyli, mun mielestä.
    Ihan kivoja...

    VastaaPoista
  12. Kiitos Mia,

    Tuo pinkkityttöhaalari olis meidän S:lle aika kiva, tosin poikien turkoosiin en ihan heti lämmennyt;) Joten V:lle sit varmaan joku noista raidallisista tai sit jottain muuta

    VastaaPoista
  13. Mielestäni parempi tämä minymon mallisto kuin cupcaken (ainakin poikien osalta). Itse odotan malttamattomana ticketin mallistoa, jos nyt tänä keväänä testaisimme sitä (olettaen, että ticketiltä joku herkku välikausikuosi löytyy poitsuille!)=)

    VastaaPoista
  14. Hei!!!

    Mukava käydä aina lukemassa blogiasi ja mielenkiintoisia juttuja vaatteista. Kiitos vaivannäöstä, kun viitsit niitä esitellä ja poimia kuvia meille nähtäväksi.

    Meillä ei ole ennen ollut Minymo:a käytössä, kun vasta nyt tänä talvena. Kahdelta isommalta löytyy musta siniset tähti haalarit.

    Noista kevään uutuuksista tykkäsin turkooseista housuista ja niistä pienemmän henkselihousuista. Ne ehkä muuttavat meille viime keväisten turkoosien villervalla takkien kaveriksi... :D

    VastaaPoista
  15. Hei,

    Mietityttää Minymon ja Cupcaken haalarien materiaali.Mahtaako olla yhtä kestävää kuin Reiman ja Ticketin? Samoin vatvon baggie mallia vs. vyötärökiristyksellä olevaa mallia. -Kokemuksia? Suht. pullukka poika on nyt 1,5v ja käytössä Reiman babymallinen sekä vyötärökiristyksellä oleva toppahaalari. Yllättäinkin vyötärökiristyksellä oleva vaikuttais käytössä kivemmalta, kun kädet ei ota säkkimäisen haalarin sivuihin. Näin ollen kuvittelisin olevan mukavempi liikkua vyötärökiristyksellä olevassa haalarissa? Ihania kuoseja on iistä vai vaikea löytää :(. Reimasta olen tykänny, mut ovat vähä tylsiä. Vaikka tärkeintähän on mukavuus käytössä...Pienemmälle on odottamassa Minymon petrooli-ruskea match vk haalari, mutta pieni vasta nukkuu vaunuissa niin kestävyydellä ei ole väliä.
    Ticketin alleja mielenkiinnolla ootellen...
    -sirkku

    VastaaPoista
  16. Joo ei.
    Mä valkkasin nyt niistä ekoista (cuppis ja mat) meille takit. Onneksi näyttää, että muilla ei ole eikä tule mieluista.

    VastaaPoista
  17. Ihan kivalta näyttää, muttei kuitenkaan sykähdytä. Muuten pakko vinkata, että ainakin Jyväskylän Lindexille oli tänään tullut sitä tummansinistä tähtitakkia, ja näyttääpä olevan jo myös shoponlinessa, eli sinne siis jos tähtitakkia halajat :)

    VastaaPoista
  18. Njää, ei iskenyt nämäkään. Nuo kuviolliset on jotenkin vaan...sillisalaattia, en näe meidän muksuja noissa. Noista piirroskuvien yksivärisistä en sitten tiedä, kun ei noista näe ovatko tavallisia takkeja vai softshellejä. Tähän mennessä eniten on kolahtanut Villervalla ja H&M, sekä Lindexin softshellit kirkkaine väreineen. Lindexin vk-takeissa ei näköjään ole tarjolla kuin turkoosi ja pinkki, joita meillä on parina viime vuonna ollut ihan riittävästi. Harmi, muuten malli miellyttäisi.

    Silmään on pistänyt myös se, miten tiukassa henkselimallin housut vk-puvuissa alkaa olla isommille lapsille. Ihan ehdottomat mun mielestä varsinkin kevään alkupuolella. Viime keväänä löytyi perusmustat Lenneltä koossa 116cm, nyt tarvis 122 ja 110 ja vaikeeta tuntuu olevan.

    VastaaPoista
  19. Sonja; Minulla oli hiukan samaa, että ei täysillä iskenyt.

    Sokrutin; Tuo harmaa, jossa valkoisia kukkasia ja v.pun. resorit? ;)

    Oliviah; Niin voi käydä, tuttua minullekin. :D

    Hele; Niinpä!

    Lumikettu; Jospa vielä Po.P, KappAhl tai joku muu merkki yllättäisi? :)

    Ida-Antonia; Eikös aina tarvii, kun hyvin selittää? ;)

    Mari; Toivottavasti sieltä jo löytyy!

    Suwi; Mites nyt ei mikään iske? ;D
    No jos tosiaan se Ticket sitten.

