perjantai 21. tammikuuta 2011

Lindexin Muumit


Ne tuli taas, nimittäin Lindexin Muumit.
Vähän toisaalta kyllästyttää samojen aiheiden kierrättäminen kaudesta toiseen, mutta kieltämättä ihan kivoja nuo kuitenkin on.
Meillä Muumit ei kuulu suuren fanituksen kohteeksi, mutta silti luulen että pari paitaa on haettava tästäkin mallistosta. Pieni tykkää kuvista ja varsinkin Haisuli on hauska kaveri.






Tuleeko Muumeja teidän kaappiin? ;)




32 kommenttia:

  1. Nättejä ja suloisia. Minä itse tykkään muumeista, mutta valitettavasti muumifanitus alkaa olla taakse jäänyttä kautta 9v tytöllä ja 5v pojalla. 5v poika ehkä vielä kuitenkin kelpuuttaisi, mutta njaa.... siinä ja siinä :)
    Pienemmille aivan suloisia!

    VastaaPoista
  2. Meillä pikkukaveri on vielä niin pieni, että äiti päättää vaatetuksen. Ja äiti ei ole koskaan suuremmin muumeista vaatetuksessa perustanut. Eli ei, en näe tarpeelliseksi noita hankkia ;) Ilman muumikuvia nuo raidalliset olis raikkaita.

    VastaaPoista
  3. Vauvalle hain vain tuon valkean muumibodyn, se oli hauska :) En hirveesti tykkää näistä "hahmo"-paidoista mutta muumit vielä menettelee.

    VastaaPoista
  4. meille tuli nuo uimahousut pari viikkoa sitten, kun uimakoululaiselle piti saada uudet uikkarit. muita muumeja ei taida tulla, tosin vannomatta paras. mä olen ollut vähän pettynyt näihin muumien hinta-laatusuhteeseen.

    VastaaPoista
  5. Syksyn mallistosta ostin yhden paidan ja ei kyllä enää näitä.

    VastaaPoista
  6. Haisuli kotiutui jo eilen meille, sekä tuo valkoinen t-paita. Nuo uikkarit olin ihan unohtanut, niitäkin piti livenä vilkaista, mutta ehkäpä ne saa nyt sitten jäädä. 3-vuotiaalle Muumifanille nuo ostin ja olikin ekat Lindexin muumit, kun aikaisemmat kuosit eivät ole innostaneet.

    Varmaan samoja hahmoja käytetään, kun oikeudet johonkin on hankittu ;)

    VastaaPoista
  7. Kävin hakemassa meille vihreät housut, teepparit ja uikkarit molemmille. Raitapaita tuli nuorimmalle pojalle ja vihreä paita vanhemmalle. Meillä fanitetaan muumeja todella paljon, sen takia niin paljon:D

    VastaaPoista
  8. Todellakin tulee muumeja... :D Lähes kaikkia joutui ostaa. Viime kerran muumit oli niin kamalia niin nyt ostin senkin edestä. Onneksi löytyy sekä tyttöä ja poikaa niin sai shoppailla kunnolla. Tosin mies ei ehkä ole samaa mieltä :P

    VastaaPoista
  9. Tulee varmasti, meillä iso muumifani täällä :)

    VastaaPoista
  10. Mä en jaksa yhtään innostua noista Lindexin Muumeista. Muumit on jo niin nähty. Siis muumit on kyllä kivoja, mutta vaatteissa en niitä jaksa.

    Meille siis ei ainakaan noita Muumeja tule, mutta muualta varmasti löytyy ottajia. :)

    VastaaPoista
  11. ei taida tulle muumeja meille. pojalle ne ei ole enää pop ja tyttö ei tajua vielä.. olen ihana väliinputoaja. eikä haittaa yhtään..

    VastaaPoista
  12. Meillä on tytöllä kova muumivillitys menossa, mutta ei taida tulla muumivaatteita :). Tuntuu, että on jo tarpeeksi muumia, kun tyttö leikkii muumileikkejä ja soittaa levyltä muumilauluja :).

    VastaaPoista
  13. Eiköhän näitä Muumeja tule lisää meidänkin kaappiin! Tuo valkoinen t-paita on kiva :)

    VastaaPoista
  14. Teinkin juuri tilauksen Lindexille. Meille tulee tuo sininen haisulipaita. Muista en innostunut... Samalla tilasin Empulle Bamse -puseron ja taas veloureita yms. koossa 110cm.

    Meillä on nyt käytössä 98-104 ja sitä kokoa liikaa. Nyt aattelen jo ensi syksyä :oD Eiköhän tuo 110 ole silloin meillä sopiva.

    Emppu on tällä hetkellä 95cm pitkä pätkä :o)

    VastaaPoista
  15. Täytyy sanoa, että tulee :) Nämä näyttivät mun silmääni TOSI kivoilta.

    5-vuotias tyttö saa Pikku Myy tunikan ja tuon ihanan Muumi tunikan sekä nuo suloiset vaaleanpunaiset legginsit. Niin ja taisinhan mä naputella tilaukseen myös tuon valkean muumipaidan.

    Harmittelen, että noita collegehousuja on vain lilana, jota ei meille tule. Aivan kamala väri ;) Ja lisäksi harmittelen, että mitään näistä ei saa isompana poikien kokona. Kyllä meidän ekaluokkalainen 134-140 cm vaatteita käyttävä voisi vielä laittaa esim. tuon valkean t-paidan päälleen...

