keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Me&I:n värikäs kevät 2011


  







Taas se on ilmestynyt ja kivalta näyttää minusta. Heti bongasin parit t-paidat pojille ja vihreän collegetakin. Itselle voisin nuo yogapantsit haluta. Housuissa ei minun mieleisiä ollut, vähän liian tavallista värimaailmaa.. Mitäs tykkäätte?

Lisää kuvia täältä.

P.s. Jonathanin kuvia pyörii nyt Jesper Juniorin nettisivulla, käykää kurkkimassa. Luulen että saan huomenna tai perjantaina kuvaston/kuvia käsiini ja laitan sitten teille kattavampaa esittelyä. :)




16 kommenttia:

  1. Tuo norsupaita iski silmää, ihanan raikas! Muut noista ei niin innostaneet.

    VastaaPoista
  2. Lapsille oli paljon kivoja, esim. norsut, perhoset ja ihanin on Harry ja Lily puutarhassa-kuosi. Äitien vaatteissa ei nyt ollut oikein minun mieleisiä. Yogapantsit on kivat, mutta yläosista en tykännyt hirveästi.

    VastaaPoista
  3. tälläkertaa munkin silmää miellytti. pari vuotta on ollut ihan huttua.
    ehkä sitä taas uskaltautuisi tilaamaan jotain ja toivottavasti laatu kohtaa hinnan..

    VastaaPoista
  4. Just minäkin vähän aikaa sitten kirjoitin me&i uudesta mallistosta täällä http://piparinmurusia.blogspot.com/
    Tykkään. Nuo joogapantsit on siis niin huippumukavat jalassa ettei voi kuvailla edes:)

    VastaaPoista
  5. Norsut ja junat ovat kivoja.

    Angry alien isommille pojille on huippu. Ihan varmasti mieleinen kuvio, eikä pahasti örkin näköinen ja niin raikas väri. Jos helposti saisin hankkittua, niin tuon ottaisin.

    Täytyy todeta, että hinta paidoilla on minusta liikaa 23-26€. Tuossa hintaluokassa ei meidän pojille kovin montaa t-paitaa, tyyliin 3-4 isoimmmalle ja 1-2 pienemmille (riippuen paljonko on hyväkuntoista perittävää).

    VastaaPoista
  6. Pitäisi itsekin blogata nää uudet meandit :) äitien yogahousut on kyllä ihan pakko-ostos! muut äitien jutut ei sitten iskeneetkään yhtään, ainakaan kuvien perusteella.
    Lastenvaatteisiin perehdyn kohta tarkemmin.
    Eikös se hämähäkki-kuosi ollut joskus lindexilläkin, siis ihan samanlainen? meillä on Manulla jossain kaapissa semmonen, pitäis kaivaa esiin ja katsoa onko se ihan sama.

    VastaaPoista
  7. Kivalta näyttää, volkkaria kierrätetään aina vaan, vaihteeksi katollaan :)

    Mut laatu ei vastaa hintaa, joten meille ei tule mitään.

    VastaaPoista
  8. Tykkään! Äitien puolelta löytyy muutama kiinnostava vaate, etenkin polvihousut ja yogapantsit. Myös lapsille on kivoja vaatteita ja ihania värejä. Jos ei rahapuolta tarvitsis miettiä, niin ostaisin vaikka mitä. :D Vauvojen taskulliset housut ovat jännän näköiset, niitä pitää päästä hypistelemään ja tutkimaan. Onneksi niistä löytyy kokoa 86/92, vaikkei mikään vauvojen koko enää olekaan. Lasten perusmallistossa oli myös kivoja paitoja. Ja myös punainen collegetakki miellytti. Ja, ja... :)

    VastaaPoista
  9. Ihania ihania ihania! :)

    Meillä alkaa miehen kanssa ostolakko helmikuun ajaksi ja jos oikein säästää niin sitten voisin näitä hankkia. Onneksi niitä saa laskulla, hih!

    VastaaPoista
  10. Äitien puolella oli kivoja vaatteita! :) Tykkäsin niistä sortseista ja yogapantseista. myös mustat lasten yogapantsit oli kiva juttu, koska voin tarjota ne pojilleni. :) Puutarha oli kans kiva ja etanat. Mut autoihin olen minäkin kyllästynyt. Jotkut farkkushortsitkin olivat kivat, mutta liian kalliita.

    VastaaPoista
  11. anonyymi kävi täällä kurkkimassa josko Jonathanin kuvia löytyisi, niitä odotellessa.. kiitos!

    VastaaPoista
  12. Positiivinen yllätys oli minullekin parin edellisen jälkeen tämä mallisto! T-paitoja varsinkin oli mukavia pojille ja tilaukseen lähtikin jo nuo turkoosit norsut ja se puutarha paita.. Kovasti jäi vielä mietityttämään tuo hämähäkki paita ja olikohan siellä vielä jotain muuta :D :D
    Ootko muuten huomannut että Kavatin sivuilla näkyy kans jo kevään mallisto, sanoisinko että iiiiihania värejä, jostain on ehdottomasti löydettävä limet kengät :D

    VastaaPoista
  13. Kivoja paitoja!
    Mukava kun päivität taas useammin :)

    VastaaPoista
  14. Jee jee :) Käynpä siis kurkkimassa uutuuksia...

    VastaaPoista
  15. Heh, nyt on Jonathanit päivitetty! ;D
    Niin ja kiva kuulla että useammin päivittely on parempi juttu, nyt pitää takoa kun taas ehtii ja on virtaa. :)

    Aika moni tykkäs näistä. ;)
    Tosiaan hinta on kyllä vähän yläkantissa minustakin, mutta meillä laatu on ollut hyvää ja monet paidat ja housut kiertää veljeltä seuraavalle. Siksi ostan, koska oikeesti nämä tuppaa aina olemaan niitä lemppareita, etenkin isoille kun heille ei kivoja tahdo millään taviskaupoilta saada.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)