    Saana; Väärät värit? ;)

    Mari; Alesta sitten. :)

    PaaPii; Siinä on jotain tosi kaunista minustakin.

    Myrmeli; Minulle ei ole myöskään vielä yksikään poikien mallisto iskenyt lujaa, ihan kivoja, mutta ei lujaa. ;)
    Oi, Po.P:n farkkukuosi kuullostaisi hyvältä.

    Onaha; On. ;)

    Hilppa; Ollos hyvä vaan. :)

    Anonyymi; Minäkin odotan Ticketin värejä ja kuoseja kovasti. Etenkin haalareita.

    RetroSiili; Kiitos vaan kovasti kiitoksista. :)
    Nuo turkoosit housut voisi tosiaan mennä ihanasti siihen viime kauden takkiin.

    Sirkku; Minä luulen että kestävyys ei ole ihan yhtä hyvää kuin Ticketin ainakaan.
    Minymon ja Cupcaken haalarien matiriaali välikauteen on kai sellainen tuulipukukangasmainen. Tai näin olen kuullut..
    Kai nuo nyt jotain kuitenkin kestää?, kokemusta minulla ei itsellä ole. ;)
    Vyötärökiristyksellä vai ilman, hmm..
    Meillä ainakin pienet on liikkunut yhtä hyvin kummassakin mallissa, jos kangas ei ole ollut liian jäykkää. Toisaalta ei parivuotias osaa ehken valittaa haalarista. Taitaa olla makuasiakin. :)

    Mari A.; Ne olikin just ne teidän näköiset. :)

    Anonyymi; En minä sitä Lindexin tähtitakkia halua, muille vaan vinkkailin tuossa aiemmin. ;D
    Olen katsos "allerginen" tummansiniselle. heh.

    sufee; Jonathanilla on ollut henkselimallia housuissa välikauteen jopa 128cm saakka, kannattaa kurkkia siis kun mallisto ilmestyy. :)
    Talveksihan oli mustat, saa nähdä mitä kevääksi tulee.
    Lupaan esitellä heti, kun kuvastot tupsahtaa minulle. ;)

    VastaaPoista
  20. Meidän viime vuotinen Minymon haalari kesti kyllä kovan käytön. Karheumaa ei ole, jalkalenkit tietty rispaantuivat. Vastaa hyvin kokoaan, 104cm haalari menisi vielä just 104 cm käyttäjälle mutta kiertoon menee kun on isompi haalari odottamassa.
    Tänä vuonna Minymon kohdalla saattaa käydä samoin kun viime vuonna, että ensin ei iske mutta sitten onkin tosi kivaa. Kauhistelin eka viime vuonna, että onpa se harmaa pallollinen haalari ruma mutta jotenkin se meille päätyi ja sitten se olikin tosi pirteä ja kivannäköinen. Ja ehdottomasti hyvän mallinen meidän hoikkikselle.

    VastaaPoista
  21. Sitä piti sanomani, että tuo harmaa näyttää kauniilta.

    VastaaPoista
  22. Kivoja löytöjä!
    Junarata-pyjama on todella kiva. En ole noiden olemassa olosta tiennytkään... :)

    VastaaPoista
  23. Jonathanilla tosiaan olisi henkselimallin housuja, mutta toissa vuoden huonot kokemukset Jonathanin laadusta aiheutti sen, etten ole sen jälkeen kauheasti heidän mallistoaan katsellut...Noita H&M:n housuja mietin erityisesti kuopukselle, kivan korkealle nousisivat ja pysyisi selkä lämpimänä. Eikä varmaan tuolla hinnalla kauheasti harmittaisi, jos eivät kestäisikään. ;)

    VastaaPoista
  24. Meillä nyt talvella ekaa kertaa Minymon tähtihaalari 4-vuotiaalla käytössä. Vähän olen kyllä pettynyt, kun tässä haalarissa vetoketju menee, samalla tavalla kuin tuossa vk-haalarissa, alas asti. Nyt kun on ollut märemmät ilmat, niin pojalla on joka kerta sisävaatteet märkänä kun vesi tulee vetoketjun kohdalta läpi. Eli, joutuu ilmeisesti ekaa kertaa hankkimaan kurahousut pojalle, meillä ei vielä ikinä ole sellaisia tarvittu!

    VastaaPoista
  25. Nii :D yleesä ticketti, ainaki toivon nii =)

    VastaaPoista
  26. mistäs löysit tuon harmaan takin ?

    VastaaPoista
  27. Mistä minä löydän tuon tyttöjen ruskean kukallisen takin??? Hermoromahdus iskee verkkokauppoja selatessa...

    VastaaPoista
  28. tinttaiitaan on ainakin tulossa tuota harmaata tyttöjen takkia:)Ennakkovarasin meille sen sieltä!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)