    Mutta ihania ovat :)
    -Rose

    VastaaPoista
  16. Ainoastaan tuon ylimmän kuvan kaksivärinen Haisuli-raitapaita voisi tulla meille,muut ei vakuuta,vähän liikaa samaa linjaa kuin ihan mistä tahansa peruskaupasta löytyvät Muumi-kamppeet. Mutta Haisuli ja tuo kaksivärisyys raidoissa vakuuttavat,se on kai saatava :):)

    nunju

    VastaaPoista
  17. Minua ei jostakin syystä nämä muumit nappaa nyt yhtään. Ei tule meidän kaappiin.

    Katami

    VastaaPoista
  18. Tuli jo. :) Pikkuveikalle haisuli-paita ja Hertalle pikkumyy-tunika. Kivoja olivat minusta nämä uudet.

    VastaaPoista
  19. Ehdottamasti tulee muumeja =) Kyllä muumit aina ne kauheat spiderman ym. printtipaidat voittaa :) Meillä ei osata vielä fanittaa muumeja, mutta äitin silmää ne miellyttää ;)

    VastaaPoista
  20. Mä luulen, että Muumit saavat meidän osalta jäädä hyllyyn... Muumeista kyllä tykätään, mutta minkäs teet kun meidän pojilla on maailman tylsin äiti, joka ei ihmeemmin perusta vaatteista joissa on esim. muumeja, Autot- elokuvan hahmoja, Spidermanejä jne jne :)

    VastaaPoista
  21. Äiti fanittaa mutta pojat ei. Siksi taitaa jäädä kauppaan. Toisaalta nuorin kiltisti pitää sitä edellisen kauden muumipaitaansa vaikka aluksi vain "yökkäili" sille :D
    Tuon raidallisen haisulin ujuttaisin hyvin mielelläni pojan päälle :))

    VastaaPoista
  22. Saas nähdä kelpuuttaako pojat 6v ja 3v enää meillä Muumeja. Matkan jäljiltä (kun siellä vieraili Bamse) jo b-kategoriaan siirtyneet Bamse-vaatteet on taas ihan IN :) Vois mennä Muumitkin. Tuota raidallista Haisulipaitaa ajattelin tyrkyttää.

    2v osalta yritän pienoista ostoslakkoa.

    VastaaPoista
  23. Mulle tuli tuosta isosta mainoskuvasta jotenkin mieleen ihan 90-luku;) Meillä ei einää "muumeilla" ja jos lahjaksi ostan niin yleensä jotain muuta kuin hahmokuvilla varustettuja vaatteita...joten ei tule:)

    VastaaPoista
  24. Meille tuli molemmille pojille valkoiset t-paidat ja isommalle myös sininen Haisuli-paita. Pienemmälle voisin haluta vihreä-raitaisen paidan. Eli tykkään kyllä! On myös meillä ensimmäiset Muumi-vaatteet.

    Katja

    VastaaPoista
  25. Meillä ei ole ollut muumeja aikoihin ja tuo yläkuvassa tytön päällä oleva lila-setti vois meille kyllä päiväkotiin tulla...vaikka siis mähän en lilasta tykkää...
    vannomatta paras :D

    VastaaPoista
  26. Jaa'a. Kivojahan nuo näin äidin silmään on, mutta esikoinen ei kaikessa prinsessahörhöilyssään välttämättä päällensä laittaisi (Pikku Myy saattaisi ehkä mennä). Kuopukselle taas voisin ostaa tuon valkoisen T-paidan ja toivoa että ehtii kasvaa kesäksi tuohon 86cm :D

    Tällä kertaa on kyllä kiva että vauvoillekin löytyy paitoina. Meillä on aikaisemmista body (jotka oli minusta ihania, siis ne alkuperäiset "Kuinkas sitten kävikään"- ja "Kuka lohduttaisi Nyytiä"-kuosit), mutta kuva ei housujen kanssa näy kokonaan ja menee siis täysin hukkaan.

    VastaaPoista
  27. Meillä on 1,5v muumifani joten varmaan saa vihreän muumipaidan ja ton valkoisen..

    VastaaPoista
  28. Tuo tunika vois kotiutua meille... ja nuo legginssit...
    poika tarvis uudet uikkarit joten miksei muumifanille ostais muumiuikkareita...mut meikäläisen tuurilla niitä ei enää oo ku kauppaan selviän... :)
    -Elina-

    VastaaPoista
  29. Nää on siis taas niin joko tai, kun näitä teidän kommentteja lukee. ;)
    Täytyy katsoa livenä, tuleeko meille, mutta luulen tosiaan että pari paitaa mukaan tarttuu.
    Siis ihan kiva että Muumit tulee aina Lindexille, mutta minusta voisi tulla vaikka joka toinen kausi eikä ihan joka kevät ja syksy. ;)

    VastaaPoista
  30. Meille ei nyt tule.
    Talvimallistosta ostin, kun tykkäsin kovasti itse niistä vanhanajan muumikuvista. Mutta laatu oli minusta tosi surkeaa niissä.
    Joten tuskin tulee lisää Lindexiltä.

    VastaaPoista
  31. Juu ei kiitos tule muumeja tällä kertaa vaikka kovin suloisia ovatkin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)